Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell szex elött (14 db)

A melegek megbeszélik szex előtt, hogy ki lesz az aktív fél a szexben? Mert ugye gondoskodni kell előre a síkosításról.

Vagy mikor legelőször fekszenek le egymással. Mi alapján egyeznek meg, hogy ki dugja először be a másikba? A dominanciának van köze hozzá?

Legjobb válasz: Ezek adott szerepek, így ismerkednek. Kivéve akinél nem, de ez ritkább.

Ezek adott szerepek, így ismerkednek. Kivéve akinél nem, de ez ritkább.
Igazából ált így ismerkednek, ha kapcsolatról van szó. Mindenképp már találkozásnál ezt le kell szögezni ki mit preferál, nem az ágyban kell ezt eldönteni. Ez nem a dominancia hanem ki melyik szerepet szereti, vagy esetleg mindkettõt.
Régóta szeretném tisztázni, vajon hol vannak a határok, mi a szerepe egy meleg kapcsolatban az aktív férfinak, mi jut a passzív fiúnak, és hol van ebben az uni srác. Azonban, mielõtt még belemegyek a mélyreható kérdések felvetésébe, le kell szögeznem, passzív vagyok. Meleg életem elsõ szakaszában, ami kb 2-3 hónap volt, úgy tartottam, aktív vagyok. Azonban tényelegesen aktív szerintem sose voltam, maximum uni, inkább passzív. Az viszont biztos, hogy hamar ismertem fel a homoszexualitáson belül azt a kasztot, amibe be lehet sorolni, ez pedig a passzív fiú. Mi lehet az, ami egy passzívnak és egy aktívnak kell? Õk kiegészítik egymást. Az én szememben a férfi-nõ tökéletes összhangját és állandó ellentéteit testesítik meg. Egy homoszexuális viszonyban, ahol van egy aktív és egy passzív fél, a szerepek minden helyzetben tisztázottak. Ezektõl a szerepektõl adott helyzetben, vagy igény szerint el lehet térni, de ritkán és közös megegyezéssel. Mit vár(hat) az aktív fél? Az aktív férfi egy nála feminimebb (de nem feltétlenül nõies) srácot szeretne. Egy aktív-passzív viszonyban az aktívtól elvárható, hogy a férfi szerepét megteremtse és jól játssza. Biztonságot adjon, bizonyosságot és erõs támaszt nyújtson. Egy aktív a kapcsolat masszív oszlopa, amire a passzív építkezhet. Mi marad a passzívnak? A passzív srác az én szememben a kapcsolat feminimebb fele. Nem feltétlenül nõies, de mindenképp a gyengébbik, az oltalomra és "védelemre" vágyó fél, aki az aktívtól kapja meg azt, amit az aktív adni tud. Õ az, aki a gyendédséget és a bókokat fogadja, aki finoman viszonozza, lágyan, de mégis férfiasan. Õ a puha és omlós fél, aki erõs, ha kell, de mindig nyitott és közvetlen. Az aktív-passzív viszonyban a felek szükségletei maximálisan kiteljesednek. Még akkor is tudják, mit kell nyújtani, ha nem mondják ki. Ha maradunk ennél a felállásnál, akkor az aktív férfire marad az udvarlás, a kimondott bókok, az ölelés, ami magához szorít. Olyan viszonyrendszer ez, ami már-már utópisztikus is lehetne, de mégse az. Szükség van rá, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolat. Ha mindenki tudja, hol a helye, az elõrejutás is könnyebb. És itt nem a megdolgozott eredményen van a hangsúly, hanem egymás megismerésén, úgy, hogy az minél gördülékenyebb legyen, hogy már az elején képesek legyünk felmérni, mi kell a másiknak, s min kell javítani, miben kell alkalmazkodni. A szélsõséges esetek mindig találkoznak. És valahol itt jön képbe az uni szerepe, ami számomra egy talány. Egy uni kapcsolatban, ahol mind a két fél uni, nehéz kiosztani a szerepeket, nehéz meghatározni, mikor férfi-nõ a kapcsolat, s mikor két barát találkozása. Egy horizontális vonalon, ahol az aktív férfi van baloldalon, a passzív fiú van jobboldalon, az uni srác középen van, és az, hogy egyszer jobbra, egyszer balra ugrik, káoszhoz vezet.
elõzõ vok, amúgy ez a blogos rész egy darab vélemény, nem szabad belõle általánosítani.
Ezt egy nap egyszer elég megkérdezni.
Mivel a melegek általában hagyományos modellt másolnak (saját nincs) ezért ez egy eltúlzott karikatúra-szerû szerep.
Hát ez alapból amikor ismerkedsz már a profilodon is kinn van, hogy a/u/p vagy, személyesen meg ált az ismeredés elsõ 15 percében kiderül :P Onnantól meg adott... Ez a hosszú bemásolt szöveg meg nekem nem tetszik, én nem szeretem, ha mindenáron a tradícionális férfi-nõ sémára akarják ráhúzni a meleg kapcsolatokat, pláne, hogy már a mai férfi-nõ kapcsolatok sem így mûködnek... azért nem tudja elhelyezni az unit, mert ez így hülyeség.
Ez egy idézet, a blogra rá tudsz keresni.
A kérdező hozzászólása: De nem kaptam rá választ. :( Talán még túl korán volt, és kevesen voltak otthon. Egy meleg sem írt. :(
feldobnak egy pénzérmét.
valami köze van a dominanciának is hozzá de azért nem teljesen. kicsit helyzetfüggõ is h melyikünk dominál. amikor megismertem a mostani barátom én hívtam el randizni, én kezdeményeztem a csókot. egyrészt tapasztalatlanabb is volt, eléggé furcsa volt még neki a helyzet, másrészt meg jobban szeretek dominálni a kapcsolataimban. amikor elõször aludt nálam én öleltem át meg ilyenek. beszéltünk róla hogy én aktív szeretek lenni és õ is. amikor szexre került a sor megbeszéltem vele hogy leszek passzív, amíg õ nem szeretne az lenni (mert ilyen szempontból még "szûz" volt:D). szóval akkor hagytam neki, bár annyira nem élveztem, de mára megszerettem és kb ugyan olyan arányban vagyok én is passzív és õ is. nem szoktuk elõtte megbeszélni hogy most melyikünk az, ahogy alakul. megérezzük a helyzetbõl vagy hogy mondjam:D vagy amelyikünk hamarabb nyúl az óvszerért:D

Hogy kell anál szex elött kimosni magunkat?

Legjobb válasz: Alap hogy gyenge víznyomással és langyos vízzel,de az nem lett oda írva hogy 1 szer nem elég, vagy 2X - 3X aztán már wc re se kell elmenni úgymond "kinyomni" 3. után mert azt már kádba is el lehet végezni.

Alap hogy gyenge víznyomással és langyos vízzel, de az nem lett oda írva hogy 1 szer nem elég, vagy 2X - 3X aztán már wc re se kell elmenni úgymond "kinyomni" 3. után mert azt már kádba is el lehet végezni.
Nos a tusoló csõ valóban nagyon jó erre a célre, megengeded az enyhén langyos vizet, persze csak finoman és odanyomod a popsidhoz és engedsz bele egy kicsit, aztán irány a wc... Hogy hányszor kell ezt csinálni? Az már a szervezetedtõl függ, meg hogy hogyan étkezel. Van akinek már 3* tiszta van, akinek 10* se.. A kádat meg nem ajánlanám kiengedésnek, mert dugulásveszélyes.. :D
ezt azért így nem javasolnám... ha már tapasztalt vagy a dologban, akkor ez is lehet egy módszer, de a 3-6 bar nyomású vizet nem kellene bekötni magadba. Lehet kapni patikában készletet ilyen célra. Vagy beöntõt kérsz, vagy ha tudományosabb akarsz lenni, akkor irrigátort. :) 1-2e HUF nagyságrendû költség. https://www.r-med.com/index.php?catid=14&gkey=%C3%96bl%C3%AD..
Az elsõ hozzászólás felelõtlen és veszélyes! Enyhén épphogy folyó langyos (semmiképp se meleg) vízzel csak simán tedd magad alá ahogy gugolsz, hogy oda spricceljen és óvatosan dugd be az ujjad és gyengéden húzd kicsit oldalra mikor már bent van. Így tágul picit és be tud jutni kevés víz, plusz érzed ha esetleg foglalt :) akkor elõbb azt segítsd ki wc-n. Tusfürdõt ilyesmit ne nagyon használj.
Fogod a zuhanyslaggot és hozzászorítod a fenekedhez aztán kb fél liter vizet beengedsz, aztán kinyomod, mondjuk így. De ha élénk a fantáziád akkor kombinálhatod is bármilyen technikával...
nem felelötlen az elsõ hozzászolo mert azt irta hogy tedd oda a csövet a seggedhez, pedig nem igy kellett volna irni hanem hogy dugd fel a slagot a seggedbe és tedd maxra a vizet. na most komolyan, pedig az elöttem lévõ hozzászolo írta jól!
hát én elõtte sokat tágitgattam magam már 3ujjam befért stb szóval nem sokat éreztem belõle:D
elsõre mindenképpen kellemetlen lesz hiszen a szûzhártyád át fog szakadni...
Nem kell tágítgatni!! :) Egyszerûen felkell izgulni, és a nedvességtõl roppant egyszerûen becsúszik, BÁRMI...!! :) Nedvesség kell hozzá, és izgalmi állapot, ilyen egyszerû!! ;) F/27
Elõjáték, petting stb. Csókolgasd, puszilgasd, simogasd a csajt. Az kezeddel haladj lejjebb, és az ujjaddal elõre segíthetsz neki. Ha már elég nedves, akkor könnyebben csúszik be a vesszõd. Nem lesz, vagy kevésbé lesz fájdalmas. Ha így se jó, akkor síkosító a barátod ;) (eddig úgy írtam, mintha fiú lennél xD de lehet, hogy nem az vagy. De a lényeg ugyan az)
3! igaza van ez függ mind a két féltõl, nekem nem fájt N
Sok-sok elojatek :)
Persze, a pénisszel tágíthatjátok.
http://www.ize.hu/_files/pics/00005/00005144.jpg Itt már nem kell tágítani.
7! jót röhögtem N
egy répát is feld *ghatsz
A szûzhártya átszakítása jár fájdalommal, a hüvely többi része, automatikusan, izgalom hatására is tágul. Szóval sok elõjáték, jól felizgatni, kellõ nedvesség és megpróbálni nem rágörcsölni, hanem szépen ellazulni.

Normális, hogy szex előtt egyszer el kell hogy menjek előjáték gyanánt, mert ha nem akkor nem bírom az első együttlétet csak pár percig?

Legjobb válasz: Fiú vagy vagy lány? Ha fiú, akkor elég illúzióromboló tud lenni a csajnak. Ha lány, akkor élvezd a többszörös orgazmus csodáját.

Fiú vagy vagy lány? Ha fiú, akkor elég illúzióromboló tud lenni a csajnak. Ha lány, akkor élvezd a többszörös orgazmus csodáját.
A kérdező hozzászólása: Az ejakulációra/ magömlésre gondoltam!: )
A kérdező hozzászólása: Szóval gáz ha elõjátékkal kell kezdeni úgy hogy be is következzen a magömlés
mit szól a partnered? orál közben mész el? mennyire vagy tapasztalt?
A kérdező hozzászólása: Tapasztalattal nincs baj, a partner megértõ, nem bánja de én nem bánnám ha elsõnél is bírnám a szexet és nem kéne miattam megállni, netán abbahagyni.
Akkor utazz vissza az idõbe még egy kicsit, és verd ki a töködet már azelõtt, hogy a nõd megérkezne. Ha eleve bealapozott fasszal fogsz a lukazáshoz, akkor már az elõjátéknál is vitézkedhetsz. De ez logikus nem?!

Hogyan éreztessem a barátnőmmel hogy nagyon szeretem? Mi esik egy lánynak jól? Mit kell napközbe és este a szex előtt csinálni hogy tudja ő az életem értelme? !

A szexnek szinte mindig ugyanúgy állunk neki,lehet ebbe kéne valamit változtatnom hogy jobban érezze hogy szeretem?A napok felét együtt töltjük szeretnék neki a nap folyamán is kedveskedni de nem tudom mivel vagy mit szeret egy lány?!mivel tudom éreztetni hogy igenis fontos és nem csak a szex miatt?!eddig 1 barátn?m volt 4évig és nála is ellaposodott a kapcsolatunk.. értelmes válaszokat szeretnék köszi! 21/F

Legjobb válasz: ölelgesd csak úgy, adj a homlokára puszit, igen a homklokára. azt nagyon jó. én imádom. néha csak úgy jegyyezd meg, hogy õ tökéletes neked, öleld meg csak úgy hátulról, és a nyakát közben karold át (igen a nyakát és nem a melleit) simogasd az arcát csak úgy meg ilyenek.

ölelgesd csak úgy, adj a homlokára puszit, igen a homklokára. azt nagyon jó. én imádom. néha csak úgy jegyyezd meg, hogy õ tökéletes neked, öleld meg csak úgy hátulról, és a nyakát közben karold át (igen a nyakát és nem a melleit) simogasd az arcát csak úgy meg ilyenek.
add neki a bankkártyád
Az elsõ mond valamit; hallgass rá!
Elsõ ez nagyon jó :D Ha így van akkor hidd el tudja, még csak abból is ha ránézel.

Hallottatok már olyat hogy a gumit szex előtt kell ellenőrizni olyan módon hogy vizet töltünk bele?

Egy elvileg feln?tt, gyerekes embert?l hallottam! Szakadtam egy ideig a röhögést?l, mert én úgy tudom hogy utána kell bele vizet önteni, mikor vége a szexnek... Szerintem egy gumit nem is lehet használni ha el?tte vízzel mosogatod. Meg pl. lecsavarod? Mert nem csak az alján lehet lyuk. De akkor meg hogy rakod fel és egyéb problémák... Én vagyok tájékozatlan? :D

Legjobb válasz: Elõzõnek. Ezek szerint a gyerekekért és a nemi betegségekért odavagy ;)

Elõzõnek. Ezek szerint a gyerekekért és a nemi betegségekért odavagy ;)
elején??? és utána hogy húzza fel? ráadásul kiszárad a gumi és könnyen szakad.
"felnõtt, gyerekes embertõl" nos, tervezték õk azt a gyereket? :D
Hülyeség. Utána kell ellenõrizni.. Különben én kérdésemnél írták ezt :) Az abortuszosnál.
Ha töltesz bele vizet, oda a síkosság, és szenvedés lenne úgy a szex..nem beszélve arról, hogy szétrepede. Aktus után tölthetsz bele vizet, ha nagyon akarod ellenõrizni, de sztem ha nem folyik ki a cucc belõle sehol, akkor jó volt a gumi:)
Szeretem a gyerekeket - nyárson sütve. Hát.. Szûz lányokat kell szerezni.
Rohadjanak meg, akik kitalálták a gumit. Hogy utálom.
sem elõtte sem utána nem engedtem bele vizet, ez hülyeség.
korodtól függ... de sztem jobb ha elmennél egy orvoshoz...
Ha mar ennyire nem megy a nedvesedes, akkor szerintem semmi gond nincs, ha hasznaltok sikositot. Mi is hasznalunk pedig nekem nincs ilyenekkel gondom, de hamarabb megy vele :) ) 32/L
Felizgulsz rendesen? mert ha igen, szerintem elképzelhetetlen, hogy ne nedvesedj. ha mégsem a barátod bénázza el a dolgot, akkor valóban érdemes szakorvosi véleményt kérni. ennyit tudok mondani.esetleg szex elõtt mindig menj el vécére, mert ha teli a hólyagom, ugy nekem is nehezebb begerjednem :-) de szerintem más bajod van te neked.
A kérdező hozzászólása: Felszoktam rendesen.Meg azért ez elég sokszor van, de van mikor szabályosan folyik belõlem a nedv :S van mikor meg semmi, felnyúl és száraz vagyok.Nem nagyon félek azért ettõl, de nem normális az hogy száraz vagyok...vagy lehet hogy simán nem akarom?Mondjunk az elég ritkán van.Ez akkor szokott mikor akarom, elõjáték minden...lehet hogy most hülyét kérdezek, de 1 nap vagy 10-15x ujjaz meg engem :D és így a 5. után már nem igen nedvesedek be.Mondjunk 1 óra eltelik és megint akarja, de csont száraz vagyok és nagyon fáj mikor felnyúl :S Nha mindegy, köszönöm a válaszokat, és megfogadom :)

Hogyan kell beöntést végezni anál szex elött?

Legjobb válasz: kóla+mentos :D

kóla+mentos :D
sósav a megbízható vagy talán benzin és begyujtani ez a leg megbizhatobb !
A kérdező hozzászólása: Ja, hogy azt kihagytam, hogy NORMÁLKS VÁLASZOKAT SZERETNÉK!!
Vegyél beöntõ szettet, és azzal csináld. 2 liter langyos vízzel.
kakásan az igazi pedig. prûd vagy vagy mi a tököm?
Például sehogy. Nem szokott probléma lenni, a végbél általában üres. Ha meg nem, azt érzed, és elmégy slózira.
há csak rá kõ ûni a kertilocsolóra oszt mögnyitni a csapot. no osztán mikó mán televagy vízzel. akkó mög indián szögdelve végig megyel az udvaron oszt kigyön a víz magátó.
Az magától is, de neked is lehet.
Ne magázz kérlek! Am komolyra fordítva a szót, nem tudom! Elkaptam az exemtõl valami húsevõ vírust és elmentem dokihoz. A doki a betegségen kívül észrevette, hogy rövid alul az a valami és ezért nem csúszik hátra olyan könnyen. A szexben nem zavaró, álló f.sszal is meg tudom rendesen mosni csak erõsebben kell húzni. Majd vissza kell menjek ellenõrzésre, megszakérti és eldönti hogy skalpol vagy nem!
értem a kérdést de hogy vagy képes ezt a kérdést ilyen értelmetlenül elküldeni? :S vagy ennyire nem tudsz fogalmazni? ne a szexel foglalkozz hanem tanulj és olvass...
Egyáltalán nem kell visszahúzni.
Nem is tudtam hogy neked van nöi nemiszerved is.. xD

Minden szex előtt ujjazni kell a lányt, hogy kitáguljon?

Barátn?m sz?z még(én is) és azt tudom, hogy els? alkalommal ujjazni kell de ha máskor is lefekszünk majd akkor nem lehet csak simán betenni neki? Mindig majd ujjazni kell el?tte?

Legjobb válasz: hol hallotad ezt a hülyeséget?!!

hol hallotad ezt a hülyeséget?!!
Elõször sem "kell" és késõbb sem "kell". Az elõjáték a fontos aminek lehet része az ujjazás, de semmi féle képen sem kötelezõ. Bárkitõl is hallottad ezt, ne kérj tõle tanácsot többet.
ahhh... -.- pettingeljetek sokat szex elõtt, igy megismered a testét, õ is a tiédet. lényeg, h lazuljon el, legyen elég nedves. ha nem elég tág, akkor tágítsd. ha 100. alkalomkor sem lesz elég tág, akkor ujjazd 100adszor is. egymás testének a megismerését miért hagyják ki a mai fiatalok?!?!
Arra ügyelj, hogy folyamatosan megnyálazott ujjakkal hatolj be - akár a lány is megnyálazhatja az ujjaidat.
Ha ez így lenne, akkor elég bonyodalmas volna a megerõszakolás. Szóval bár így lenne!
nemkell megnyálazni, elvileg pár perc csókolózástól is olyan nedves lesz hogy öröm nézni, vagyis inkább fogni :) barátnõm is szûz, és simán ment 2 ujjal is, persze ugy 1, 5 órája "ettük" egymást addigra, meg simogattuk, meg elõtte már 1 ujjal. szal csak idõt kell rá szánni, de szerintem nem olyan rossz elfoglaltság ez hogy ne jusson rá idõ :) én örülök neki hogy õ is szûz és énis és nem vágunk rögtön a közepébe a dolgoknak, szép lassan haladunk. 21/f, õ 18
ez neked teher? ha igen, nehogy belekezdj!
hát haver ha 20 évesen csak ennyike eszed van bele se kezdj így nem okozhatsz kárt olyanokba akik nem tehetnek primitív mivoltadról
A kérdező hozzászólása: Hát pedig én teljesen ebben a hitben voltam. Azt tudom, hogy szûz lánynak nagyon szûk tehát ebbõl is gondoltam, hogy akkor ujjazni kell.
Ujjazni azért szokás, mert jól esik a párunknak. :) Ujjazással nem tágítjuk, hanem nedvesítjük a Kedvest. Ilyen tudatlanságokkal meg nem szeretkezünk. Helyette inkább rá keresünk interneten, vagy gyakorin a dolgokra. :)
*tudatlansággal
orális szex elõtt azért ne...
Ezen most én is kihûltem. Nem azért ujjazol, hogy kitáguljon a barátnõd, hanem mert jó neki.
A kérdező hozzászólása: De ha akkor egy szûz lány hogy tágul ki? Azt hallottam, hogy nagyon szûk mind. Gondolom nem lehet rögtön berakni neki.
Hosszú elõjáték kell, hogy eléggé felizguljon, ez már önmagában tágítja egy kicsit mert ellazul. Az elsõ behatolásnál pedig óvatosnak kell lenned. Elõször csak a makkodat tedd be, és figyel folyamatosan a reakcióit, aztán szép fokozatosan lehet egyre többet betolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!