Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell milyen (4990 db)

Hogy kell? Milyen program kell hozzá?

Hogy kell mozgóképet, vagy videót csinálni? hooogy? >< Például... van egy hmm... mondjuk pálcikaember... milyen program kell hozzá, hogy abból mondjuk egy ugráló pálcikaembert csináljak? És hogy ne legyen laggos, hanem szép folyamatosan menjen vagy ha már profibban akarom.. pl. egy bicikliz? madár aki polipot vacsorázik és ezt nem a legrondább grafikával Nem a pálcikaemberen van a hangsúly,.. legyen inkább egy táj, vagy csak egy háttér pl. Forog egy akármi a háttérben Vaaaaaagy.. van az az Arc nélküli manus a youtube-on... mivel csinálta a mozgását az aki csinálta a videót?

Legjobb válasz: Gif editor nézd meg google-n. Arra készülj fel , hogy minnél jobb mozgást akarsz neki csinállni annál több képet kell , hogy rajzolj.

Gif editor nézd meg google-n. Arra készülj fel , hogy minnél jobb mozgást akarsz neki csinállni annál több képet kell , hogy rajzolj.
Adobe Flash tud hasonló dolgokat, nézz tutorialt a youtube-on.

Diófa alatt lehet füvesíteni? Hogyan kell? Milyen fűmagot érdemes használni?

Legjobb válasz: Lehet, de nem érdemes, nagyon sok macera, a dió ugyanis kiírtja a többi növényt maga körül bizonyos angyagok kiválasztásával. Ha mégis füvesíteni akarsz, akkor a földet el kell távolítani, geotextil, rá friss föld. A lehullott leveleket azonnal el kell távolítani a fûrõl, és napfényt is kell kapnia a fûnek, árnyékban nem fog megmaradni. Fûmag helyett én inkább gyeptéglát hasznánék, könnyebben megmarad. De mindezek után is könnyen kipusztulhat a fû a fa alól. Én a helyedben inkább díszburkolóval raknám ki a területet.

Lehet, de nem érdemes, nagyon sok macera, a dió ugyanis kiírtja a többi növényt maga körül bizonyos angyagok kiválasztásával. Ha mégis füvesíteni akarsz, akkor a földet el kell távolítani, geotextil, rá friss föld. A lehullott leveleket azonnal el kell távolítani a fûrõl, és napfényt is kell kapnia a fûnek, árnyékban nem fog megmaradni. Fûmag helyett én inkább gyeptéglát hasznánék, könnyebben megmarad. De mindezek után is könnyen kipusztulhat a fû a fa alól. Én a helyedben inkább díszburkolóval raknám ki a területet.
Nekem a kertben van egy 6-7 éves diófa, már szép nagy! Kb. 4 éve füvesítettem alatta Tesco gazdaságos fûmaggal, és még bírja! Mondjuk jó a talaj, és mindig összeszedjük a dót, a lehullott leveleket. Viszont a locsolás az Szent Péter dolga, én csak nyírom két hetente.

Kislányt hogy kell, milyen pózban nyilvános wc-n pisiltetni? Hogy érjem el hogy hajlandó legyen?

Legjobb válasz: Ha még kisfiút kérdeztél volna, akkor azt mondom, lehet állva is, de lánynál egyértelmûen ülve. Ha zavar az esetleges fertõzésveszély, akkor vegyél fertõtlenítõ törlõkendõt és az legyen nálad mindig és elõtte töröld le a wc ülõkét. És hogy hajlandó is legyen máshol pisilni, ez egy olyan dolog, hogy nem tudom mennyi idõs a lányod, vagy mennyi ideje szobatiszta, de nálunk a fiam, aki most 3 és fél éves, õ sem akart egybõl nyilvános helyen pisilni, egyszerûen feszélyezte a helyzet, aztán felkeltette egyszer csak a figyelmét az a fajta wc, ami tartályos és nem lehúzni kell, hanem gombbal lenyomni és az annyira tetszett neki, hogy vizsgálgatta a szemével, közben magyaráztam, hogy mi az, miért olyan és egyszer csak közben megindult a pisi is és õ azóta bátran pisil nyilvános helyen is, õ wc-nél állva pisil, itthon a bilibe pisil ülve.

Ha még kisfiút kérdeztél volna, akkor azt mondom, lehet állva is, de lánynál egyértelmûen ülve. Ha zavar az esetleges fertõzésveszély, akkor vegyél fertõtlenítõ törlõkendõt és az legyen nálad mindig és elõtte töröld le a wc ülõkét. És hogy hajlandó is legyen máshol pisilni, ez egy olyan dolog, hogy nem tudom mennyi idõs a lányod, vagy mennyi ideje szobatiszta, de nálunk a fiam, aki most 3 és fél éves, õ sem akart egybõl nyilvános helyen pisilni, egyszerûen feszélyezte a helyzet, aztán felkeltette egyszer csak a figyelmét az a fajta wc, ami tartályos és nem lehúzni kell, hanem gombbal lenyomni és az annyira tetszett neki, hogy vizsgálgatta a szemével, közben magyaráztam, hogy mi az, miért olyan és egyszer csak közben megindult a pisi is és õ azóta bátran pisil nyilvános helyen is, õ wc-nél állva pisil, itthon a bilibe pisil ülve.
En ugy csinalom a 4 eves kislanyommal hogy ha nem otthon vagyunk akkor van a taskamba pelenka es ha szol hogy kell neki akkor raadom es belepisil, utana kidobom. O meg ugy sem mer raulni ha fogom es meg sajnos a guggolast sem tudja vagy nem akarja pedig mar otthon is mutattam neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 2 év 2 hónapos a lányom és 2 hete szobatiszta. Akkor tartani kellene a wc felett. Majd megpróbálom. Múltkor szólt a tescoban hogy kell pisilni, de mikor meglátta a wc-t, akkor nem nagyon akarta megközelíteni... Biztos idegenkedett tõle, még az otthonihoz van szokva.
Én nem merném akkor sem nyilvános wc-re ráültetni, akárhogy is áttörölgetem elõtte, papírra meg fõleg nem, mert az mindig csúszkál. Na meg csak jobb a kis bõrének is, ha nem fertõtlenítõ kendõre ül, hanem akkor inkább tartom.
Ahogy otthon.... Fertõtlenítõ kendovel letorlod az ülõket es meg van oldva.
Én vettem papír wc ülõke takarót, leterítem a wc-re aztán kész! Második babát várom, így nem tudom a wc fölé tartani a lányom, ezért jött ez a megoldás.
Én letörölgetek elõtte, és körberakom papírral az ülõkét, a lányomnak szólok, hogy nem nyúlhat semmihez, belém kapaszkodik, és ilyenkor én törlöm meg. ( 4 éves lesz)...volt már példa, hogy kint kellett pisiltetnem , bár az ritka, inkább ha kocsival megyünk vhova, és meg kellett állni az út szélén, olyankor pedig tartom teljesen.Egyik kezemmel a hóna alatt körbe, másikkal a lábát hogy le ne pisilje.Ennyi.
Ja igen, arra kell vigyázni, hogy a kis combja ne legyen összezárva, mert akkor szokott mindenfelé fröcskölni a pisi :) picit legyen kinyitva, tehát úgy, mintha wc-n vagy bilin ülne.
Szia, az én kislányom alapból nem is hajlandó idegen wc-re ráülni, úgyhogy nálunk mindig gond nélkül megy a pisilés, felemelem ülõ pózba, fogom a hóna alatt és a kis hátát egy karral + a másik karommal meg a térdhajlatát és gond nélkül tud így pisilni. Amikor kisebb volt és az utcán jött rá a pisilhetnék, viszont guggolni még nem tudott, akkor kísérleteztem ki ezt a pózt és nálunk nagyon bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tegnap sikerült, nyilvános wc-n pisilt a lányom, de nem ült rá, hanem a férjem tartotta :-))

Interneten tudok valamiféle gyógymasszázst elsajátítani? Van olyan link, oldal ahol le van írva hogyan kell, milyen pontokon, milyen technikával?

Semmit nem tudok a masszázsról,csak az általánosat,nyomkodom és kész. A páromnak viszont a lapockája alatt meg van feszülve vagy be van gyulladva az egyik izom. egyszeri gyógymasszírozás után már javult, de nem tudunk újra elmenni oda. Külföldön élünk és ezért. Tehát bárki ha tudna segíteni,megköszönöm. További szép napot.

Legjobb válasz: Gyógymasszázst szakszerûen megtanulni internetrõl nem lehet. Youtube-on ugyan vannak videók, de én nem ajánlom, hogy elkezdj kísérletezni, mert ha nincs anatómiai ismereted kárt is tehetsz

Gyógymasszázst szakszerûen megtanulni internetrõl nem lehet. Youtube-on ugyan vannak videók, de én nem ajánlom, hogy elkezdj kísérletezni, mert ha nincs anatómiai ismereted kárt is tehetsz
Találtam közben egy pár videót, ha nincs más lehetõség. A fájdalmas területen nagyobb ismétlés számmal és erõsen végezd a fogáaokat ameddig elviselhetõ a fájdalom. Ha tudtok szerezzetek be lóbalzsamot és azzal masszírozd. Sok sikert! http://www.youtube.com/playlist?list=PL2C6704E2F6EBF6E6
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. utána nézek :-)
Egyszerû a megoldás: szilikon.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt az értelmes válasszt, de mint ahogy írtam : 13 leszek nem pedig 26...
mellizomra hiába edzel, nem lesz nagyobb a melled, mivel a mell az zsírszövet, és alatta van a mellizom. szóval a mell méretét nem az izom adja, hanem a zsír. csak várj, majd megnõ az 18 éves korodra. de ha nem, akkor sincs gond. a kis mell is szép.
Hát elõször is próbáld meg kinyitni a szád.
szeptemberben kardnyelo tanfolyam indul a nagycirkuszban, ha sikeresen abszolvalod, akkor meg enekelni is fogsz tudni poccsel a szadban
az élet nagy problémái...
gyere csak majd én megtanítalak úgy fogsz furujázni hogy csak na
A kérdező hozzászólása: nehezen:D
fúúú akkor én hogy fogom valaha megtanulni az én párom 23cmén:(???
A kérdező hozzászólása: Nekem leginkább nem is a hosszával van a legnagyobb problémám hanem a vastagsággal. Szinte fél perc alatt zsibbad az egész álkapcsom..
És azt csak félig tudod bekapni??????Bár mondjuk barátom is mondta hogy neki is voltak olyan csajai akik szinte csak a hegyét kapták be. Ja igen és hozzátenném hogy nekem a mostani párom volt az 5.férfi az életemben(5, 5éve együtt)és õ volt a 2. férfi akit lecumiztam.Tehát azt sem lehet mondani hogy én annyi gyakorlatot szereztem volna e téren.Mert ugye a régi barátomét nem tudtam bakapnui tövig.Meg az rossz is volt mert fullasztott.
A kérdező hozzászólása: barátomnak kb 14-15
Azért az nagy mértékben függ attól is hogy mekkora a srác szerszáma.A páromé 13-14körül lehet de ezt én simán be tudom kapni viszon az exemé 17-18körüli lehetett na azt sehogy sem tudtam.
nem olyan nehéz az, bele lehet jönni :) gyakorolni kell ! http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070323melytoroktechnika.h..
Szerintem ez adottság kérdése is, de sok gyakorlással talán megtanulható. Kvákk! :D http://killer9.uw.hu/almenuk/tuti_tanacsok/5.htm
Az utolso vagyok - kuldj egy mailt es elbeszelgethetunk errol a temarol.
A melytorok technikája az, hogy le kell gyoznod a hányingert.
Mélytorok. Csak vigyázz le ne okádd a barátodat.
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes választ. Idáig én is eljutottam. Félig be is megy a barátom pénisze, tovább nem.
Nagyon szeretnék megismerkedni veled. 30/F

Egyszerű limonádét szetenék csinálni, hogyan kell? Milyen aráynban.. Sose sikerül..

Legjobb válasz: nagyon egyszerû:fogsz egy kancsót,teszel bele 2-3 kanál cukrot és citromlevet elõször,felöntöd vízzel,aztán addig kevergeted,míg el nem olvad,és akkor tudod,hogy kell-e még bele cukor vagy citrom. ha kész van,tehetsz bele citrom karikát is. a lényeg a folyamatos kóstolgatás

nagyon egyszerû:fogsz egy kancsót, teszel bele 2-3 kanál cukrot és citromlevet elõször, felöntöd vízzel, aztán addig kevergeted, míg el nem olvad, és akkor tudod, hogy kell-e még bele cukor vagy citrom. ha kész van, tehetsz bele citrom karikát is. a lényeg a folyamatos kóstolgatás
Az arányt azért nem lehet pontosan megmondani, mert mindenkinek máshogy ízlik, van aki édesebben, van aki citromosabban szereti.Cukor, citromlé, víz, az arányt pedig kóstolással lehet változtatni.:-)Én 1 l vízbe kb. 5 e.k. cukrot szoktam tenni és kb. fél dl citromot.
szerintem létezik egy tökéletes limonádé mix amit sajnos 2 évnyi aktiv limonádé ivással se sikerült kikisérleteznem :) ha akarsz kisérletezni mindig ugyanolyan citromlevet és cukrot vegyél.
Tessék ezek sem túl nehezek de nagyon finomak:http://www.tutitippek.hu/blog/limonade-receptek.php

Hogyan kell, milyen rendszerességgel kell öntözni a kivi, mandarin és narancs magot?

Legjobb válasz: szerintem jó ha mindennap locsolsz neki egy keveset az nem árthat.

szerintem jó ha mindennap locsolsz neki egy keveset az nem árthat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!