Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell orálisan kielégíteni egy csajt, (2 db)

Hogy kell jol orálisan kielégíteni egy csajt, hogy elmenjen?

Legjobb válasz: ügyesen :) egy kis olvasnivaló: http://www.love-ring.hu/szextippek/lovering_peniszgyuru_szex..

Most azt várod hogy részletesen leírjuk neked?A csajt kéne kérdezned elvégre nem minket akarsz kielégíteni, és lehet hogy ami nekem jó lenne attól õ soha nem fog elmenni.
Ha a csiklóját ingerled, tuti elmegy. Én imádom, ha közben ujjal is ingerlve vagyok.

Hogy kell egy csajt orálisan kielégíteni?

Legjobb válasz: Ráhelyezed a nyelved a csiklójára és a kedvenc számodat elénekeled neki lá-lá-lá-zva. Tuti siker!

Ráhelyezed a nyelved a csiklójára és a kedvenc számodat elénekeled neki lá-lá-lá-zva. Tuti siker!
nyelv+ ujj
Mutattasd meg vele, hogy PONTOSAN hol a csiklója...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D
elõször jól izgasd fel, csókolgasd a nyakát, simogasd az arcát, majd a mellét. ott idõzz el 1-2 percig, nyalogasd, szívd, elég ha csak az egyiket, a másikat masszírozd. majd a kezeddel miközben csókolod, lassan haladj lejjebb, simogasd a combját és lassan közelíts a puncijához. simogasd egy darabig majd a nyelveddel kússz le, egészen végig, a bokájáig, majd haladj felfele. húzd félre a bugyiját (ha még fent van) és és simogasd meg úgy, a nyelveddel pedig játssz a combján, s csak lassan közelíts a forró ágyéka felé. kezd el nyalogatni, húzd szét kicsit az ajakait, keresd meg a csiklóját és szívogasd, játssz vele. merevítsd meg a nyelved és csináld úgy. lassan, erõsen, jobbra, balra, fel, le, válogasd. nyald körbe, kicsit belenyalhatsz a lyukba. majd ha hallod h. kezdoi élvezni akkor folytasd úgy, épp amit csinálsz... kb :) 22/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!