Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell puncit (41 db)

Hogy kell puncit tágitani?

a barátnömbe nem fér be a farkam :S 43mm átméröjü a bnömnek viszont elég szük a lyuka megoldás?

Legjobb válasz: Ez most komoly ?:D Csak úgy gyorsba bevágnád,mert sietni kell és csodálkozol,hogy nem megy... Ráadásul szüz is a lány?

Ez most komoly ?:D Csak úgy gyorsba bevágnád, mert sietni kell és csodálkozol, hogy nem megy... Ráadásul szüz is a lány?
izgasd fel kellöképen.
ha gyors megoldás kell akkor nekifutásból nagy lendülettel...
Várni kell hogy a szülõk elaludjanak meg szárazon csináltad. Bázeg! Ez de sz.r! :) Izgasd fel mert ha szárazon gyûröd be ott nem élvezettõl fog sikoltani, hanem a "nyúzástól", és akkor a szülei tuti felébrednek és lebuktok! :D
Nem veszitek észre, hogy csak hü lyít benneteket? Kisfiú, 8 óra elmúlt irány az ágyikó. Reggel ovi van.
síkosító annyi elõnnyel, h nem kell megvárnod míg benedvesedik.. de attól még nem tágul ki! hány évesek vagytok?! mellesleg egy lányt máshogy ís fellehet izgatni, és tényleg kezdhetnéd mielõtt nem mentek még el a szülõk.. nem feltétlenül azzal, hogy ott simogatod, hanem csókolgasd a nyakát simogasd.. mondj neki szép dolgokat.. húzd az agyát!!! fiúnak is jó ha húzzák az agyát.. és mikor benyúlsz a bugyiba már nedvesnek kéne lennie.. különben vagy nem kívánja, vagy tényleg képtelen vagy felizgatni :DD és az tök gáz! még ha nem is mondja! emrt pl szeret vagy akármi.. #11 voltam
Láncfûrésszel... -.-
Ha ez nem egy kamu kerdes lenne, akkor.a kerdezo egy iszonyatosan nagy vadbarom, meg az is aki osszeall vele. A lanyoknak kell elojatek. En is k.rvara szuk vagyok, megis mindig becsuszik a pasim nagyon vastag kokemeny farka gond nelkul, mert mocskosul fel vagyok izgulva. Es az elso alkalomnal is igy volt. Szoval nem kell semmit tagitani, hanem fel kell rendesen izgatni.
Mit bénázol baszod?! Ott egy gyerek feje is kifér! Nehogy már ne tudd kitágítani az ujjaiddal!
43 nem is olyan durva.. másik meg, hogy egy lánynak kell az elõjáték! nyalifali:D 1 ujj, aztán 2.. pettignet elõbb is elkezdhetitek nem túl feltûnõen.. másik opció.. barátomnak elég nagy van :DD 1-2* mondtam nenki, hogy koncentráljon már kicsit máshova, filmre valami akármire az elején, mert egyszerûen.. :) ))) és akkor ugye nem olyan kõ kemény de áll mégis és úgy megkönnyíti a dolgot :)
A kérdező hozzászólása: sikosito menyi elönyel jár?
ujjal is tudod tágitani de használj akk síkosítót mert a lánynak meg még marhára fáj is
A kérdező hozzászólása: hát az ujjazástol már nem >< max ha 1x feltud jönni hozánk akkor tudnánk megoldani h csendbe és zavartalanul és sok idõt rászánva csak egyenlöre igy nem az igazi mert össz vissz anyira van idõnk h kiverje én meg megujjazam :S
A kérdező hozzászólása: végülis :) edig csak szárazon csináltam ><
ujjazással, nyalással
A kérdező hozzászólása: az a baj általába kevés az idõ rá mert a szülei elalvására kell várni vagy ha elmenek akor max 1 óránk van valami gyors megoldás?
Szerintem sehogy. Éretlen vagy a szexhez. Milyen szavak ez, h lyuk? Az nem lyuk hanem vagina vagy hüvely esetleg punci. Hány éves vagy? 12?
Minden punci más. Valakié alapból szûkebb. Viszont egyet nem értek, ha szerelmesek vagytok, hogy az istenbe nem nedves mikor találkoztok? Nekem elég rágondolok, kicsit beszélgetek és már tiszta lucskos. Az is duma kell az elõjáték. Néha nagyon jó mikor egybõl dugás jön.

Hogyan kell puncit nyalni?

Hogyan kell úgy kinyalnom egy csajt, hogy a mennyekben érezze magát? Hogy utána azt se tudja hol van?

Legjobb válasz: Te el vagy tájolva! Pornón nõttél fel ugye! Szeresd a nõt, akard, hogy jó legyen neki is és neked is. Ne fogadj el tanácsot, hanem a pároddal tapasztald ki, hogy neki és neked mi a jó. Ne hidd, hogy olyan nagy raj vagy, hogy a csaj majd sikoltozni fog.Ez elõjáték. Jól esik mindkettõnek. Elõbb fel kell, hogy nõj, aztán esetleg tudsz örömet okozni. Egy fiú nem csak azért nyal, hogy a csaj sikoltozzon, hanem a maga örömére is. A csajnak csak akkor fog jól esni, ha õ is akarja. Ha nem, akkor próbálkozhatsz napestig, csak a nyelved koptatod.

Te el vagy tájolva! Pornón nõttél fel ugye! Szeresd a nõt, akard, hogy jó legyen neki is és neked is. Ne fogadj el tanácsot, hanem a pároddal tapasztald ki, hogy neki és neked mi a jó. Ne hidd, hogy olyan nagy raj vagy, hogy a csaj majd sikoltozni fog.Ez elõjáték. Jól esik mindkettõnek. Elõbb fel kell, hogy nõj, aztán esetleg tudsz örömet okozni. Egy fiú nem csak azért nyal, hogy a csaj sikoltozzon, hanem a maga örömére is. A csajnak csak akkor fog jól esni, ha õ is akarja. Ha nem, akkor próbálkozhatsz napestig, csak a nyelved koptatod.
A csigolyát nyaljad .xd
elsõnek is húzd föl a bugyiját és add rá a farmerját aztán akkor kezd el nyalni az én barátnõmnek ez a kedvence :)
A kérdező hozzászólása: Okés értem! Azért kössz :D
4-es. ??????

Hogy kell puncit jól nyalni? Fiúk hogy szoktátok? Lányok hogy szeretitek?

szeretném orálisan kielégíteni a barátnőmet, ő már sokszor csinálta, de nem tudom hogy kell igazán jól csinálni.. eddig csak ujjaztam de legutóbb már kérte, videót vagy részletes leírást az ingerléstől az orgazmusig! kérem, köszönöm 19F

Legjobb válasz: véletlenül üzibe ment. bocs itt van: ennek több módja van. nem mindegy hogyan csinálod, vagy mit szeretne. lehet olyan, hogy gyorsan elmegy, mondjuk ha kitapintod a G pontját és elkezded ingerelni. Ehhez a gyûrûs és a középsõ ujjad ajánlom, tenyered fölfelé, nem nehéz megtalálni. Attól nagyot élvez és viszonylag hamar. A másik a csiklóorgazmus, az a nyelveddel csináld, de ne ugorj egybõl rá, hanem várd meg h kellõen nedves legyen, és már epedezzen azért hogy hozzáérj. Nem jó ha egybõl elkezded csinálni, valamint az elején ne legyen túl intenzív. Többször válts ritmust is. A reakcióból úgyis látsz mindent. Én ezeket szoktam alkalmazni, meg kombózom is. :D remélem tudtam segíteni 21/F

véletlenül üzibe ment. bocs itt van: ennek több módja van. nem mindegy hogyan csinálod, vagy mit szeretne. lehet olyan, hogy gyorsan elmegy, mondjuk ha kitapintod a G pontját és elkezded ingerelni. Ehhez a gyûrûs és a középsõ ujjad ajánlom, tenyered fölfelé, nem nehéz megtalálni. Attól nagyot élvez és viszonylag hamar. A másik a csiklóorgazmus, az a nyelveddel csináld, de ne ugorj egybõl rá, hanem várd meg h kellõen nedves legyen, és már epedezzen azért hogy hozzáérj. Nem jó ha egybõl elkezded csinálni, valamint az elején ne legyen túl intenzív. Többször válts ritmust is. A reakcióból úgyis látsz mindent. Én ezeket szoktam alkalmazni, meg kombózom is. :D remélem tudtam segíteni 21/F
A lényeg, hogy legyen a dolognak íve.Elõször csak csókolgasd a combjának a belsejét, simítsd végig a nyelveddel, néha néha érj hozzá a puncijához, és ott is nyald meg neki, adj rá finom puszit, ezzel be is nyálasítod kicsit.Közben idõnként dugd be az ujjad a hüvelyébe, játssz, matass ott, folytasd az elõbb leírt dolgokat..Aztán , mikor már kellõen fel van izgulva, és alig várja hogy komolyabban a puncijával foglalkozz végre, akkor rátérhetsz..de még mindig nem a lényegre..Most már hagyd a combokat, nyald a punciját, idõnként ritmust váltva, közben ujjazd, a tempó nagyon lassan fokozódjon..Hagyd hogy belemarkoljon a hajadba, és írányítsa a fejedet oda, ahol a legjobb neki..mert ekkorra már az orgazmusért fog remegni, könyörög hogy végre elmehessen, hallod a levegõvételén is, ahogyan zihál, ééééés most jöhet a LÉNYEG, a kezeiddel finoman húzd szét a punciját, de ne a hüvelynél, hanem felül, ezzel hátrahúzod a bõrt a csiklójáról, ott fog meredezni, duzzadtan és vörösen, kéjre szomjazva..na és akkor adj bele minden apai, anyait, a tempót fokozd a nyelveddel, ameddig csak fokozni tudod, de fontos, hogy ilyenkor már ne hagyd abba, ne lassíts, ne térj vissza a combjaihoz, csak a csiklóval foglalkozz..engedd elmenni..Nem fog elmaradni a kívánt hatás, ne aggódj.. Én legalábbis ezt szeretem. 30/N
"Pina pina punci, vagina és nunci, Megtanítunk gyorsan, hogyan is kell nyalni. Jobbra is, balra is, körbe kell haladnod, És ha nem kapsz levegõt, abba kell majd hagynod!"
láttad már amikor a kutyák lefetyelik a vizet...na valami olyasmi :D:D
A kérdező hozzászólása: kösz srácok, meg próbálok okosan gazdálkodni a tanultakból :D
Az utolsó válaszoló nagyo jól leírta. Látszik hogy izig vérig nô. Tudja mi kell neki.

Hogyan kell puncit úgy borotválni, hogy utána ne pattogjon ki?

Gyantázásra sajnos nincs lehet?ségem, magamnak meg nem merem.Az epilálást próbálltam, de iszonyú volt,a krémek eleve nem jöhetnek szóba.Így maradt a borotva.DE sajnos elég gyakran kipattogok t?le.Mit vagy hogyan csináljak h ezentúl ne legyen így?!

Legjobb válasz: Nekem soha nem pattog ki, de ez technika kérdése is. 1. Jó alaposan behabozni, legjobb, ha szerzel pamacsot, és tusfürdõt vagy szappant habosítasz fel vele. 2. Kétpengés borotva. Rossmannban kapható Isana nevû nõi borotva, nekem az vált be. 3. Mindig a szõr növekedésével megegyezõ irányba húzd a borotvát. Akkor nem pattog ki. Elõfordulhat, hogy többször át kell húzni ugyanazt a helyet. Esetleg a legvégén húzhatod ellentétesen, de ha pattogzós a bõröd inkább ne. 4. Kenhetsz rá egy kis testápolót vagy bõrnyugtatót. Én fel szoktam ülni a kád szélére, és a másikra felteszem terpeszben a lábaimat. Így a legegyszerûbb.

Nekem soha nem pattog ki, de ez technika kérdése is. 1. Jó alaposan behabozni, legjobb, ha szerzel pamacsot, és tusfürdõt vagy szappant habosítasz fel vele. 2. Kétpengés borotva. Rossmannban kapható Isana nevû nõi borotva, nekem az vált be. 3. Mindig a szõr növekedésével megegyezõ irányba húzd a borotvát. Akkor nem pattog ki. Elõfordulhat, hogy többször át kell húzni ugyanazt a helyet. Esetleg a legvégén húzhatod ellentétesen, de ha pattogzós a bõröd inkább ne. 4. Kenhetsz rá egy kis testápolót vagy bõrnyugtatót. Én fel szoktam ülni a kád szélére, és a másikra felteszem terpeszben a lábaimat. Így a legegyszerûbb.
szõr növekedésével megegyezõ irányba borotválni... nem létezik hogy minden szõr lejön.. ha pedig visszafelé csinálom kipattog.. vmi jobb megoldás? nekem is hasznos volna ...

Hogyan kell puncit borotválni?

milyen habbal jó? mindenféle? (férfi is?)

Legjobb válasz: habbal? az nem fog eléggé síkosítani, szerintem. bár én a másik féle szervet borotválom, de tusfürdõt használok hozzá. (azzal együtt, hogy az arcomat viszont valóban habbal...)

habbal? az nem fog eléggé síkosítani, szerintem. bár én a másik féle szervet borotválom, de tusfürdõt használok hozzá. (azzal együtt, hogy az arcomat viszont valóban habbal...)
Férfi borotvahab. Rendes borotva. Mintha a hónaljadon átszaladsz, ennyi az egész. Utána arcszesszel fertõtleníteni hogy ne pirosodjon ki és ne legyen pattanásos.
Ha hosszú akkor elõbb nyírd le ollóval rövidre csak utána borotváld
A kérdező hozzászólása: rendes borotva alatt mit értünk? férfi villanyborotva vagy mi? :D vagy az a nõi borotva, aminek cserélhetõ fejei vannak? vagy mi? amúgy köszi!
Mivel lány vagy, légyszi lányoknak ajánlott dolgokat használj, tehát ne férfi borotvát meg borotvahabot.
Ne használj elektromos borotvát ide. Sima eldobható az pont jó lesz. az elég kicsi is, hogy hozzáférj a területhez. Ha hosszú a szõr elõször nyírd rövidre ollóval. Én borotvazselét használnék, de borotvahab is jó, ezekbõl szerintem teljesen mindegy, hogy nõi vagy férfi, mert csak az illata más.
Ja és az eldobható borotvából is mindegy szerintem hogy nõi vagy férfi. Az ilyen átlagos kicsi borotváknak csak a színük más.
A kérdező hozzászólása: köszi! :)

Hogyan kell puncit nyalni, hogy a csaj lába beremegjen és elélvezzen?

már egy ideje próbálkozok vele többféleképpen is de max csak kicsit megmozdul mikor jó érzés és bármeddig csinálom nem jut közelébe is megkérdem jó érzés-e azt mondja jó de akkor sincs közelébe sem meg mondja ha nyalom sokáig h gyere dugj meg szóval annyira mégsem jó neki! szóval valami tipp? részletessen leírva

Legjobb válasz: Ügyesen. Gyakorlat teszi a mestert. (csináljátok hidegben vagy hóban, ott tutira bele fog remegni :).

Ügyesen. Gyakorlat teszi a mestert. (csináljátok hidegben vagy hóban, ott tutira bele fog remegni :) .
Megint egy 19 éves szakértõt hallottunk :) )) Úgy bírom amikor kamaszgyerekek adnak "tanácsot" akik legalább már két éve élnek nemi életet ha anyuék nincsenek otthon :D:D:D
vezess bele áramot miközben nyalod és attól tuti beleremeg
Körkörös mozdulatokkal kezdj, nyalogasd finoman a szemérajkait is, egyre kisebb körökkel közelíts a csiklója felé, de ne közvetlenül azzal kezd, aztán újranövekvõ kör, össze-vissza is nyalogathatod stb. Nyalogathatod a csikló feletti húsos részt is, azzal is ingerled, majd ahogy egyre jobban felizgul a lány, úgy nyald egyre inkább a csiklóját, egyre erõsebben és gyorsabb ütemben. Az jó, ha nem pont a nyelved hegyével, hanem kicsit puhábban, ha érted, hogy gondolom. Így ébredés után félkómásan ennyi jutott eszembe. 23/N
Egy jó szex ezerszer élvezetesebb, mint egy jó nyalás nekem is. Akárhogy próbálkoztunk, ha megfeszültünk is, nincs csiklóorgazmusom, viszont nagyon intenzív hüvelyi orgazmusaim vannak, azt pedig nyalással nem lehet elérni. :D Szóval vannak ilyen lányok. Azért próbálkozhatsz tovább, kérdezd meg, hogy szeretné, és úgy csináld. 19/L
8-as vagyok Engem még az is nagyon fel tud izgatni, ha párom közben a mellbimbóimat szorítja finoman, vagy az egész mellemet, esetleg az egyik ujját fel-feldugja nyalás közben.
Nem értem mit kell itt oltani valakit azért mert 19 éves. Mindenki volt/ lesz egyszer 19! Sok ember visszasírja azt az éveit. Sõt attól hogy valaki 19 lehet a koránál sokkal fejlettebb, érettebb gondolkodású. hozzá teszem én sem vagyok sokkal több 21/L. A másik hogy lehet hogy egy "kis" 19 évesnek több tapasztalata van mint itt néhány fatökûnek. A témára rátérve, az nem csak tõled függ hogy te mennyire csinálod jól. Ha a lány nem az a fajta aki nyalás közben el tud menni, akkor te csinálhatsz bármit. Én is imádom ha nyalnak, de soha nem tudnék közben elélvezni. Szóval ennyi
harapgáld a csiklóját na az tényleg veszélyes úgy remeg hogy még le is rúg az ágyról
Jól húzd fel. Vannak csajok, akik belevesznek, hogy jó sokáig csak "táncolnak körülötte", ld. combok, nagyajkak, környék. Esetleg kérd meg, hogy segítsen, azaz egy kicsit nyúljon magához, irányítsa a kezed, fejed, néhány félszóval szóljon, most hogyan tovább stb. Türelem, tornaterem.
A kérdező hozzászólása: van némelyik aki 19éves korára már egy focicsapat átment rajta akkora kurv4 szóval ne becsüld alá a 19éveseket xD
A kérdező hozzászólása: hát hüvelyi orgazmusa neki is alég nagy szokott lenni legalábbis hátamon szoktam érezni elég rendesen meg nyomai is meglátszanak elég hosszasan szokott élvezni és végén mindig mosolyog és nevet egyet azt mondja neki jó velem a szex
A kérdező hozzászólása: XD
19 éves válaszoló vagyok. Legközelebb nem írom oda a koromat, ha válaszolok, mert úgy tûnik ez befolyásolja a válaszom hasznosságát. Én csak a saját tapasztalataimat osztottam meg, mindenféle rossz szándék nélkül, segítségadás céljából. A legtöbb válaszadó kiröhögi a kérdezõt, hülyeségeket ír a kérdés alá, sokszor akkor is, amikor az komoly választ várna, mert fontos számára az adott kérdés. Esetleg leoltják, hogy hogy lehet ilyen hülye, pedig sokszor egyszerûen csak nincs tapasztalata. Szerintem ez az oldal nem azért van, hogy egymást bántsuk, kiröhögjük (az extrém kivételeket és a kamukérdéseket most hagyjuk...), hanem azért, hogy segítséget kérjünk és adjunk. Úgy tudom ez nincs korhatárhoz kötve. Ha egy 30 éves szûz pasi (aki nõi nemi szervet még csak képen látott) adna tanácsokat a nyalásról, az hitelesebb lenne, csak azért mert 30 éves? Nem hiszem. És nem, nem 12 éves korom óta szexelek, mielõtt ezzel jönne valaki, csupán a kérdéssel kapcsolatosan írtam le, hogy én mit tapasztaltam az adott témában eddig, hátha segítek vele.

Hogy kell puncit nyalni?

Lehetőleg lányok segítségét kérném!

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=4SfquPWc4Lo Nem lehet elégszer belinkelni :D Hallgasd és tanulj! :D

http://www.youtube.com/watch?v=4SfquPWc4Lo Nem lehet elégszer belinkelni :D Hallgasd és tanulj! :D
Mert aki akb-t hallgat nem ismerheti régóta..?:D széép :D Jó mindegy megkapta kétszer:D De mégvalaki aki ZENÉT hallgat. :D Kérdezõ, nem szörnyülködni kell rajta, hanem tanulni. A zene tanít
A kérdező hozzászólása: Látom mire ide értél, felejtettél mindent! Lányok véleményét szerettem volna.
Engem kérdezhetsz én elég eredményes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ennyi.seggtitánt, egy rakáson! Na gyindegy, Gondolom milyen eredményesek vagytok......
fogsz egy szilvát, ketté vágod...
mint fagylaltot.
pontosan, ez tanító jellegû zene :D
WTF írtam még 3423423234 D-t, de csak ennyit jelenít meg ejj
XDDDDDD
még nem láttam hogy ilyet linkeltél volna, de én ezt a számot már egyébként is régóta ismerem :D
A kérdező hozzászólása: Uh! Miket nem hallgatnak egyesek!
Már volt kérdés aminél ellõttem.. Szóval css látni láthattad.. :D
uccsó: nyilvánvaló, hisz én idõutazó vagyok :D
#1 Ezt az ötletet a hármastól loptad. lopni meg nem szép dolog. nehogy ministráns legyél a végén!! :D
#11 a ministránsok csak korlátozott számú D-t írhatnak :D http://www.youtube.com/watch?v=euc3cBzV2UQ

Hogy kell puncit mosni?

Legjobb válasz: Megsúgom a titkot, gyere csak közelebb, vízzel és szappannal.

Megsúgom a titkot, gyere csak közelebb, vízzel és szappannal.
Itt van róla egy videó, elég hasznos higiéniai tanácsok vannak benne: http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
Na ez nem jött össze, ennél több entert nyomtam. :D
KEdves kérdezö pont ugyanugy mint tegnap éjjel :D Szerintem akkor is kaptál rá 3 oldalnyi választ :D
Igen, tegnap a barátjának akarta mondani hogy megmosta a puncikáját, drága jó istenem
A legjobb rá a sima meleg víz.
Fellépek az oldalra, rábökök hogy véletlen kérdés és ez az elsõ. Hát lol.
http://szextra.hu/galeria/punci-mosas--orgazmus_7675.php en igy szoktam es nagyon elvezem de sztem ez lathato a kepen is :)

Hogy kell puncit mosni?

ugy hogy csak kivülr?l vagy bekell nyulni?

Legjobb válasz: Ha a seggedet mosod, benyúlsz?

Ha a seggedet mosod, benyúlsz?
Könyörgöm mondd, hogy kb 5 éves vagy. Kérdezd meg anyukádat.
Jò szerintem mèg acetonnal is lehet ja h a francba lehet pontozni
A kérdezõt miért nem lehet lepontozni?
autómosó kefével :) jól kimossa (tapasztalat) 23L
Ha fiú vagy akkor ez minek érdekel, a csajnak a dolga a punciját tisztán tartani te drága!!Nem nyúlunk fel drótkefével de azért alaposan meg kell mosni a puncit! 22/N
ugyanugy mintha te a feneked mosnád... bár nem tudom minden szokásod... de nem nem nyúlsz fel..
Nagynyomású mosóval
Fûszegélynyíróval...
Dròtkefèvel vagy üvegmosòval
Szerinted? Ez hülye kérdés tõled: egyértelmûen hogy NYELVVEL, NYELVVEL, NYELVVEL, hajrá!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: fiu vagyok csak azért kérdezem mert én nem tudom hogy szokták
bátyám fogkeféjével szoktam

Hogyan kell puncit nyalni?

Írjátok le, hogyan csábíthatnám el a kiszemelt lányt arra, hogy kielégíthessem ?t orálisan, és ha már elcsábítottam akkor hogyan elégítsem ki !

Legjobb válasz: Na ez is meg a fuckyeah-re 12 elmúltál:D

mindjárt indul a vonatom.
Na ez is meg a fuckyeah-re 12 elmúltál:D
Szépen ügyesen, foggal körömmel, ahogy csak tudod! Kb. ennyi! XD Ezt elmondani nem lehet... AHOGY AZT SEM, HOGY HOGYAN KELL SMÁROLNI, HOGYAN KELL D*GNI, HOGYAN KELL SZ*PNI, ÉS SEMMI ILYESMIT! GYAKOROLJATOK SSZAMEG!
gyakoroljál kutyán
http://www.amina.hu/static/punci-nyalas.html A csábításban nem tudok segíteni :D
CircumventIt
Csak ügyesen, okosan.
Szerinted napi hány ilyen kérdés van? Ezt nem lehet tanítani, ezt érezni kell
Úgy mint a fagyit, aztán kõrözgess vele, közben ujjazd.
Mi az a punci?
Nézd meg az Üvegtigris 2-t. A nyaligátoros részt ajánlom. Mintha kinyalnád a lekvárt a palacsintából. Aztán meg a borsót aktívan körbe-körbe fel-alá. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!