Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell szörpöt (3 db)

Hogy kell Cspkebogyó szörpöt csinálni?

Aki tudja hogy csipkebogyóból hogy kell szörpöt csinálni írja már le légyszives.

Legjobb válasz: Szia! Csipkebogyószörp Hozzávalók: 1 kg csipkebogyó, 4 liter víz, 1-1,5 kg kristálycukor, 10 g citromsav/liter A dércsípett csipkebogyót megmossuk, összezúzzuk, húsdarálón ledaráljuk, majd 3 liter meleg vizet öntünk rá, és másnapig állni hagyjuk, közben néha megkeverjük. Másnap a levet ismét kipréseljük, majd a visszamaradt gyümölcshúsra egy liter meleg vizet teszünk, és másnapig állni hagyjuk. Ezt követõen ismételten kipréseljük, és egyesítjük a leveket (leszûrjük). A léhez cukrot és citromsavat adunk. Az elkészített szörp minden kilogrammjához 0,5 g szalicilt vagy 1 g nátrium-benzoátot oldunk.

Szia! Csipkebogyószörp Hozzávalók: 1 kg csipkebogyó, 4 liter víz, 1-1, 5 kg kristálycukor, 10 g citromsav/liter A dércsípett csipkebogyót megmossuk, összezúzzuk, húsdarálón ledaráljuk, majd 3 liter meleg vizet öntünk rá, és másnapig állni hagyjuk, közben néha megkeverjük. Másnap a levet ismét kipréseljük, majd a visszamaradt gyümölcshúsra egy liter meleg vizet teszünk, és másnapig állni hagyjuk. Ezt követõen ismételten kipréseljük, és egyesítjük a leveket (leszûrjük). A léhez cukrot és citromsavat adunk. Az elkészített szörp minden kilogrammjához 0, 5 g szalicilt vagy 1 g nátrium-benzoátot oldunk.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!

Hogy kell házi szörpöt csinálni?

az lenne a problémám, hogy a 3 éves kisfiamnak most derült ki, hogy idegrendszeri problémája van, ezért nem ehet semmit, amiben tartósítószer, színezék, vagy valamilyen kivonat van. :S ez nagyban megnehezíti az etetését, f?leg az itatását, mert se boltban kapható szörpöt, se tejet, se gyümölcslevet nem ihat. a vizet viszont annyira nem issza, mint kellene.

Legjobb válasz: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=sz%C3%B6rp+k%C3%A9sz..

Bodza szörp: bodza virágot leszeded... forralsz vizet és cukor olvasztasz benne így készítesz cukor szirupot kellemesen sürüt.. ebbe kell egy éjjel beleáztatni a virágokat.. majd leszûröd citrom kaírkát is tehetsz hozzá.. Ugyna így készül a menta és citromfû szörp.. ez nyugtató hatású.... Málna szörhöz a málnát meg kell fõzni a szirupban és géz között leszürni..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindkettõtöknek :)

Hogy kell jostából szörpöt készíteni?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen, kipróbálom.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kipróbálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!