Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell jól csókolózni (22 db)

Hogyan kell jól csókolozni?

Legjobb válasz: Hogykérdezhetsz ilyet? Könyen odamész és lesmárolod.Ja szádal kell :DD

Hogykérdezhetsz ilyet? Könyen odamész és lesmárolod.Ja szádal kell :DD

Hogyan kell jól csókolózni? Egyáltalán hogy kell?

Húúúú.. hát eljött a nagy pillanat:D... Barátn? meg minden csak annyi a baj, hogy nem csókolóztam még. Szeretném megkérdezni, hogy pontosan hogy kell, csak azért hogy tudjak valamire alapozni:D Igazából csak kicsit parázok miatta, mert olvasgattam hogy jön magától meg minden, de azért bennem van egy kis félsz, mert mi van ha...? Kérlek írjátok le els?nek szerzett tapasztalataitokat, mit hogy csináljak!! Köszönöm el?re is 15/F

Legjobb válasz: ez tényleg magától jön,én az elsõ csóknál eléggé beparáztam,még a szememet sem csuktam be,igaz nem is számítottam a csókra,de ne görcsölj rá,menni fog az,a szemedet azért csukd be csók közben 17/L

ez tényleg magától jön, én az elsõ csóknál eléggé beparáztam, még a szememet sem csuktam be, igaz nem is számítottam a csókra, de ne görcsölj rá, menni fog az, a szemedet azért csukd be csók közben 17/L
Ne úgy kezdd, hogy egybõl ledugod a nyelved a torkán.. Ezt is fel kell vezetni. Pláne, ha elsõ csókról van szó köztetek. Elõször csak megpuszilod a száját, ebbõl adsz neki így párat, majd jöhet egy kis nyelves "tapogatózás" is - értem ez alatt, hogy a száját megnyalod kicsit egy puszi közben. Olyan "ismerkedõs" dolognak fogd fel. Utána pedig (persze csak ha õ is nyitja a száját) mehet a nyelves csók. Szépen, finoman, lassan betolod a nyelved, közben "odadörzsölöd" az övéhez, és kijjebb. Sokan mondják, hogy körbe-körbe, de az egyáltalán nem jó technika (tapasztaltam..). Inkább ki-be játék :) És ez mehet szájrapuszis megszakításokkal. Remélem nagyjából el tudod képzelni a leírtakat. Nyilván ne ez pörögjön a fejedben, miközben csinálod, hanem tényleg add át magad az élménynek, de ez egy jó technika alapja. Majd írd már le milyen volt :)
A barátnõd Hány éves ? :) õ csókolózott már ?
A kérdező hozzászólása: Õ is nem rég lett 15 és asszem volt már egy barátja szóval igen...
A kérdező hozzászólása: ezért is nem akarok "felégni"
Fontos dolog az elsõ csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj!Ne nyomd a szád erõsen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkezõ esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok:S, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés. Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok... csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit:D és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja! Vagy pedig elösször az ajkát "harapdáld" a felsöajkaddal meg a nyelveddel az ö ajkát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigieket nagyon hasznosak voltak!!! további commenteket is várok "tapasztalat nyerésre"
az utolsó válaszoló vagyok. ne parázz:D az alapokat tudod kis önbizalom:D am ma tervezed?
A kérdező hozzászólása: hát valószínûleg szombaton, mert már randiztam vele meg minden msn-en is tartom a kapcsolatot és látom benne hogy õ is többet érez irántam... Aztán majd szombatig elmondom neki, hogy többet érzek iránta és szerelem meg a velejárók... Aztán szombat :D:D

Hogyan kell jól csókolózni?

Legjobb válasz: szia:)hát én megpróbálok neked válaszolni.én 15évesen csókoloztam elõször.nagyon izgultam ,remegett kezem-lábam hát borzasztó érzés volt,és sajnos egy kicsit a fiú is észrevette ezt..aztán leültünk egy padra oda néztem és lesmárolt.nagyon jó érzés volt..azonnal megnyugodtam,szinte kikapcsoltam:)nagyon jó érzés volt..és kicsit haragudtam is magamra hogy minek izgultam ennyire..szóval ne izgulj/izguljatok.sokkal rosszabb..nekem elhihetitek:)és a smárolásnak az a lényege hogy a fiú átdugj a nyelvét a te szádba és körbe-körbe köröztök a nyelvetekkel..én sose dugom át a nyelvemet a fiú szájába..de valamelyik lány igen..én nem szoktam:D ügyesen és ne izgulj;)nem lehet elrontani. u.i : a fiú nem tudta hogy nekem õ az elsõ;)

szia:) hát én megpróbálok neked válaszolni.én 15évesen csókoloztam elõször.nagyon izgultam , remegett kezem-lábam hát borzasztó érzés volt, és sajnos egy kicsit a fiú is észrevette ezt..aztán leültünk egy padra oda néztem és lesmárolt.nagyon jó érzés volt..azonnal megnyugodtam, szinte kikapcsoltam:) nagyon jó érzés volt..és kicsit haragudtam is magamra hogy minek izgultam ennyire..szóval ne izgulj/izguljatok.sokkal rosszabb..nekem elhihetitek:) és a smárolásnak az a lényege hogy a fiú átdugj a nyelvét a te szádba és körbe-körbe köröztök a nyelvetekkel..én sose dugom át a nyelvemet a fiú szájába..de valamelyik lány igen..én nem szoktam:D ügyesen és ne izgulj;)nem lehet elrontani. u.i : a fiú nem tudta hogy nekem õ az elsõ;)
Fuuh, de furcsa így olvasni az ilyen jellegû kérdéseket! Még tavaly nyáron én is tiszta parába voltam hogy hát mégis..mit kell csinálni..stb.. Aztán csak ugy hopp, hirtelen jött, ebbe semmi sincs. Erre semmi törvény, semmi szabály. Egyénektõl függ.. Engem olyan váratlanul ért az elsõ csók, és szakítás után mondta el a pasim hogy jól smároltam :D Szóval ettõl ne félj. Majd a pasid/csajod majd rá fog vezetni, ha esetleg õ is kezdõ akkor majd megtaláljátok a közös "hangot". Ez másodpercek kérdése! Erre nem lehet rákészülni!
igy van ez ösztönös dolog, hamar bele lehet jönni, ráérezni az ízére :)
hát ez nagyon egyénfüggõ, ki mit szeret alapigazság, hogy jön az magától!amúgy meg nekem az a véleményem, hogy nem sokan szeretik a nyáltenger csókot...persze lényeg az, hogy egymásra legyetek hangolva, és passzoljon a csókotok, akkor lesz jó nagyon :)
1. csóknál nálam az volt a jó hogy nem nekem kellett hanem a csaj közelített felém és így nem izgultam:D amúgy 1. csókom volt és mikor összeért a szánk na akkor fagyott le a vindóz :D lett belõle egy szájrapuszi xD aztán újra nekifogtam gondolkodás nélkül, azt se tudtam hogy holvagyok.. :D nemtudtam h hogykell smárolni, csak azt halottam h gáz ha öszenyálazod a csajt aztán azjárt a fejemben h nehogy összenyálazzam xD am vmi körözést kell csinálni a nyelveddel de nemlehet leírni meg nemis érdemes itt magyarázni mert nekem is jött magától. ha én itt megpróbálná m magyarázni avval okosabb nemnagyon lennél de viszont jobban izgulnál. nemérdemes rajta izguli : )
hát, elsõ csókom úgy volt hogy a végén csöpögtem a nyáltól, és rögtön nyelves. na az olyan nem jó. bárhogy jó, csak így nem :S:S:S


Hogyan kell jól csókolózni?

Legjobb válasz: Érzésbõl. (Egyébként annyi ilyen kérdés van már.)

Érzésbõl. (Egyébként annyi ilyen kérdés van már.)
majd ráérzel... így úgyse fogja tudni senki elmagyarázni...
[link] igazából rá fogsz érezni, egyre figyelj! undorító ha erõszakosan bedugod az egész nyelved a másik szájába és csak úgy bent van. inkább finoman játssz vele, és néha néha kis idõre jobban bedugod. ne légy mohó;) jó szórakozást!
Úgy hogy odafigyelsz a másikra, és megkérdezed, megbeszéled vele. Ez bizalmi dolog (kellene, hogy legyen) erõsen.

Hogyan kell jól csókolózni?

Legjobb válasz: azt magadtól érzed.:D

azt magadtól érzed.:D
GYAKORLÁS!

Van egy kis gondom.20 éves létemre totál analfabéta vagyok a csajozáshoz. Esetlen vagyok, bénázok, nem tudom, hogy kell jól csókolózni, a szexre kb. gondolni se merek, mi lenne. Mit tegyek?

Tudom, marha vicces, meg minden, de nagyon megalázónak érzem, hogy mindezt a szüleim, n?vérem is látja, tudják, hogy még sosem dugtam és mennyire nem csajozok. Félek, nem akarok bénázni. Volt elég kudarcban részem. De mi lesz így bel?lem?

Legjobb válasz: bármi lehet belõled :) én 23évesen ugyanitt tartok, de nem érdekel, h sohanem dugtam.

bármi lehet belõled :) én 23évesen ugyanitt tartok, de nem érdekel, h sohanem dugtam.
11. vagyok, most, hogy elolvastam az összes komnentet kicsit módosítanám a véleményem, az akit egómûvésznek hívtál, pont téged védett meg, hogy ne lúzerezzenek le, mert az nem úgy megy hogy felkelsz és egyszercsak megy a csajozás, valakinek nehezebben megy.
Szerintem meg az a szégyen, ahogy az emberek egymással bánni tudnak, bár nem is ismerjük a kérdezõt, meg, hogy mi áll a háttérben, hogy miért nem tud csajozni, mégis ítélkeznek egyesek felette.
Ha már sokat próbálkoztál, és soha nem kellettél senkinek, akkor csúnya vagy, és jobb ha feladod, mert ezután se lesz sikered. Ha nem is próbálkoztál, akkor itt az ideje elkezdeni! A sikered csak a külsõdön múlik.
1. brian tracy phoenix szeminárium 2. PUA könyvek 3. testépítés http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1100&utm_source=facebo.. Olvasd el, nem fogod elhinni amíg ki nem próbálod. :P (étrend legyen) 4. siker
"Van egy kis gondom." 30-40 környékére ennél több és nehezebb gondod is lesz. "20 éves létemre totál analfabéta vagyok a csajozáshoz." Nem baj. Még az idõbõl sem vagy kicsúszva. Sõt, a jó hír az, hogy még a csajozni nem tudóknak is lehet csajuk. "Esetlen vagyok, bénázok" Erre ld. lent. "hogy kell jól csókolózni, a szexre kb. gondolni se merek, mi lenne" Kezdj el gondolni rá. "Félek, nem akarok bénázni. Volt elég kudarcban részem." 20 éves vagy. Akikkel most találkozol, valószínûleg nem életed párjai lesznek. Akikkel most bénázol, pár év után soha nem látod õket többet. Lényegtelen részei lesznek az életednek, ha majd az akkori asszonyt, gyerekeket, munkát, unokát, építkezést, költözést, betegséget, halált, stb. nézed. "De mi lesz így belõlem?" Még bármi. Mit tegyél? Csinálj valami hasznosat. Tanulj, sportolj, dolgozz. Bármit. Olyan dolgokat kell csinálnod, amelyekben vagy hasznosnak érzed magad, vagy mások éreznek hasznosnak, vagy elismerés jár érte. Vagy szimplán csak fejleszt téged. Akkor majd lesznek lányok, akik felfigyelnek rád és azokkal szépen megtanulhatod az alapokat, hogy aztán pár év múlva röhöghess az egészen és meglásd, hogy pont olyan középszerû, extráktól mentes, de tragédiákat tartalmazó életet élhetsz, mint bárki más az elmúlt több tízezer évben.
Elõször is tisztázd le magadat, hogy ha lenne kapcsolatod, mi lenne benne a szereped. Olvass utána, tanulmányozd a nõi természetet, de nem muszáj olvasni, lehet élõben is megfigyelni, mi kell az adott nõnek. A mai világban nekünk kell (sajnos) alkalmazkodni az õk ízléséhez.. Mellesleg szeretik, ha magabiztos, 'jódumájú' , tréfás, de ugyanakkor céltudatos a személyisége a férfinak. Rinyálásnak helye nincs, max. szükségesetben. Remélem segítettem. 21F
A kérdező hozzászólása: 2.: Tudod az úgy megy, hogyha a szüleiddel élsz, akkor viszonylag feltûnõ, ha a gyerek nem jár el és nem hoz fel csajokat. Természetes a krvázást nem zárják ki, de azt hiszem, nem gondolnak erre (nem alaptalanul):D "3:Bírom ezt a hozzáállást, hogy sokan azt hiszitek, hogy ez úgy megy, hogy egy nap felkeltek, odaálltok a tükör elé, és azt mondjátok magatoknak, hogy "na, én most elkezdek csajozni". Nem tudom, ki mondott ilyet, én valahogy nem találom azt a részt, amikor ilyet írtam volna. Ajánlom a visszaolvasást, illetve ha gondjaid vannak a szövegértéssel, akkor nem kötelezõ erre az oldalra járni. "Hát ez nem így megy! :D" Nem? Már azt hittem! "Nekem már régóta van párom, azelõtt is voltak ilyen-olyan kalandjaim, de én soha nem "kezdtem el csajozni"." De igen, ezt pontosan annak hívják. Az "ilyen-olyan kalandok" mifelénk ezt jelenti. Nem tudom, te mit értesz csajozás alatt, én többek között ezt. "Sõt, kb. 22 éves koromig nem is volt semmi! Pedig azelõtt is sok csaj bukott rám, mert azt mondják, jól nézek ki meg minden (bocsi az ego miatt), de én leszartam, más dolgom volt, tanultam stb." Ó, értem, szóval az egomûvész úr, akiért mindig is döglöttek a legyek most jól megmondja nekünk a frankót! De hogyan is akarsz nekünk megoldást adni egy olyan problémára, amit te szemmel láthatólag sosem éltél meg? Ha rád mindig is sok csaj bukott, akkor most mi tulajdonképpen a mondandót? Annyit jelentesz ki, hogy aki jóképû, arra buknak a csajok. Ezt eddig is tudtuk. Kb. mintha én azt tanácsolnám a pánikbetegnek, hogy csak nyugodjon meg, nem lesz semmi baj. Elvégre nekem sem volt:D "Soha nem fordítottam igazából erre semmilyen hangsúlyt, hanem egyszer csak jött ez a korszakom és kész." Azt írod, azelõtt is buktak rád. Ez pontosan az az önbizalomdopping, ami, ha passzívan benned van, akkor késõbb akármikor elkezdheted, ha addig nem volt rá kedved.
3-asnak üzenem, hogy akkor küldjél csajokat ide is. Mert nekem már volt két barátnõm, de 4. éve egyedül vagyok és qrvára nincs sok csaj a környezetemben. Vagyis de, de õk 16 éves [email protected] Kinek kellenek? F25
Eléggé elkeserítõ, milyen sok ilyen srác van itt :(
Bírom ezt a hozzáállást, hogy sokan azt hiszitek, hogy ez úgy megy, hogy egy nap felkeltek, odaálltok a tükör elé, és azt mondjátok magatoknak, hogy "na, én most elkezdek csajozni". A szekrénybõl gondosan elõválogatjátok az erre az alkalomra már jó elõre elõkészített ruháitokat, felveszitek, zselével hátranyaljátok a hajatokat, és akkor ti most elindultok a csajozás rögös útján. Új nap virradt, új korszak kezdõdik az életetekben. Hát ez nem így megy! :D Nekem már régóta van párom, azelõtt is voltak ilyen-olyan kalandjaim, de én soha nem "kezdtem el csajozni". Sõt, kb. 22 éves koromig nem is volt semmi! Pedig azelõtt is sok csaj bukott rám, mert azt mondják, jól nézek ki meg minden (bocsi az ego miatt), de én leszartam, más dolgom volt, tanultam stb. Soha nem fordítottam igazából erre semmilyen hangsúlyt, hanem egyszer csak jött ez a korszakom és kész. Csak úgy magától, én nem tettem semmit. :D Ha sok csaj van körülötted (márpedig miért ne lenne, mindenütt vannak csajok), akkor elõbb-utóbb megismerkedsz egyel, akivel kölcsönösen szimpinek fogjátok tartani egymást és lesz valami. Csak legyél nyitott mindenki felé, legyél önmagad, legyen önbizalmad, szóval legyen egészséges gondolkodású, és a többi magától jön. :D
2 balek egymàsra talàlt:) szègyen mekkora lùzerek vagytok...honnon tudja a csalàdod hogy szüz vagy?kizàrólag töled tudhatjàk nem?
Én azt mondom menj el sexshop-ba vegyél Jim Fizz tablettát utána hívj fel egy prostit.Mondd el neki a problémád utána kúreld meg.Több lesz majd késõbb az önbizalmad és legalább másnap reggel jobban kelsz, nem szégyen hogy egy férfi k.vával veszti el a szüzességét a mai világban, nézd meg a 13-14 éves csajokat azt sem tudják hogy szopkodják a brét.Kívánom hogy szerencséd legyen tesó

Hogyan kell JÓL csókolózni?

Mindent írjatok le! Kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan dugom be a nyelvem, meddig tartsam bent, a más szájában mit csináljak, ? mit fog az enyémben..EL?nyök hátrányok? Mire figyeljek?

Legjobb válasz: gyere át és megmutatom 18/f na jó vicceltem. De amúgy ha õ már csinálta nincs problem, de mivel valószínû õ is korodbeli igy lehet problem. Bár az egész olyan mint az alvás, magától jön...

gyere át és megmutatom 18/f na jó vicceltem. De amúgy ha õ már csinálta nincs problem, de mivel valószínû õ is korodbeli igy lehet problem. Bár az egész olyan mint az alvás, magától jön...
Nem lehet leckét venni belõle.Észre sem fogod venni és már tudsz is.
Az enyémbe például semeddig, mert undorít. mindenki másképp szereti, ezért a kérdés egy nonszensz.
Jön minden magától, nem lehet ezt leírni, hidd el. Én is sokáig emiatt aggódtam, de csak simán megtörtént. Jó volt, mára már bele is jöttem rendesen. Amikor elõször történt én is 13 voltam. (14/L)
Meddig tartsd bent? -.^ Számolod a másodperceket vagy mi? :O
Szia! Én elmondok pár dolgot. 1.Úgy, ahogy neked, a pasidnak is kényelmes, vagy elkezded, hogy pl. arra gondoltam, mi lenne, ha... És elkezditek. Ez veszélyes, mert ha még nem akarja, akkor fel is pofozhat, de ez romantikusabb. A másik, elég szar, de az én elsõm az úgy volt, hogy: - Akkor megcsókalhatlak? - Igen. ... Ok itt mindenki felkészült, összerakjátok a szátokat, a nyelves csóknál pedig nyelvetekkel is nyalogatjátok a másikét. Ha ezt nem akarjátok elsõe akkor max bexsukod a szád. 2. Annyi ideig, ameddig akarjátok, de ha már húzza el a fejét, akkor ne tartsd vissza XD. 3. Lényegében nyalogatni fogja a nyelvedet. Te is az övét. 4. Jó csókolózást, és sok sikert!
ha ez nemjönne be, akkor a következõt csináld. Hajolj közel, csücsöríts és és kezdj el elefánthangokat adni. Hidd el ez ösztönözni fogja a partnert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) sokkal okosabb lettem:)
nekem is úgy mondták, mert én még nem próbáltam, de bemásolom: szóval nem úgy kell kezdeni hogy rögtön felfalja a fiú a lányt vagy fordítva.mondjuk elõször puszi, rendesen hgoy ne legyen zavarba, ha az megvan akkor lehet a szájra és mondjuk úgy hogy egyre hosszabban ott tartani.aztán mondjuk picit kinyitni a szájakat és úgy folytatni, szintén addig ameddig már úgy hozzászokik, és aztán nem vadállat módjára de óvatosan ki lehet nyújtani a nyelvet hogy picit összeérjenek. ez nagyon izgi. háát aztán a legjobb megfogalmazás hogy el lehet kezdeni kergetõzni a nyelvekkel :D nekem nem korombeli mondta, de õ nagyon jó fej, és megkértem magyarázza el, mert senki nem mondott normális választ GYIK-on 14/L

Hogy kell jól csókolozni?

Félek nagyon az első csóktók és nem tudom h mi tévő legyek. Segítsetek h csináljam h ne stresszeljek ennyire.

Legjobb válasz: megöleled kinyitod a büdös szádat,majd a nyelveddel megérinted az õ nyelvét.Az ételmaradékokat nehogy kiszedd!! +kapjál két orbitot ,és a kapa fogaidat javítt:ASD meg

megöleled kinyitod a büdös szádat, majd a nyelveddel megérinted az õ nyelvét.Az ételmaradékokat nehogy kiszedd!! +kapjál két orbitot , és a kapa fogaidat javítt:ASD meg
a csókolózást szerintem nem lehet tanítani :) mikor megtörténik az elsõ akkor hogyha a barátod már tapasztaltabb akkor bízd rá majd õ irányít de ha meg nem tapasztalt akkor se félj mert az annál romantikusabb :) emiatt nem kell stresszelned... senki sem profin kezdi!

Milyen a tökéletes csók, vagy egyáltalán hogy kell jól csókolózni?

Legjobb válasz: szenvedelyesen, onfeledten, engedd el magad s csak erezd, eld at a pillanatot...

szenvedelyesen, onfeledten, engedd el magad s csak erezd, eld at a pillanatot...
Mikor a szátok összeér csukd be a szemed, s ne nyisd ki. A nyelvedet szépen lassan dugd át a partnered szájába és finoman kezd el dörzsölgetni az õ nyelvét körös körül, engedd, hogy a hév, s az izgalom úrrá legyen rajtad.. engedd át magad az élvezetnek! (Ne félj, ösztönösen menni fog)
Es mikozben csokolozol oleld at, szoritsd magadhoz.
Nyugi ha oda kerülsz simán fog menni minden. :) Írj privátba ha gondolod! :D
Szerintem nincs tökéletes csók, és a "jó" csók is relatív. Van aki nem szereti a nyelveset, volt már olyan fiúm aki nekem volt egy picit nyálas... De egy a fontos, hogy átadd magad az érzésnek :) 17L

Hogyan kell jól csókolozni?

Első csókom lesz.Normális válaszokat kérek.Lécci fontos.

Legjobb válasz: Gondolj a gõzölgõ pitére!

Gondolj a gõzölgõ pitére!
Naponta hányszor fogják feltenni ezt a kérdést és hányszor kell rá válaszolni? De most õszintén...
google...de az jön magától, mit lehet azon elrontani??
Jós vagyok. A partnered szájában nyelv helyett fûrész lesz. Vigyázz hova teszed a szádat.
Azért mert elméletben elsajátítod, gyakorlatban még nem fog menni :P
beledugod és mit csinálsz? :D okos vagy bocicsoki2 :D
A kérdező hozzászólása: Küldjetek olyan linket ahol errõl olvashatok részletesen.
beledugod a nyelved a másik szájába. és kész.
el fogod szurni haver :)
magától jön..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!