Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell jól büfiztetni, (2 db)

Hogy kell jól büfiztetni?

Meny idegig tart? Paskolni vagy simogatni kell vagy mit, hogy kell?

Legjobb válasz: Addig tart amíg nem büfizik. Függõlegeshelyzetben tartva ütögetés nélkül is mûködik. :-) Ahogy érzed. Azzal hogy picit ütögeted vagy simogatod nem lesz baja.Ha 15-20 percig nem büfizne akkor is leteheted csak arra figyelj hogy oldalán feküdjön és kilegyen pócolva. Nehogy el dõljön.

Addig tart amíg nem büfizik. Függõlegeshelyzetben tartva ütögetés nélkül is mûködik. :-) Ahogy érzed. Azzal hogy picit ütögeted vagy simogatod nem lesz baja.Ha 15-20 percig nem büfizne akkor is leteheted csak arra figyelj hogy oldalán feküdjön és kilegyen pócolva. Nehogy el dõljön.
Mint egy "krumpliszsákot" a válladra veszed, a gyomrocskája, gyomorszája a válladon legyen, így tuti kijön a büfi, legalábbis nálunk így mûködik. Meg így is lehet paskolni a popsit, simizni a hátát. Többször meg is emelheted és visszateheted a válladra, az is ki szokta hozni a büfiket.
Nekem csecsmõs nõvér tanította, és mind a négy gyerekemnél bejött a technika. Én csak óvatosan símogattam, néha picit paskoltam, aztán elvette a nõvér, és elmagyarázta, hogy ha azt akarom, hogy normálisan kijöjjön, akkor csak paskoljam egy kicsit erõteljesebben. Nem kell szétverni a gyerek hátát, de hatékonyabb, ha egy KICSIT erõsebben csinálod. Remélem jól le tudtam írni.:) ))

Hogy kell pontosan jól büfiztetni, milyen pózokban és mennyi ideig, h kevesebbet bukkjon és jól érezze magát?

Legjobb válasz: Függõlegesen, hogy a fejecskéje a válladdal legyen egy szintben. Vagy a hasadra fekteted(nekem így könnyebben büfizik). Általában 10-15 perc elég szkott lenni. 5 hetes baba anyukája

Függõlegesen, hogy a fejecskéje a válladdal legyen egy szintben. Vagy a hasadra fekteted(nekem így könnyebben büfizik). Általában 10-15 perc elég szkott lenni. 5 hetes baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!