Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell mp3-ra (10 db)

Hogyan kell mp3-ra rátölteni zenéket a youtubrol?

Legjobb válasz: ***** A fenti linkre bemásolod a youtube linket, letöltöd mp3 formátumba a gépedre, onnan már fel tudod másolni a zenét. * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** A fenti linkre bemásolod a youtube linket, letöltöd mp3 formátumba a gépedre, onnan már fel tudod másolni a zenét.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: És az is jó, ha World-be másolom le az oldalt és onnan be az mp3-ra?
A kérdező hozzászólása: és hogyan kell új mappát csinálni?
Nyugodtan pontozz le ha nem tetszik, de õszinte leszek veled. Fent pontos leírást adtam a kérdésedre. Sajnos mappát sem tudsz létrehozni, a Word pedig nem World a szöveges fájl pedig nem tartalmaz zenét. Kérd meg egy ismerõsöd, hogy segítsen neked és mutassa meg hogyan és mit kell.
A kérdező hozzászólása: ...
Hát jó. 1. kérdés válasz Bemásolhatod word-be is a linket. Ezt a word dokumentumot felmásolod a telefonodra. A lehetõleg androidos telefonodon kell lennie mobilnetnek nagy adatforgalommal, word-ot kezelõ programnak (play áruházból letölthetõ). Ezek után a linket megnyithatod a telefonodon és lejátszja youtubon. Megjegyzem ez a létezõ legostobább megoldás ami létezik ebben a formában. 2.kérdés válasz Jobb egérgomb lenyom, Új - Mappa. Létre is hoztál egy új mappát. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hogy kell mp3 -ra gépen keresztül zenéket tölteni?

Legjobb válasz: és melyik honlapra kell rámenni , hogy le tudjam tölteni ???

A kérdező hozzászólása: és melyik honlapra kell rámenni , hogy le tudjam tölteni ???
Pont mint egy pendrive-ra.
hurkatöltõvel
USB kábellel rádugod, jobb esetben automatikusan felismeri és lesz egy új betûjeles meghatód a sajátgép-ben. Itt megnyitod és másolás beillesztéssel ráteszed...

Hogy kell rátölteni mp3-ra internetről a zenéket? "az mp321ről"?

Legjobb válasz: gondolom mp3 lejátszóra gondolsz. az mp321 en pedig nem mp3 formátumba vannak a számok söt le se tudod onnan tölteni, máshonnan letöltött zenét meg ugy raksz fel 1 lajátszóra, hogy elöször a megfelelö részét bedugod a számitógépbe, aztán ha szerncsédva felismeri, majd szépen rápakolod a számokat XD

gondolom mp3 lejátszóra gondolsz. az mp321 en pedig nem mp3 formátumba vannak a számok söt le se tudod onnan tölteni, máshonnan letöltött zenét meg ugy raksz fel 1 lajátszóra, hogy elöször a megfelelö részét bedugod a számitógépbe, aztán ha szerncsédva felismeri, majd szépen rápakolod a számokat XD


Melyik oldalon lehet a legjobban zenét letölteni? És elég hülyén hangzik de hogyan kell feltölteni a zenét egy mp3-ra?

Legjobb válasz: Van egy kábel az MP3-ashoz,ami usb-re végzõdik,és akkor azt benyomod,és rakod rá a zenét. Torrenten szoktam tölteni.

Van egy kábel az MP3-ashoz, ami usb-re végzõdik, és akkor azt benyomod, és rakod rá a zenét. Torrenten szoktam tölteni.
-ha írsz ide, vagy még jobb ha priviben konkrét együttest, megpróbálom neked kikeresni-egyébként gyakran a youtube.com oldalról töltök le zenéket, mert annak óriási a könyvtára és fenn vannak mindíg az újabbak.-onnan pl.a videoget nevû egyszerû programmal tudod letölteni a klippet, vagy ha csak a zene kell, azt is lehet.
http://www.sadsteve.com én mindig innen töltök le zenét

MP3-ra hogy kell feltöltenia vezét?

Adnak hozzá kábelt amivel a számítógéphez tudom csatlakoztatni, és onnan átteszem? (sajnalom, h ilyesmit kerdezek, tudom ez másnak kézenfekv?, de en kissé nehezen követem a technika uj vivmányait, gondoltam itt sok hozzáért?t találok )

Legjobb válasz: es mi az MP3 es az Ipod kozti kulonbség? :/

A kérdező hozzászólása: es mi az MP3 es az Ipod kozti kulonbség? :/
A kérdező hozzászólása: most látom csak h érthetetlenul tettem fel a kérdést.elnézést a 'vezét' szó-zenét-akart lenni...
Egyszerûen a fogd és húzd módszerrel, vagy ctrl+c-ctrl+v, esteleg másolás beillesztés. Igen adnak kábelt. Mp3 -as és ipod között annyi a különbség, hogy az iPod -on van egy alma jel, és emiatt az mp3 -as többszöröse
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Hogyan kell géprõl mp3-ra zenétrakni?

Egy TD-26 zenedobozom van amin lehet rádiót is hallgatni.De lehet hogynem is mp3.:D

Legjobb válasz: elírtam igazábol TD-V26 :D Bolfódog karácsonyt

A kérdező hozzászólása: elírtam igazábol TD-V26 :D Bolfódog karácsonyt
Összekötöd USB-vel a 2 eszközt és felmásolod az mp3 mappájába.

Hogyan kell a zenénél a típust Free Lossless Audio Codec (flac) -et mp3-ra átkonvertálni?

Ha valaki tudja a választ akkor legyen szíves megírni!

Legjobb válasz: Pl ezzel http://www.bonkenc.org/ tud magyarul is. De jó néhány lejátszónak is van konverter pl AIMP. Akár Néró, akár Ashampoo.

Pl ezzel http://www.bonkenc.org/ tud magyarul is. De jó néhány lejátszónak is van konverter pl AIMP. Akár Néró, akár Ashampoo.
Milyen programod van zene lejátszó?
A kérdező hozzászólása: Winamp, Windows media player, de én a winampot használom, mert a windows media player nehéz kezelni mert nekem windows 7-em van.
Régen használtam már winampot. Nincs nagy kedvem most újra feltenni.. Szerintem itt az elsõ két videó segíteni fog. http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&biw=1366&bih=651..
Format Factory. Szinte mindent konvertál mindenbe, legyen az zene, videó, kép...

Véleményetek? Nokia BH-504 sztereo Bluetooth Legfőképp MP3-ra kell, hogy zsinór nélküli legyen. Hangos, szép hang jó basszus (nem torzít, és jól kizárja a külső hangokat! Fülbe dugható vagy nem az mindegy.

http://www.edigital.hu/Bluetooth_headset/Nokia_BH-504_sztere... html Találtam sport fülhallgatót is, de ott lehet zavaró buszon a nyakamnál a pánt.

Milyen bövítmény kell ahhoz Jetaudionál, hogy mp3-ra is lehessen vele konvertálni, vagy rippelni?

Lehetöleg olyan kéne, amit a Basic verzióval is lehet használi, tehát ne legyen fizet?s.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!