Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell olyan filmet (36 db)

Hogy kell olyan ExE file-t készíteni ami hogyha indul akkor megnyit egy file-t?

Tehát én aztszeretném hogy ha rákkatintok egy általam készített exe filrera megnyissa az xy helyen lév? xy.vbs file-t

Legjobb válasz: program ize; uses dos; begin exec('c:\program.exe',''); end. Elmented .pas néven, és leszeded a FreePascalt innen: http://www.freepascal.org Majd megnyitod vele, és megnyomod a Run gombot az egyik menüben. Ekkor lefordítja és elindítja, a .exe meg ott marad ugyanabban a mappában. Ez bármilyen programot elindít, ha neked vbs kell, akkor valami ilyesmi lesz: exec('vbscript','xy.vbs'); Lehet, hogy nem vbscript a program neve, ennek már nézz utána... Jó szórakozást!

program ize; uses dos; begin exec('c:\program.exe', ''); end. Elmented .pas néven, és leszeded a FreePascalt innen: http://www.freepascal.org Majd megnyitod vele, és megnyomod a Run gombot az egyik menüben. Ekkor lefordítja és elindítja, a .exe meg ott marad ugyanabban a mappában. Ez bármilyen programot elindít, ha neked vbs kell, akkor valami ilyesmi lesz: exec('vbscript', 'xy.vbs'); Lehet, hogy nem vbscript a program neve, ennek már nézz utána... Jó szórakozást!
??? Te meg szimplán hülye vagy. Minek akarsz programozni olyan file-t, ami teljesen felesleges, és parancsikonból/egyszerû BAT file-ból megoldható? Mellesleg, ha már az osztásnál tartunk, mielõtt hülye kérdést teszel fel utánajárhatnál, hogy exe file-t "csinálni" nem lehet, hanem programozni kell.. és újfent, mielõtt hülyeséget kérdeznél, tanulj programozni...
jobb klikk-új-parancsikon-rá mész a tallozásra kikeresed a file-t amit megfogy nyitni megadod a nevit és kész
A kérdező hozzászólása: Olvasd el mégegyszer a kérdést, és ha még midnig ez a hüyleséed van akkor tartsd meg magadnak köszi (:
vagy esetleg egy ExE mátrixot szeretnél file formájában leírni? Matematikában NxN-ként jelölöik, nem ExE-ként.
A kérdező hozzászólása: utolsónál a pont(: Mondjuk azért mert egy program csak exe filet tud tallózni, és nekem az kell hogy azt a vbs scriptet nyissa meg amit irtam.
#include <stdlib.h> int main() { system("<fajl_eleresi_ut.kiterjesztes>"); } Ez is egy megoldás, ez C vagy C++ fordítóval lesz jó. Arra ügyelj, hogy a \-t kétszer kell beleírni (azaz C:\\valami.txt), mert alapból az a levédõ karakter.

Van egy olyan program, hogy Pivot3. Szeretnék benne egy kis filmet csinálni, ami megy is, csak van 2 dolog, amit azon belül nem tudom, hogyan kell: több pálcikaemberke és tárgy csinálása; háttér beállítása, no, ezeket hogyan kell?

Legjobb válasz: több pálcikaemberke és tárgy csinálása Ugyebar mikor a pivot elindul kapsz 1 palcika embert. Nos, bal oldalt ott van hogy stickman.( vagy valamilyen palcika ember nev) a stickman szo melletti fulet lehuzod es rakattintasz a stick man re ujra. Igy kapsz megy egy palcika embert, ha az alap palcika embert arre'bb huzod a kezdo helytol. háttér beállítása Fenti fulekbol az elso( File/Load Background ) a hattereket lehet paintel is csinalni.

több pálcikaemberke és tárgy csinálása Ugyebar mikor a pivot elindul kapsz 1 palcika embert. Nos, bal oldalt ott van hogy stickman.( vagy valamilyen palcika ember nev) a stickman szo melletti fulet lehuzod es rakattintasz a stick man re ujra. Igy kapsz megy egy palcika embert, ha az alap palcika embert arre'bb huzod a kezdo helytol. háttér beállítása Fenti fulekbol az elso( File/Load Background ) a hattereket lehet paintel is csinalni.

Segítség kellene abban, hogy hogyan lehet olyan dvd-t aviba konvertálni amelyik filmnél a hangot a film elején be kell állítani, úgy hogy magyar hangú vagy egyáltalán vmilyen hangú filmet kapjak?

Legjobb válasz: Format Factory http://www.formatoz.com/ Tud magyarul, ingyenes, elég sok mindent lehet vele kkonvertálni. A beállításokkal majd eljátszol. Azt mindenhogy meg kell tanulni.

Format Factory http://www.formatoz.com/ Tud magyarul, ingyenes, elég sok mindent lehet vele kkonvertálni. A beállításokkal majd eljátszol. Azt mindenhogy meg kell tanulni.


Le tud játszani DivX formátumot, így kérd.
A kérdező hozzászólása: Anyukámnak is divixes lejátszoja van mégsem olvassa be az olyan lemezeket amin több film van...nemvágom az egészet...
A kérdező hozzászólása: Mégis csak be tudja anyu divixes lejátszója olvasni a többfilmes lemezt.Köszi a segitséget.
Dvix, Xvid, MP4 nézd meg a lejátszón mielõtt megvásárolod.Nem biztos ha nagyon ólcsó lejátszót vásárolsz akkor le is játsza(bár felvan tüntetve rajta)mi is így jártunk.Én tudok eggyet neked ajánlani ami nem drága kb.13000ft "SIMBIO"ez garantáltan jó.A filmek sem biztos hogy jó formátumban vannak, megkell nézni a lajátszón mit fogad el, megírás elõtt átlehet konvertálni õket.

Hogy kell ezt angolul mondani? Nélküled olyan vagyok, mint egy seedelés nélküli torrent file.

Legjobb válasz: Without you I am like a torrent file without seeding.

Without you I am like a torrent file without seeding.
Én mondjuk inkább így írnám: Without you I am like a torrent file without seeders. Így érthetõbb angolul. (A 'without seeding' úgy hangzik, mintha azt hiányolnád, hogy te magad nem seed-elsz.) Amúgy ez tetszik!!:D
Szerinted mi a rákért van a google fordító?
Utolsó, szerinted mi a rákért tanulnak az emberek nyelveket?? A google fordító k.rvára nem úgy fordítja ezt le, ahogyan kéne.

Kéne egy kis segitség, leszedtem egy filmet angolúl és van hozzá magyar feliratom, de nem tudom hogy kell betenni alá. BS player-em van és elvileg oda belehet rakni valahogy. Ezt hogy kell? vagy vki adjon olyan lejátszót ahova csak be kell rakni!?

lécci segitsetek nagyon fontos!!!!

Legjobb válasz: Tedd egy mappába a két fájlt, azonosak legyenek teljesen>>> Xy.avi és Xy.srt...ha elindítod automatikusan megjelenik a felirat.

Tedd egy mappába a két fájlt, azonosak legyenek teljesen>>> Xy.avi és Xy.srt...ha elindítod automatikusan megjelenik a felirat.
A kérdező hozzászólása: köszi, máris próbálom!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!!mûködik!!

Ajánlanátok olyan filmet ami mások/állatok gondoskodásának fontosságáról szól? Meg egy olyat, ami arról, hogy meg kell becsülni azt az embert, aki igazán szeret?

Legjobb válasz: Az igazi kaland Hachi - A leghûségesebb barát (Ezek csak állatosak.. Bocsi, de több nem jutott eszembe, azért ez is valami, remélem, hasznodra válik válaszom.)

Az igazi kaland Hachi - A leghûségesebb barát (Ezek csak állatosak.. Bocsi, de több nem jutott eszembe, azért ez is valami, remélem, hasznodra válik válaszom.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Valaki tudna még segíteni?

Keresek olyan filmet, ahol fiú-lány egymásba szeret, de valakinek, vagy mindegy, hogy el kell utaznia. Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: Like Crazy, Ne engedj el, Kedves John, Hétmérföldes Szerelem, Szerelmünk lapjai, Számkivetett, Az idõutazó felesége, Casablanca.

Like Crazy, Ne engedj el, Kedves John, Hétmérföldes Szerelem, Szerelmünk lapjai, Számkivetett, Az idõutazó felesége, Casablanca.
A kérdező hozzászólása: ezek közül melyik tizenhatos (vagy több)?
Like Crazy PG13 (magyar besorolás nincs), Ne engedj el (15), Kedves John (12), Hétmérföldes Szerelem (15), Szerelmünk lapjai (PG13), Számkivetett (PG13), Az idõutazó felesége (12), Casablanca (-).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!