Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell orálisan kielégíteni (29 db)

Hogyan kell orálisan kielégíteni a barátom? Vagy a sima szex a jobb? Melyik a legjobb póz, amiben mindketten elmegyünk?

Fél éve vagyok 1ütt a barátommal nekem ? az els? akivel lefeküdtem..de szeretném még bolodggá tenni...CSak még naon kezd? vok..Azt mondja szex után mindig h elment meg h naon jó volt neki de azt szeretném ha a köv. irtó jó lenne még ennél 1000x jobb ...Hogy csináljam?..Segitsetek!!!Holnap lesz a nagy nap!!!!!!

Legjobb válasz: nah szia! nem lehet igazán leírni, mert minden fiú mást szeret! de azért pár tipp: amikor orálisan vagytok együtt, akkor vedd a kezedbe, fogd magabiztosan, nyalokasd a hegyét, és a makk tövét, vagy néha-néha szopogasd meg a makkot. a barátom azt imádja. az orlis sex legyen a sex rész. mielött beléd hatolna az elött kell hosszú elõjáték, hogy ellazuljatok, és ugy mégnagyobb a siker. a pózoknál "kezdõ" lányoknál a misszionárius póz, mert abban a legkönnyebb elmenni, szerintem. valami jó kis zene menjen a háttérben, ha meg tudjátok oldani. remélem sikerül a holnapotok, kellemes idõtöltést:D

nah szia! nem lehet igazán leírni, mert minden fiú mást szeret! de azért pár tipp: amikor orálisan vagytok együtt, akkor vedd a kezedbe, fogd magabiztosan, nyalokasd a hegyét, és a makk tövét, vagy néha-néha szopogasd meg a makkot. a barátom azt imádja. az orlis sex legyen a sex rész. mielött beléd hatolna az elött kell hosszú elõjáték, hogy ellazuljatok, és ugy mégnagyobb a siker. a pózoknál "kezdõ" lányoknál a misszionárius póz, mert abban a legkönnyebb elmenni, szerintem. valami jó kis zene menjen a háttérben, ha meg tudjátok oldani. remélem sikerül a holnapotok, kellemes idõtöltést:D
Szerintem akkor a legjobb a sex ha õ is meg te is kezded orálisan az egész elõjátékot és utána jöhet a sex!!! ;)
:) a lényeg, hogy lazulj el, add át magad az élvezetnek, és fontos, hogy mondd a barátodnak, hogy hogyan csinálja, irányítsd, hogy neked is jó legyen! ne görcsölj azon, hogy vajon mi lesz, csináld ösztönösen, biztos, hogy õ is megmondja, hogy hogy csináld, esetleg meg is kérdezheted, hogy hogyan csináld, hogy a legjobb neki... nagyon fontos, hogy tudjatok beszélni róla, és egyáltalán nem ciki, természetes:) drukkolok:)
Huh nah sok szerencsét elõször is :) Hát az én barátom szerint sokkal jobb a szex, de az orál sem rossz.Hogyn kell hát...huh...megfogod kb a tövénél, bekapod és szépen egyenletesen elkezded fel és le mozgatni a fejed, majd egyre gyorsabban.A barátom ezt imádja, jah és persze közben a kezedet is mozgatod.Egyidõ után el fog menni, számíts rá hogy lesz valami a szádban.Ha undorodsz attól, hogy elélvezzen a amikor a szádban van, akkor kérd meg hogy szóljon mielött elmegy és csak simán verd neki tovább, amíg elmegy.De ha nincsen vele probléma, akkor csak simán vagy nyeld le vagy köpd ki.Az elsõ lenyelés nehéz volt nekem is, de utána már könnyebb volt.Pózokban hát, a lovaglónál te irányítasz azt tudom ajánlani, bár az nem tudom h kezdõként bírod-e.Bár mi az elsõ alkalom óta így csináljuk.Esetleg kutyapóz??Az sztem elég jó.De nézz utána neten biztosan van.Vagy most jutott az eszembe, talán te állsz, és támaszkodsz, és a barátod hátulról próbálkozik.Ahhoz hogy feldobd, keress egy szexi fehérnemût(lehetõleg még nem látta rajtad), vegyél fel rá szexy ruhákat, majd egy pörgõs számra ezeket dobd is le magadról, vagy ajánld fel, hogy õ vegye le.Kb.ennyit tudtam segíteni.Sok sikert holnapra, kellemes idõtöltést :) Ha még valamit kérdeznél, írj levelet!Puszy Bea
A kérdező hozzászólása: De szerintetek tutti jó lesz?? H ha orálissan is kielégítem meg õ is engem mert nekem eddig nem volt olyan hûû de naon jó már mint a sima szex..Õ pedig általában mindig elment...Élvezni fogjuk??Ugye???
Hát nekem tapasztalatból a legjobb póz a 69-es ha már annyira ragaszkodsz az orálhoz. Szeretkezésnén meg hátulról nagyon jó. Az isteni amikor élvez a csaj és a puncija szívja a farkamat az valami õrületesen jó. Ha szemben vagytok akkor ha a lábad a vállára teszed. De vigyázz akkor nagyon mélyen tud beléd hatolni és ez valakinek fájhat! Az orálnak pedig megvan a technikája. Nehogy azt hidd elég bevenni a szádba! Szívni is kell vagy jó mélyen a torkodba nyomni. Ezt meg kell szokni hányingered lehet. De a férfinak nagyon jó! És mindennek a csúcsa a prosztatamasszázs. Emlékszem épp aludtam és arra ébredtem hogy a barátnöm szopja a farkam és az ujját a fenekembe nyomta. Elõsször undoritonak tartottam. De olyan orgazmusom volt utánna hogy az valami eszméletlen! Meg kell találni azt a pontot a fenékben a pénisz tövénél ha megnyomod azonnal kifolyik egy kis sperma.

Hogy kell orálisan kielégíteni egy fiút?

Le tudná valaki írni, mi esik jól egy srácnak? ja és ha esetleg videót tud valaki linkelni... de nem ilyen durva pornóra gondoltam hanem valami normálisra, amiben jól látszik hogy mit kell tennie a lánynak.köszönöm!

Legjobb válasz: megtanítanálak rá hogy kell ha nincs barátod de a kérdésbõl adódóan van amúgy szerintem mindenkinek máshogy esik jól :)

megtanítanálak rá hogy kell ha nincs barátod de a kérdésbõl adódóan van amúgy szerintem mindenkinek máshogy esik jól :)
Ne harapj rá ne szántsd végig foggal és ennyi. XD bár van akinek még ez is bejön. Bekapod mozogsz rajta ez kb ennyi. Amúgy tényleg mindenkinek más jön be. van aki azt szereti ha nyalogatják van aki azt ha a csaj szájába van teljesen. Elrontani olyan nagyon nem lehet. Max a kapkodással csak.
Ez fiútól is függ, ha a lényeget érted, hogy mit kell csinálni, akkor majd a fiú irányítja, ahogy neki jól esik.Vannak fiúk, akik azt szeretik, ha lágyan csinálják nekik, de vannak vadabbak is;) De ne feledd, a lényeg, hogy te is élvezd.
sok sok nyállal
Sok nyállal. De ezt nem lehet leírni, ugyanis kb mindegyiknek más esik jól. De a golyókat markolászni közben nyalogatni azt szinte mindegyik szereti.

Hogyan kell orálisan kielégíteni olyan férfit, akinek frenulum piercingje van? (egy karika a fitymát és a makkot összekötő szalagocskán, a srác nincs körülmetélve)

Legjobb válasz: Értem én, hogy ez van, ezt kell kezelned:D De csak érdekelne, hogy ebben mi a jó. Ez olyan, mintha félig bevarrnám a segglyukamat... Semmi haszna nincs, ellenben jól megnehezíti a szarást. Bocsi, hogy ilyen példával jöttem:)

Értem én, hogy ez van, ezt kell kezelned:D De csak érdekelne, hogy ebben mi a jó. Ez olyan, mintha félig bevarrnám a segglyukamat... Semmi haszna nincs, ellenben jól megnehezíti a szarást. Bocsi, hogy ilyen példával jöttem:)
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok. Ebben mi a jó?
Privátba akart menni, mindegy:D
Amúgy nekem is volt ilyesmi beavatkozásom. Csak nekem lézeresen ellett távolítva az a szalag(fitymafék) egy kórházi mûtét keretében:D És tényleg nem kellemes a lábadozási idõ... Pedig nekem 2hét alatt begyógyult teljesen. Bocsi, hogy privátban írtam. Csak ezt nem akartam oda leírni:)
Rendben:) Na igen, pont ezért nem értem én se az egészet. Mert akárhogy is gondolkodok, csak negatívumot találok benne:D De ezek szerint biztos jó érzés lehet szex közben. Vagy csak szimplán valami egyedit akart. Viszont erre nagyon is kell vigyázni, szóval érthetetlen.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak jövõ héten látom legközelebb, telefonon meg azért mégsem kérdeznék rá ilyesmire, de mindenképp megosztom :) Azt olvastam, hogy 6-8 hét a lábadozási idõ. Szerintem elég kemény lehetett 2 hónapig úgy vigyázni rá, mint egy hímestojásra.. Amit még nem értek: nekem van köldökpiercingem és akárhányszor hozzáér valamilyen ruhadarab, mindig irritálódik. Nem fáj, de nem mondható kimondottan jó érzésnek. A srác esetében szinte folyamatosan fedi egy bõrréteg (ez a jobbik eset), vagy fel-le "szaladgál" rajta. Vagy ettõl lenne olyan jó?
Én se hiszem, hogy attól lett volna jobb. De mindenképpen kérdezd meg, engem érdekelne. Mert tényleg nem tudom elképzelni, hogy mi ebben a pozitívum:D Így csak kényesebb lesz a szerszám, jobban kell rá vigyázni:D
A kérdező hozzászólása: Hehe :) Megnehezíti a szarást.. ez jó :) Dehogy kérdeztem rá, köpni-nyelni nem tudtam, amikor megláttam.. Utána szándékomban volt megkérdezni, de valahogy nem tudtam hozzákezdeni és végül hagytam, mindenesetre legközelebb tuti meginterjúvolom! Elméletileg intenzívebb tõle az orgazmus. Részemrõl valóban felejthetetlen volt, de nem hinném, hogy ez a karika érdeme lenne. Nála nem tudom megítélni, mert nem tudom milyen volt neki nélküle.
és nem kérdeztél rá soha hogy ez minek?
A kérdező hozzászólása: Nincs nyelvpiercingem. Csak azért gondoltam, hogy nem teljesen ugyanúgy mûködik, mint a sima, mert néha felszisszent. Esetleg valaki, akinek bármilyen jellegû tapasztalata van ilyen ügyben? Ja, én sem tudom mi a jó benne, de ez van adva, ezzel kell valamit kezdeni. :)
gondolom úgy mint akinek nincs... csak vigyázz hogy ne akadjon bele a nyelv piercinged
Nem hinném, hogy a sz*pásnak sok módja lenne, csak ezért gondolom, hogy ugyanúgy mûködik.
Hát, szerintem ugyanúgy... De ha nem megy, kérdezz rá, hogy , , szívem, ezt mégis hogy kell lepippantani? Szólj, ha rosszul csinálom..."
A kérdező hozzászólása: :) semmi vész, hasznos info! Hátha még valakinek jól jön :D

Hogy kell orálisan kielégíteni egy férfit?

Legjobb válasz: Akkor meg nem mindegy hogy kell? Nem ért hozzá, fel se tûnik ha elb*szod... -.-"

Akkor meg nem mindegy hogy kell? Nem ért hozzá, fel se tûnik ha elb*szod... -.-"
Megfogod és a nyelveddel ízlelgeted majd úgy csinálsz, mintha banánt akarnál enni csak nem eszed meg
Én úgy kezdem mindig, hogy csókolgatom a pénisze környékét, és csak egy kis idõ után térek oda. Aztán a nyelveddel nyalogasd mindenhol, fõleg a tetejét, majd kapd be óvatosan. Nagyon fontos dolog az, hogy a fogad ne érjen oda, mert az fájdalmas lehet, és az is fontos, hogy mindent szépen, lassan csinálj. Miután bekaptad, akkor mozgasd a fejed fel-le és közben szívogathatod is. Mindeközben használd a kezedet is, a kezedet és a szádat egyaránt. Próbáld meg valahogy úgy, hogy amikor a kezeddel lehúzod a bõrt, akkor mélyen bekapod, és vagy beszívod, vagy a nyelveddel izgatod. Ha ezt csinálod egy darabig folyamatosan és mindig gyorsabban, akkor a párod valószínûleg el fog menni. Minél többször gyakorlod, annál ügyesebb leszel. És miközben csinálod, érdemes lenne, hogy a barátod navigáljon egy kicsit, hogy most az jó amit csinálsz, vagy nem, elvégre õ érzi.
A kérdező hozzászólása: mert ö nem ért az ienekhez.:/
És akkor miért nem tõle kérdezted meg???
A kérdező hozzászólása: szeretnéd mi?!bocs van barátom akin tok gyakorolni!
szopjad le... -.-"
ez a kérdés át lett írva elõbb még szopás volt :D am ja rajtam gyakorolhatsz :D
Rajtam gyakorolhatsz :)
Figyelj rá, hogy a fogad ne érjen hozzá.
Engem egy Ferrari F430 Spider kielégítene orálisan. Attol bisztos elélveznék

Férfiak! Hogyan kell orálisan kielégíteni titeket, hogy szeretitek?

Elég tapasztalatlan vagyok, de érdekelne pár dolog..Pl. hogy szokták általában, szájjal, kézzel vagy mindkettõvel? Ha szájjal akkor hol kell nyalni, csak a makkot izgatni vagy hogy? Kézzel pedig milyen mozdulatokat kell végezni, hogy mozgassam h jó legyen neki? Aztán olvastam hogy a 'szívogatás' jól esik nektek. Azt hogy értitek, hogy szívjuk? Ha jön ondó, pl a szájunkba az nem ártalmas, nem lehet belõle semmi baj? És ha nem akarom lenyelni akkor mit csináljak? És ugye az orális kielégítésnek nincs olyan lehetõsége hogy véletlenül teherbe essek, akárhogy is? Még sosem fogtam péniszt..szóval attól is félek, hogy milyen lesz, meg félek megfogni meg hozzáérni meg minden nem tudom hogy kell. :( Elég hosszú lett, bocsánat, remélem tudtok nekem segíteni.

Legjobb válasz: Tudod, ki engedné, hogy a szádba vedd...

Tudod, ki engedné, hogy a szádba vedd...
Na akkor sorrendben. Csak szájjal. Be kell kapni és szopni. Le-fel. Szívod, mint egy szívószálat. Nem ártalmas. Akkor kérd meg, hogy máshova élvezzen. Nem esel teherbe.

Hogyan kell orálisan kielégíteni egy pasit?

Mármint mit kell csinálni és hogyan hogy jól essen neki?

Legjobb válasz: Hat kedveskedjel es kozben kezdjel a repussal jatszani majd huzogassad a bört a makk es a fityma kozott..aztan lassan kedjel puszit adni a makkra majd a nyelveddel nyalogassad a makkot..kozben egyidejuleg a masik kezeddel lazan a hereket simogassad...majd a nyelveddel szepen lecsuszinkazhatsz a zacskohoz is azt is nyalogassad es kozben egyidejuleg huzogassad lassana repán a bört...de ne siess mert akkor hamar elmegy a pasi es akkor vege lessz hamar..aztan lassan kezdjed a makkot a nyelveddel nyalogatni majd jol nyissadki a szajadat hogy a fogaiddal nehogy megsertsed a makkot mert sok lany ezzel elronja a produkciot...aztan kozben szepen lassan beljebb es beljebb kapod a makkot es kozben huzogatod a makk es a tove kozott a bört es huzogatod es huzogatod es kozben nyalogatod es szopogatod mint a gyerekek a szopokat ami mkozben amasik kezeddel szorgalmassan huzogatod a bört es a kezeddel lejjebb a hereket is simogatod majd egy laza pillanatban lecsuszol es a hereket is nyalogatod amikozben a makk alatt huzogatod a bört szepen majd ujra visszaereszkedsz es egyre hevesebben kezded huzogatni a bört de akkor mar nem enged el ki se nem veszed a farkat a szadbol hanem egyrehevesebben kezded huzogatni es szopni ..amig a masik kezeddel meg a herekkel jatszol de csak ovatossan nehogy megszoritsad mert az faj es akkor elmehet a kedve es lelankdhat a farok es akkor kezdheted a ceremoniat ujar...szoval a vege fele jarsz es egyre jobban huzogatod es kezded erzni hogy a fo hugycso luktet es kezd egyre kemenyednia fasz...aminek az eredmenye hogy amint egyre jobban szopod es huzogatdod elobb utobb szajon spriccel a frisss meleg habos egeszseges ondo ami az öröm es kej jele de te meg mindig szopogatod es nem hagyod abba a szopast es a masik kezzel valo jatekot kezded lassan lassitani majd a szopast is kezded lassitani majd egy kis makk nyalogatssal ami kozben az ondot lenyelted kozben lassitod a muveletet de meg a simogatast szinetn folyatod de nem erolteted a makkon a huzkodast csak szepen ovatossan a nyelveddel nyalogatod mert az elvezes uatn lassan majd kezd a farok puhulni es akkor nem szeretik a nagyon megeroltetett eros szopast .....de ha esetleg dugassal akrod folyatani a dolgot akkor praktikus azonnal az elvezes utan bedugni amig kemeny a farok eseteleg be ulni a repaba vagy helycsere es a polgar bele dugja neked illetve behatol hogy szalonkepes legyek es akkor lehte meg elvezni egy darabig a kemenyt repa adta oromoket amig le nem lankad...de az mar nem a szopas hanem a dugas resze ami nem tartozik a kerdezo erdeklodesi korebe mert csak a szopsrol van erdekelve az erdeklodesi bazis mint tajekodas jelelgu erdeklodeset felytette ki..remellem megfelelo volt a reszletezes es nem lessz panaszra oka majd annak az aldozatnak akit leszop a holgy Kivanok sok szeretettel kellemes magömleses spangilzast es remeljuk majd egy elmenybeszamoloval fogja az erdeklodo tabort tajekoztani az eredmenyekrol....Ngyon kellemes spanglizast kivanok... es kellems karcsony unnepeket is egyuttal..hogy az uj ev derekan sok sok spanglizasra varo farkat elegitsel ki..BUEK!!

Hat kedveskedjel es kozben kezdjel a repussal jatszani majd huzogassad a bört a makk es a fityma kozott..aztan lassan kedjel puszit adni a makkra majd a nyelveddel nyalogassad a makkot..kozben egyidejuleg a masik kezeddel lazan a hereket simogassad...majd a nyelveddel szepen lecsuszinkazhatsz a zacskohoz is azt is nyalogassad es kozben egyidejuleg huzogassad lassana repán a bört...de ne siess mert akkor hamar elmegy a pasi es akkor vege lessz hamar..aztan lassan kezdjed a makkot a nyelveddel nyalogatni majd jol nyissadki a szajadat hogy a fogaiddal nehogy megsertsed a makkot mert sok lany ezzel elronja a produkciot...aztan kozben szepen lassan beljebb es beljebb kapod a makkot es kozben huzogatod a makk es a tove kozott a bört es huzogatod es huzogatod es kozben nyalogatod es szopogatod mint a gyerekek a szopokat ami mkozben amasik kezeddel szorgalmassan huzogatod a bört es a kezeddel lejjebb a hereket is simogatod majd egy laza pillanatban lecsuszol es a hereket is nyalogatod amikozben a makk alatt huzogatod a bört szepen majd ujra visszaereszkedsz es egyre hevesebben kezded huzogatni a bört de akkor mar nem enged el ki se nem veszed a farkat a szadbol hanem egyrehevesebben kezded huzogatni es szopni ..amig a masik kezeddel meg a herekkel jatszol de csak ovatossan nehogy megszoritsad mert az faj es akkor elmehet a kedve es lelankdhat a farok es akkor kezdheted a ceremoniat ujar...szoval a vege fele jarsz es egyre jobban huzogatod es kezded erzni hogy a fo hugycso luktet es kezd egyre kemenyednia fasz...aminek az eredmenye hogy amint egyre jobban szopod es huzogatdod elobb utobb szajon spriccel a frisss meleg habos egeszseges ondo ami az öröm es kej jele de te meg mindig szopogatod es nem hagyod abba a szopast es a masik kezzel valo jatekot kezded lassan lassitani majd a szopast is kezded lassitani majd egy kis makk nyalogatssal ami kozben az ondot lenyelted kozben lassitod a muveletet de meg a simogatast szinetn folyatod de nem erolteted a makkon a huzkodast csak szepen ovatossan a nyelveddel nyalogatod mert az elvezes uatn lassan majd kezd a farok puhulni es akkor nem szeretik a nagyon megeroltetett eros szopast .....de ha esetleg dugassal akrod folyatani a dolgot akkor praktikus azonnal az elvezes utan bedugni amig kemeny a farok eseteleg be ulni a repaba vagy helycsere es a polgar bele dugja neked illetve behatol hogy szalonkepes legyek es akkor lehte meg elvezni egy darabig a kemenyt repa adta oromoket amig le nem lankad...de az mar nem a szopas hanem a dugas resze ami nem tartozik a kerdezo erdeklodesi korebe mert csak a szopsrol van erdekelve az erdeklodesi bazis mint tajekodas jelelgu erdeklodeset felytette ki..remellem megfelelo volt a reszletezes es nem lessz panaszra oka majd annak az aldozatnak akit leszop a holgy Kivanok sok szeretettel kellemes magömleses spangilzast es remeljuk majd egy elmenybeszamoloval fogja az erdeklodo tabort tajekoztani az eredmenyekrol....Ngyon kellemes spanglizast kivanok... es kellems karcsony unnepeket is egyuttal..hogy az uj ev derekan sok sok spanglizasra varo farkat elegitsel ki..BUEK!!
kedves kérdezõ... fiú vagy vagy lány? :)
A kérdező hozzászólása: Lány
Vedd be minél mélyebben a szádba, a nyelved és az ajkad simuljon a péniszhez és ritmikusan mozgasd elõre-hátra a fejed. A kezeddel is rásegíthetsz. Fõként a makk alját izgasd, ott esik a legjobban a férfiaknak. Ha elélvez a párod, akkor se hagyd abba, legalább még fél percig csináld utána is. Nem árt az se, hogyha közben a férfi golyóit markolászod, bár ezt nem mindenki szereti. 25F
Gyengéden, érzékien csináld. Én akkor élvezem legjobban, ha érzem a vágyat a barátnõmön. És engedd a spermát a szádba, ez nagyon jólesik egy férfinak, hogy nem veszed ki a puha meleg szádból a farkát pont a legjobb résznél és nem undorodsz a spermájától. Utána ha akarod kiköpheted.
hm, az én pasim szerszáma éppenséggel kemény szokott lenni olyankor! régen rossz ha , , puha"! 25n
Egy a lényeg, hogy szenvedéllyel csináld. Szeress sz..pni, és ne csak azért csináld mert ez jó a másiknak. Olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy elég nagy összehasonlítási alapom van, és ebbõl két esetben volt az, hogy a leányzó igazán értette a dolgát. Tudom, most azt gondoljátok, hogy milyen finnyás vagy válogatós vagyok, de higgyétek el, ha egy lány igazán tud szopni és szeret is arra egész életetekben emlékezni fogtok. A lényeg, hogy odaadóan és vákuuum könyörgöm!!!! :) :) :)

Hogyan kell orálisan kielégíteni egy NÕT?

Legjobb válasz: Kígyóuborkával?

Kígyóuborkával?
hogy normális választ is kapj, egyrészt nem minden nõ szereti egyformán, de szerintem tuti befutó, ha szép lassan közelítesz csókokkal lefelé, egy darabig csak a leheleteddel, az ajkaddal cirógatod, azt án jöhetnek a lassabb érzékibb nyalások. aztán mikor már oda van, meg vissza, bedughatod a nyelved, stb. L
Ezt jó ha megtanulod, mert a nõk 85 %-a csak a csiklónál tud elélvezni. A pöcköt kell nyalni, attól lehet elélvezni, az már változó, hogy ki hogy szereti, azt a nõ jelzéseibõl kell érezni. Ha közben bedugod az ujjad is, az még jobb. De hogy a nyelved hogyan dugod be a lyukba, azt mondjuk nem értem? És nem is okoz túl nagy örömet, mivel a hüvelybejáratnál nem nagyon vannak olyan idegek, amelytõl el lehetne menni, a G-pontot meg nyilván nem tudod a nyelveddel elérni.
Jobb ha megtanulod hogy a legtöbb nõ még elélvezni sem képes. Szóval 1)Keress olyat, aki nem volt lusta megtanulni a testét 2)Majd õ rávezet, hogy hogyan jó neki, mert mindenki máshogyan szereti
Megkérdezed tõle, hogy szereti. Az elsõ párom finoman szerette, érzéssel, a mostani pedig durván. Szerencsére mindkettõnek volt szája és meg lehetett velük beszélni, hogy szeretik.
Elsõ csajom finoman szerette, második durvábban. Azt jobban szeretem, ha finomabban kell csinálni, több érzelmet lehet belevinni. Meg nem is lesz izomláz a nyelvemben. F/26

Hogyan kell orálisan kielégíteni egy férfit?

Még sosem csináltam és fogalmam sincs hogyan kellene. tudom hogy gáz, de nagyon nem tudom, és mindenre kíváncsi vagyok :$ szval, kézimunka is kell ugye? közbe, mikor "szopok" ? meg h számmal mitcsinálok? nem csak beveszem és mélytorok ugye? (az egészet nem kell bevenni ugye?:O) a makkal is kéne valamit kezdeni, nem? :) lécci segítsetek :$ tabuk nélkül, mindent írjatok le könyörgöm.. :)))

Legjobb válasz: Hidd el,ez majd magától jön. :) amint lent van a nadrág,elkezded a nyelveddel nyalogatni hosszában,majd bekapod a végét.közben jó ha néha a szemébe nézel a csávónak és közben verheted a kezeddel 17/F

Hidd el, ez majd magától jön. :) amint lent van a nadrág, elkezded a nyelveddel nyalogatni hosszában, majd bekapod a végét.közben jó ha néha a szemébe nézel a csávónak és közben verheted a kezeddel 17/F
Rajtam gyakorolhatsz, ha gondolod.
szopod a faszt és ennyi :D
Az elsõn csak az anyja fog gyakorolni.
Nem kell ezt túlbonyolítani, csak szopd mint árva gyerek a vásári nyalókát és ne fogazz. #3, miért kell itt anyázni? Érettségi szünetre nem adtak elég házit?
Ezt két-három napja írtam, bemásolom neked is: Ahogy látom, te csak most készülsz az elsõre, úgyhogy nincs szükséged komolyabb tanácsokra. A különféle profi technikákat és fogásokat ráérsz elsajátítani, vélhetõen sokat fogod még csinálni életedben. :) Arra az egyre figyelj, hogy a fogaddal ne érj hozzá a péniszéhez! Egyébként csináld úgy, olyan természetesen, ahogy jön! A kezdés mondjuk történhet úgy, hogy elindulsz lefelé az arcától vagy a mellkasától, és szépen leérsz a péniszéhez. Ott aztán elõször csak puszilgatod, meg nyalogatod, aztán szép lassan be is kapod. Utána tudod, mit kell csinálni. Érdemes itt is a fokozatosságot betartani. Elõször csak lassan, aztán egyre intenzívebben mozgatod a fejedet. A vége a fiúk számára úgy a legélvezetesebb, ha a szádon belül tartod a péniszét, amíg be nem fejezi az élvezést. Nincs rossz íze, de ha nagyon félsz tõle, akkor elõször úgy kóstold meg, hogy csak kivered neki, és belenyalsz. Ha a szádba került nyugodtan lenyelheted, semmi bajod nem lesz tõle, de ha nem megy, akkor kimész a fürdõbe, és kiköpöd a csapba.
Ne izgulj, ha elõtted lesz a farok, tudni fogod mit kell csinálni. Miközben szopod, verheted neki, idõnként a heréit is nyalogathatod miközben vered neki. A lényeg, hogy jó sok nyállal csináld, a pasim legalábbis imádja, ha nyálban úszik a farka, miközben szopom :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D

Nem vagyok szűz mégsem csináltam még. Honnan tudjam hogy kell orálisan kielégíteni a páromat?

16 éves vagyok már nem vagyok sz?z még nem szoptam. A párom id?sebb nálam, tapasztaltabb. És szeretné ha orálisan elégíteném ki de nem tudom hogy "fogjak hozzá". Segítsetek! Mivan ha nem leszek elég jó neki?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle, hogyan szeretné.

Kérdezd meg tõle, hogyan szeretné.
Nyugi én is hasonló cipõben járok és én is félek:(
A legfontosabb a fogad ne érjen oda! szerintem közöld vele, hogy még nem csináltad és szóljon ha nem jó neki, bár észre fogod venni. Ha nem leszel elég jó neki, akkor "taníts mester"
Kívánod, hogy kielégíthesd õt orálisan?
ha nem megy jól, nem fog rád haragudni, ha tényleg szeret...
én azt ajánlom hogy nézz bele egy pornó filmbe és tanulj...tudom hogy kicsit morbid dolog de hátha bejön:-)sok sikert és nyugi ha szereted menni fog az magától
Elõször is kérdezd meg, hogy akarja e, én pl nem szeretem egyáltalán és van haverom még, aki szintén nem... kínos, amikor egy csaj meg van gyõzõdve, hogy jó lesz, aztán közben egyáltalán nem

Aki körül van metélve, hogy kell orálisan kielégíteni?

Legjobb válasz: Ugyan úgy,ha a kezeddel csinálod, abban azért van némi különbség, de nem számottevõ.

Ugyan úgy, ha a kezeddel csinálod, abban azért van némi különbség, de nem számottevõ.
Ugyan úgy, mint a hagyományost :) Kézimunkánál adódhatnak problémák- nagyon hamar kiszárad.Készíts mindenképpen egy pohár vizet vagy síkosítót:) Nekünk ez vált be.
Épp úgy mint a nem körülmetélteket, csak 1 lépéssel elölrébb jársz....!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Ahhoz bizony kellenek dolgok, síkosító mindenképpen, de akkor is körülményes, nehezen megyek el, inkább kihagyjuk... kellene oda az a bõr :( Nekem ez a tapasztalatom :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!