Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell hajat vasalni (12 db)

Hogy kell hajat vasalni?

Sziasztok!:) Nemsokára lesz egy buli, ahová szeretném kiegyenesíteni a hajam. Hosszú hajam van, és alapból nagyon göndör. Eddig sosem sikerült 100%-osan kivasalnom.:( Remington hajvasalóm van, még nyáron vettem 8000Ft-ért. Hogyan vasaljam ki? Vékony tincsenként? Utána hajlakkot fújjak rá? Nagy hasznát venném a segítségeteknek :) .

Legjobb válasz: Igen kicsi tincsenként érdemes! Nekem is göndör hajam van és a hajlakk segíteni szokott! Remélem sikerül:)

Igen kicsi tincsenként érdemes! Nekem is göndör hajam van és a hajlakk segíteni szokott! Remélem sikerül:)
A kérdező hozzászólása: köszi , aranyos vagy:)
igen, vékony tincsnként és legalább 2-szer menj át rajta. ja és ha hõfokszabályzós a vasalód akkor a legnagyobb hõfokon.és a végén rakhatsz rá wax-ot, haljakkot, hajhabot hogy úgymaradjon jó bulizást!!:D
A kérdező hozzászólása: Köszi:D Kíváncsi vagyok sikerül-e :p
Igen tincsenként, a legegyszerûbb ha szétosztod a hajad, kettõbe vagy négybe begumizod, így szerintem könnyebb, mert nem zavar be a sok haj :D
A kérdező hozzászólása: Köszii:) )
A kérdező hozzászólása: semmi gond. elöször is az 1.nek kösi a választ.. kipróbálom, hátha összejön, de nemfogok sokat várni=D
bocsi h én is kérdéssel forulok ide és nem válasszal de az nagyon zsírosítaná a hajamat ez a módszer?olívaolaj?
A kérdező hozzászólása: hát én kipróbáltam a tojásos cuccot. és mondjuk lehet hogy beképzelem, de szerintem amiatt nõtt a hajam...:9 sztem próbáld ki nyugodtan.nem ártasz vele:)
lehet vasalni a póthajat... egy ismerõsöm legalábbis szokta de szerintem a hosszabbítás elõtt próbálj ki egy trükköt, nekem nagyon bevált: wu2 normál hajra való sampon + rozmaring olaj. úgy készítettem el, hogy a sampont kupakjába öntöttem amennyi kell hajmosáshoz, bele 2-3 csepp olajat, azt összekeverni és nagyon gyorsan elkezdett nõni a hajam, 15 cm-t nõtt ezzel a módszerrel kb
bocsi, hogy ide írom a kérdést, ez lehet, hogy jó amit ir az elsõ válaszoló, csak nem tudom, hogy mennyi idõ alatt nõtt 15 cm-t?
A kérdező hozzászólása: szerintem ha nem viszed tulzásba az "adagot" akkor nemfog töle zsiros lenni a hajad!csak pár csepp elég és jó hatása lesz
:Dköszi h nem haragudtál meg h én is kérdeztem és nem válaszoltam:) és te már kipróbáltad ezt? és vajon mennyi idõ alatt nõhetett 15 cm?^)

Hogy kell rövid hajat vasalni?

férfiaknak. kb ilyenre gondoltam:

Legjobb válasz: Megmosod samponnal,kicsit megtörlöd törölközõvel a hajadat,felszárítod lehetõleg erõsen fújó hajszárítóval,elkezded vasalni nem lefelé hanem felfelé ahogy beszárítottad,fújsz rá hajlakkot és kedvedre formázod (Nekem taft cashmere touch 5-ös erõsségû hajlakk vált be mert az pont ideális vasalt hajra :)

Megmosod samponnal, kicsit megtörlöd törölközõvel a hajadat, felszárítod lehetõleg erõsen fújó hajszárítóval, elkezded vasalni nem lefelé hanem felfelé ahogy beszárítottad, fújsz rá hajlakkot és kedvedre formázod (Nekem taft cashmere touch 5-ös erõsségû hajlakk vált be mert az pont ideális vasalt hajra :)
A kérdező hozzászólása: Köszii:)
A kérdező hozzászólása: És úgy jó hogy ha este megmosom és reggel felvasalom?

Hogy kell jól hajat vasalni?

Legjobb válasz: Ha van rajta hõkijelzõ és nem gyûrû göndör hajad van, akkor a hõmérséklete ne legyen több kb. 130 foktól.Ha fõleg hosszú és sûrû hajad van, mindenképpen rétegenként kell haladni. Kezd a tarkódnál, válassz le kb. 2 cm-es vízszintes részt, a többit tûzd fel. Vedd szét nagyobb tincsekre, ami még a vasaló közé fér. Húzd át rajta,látni fogod, hogy elég volt e egy húzás, ha nem még egyszer. Ezekkel a leválasztásokkal haladj a fejed tetejéig míg el nem fogy a hajad. Sok sikert :)

Ha van rajta hõkijelzõ és nem gyûrû göndör hajad van, akkor a hõmérséklete ne legyen több kb. 130 foktól.Ha fõleg hosszú és sûrû hajad van, mindenképpen rétegenként kell haladni. Kezd a tarkódnál, válassz le kb. 2 cm-es vízszintes részt, a többit tûzd fel. Vedd szét nagyobb tincsekre, ami még a vasaló közé fér. Húzd át rajta, látni fogod, hogy elég volt e egy húzás, ha nem még egyszer. Ezekkel a leválasztásokkal haladj a fejed tetejéig míg el nem fogy a hajad. Sok sikert :)

Hogy kell tartósan hajat vasalni?

Kivasalom a hajam minden reggel de estére behullámosodik ezért másnap reggel megint ki kell vasalnom ,és ezzel elégé tönkre tettem a hajam! Nem 2-3 ezer forintos hajvasalóról van szó,15ezer forint volt és a fodrászom ajánlótta ezt a vasalót,szóval nem hiszem hogy a vasalóval lenne a baj...szerintem inkább a vasalási teknikámmal vagy a hajammal...de a hajam sem göndör csak az alja hullámos!

Legjobb válasz: Van 1 különleges szer ami 3 hónapra szögegyenes hajat varázsol.És csak 1-szer kell kisütnöd a hajat(3 hónapban). viszont elég drága 3800 Ft.ha kíváncsi vagy a nevét ki tudom nyomozni bár sztem túl drága.

Van 1 különleges szer ami 3 hónapra szögegyenes hajat varázsol.És csak 1-szer kell kisütnöd a hajat(3 hónapban). viszont elég drága 3800 Ft.ha kíváncsi vagy a nevét ki tudom nyomozni bár sztem túl drága.
Jaj én elhiszem neked, csak mondtam h van ahol kurva drágán csinálják meg, és h vigyázzon az aki megpróbálja, jól nézzen szét!
Én voltam az elsõ meg az utolsó válaszoló is.Ezt a hajegyenesítõ szert MacKenzie Rosman is használja és hihetetlen hogy milyen sima haja lett rakoncátlan, göndör hajból.Szerintem ha egy sztár is ilyet használ nem lehet rossz.
http://www.florancegold.hu/index.php?main=main&page=fooldal&.. Na ha nem hiszel nekem itt van nagyon olcsón is 1842 ft-ért.
A Glatt sem jön be mindnekinek, és ha vkinek gyenge a haja, akkor kurvára tönkrevágja. Nekem elég erõs, én vagy 5x beglatteltem, és mégsem volt soha szögegyenes. De van akinek bejön, hát próba szerencse! Jah és sztem aki azt írta, h 3800ft, v már nemtom mennyit írt, az szerintem vmi olcsóbb helyen járhatott, ugyanis, én már láttam olyan helet, ahol 8000-ért csinálták. Szal figyeljetek oda! ;)
csak fodrász tudja megcsinálni az a neve hogy glatt.
sztem se dréga 3800ért, és engem is érdekelne ez a szer
Használj hajmosás után hajegyenesítõ balzsamot!
Lehet hogy nem vasalod elég magas hõfokon, én 200 fokon vasalom és nekem elég csak 4-5 naponta vasalni.Meg tegyél rá hõvédõ-egyenesitõ folyadékot elõtte.
ez sztem nem drága!! 3 hónapra semmiképpen engem is érdekelne a szer neve! ha utána számolsz csak kb 45 Ft/nap ha 3 hónapot vesszük figylembe.
Gondold ezt meg, én nem vágnám tönkre a búrámat se drasztikusan erõs kemikáliákkal, se erõs hõhatással, annyit nem ér az egész, a göndör haj meg szuper, akinek egyenes, az meg azt szeretne általában.

Valaki leírná nekem hogy hogyan kell tartósan, jól hajat vasalni jó göndör hajat?

Legjobb válasz: Tincsenként bekenni hõvédõvel, lehetõleg olyannal, ami nedvességtaszító. Egy-egy tincset többször átvasalni. Az eredmény tartóssága nem garantált, elég kimenni a ködös/párás idõbe, már vissza is ugrott az egész.

Tincsenként bekenni hõvédõvel, lehetõleg olyannal, ami nedvességtaszító. Egy-egy tincset többször átvasalni. Az eredmény tartóssága nem garantált, elég kimenni a ködös/párás idõbe, már vissza is ugrott az egész.

Hogyan kell szép egyenesre vasalni a hajat? Mitől lesz olyan szép csillogó?

Legjobb válasz: Nekem volt itthon két vasalóm, mindkettõ házi használatra volt gyártva. De nem lett olyan mint mikor a fodrászom, a kimondottan fodrászatok részére gyártott úgymondd ipari vasalóval vasalta ki. A fodrászomnak Remington van, de sajnos nem tudom se a számát, se azt hogy hány wattos, de nagyon nagyon drága volt, és állítólag kiskereskedésben nem is kapható. MOst nekem imetec belissima van, megközelíti a fodrászét, de nem az igazi. Fodrászom azt is mondta, hogy fontos, hogy a vasaló csak vasaljon, ne göndörítsen spirálozzon stb.. meg hogy kerámialapos legyen.

Nekem volt itthon két vasalóm, mindkettõ házi használatra volt gyártva. De nem lett olyan mint mikor a fodrászom, a kimondottan fodrászatok részére gyártott úgymondd ipari vasalóval vasalta ki. A fodrászomnak Remington van, de sajnos nem tudom se a számát, se azt hogy hány wattos, de nagyon nagyon drága volt, és állítólag kiskereskedésben nem is kapható. MOst nekem imetec belissima van, megközelíti a fodrászét, de nem az igazi. Fodrászom azt is mondta, hogy fontos, hogy a vasaló csak vasaljon, ne göndörítsen spirálozzon stb.. meg hogy kerámialapos legyen.
Szia! A Remington hajvasalót lehet kapni fodrászkellékboltban, tudom, mert én is ott vettem, kb 8000ft, de a Metroban is lehet kapni. Nagyon jó és szép csillogó lesz tõle a hajad, ha használsz hozzá hõvédõt(ami párataszító is) és fésüvel, tincsenként szépen lassan haladva vasalod. A lényeg, hogy a hõvédõt jó alalposan fésüld be a hajadba, és az a tincs, amit vasalsz, mindig gubanc mentes legyen. Nekem ezt a fodrászom tanította, így szebb és csillogóbb lesz a hajad, és nem is fog összetörni olyan hamar, mint másoknak. Remélem tudtam segíteni! :)
Sszia, úgy hogy tincsenként vasalod ki! Valamint; elõtte hajhab és egy kis fixáló spray mielõtt elkezded.
Pontosabban, egész kevés legyen a tincsekben! Tehát nagyon kevés hajjal.
Szia! Elsõ válaszoló vagyok.Tudom, hogy lehet Remingtont kapni kereskedelmi forgaloman is , viszonylag olcsón, de az is háztartási használatra van. Ipari méretût nem lehet. Azt hiszem fodrászkellékes boltban rendelésre hoznak neked ilyet. De szerintem felesleges ( hacsak nem vasalsz mindennap) mert nem tudod kihasználni és mellesleg méregdrága)
A hajvasalótól is függ... Az a lényeg hogy kerámialapos legyen mert ami nem olyan eléggé károsítja... A tincseket viszont nem mindegy hogy hogyan veszed fel... Én fésûvel szoktam felvenni, az a lényege hogy a tincsben lévõ hajszálak nagyjából egy vonalban helyezkedjenek el(a legjobb ha vízszintes)és ez az úgymond lapos tincs ne tartalmazzon túl sok hajat... Én a hajvasalót ne a hajszálakra párhuzamosan tartsd, hanem egy kicsit döntsd meg és úgy húzd végig a végénél ne nagyon lassulj le mert akkor elõfordulhat hogy kiáll majd a hajad... Én a hajvasalót a hajszálakra majdnem merõlegesen tartom és úgy húzom lefelé, és tök egyenesre kiviszi...

Hogyan kell tökéletesen hajat vasalni?

Az apró részletekre, titkokra lennék kíváncsi, melyekkel tökéletes eredményt lehet elérni :)

Legjobb válasz: Úthengert próbáltad már?

Úthengert próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: pszichológusnál voltál már ? ;)
Nekem mivel göndör hajam van egész apró tincsenként vasalom és tökéletes lesz az eredmény.
Nekem olyan csipeszeim vannak, amiket a fodrászok is használnak. Ezekkel szoktam felcsatolni a hajamat tincsenként. Minél kisebb tincsenként vasalom, annál szebb lesz az eredmény. Normál vastagságú tincseket szoktam felcsatolni és mindig egyet engedek le. De egy leengedett tincset ketté veszek még és úgy vasalom ki.
Elsõ vagyok.Voltam, úthengerrel! :D
Hajmosás után hajszárító és körkefe, ezután már csak javítgatni kell rajta hajvasalóval, de a nagyja már egyenes. Így nagyobb valószínûséggel a következõ hajmosásig megmarad egyenesnek:)
Ruha vasaló! 100%-ék simaság!

Hogyan kell egyedül hajat vasalni?

Az még oké hogy el?l meg oldalt, de hátul ahol nem látom és csak nehezen ér oda a kezem?? Még sose vasaltam a hajam és még más embert se láttam, hogy hogy vasalja a haját, tök analfabéta vagyok a témában, adjatok kérlek gyakorlati tanácsokat! (er?s szálú nagyon göndör hajam van)

Legjobb válasz: szerintem úgy csináld, hogy felcsatolod rétegenként és kivasalsz egy réteget-leengeded, felcsatolsz egy réteget-kivasalod-leengeded. remélem érthetõ. nekem se igazán megy a hátul vasalás, de bele lehet jönni.

szerintem úgy csináld, hogy felcsatolod rétegenként és kivasalsz egy réteget-leengeded, felcsatolsz egy réteget-kivasalod-leengeded. remélem érthetõ. nekem se igazán megy a hátul vasalás, de bele lehet jönni.
most nem azért de ezt nem tudni ijjjj na szóval...... feltüszöd a hajadat egy csattal majd ha alúl kész akkor leengedsz még egy réteget és így tovább sok sikert remélem már tudod

Szaraz hajam van, es minden na ki kell vasalnom, hanem sehogy sem all. mit tegyek vele? Latszik mar hogy nem egeszseges

Legjobb válasz: Talán egy ideig nem kéne vasalni, ez még eszedbe se jutott? A napi vasalás miatt száraz, b+...

Talán egy ideig nem kéne vasalni, ez még eszedbe se jutott? A napi vasalás miatt száraz, b+...
A kérdező hozzászólása: muszaj hogy vasaljam hanem nagyon csuful all!es minden nap kell dolgozni mennem ugyhogy muszaj!
Szerintem csak egy normális fodrász kéne neked, nem egy gyorstalpalót végzett, aki csak annyit tud, hogy mindenkinek egyen-tépett frizkót vág. Nincs olyan haj, amibõl nem lehet egy jó fazont csinálni. Na meg gyakorold beszárítani pl. Mert vasalni egy hülye is ki tudja, az nem nagy mûvészet, de azon kívül hogy uncsi, sablonos, a felének se áll jól, és tiszta lapos lesz a haja. És tudod, inkább nem tökéletesen belõtt, de egészséges séró, mint szétégetett száraz szalmahaj. Ha végképp nem megy, akkor vágasd le, a röviddel nincs macera.
Vannak tök jó hajkúrák, amik még a szárazságon is segítenek.Dm-ben párszáz forintért kaphatsz pl. És tényleg irány egy fodrász, aki olyat vág, amit tudsz használni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!