Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell hajat mosni hogy utána (2 db)

A ricinus olajat hogyan kell használni a haj növesztése céljából? Mennyit kell a hajra tenni? Le kell mosni utána? Ha nem, mennyi ideig kell rajtahagyni?

Valakinek használt már? Ha igen, mennyit n?tt t?le a haj? Mennyi id? után vetted észre, hogy használ az olaj?

Legjobb válasz: " 2 hónapja használom a ricinusolajos pakolást, de eddig semmit nem használt. Emellett szedek hajvitamint is. " Idéztem egy kétnapi hozzászólót...

" 2 hónapja használom a ricinusolajos pakolást, de eddig semmit nem használt. Emellett szedek hajvitamint is. " Idéztem egy kétnapi hozzászólót...
A hajtöredezésre használják a ricinus olajat, nem a növesztésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy idéztél, de ez nem válasz a kérdésemre.
Annyi ideig kell, amennyiideig bármely más pakolást is a hajadra tennéd, tehát max 1 óra. Hülyeség, hogy 4-5 órán át dunsztolja valaki a fejét, többet árt vele mint használ.
minél többet hagyod rajta, annál jobb.
Ha túl sokat hagyod rajta, akkor eltömíti a pórusokat, ami ugye nem jó se a fejbõrnek, se a hajnak. Max 1 óráig hagyd rajta, ennyi idõ alatt már szép selymes lesz tõle a hajad.

Hogy kell úgy hajat mosni hogy utána ne szálljon a hajam?

Mennyi sampon,víz,kell-e hajszárítás-e vagy sem? Ilyenekre gondolok. Nekem mindig égnek áll a hajam minden egyes hajmosás után!

Legjobb válasz: Mosás után használj bõven olyan hajbalzsamot, amit nem kell kimosni a hajból.

Mosás után használj bõven olyan hajbalzsamot, amit nem kell kimosni a hajból.
A kérdező hozzászólása: Az egész hara vagy csak a hajvégre? Mennyit legyen hajamon szárítás elõtt?
használj hajhabot . én ha beszárítom utána haj olajat használok. avon hajvégápoló olaj a neve. egy nagyon pici kell belöle, szépen végigsimítom a hajamon, a loknik már is szépen állnak, nem száll.
Hajszárítót ne tönkreteszi a hajat!!!
Nem igaz hogy a hajszárító tönkreteszi a hajat.Van olyan mai tönkreteszi de van olyan ami nem.Mi a suliban olyan hajszárítót használunk ami direkt nem károsítja a hajat.Fejbõl a nevét nem tudom. Vagy használj vax-ot az megoldja hogy a hajzállak ne szálljanak.
Elsõ vagyok. Ha a sok tanács közül a hajbalzsam mellett döntesz, az egész hajadra kend és szárítás elõtt hagyd egy nagyed órát beszívódni.
Hasznaj kamila sampont es kimoshato balzsamot is hasznalhac a lorealtol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!