Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell fonot (38 db)

Sims 3 telefonon, hogy kell főni? Egysezrűen nem tudok rájönni.

Legjobb válasz: És a hûtön kívül más honnan nem lehet kaját szerezni?

A kérdező hozzászólása: És a hûtön kívül más honnan nem lehet kaját szerezni?
A kérdező hozzászólása: jah és bocsi FÕZNI félre irtam.
Rendelhetsz pizzát(nem te készíted, de akkor is étel!)! Persze telefonon!
étterem

@font-face hogy kell alkalmazni? Mi a hiba?

css:

Legjobb válasz: 1. Az src után ; 2. a font-family nevét tedd idézõjelek jelek közé, hivatkozáskor is! Célszerû a @font-face beállítással kezdeni a a css-t. Jó ha tudod, hogy az Ie 8 vagy kisebb verziók nem használják az otf, ttf vagy woff fontokat, csak az eot készleteket. Jó megoldás az, ha a google webfonts oldaláról linkelsz egy megfelelõ készletet, csak figyelj, hogy teljes latin extended legyen, mert különben az õ és û betûid furák lesznek.

1. Az src után ; 2. a font-family nevét tedd idézõjelek jelek közé, hivatkozáskor is! Célszerû a @font-face beállítással kezdeni a a css-t. Jó ha tudod, hogy az Ie 8 vagy kisebb verziók nem használják az otf, ttf vagy woff fontokat, csak az eot készleteket. Jó megoldás az, ha a google webfonts oldaláról linkelsz egy megfelelõ készletet, csak figyelj, hogy teljes latin extended legyen, mert különben az õ és û betûid furák lesznek.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogyan kell használni a @font-face-t?

Külföldi oldalakon próbáltam rákeresni, de akárhogy illesztettem be az oldalamra, nem változott semmit a betűtípus. Valaki tudna nekem írni egy tényleg működő kódot és mellé egy kis magyarázatot? Hogy pontosan hova is szúrjam be, stb. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: <font face="Arial"> Arial betûtípusban jelenik meg amit ide írsz </font>

<font face="Arial"> Arial betûtípusban jelenik meg amit ide írsz </font>
@font-face használatához, magyarázat helyett egy nagyon jó oldalt tudok ajánlani: http://www.fontsquirrel.com Itt letöltessz egy csomagot, és adnak hozzá még CSS fájlt is, amiben megtalálod a helyes beállításokat. A html-es <font> tag-et pedig semmi esetre sem ajánlom, ugyanis nem lesz tõle valid a weblap és ezzel saját font-okat sem állíthatsz be úgy, mint CSS-sel.
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldanom a problémát!:) Leírom, hátha érdekel még valakit. Szóval a fõ célom a headerben található blogcím betûtípusának a megváltoztatása volt. Észrevettem, hogy a cím elõtt a "header"-re hivatkozik, tehát a "header"-ben leírt stílusokat alkalmazza. Aztán megkerestem a header-t és a font-size ELÉ beszúrtam a font-family-t. (ha a font-size után szúrtam be a kódot, akkor valamiért nem mûködött:S) .header{ margin:30px 0px 50px 0px; width:860px; font-family:AmaranthRegular; font-size:12px; text-transform:uppercase; } Ezek után pedig egészen lementem és ez elé {CustomCSS} </style> beszúrtam a betûtípus elérési útvonalát, ezt: { font-family: AmaranthRegular; src: url('http://static.tumblr.com/jhhfv1l/51Dlmdeer/amaranth-webfont... url('http://static.tumblr.com/jhhfv1l/pOwlmded9/amaranth-webfont... /* IE9 */ } .... És mûködött!:) Köszi, hogy próbáltatok segíteni nekem!:)
Elsõ vagyok.Bocsi, félreértettem a kérdést :)


Hogy kell megértetni egy lóval, hogy én vagyok a főnök?

Még nincs lovam de szeretnék és ezzel tisztában akarok lenni.

Legjobb válasz: Ez lovanként eltérõ lehet, de tudnod kell, hogy a lovak egymás közt keményen összerúgnak, hogy ezt eldöntsék - tehát ha kell, neked is oda kell majd csapnod. Nem megfélemlíteni kell, vagy súlyosan bántalmazni, de a jó pillanatban az orrára koppinthatsz, vagy a nyakára csaphatsz - pl. ha csipkedni kezd, stb. Ezt általában a földön kell eldönteni, de sok ló nyeregben is felteszi a kérdést, hogy lovas, vagy lekvár, ekkor legyél határozott, és ne hagyd rá, hogy azt csináljon, amit õ akar, vagy elhitessen veled dolgokat, amik nem valósak (pl., hogy fél egy kitörõtõl, vagy egy cavaletti rúdtól).

Ez lovanként eltérõ lehet, de tudnod kell, hogy a lovak egymás közt keményen összerúgnak, hogy ezt eldöntsék - tehát ha kell, neked is oda kell majd csapnod. Nem megfélemlíteni kell, vagy súlyosan bántalmazni, de a jó pillanatban az orrára koppinthatsz, vagy a nyakára csaphatsz - pl. ha csipkedni kezd, stb. Ezt általában a földön kell eldönteni, de sok ló nyeregben is felteszi a kérdést, hogy lovas, vagy lekvár, ekkor legyél határozott, és ne hagyd rá, hogy azt csináljon, amit õ akar, vagy elhitessen veled dolgokat, amik nem valósak (pl., hogy fél egy kitörõtõl, vagy egy cavaletti rúdtól).
Szerintem a fõnök mindig a ló marad, maximum elfogad, megbékél veled és "szövetségesed" lesz.
Ahol a ló a fõnök, ott nagy gond van. A ló ménesben él, azaz "csordaállat", ami azért jó, mert mindig van köztük egy alfa - és az embert is képesek elfogadni alfaként, mert lóként tekintenek rá. Pont ezért fordulhat elõ, hogy ha a ló az úr, simán rárúg az emberre, vagy megharapja, ilyesmi: figyelmezteti, mint egy lovat tenné, hogy menjen odébb, húzza meg magát, stb. Ha a ló a fõnök, akkor a lovaglás is úgy nézne ki mai napig, hogy felülsz, a ló meg megy, amerre gondolja; eleve felülni is csak, ha épp kedve van hozzá, hogy vigyen téged bármerre is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
http://www.libri.hu/konyv/ertsuk-meg-a-lo-viselkedeset.html Nagyon hasznos olvasmány és rengeteget lehet belõle tanulni. Ajánlom kötelezõ olvasmánynak! :D
Én még azt tudnám neked javasolni, hogy akár addig is amíg nincs lovad menj el egy-két szabad idomító elõadásra, nézd meg õket munka közben. De azt nem javaslom hogy önállóan elkezdjél Parellizni vagy Mony Roberts trükkjeit kipróbálni, mindenképpen javaslom, ha meg lesz a lovad akkor egy szabadon idomítóval egyeztess. Attól is függ hogy milyen lovat akarsz, mert én azért döntöttem a szabad idomítás mellett mert nem akartam agyon verni a 3 éves csõdörcsikómat, de mivel elég domináns, szeretném anélkül belovagolni hogy eközben komolyan megsérülnék vagy elrontanám a lovat, mert ha agyon verem attól még nem fog nekem megcsinálni semmit, de ha elérem hogy én legyek a vezetõje és tiszteljen, több esély van rá, hogy együtt mûködik.

A Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland-ot hogy kell használni? Csak reggel rákenem a hónaljamra és jólesz? Vagy reggel bekenem és utána lehet rá bekenőt kenni? Pl. ( Fa Stiftet? ) SEGÍTSETEEEEEEK! Vagy este kenjem?

Legjobb válasz: Este használd vagy amikor otthon vagy. Jól meg kell mosni elõtte a hónaljadat, jó alaposan meg kell törölni, és vattával fölviszed. Több helyen is olvastam, hogy egy kicsit benedvesítik elõtte a vattát, így nem csíp annyira. Én is így szoktam. A gyógyszertáros nekem azt javasolta, hogy utána hintõport is tegyek rá. Aztán reggel vagy pár óra múlva le kell mosni, és utána mehet a dezodor. A csípésrõl annyit, hogy elsõ 2 alkalommal csípett, fõleg bal oldalt, de azóta egyáltalán nem. Nem használom minden nap, talán hetente,2 hetente, de érezhetõen javult a helyzet.

Este használd vagy amikor otthon vagy. Jól meg kell mosni elõtte a hónaljadat, jó alaposan meg kell törölni, és vattával fölviszed. Több helyen is olvastam, hogy egy kicsit benedvesítik elõtte a vattát, így nem csíp annyira. Én is így szoktam. A gyógyszertáros nekem azt javasolta, hogy utána hintõport is tegyek rá. Aztán reggel vagy pár óra múlva le kell mosni, és utána mehet a dezodor. A csípésrõl annyit, hogy elsõ 2 alkalommal csípett, fõleg bal oldalt, de azóta egyáltalán nem. Nem használom minden nap, talán hetente, 2 hetente, de érezhetõen javult a helyzet.
A kérdező hozzászólása: okes :) nagyon szépen köszönöm :) ) de azt még mindig nemvagom ( lehet hulye vsgyok xd) de na akkor hogyha este bekenem ezzel a S.A.-val akkor reggel bekenhetem stiftel?:) es egesz nap nem fogok izzadni? :)
Felesleges stiftelned, de akár már 1 óra mûltán használhatod, nem kell leöblítened magadról a szert sem.
A kérdező hozzászólása: ertem. koszonom :)
remélem azért én is segítek :) én fürdés után szoktam, rendesen szárazra törölve, vattával. én nem szoktam benedvesíteni elõtte, se hintõpor. arra figyelj, hogy várd meg amíg rendesen megszárad, pár másodpercig ne is tedd le a kezed, mert úgy csíp.másnap reggel mehet rá a stift, az illat miatt fõleg, de nem is muszáj. utána este bekenem testápolóval, mert gyakori használat esetén (én mondjuk csak heti egyszer)kiszárad a bõr. ha, és nem akkor használd, ha gyantázol/epilálsz. borotva esetn nem tudom, de úgy csíp :)
Ja, én vattát sem használok, az ujjammal viszem fel a folyadékot(a plusz vizezést amúgy nem értem, hogy mi szükség van rá)Epilálás után én azért sem használom, mert kisebesedhet a szõrtüszõknél:S. Amikor használni kezdtem még nem volt ennyire népszerû termék, fogalmam sem volt bizonyos mellékhatásokról.
A kérdező hozzászólása: csutortok v pentek megis erkezik :) az ugy jo hogyha aznap este furdes utan mar beiskenem?:) es akkor reggel pedig a stiftet ?:) es egyepkent hany % hogy bevàlik? mert enmar minden kiprobaltam..... az egesz penzem arra megy el h bekenõket, dezodorokat veszek..... es egyse jo :( én egyebkent sportos lany vagyok :) szoval ha egesznap mozgok akkorsem izzzadok le ?:)
Százalékos arányt nem tudok mondani, sajnos ismerek olyat is, akinek nem segített:(... Ha neked beválik, akkor nem izzadsz le, de viszont azt tudnod kell, hogy máshová fogja "átvezetni" a tested a kiadott izzadságot. Nekem pl. a melleim alatt izzad, de itt szag nélkül(biciklivel járok dolgozni, ez is azért közrejátszik benne:) ).
A kérdező hozzászólása: okes koszi :) es ha megsem vàlik be mit ajànlotok ami tuti h jo?:) mar nagyon elegem van h 3-4 eve nemhordhatok szurke, piros, lila, rozsaszin felsoket..... :( kegyetlen egy érzés :S és a tobbiek elott is ciki meg nemerzem jolmagam a boromben ha nemizzadnék sokkal felszabadultabb lennék :(

Hogyan lehet spórolni ha minden nap húst kell főnök otthon? De a lakáshitelt és a számlákat is ki kell fizetni?

Legjobb válasz: Egyszerre nagyobb mennyiségû húst veszek, amikor akciós. Otthon kicsontozom, felszeletelem, az apraját kockára vágom és adagokban lefagyasztom. Amikor elkészítem, akkor sok a körtés és kevés a hús. Pl. sok nokedli és egy kanálnyi pörkölt. Vagy félkiló húshoz 1 kg rizs, rizses húsnak. Vagy fasírozottat sütök, hozzá fõzelékeket. Egy tányérba egy darab elég. Nem hússal kell jóllakni,csak legyen sûrûn.

Egyszerre nagyobb mennyiségû húst veszek, amikor akciós. Otthon kicsontozom, felszeletelem, az apraját kockára vágom és adagokban lefagyasztom. Amikor elkészítem, akkor sok a körtés és kevés a hús. Pl. sok nokedli és egy kanálnyi pörkölt. Vagy félkiló húshoz 1 kg rizs, rizses húsnak. Vagy fasírozottat sütök, hozzá fõzelékeket. Egy tányérba egy darab elég. Nem hússal kell jóllakni, csak legyen sûrûn.

Helo mindenki! Asa-mp-al hogyan kell játszani? Már fönt van de nincsenek szerverek. Hogy kell szerezni?

Legjobb válasz: megnyitod az samp-t és felülre írj be egy játékos nevet vagy akármit ha ez megvan akkor ott van alul 3fül egy "favourites" "internet" és "hosted menj az internetre és elvileg ki kéne hozni a szervereket vagy ha nem akkor tölts le egy másik multiplayert attól függ neked melyik van mert nekem pl a 0.3b verzió van a 0.3c és 0.3a nekem nem ment remélem segítettem

megnyitod az samp-t és felülre írj be egy játékos nevet vagy akármit ha ez megvan akkor ott van alul 3fül egy "favourites" "internet" és "hosted menj az internetre és elvileg ki kéne hozni a szervereket vagy ha nem akkor tölts le egy másik multiplayert attól függ neked melyik van mert nekem pl a 0.3b verzió van a 0.3c és 0.3a nekem nem ment remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Köszi már megy

Hogyan kell megcsinálni a Sims 2 Hajótörött Krónikákban azt amikor a főnök dobját kell megkeresni a tiltott faluban?

Túljutottam a leopárdon, már felvettem a 3 urnát, de nem tudom hova kell tenni. Le írná valaki hogy mire, kell feltenni és azt is hogy hol?

Hogy kell nyalni egy főnőknek?

Legjobb válasz: Fõnök, hogy te milyen szép vagy! Fõnök, hogy te milyen okos vagy!

Fõnök, hogy te milyen szép vagy! Fõnök, hogy te milyen okos vagy!
Van itt egy 79%-os, tõle kérdez ez ügyben minden instrukciót, mert õ profi a seggnyalásban:)
Sehogy, ha rendesen dolgozol, nem késel, lehet rád számítani, akkor fölösleges a nyelved koptatni.
Nem késel sohasem, vállalsz túlórákat. Nem kontrollálod az utasításokat, amit rád bíz, megcsinálod, hiba nélkül.
alsóregmeczi Kazinczy Ferenc (Érsemjén, 1759. – Széphalom, 1831.), író, költõ, a nyelvújítás vezéralakja, a Magyar Tudományos Akadémia tagja válasza, mikor kérdezték tõle: -Mit kell tenni, hírnévért, vagyonért rangért? -Nyalni, nyalni, nyalni. -És az segít?? -Nem. Az talpát.

Kirúgtak a munkahelyemről? Hogyan kell ilyenkor bosszút állni a főnökön, hogy belegebedjen?

Nem voltam neki szimpatikus az elejétől fogva, sokkal többet és jobban dolgoztam mint mások, de mégis elejétől kezdve pikkelt rám. Folyton kereste az alkalmat, hogy kitehessen. Ilyenkor hogyan illik ezt ,,viszonozni"? Van egy nagyon jó barátom, már külföldön van, de előtte 3 munkahelyről rúgták ki, jól menő cégektől. Mind a három főnöke autóját jól helybenhagyta, kiszúrt gumik, kitört ablakok, szanaszéjjel karcolva, kalapáccsal összetörve. Tegyem én is ezt, hátha elégtételt kapok kicsit (tudom nem hozza vissza a munkahelyemet)? Vagy valami jobbat eszeljek ki?

Legjobb válasz: "Mind a három fõnöke autóját jól helybenhagyta, " Ajha, ehhez aztán nagy bátorság kellett. Kemény gyerek lehet.... Busszút állt 3 tárgyon... Gratulálok...

"Mind a három fõnöke autóját jól helybenhagyta, " Ajha, ehhez aztán nagy bátorság kellett. Kemény gyerek lehet.... Busszút állt 3 tárgyon... Gratulálok...
Csinálj, amit a gyerekes természeteddel jónak látsz, csak azt tartsd szem elõtt, hogy a következõ munkáltatód kérdezõsködhet felõled a korábbi munkahelyeiden...
A leírás alapján nem csodálom, hogy kirúgtak téged is, meg a rohadtul okos barátodat is.
Na, ez az. Ilyen egy igazi lúzer hozzáállás. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/39309.. Válaszd ki, hogy szerinted melyik kategóriába tartozol, aztán döntsd el, hogy mi a teendõ a továbbiakban. Én a helyedben másik munkát keresnék, és változtatnék a kicsinyes viselkedésemen.
Normális ember ilyenkor még az elõtt keres másik munkahelyet, mielõtt kirúgnák. Mit hittél, megkedvelnek (ezzel a stílussal)?
Inkább ezzel az energiával, keress másik munkahelyet, és lehet nem a fõnöködben volt a hiba, nem gondolod?
Szia! Mit keresel magad mögött? Tudod, a szemed sem azért van elöl, mert hátrafelé kell nézned!
Szegény kocsik:/ Este sötétben püfföld el, aztán mondd azt hogy Te vahy a Ludas Matyi.
Ha találnál valami szabálytalanságot a cégnél, amiben tuti biztos vagy, rá küldhetnéd a hatóságot vagy könyvvizsgálót. Ez nem lenne törvénytelen, hanem jogos. Egye meg amit megfõzött.
Mennyire kell kicsinyesnek és szaralaknak lenni, hogy egy tönkretett autótól érezd magad jobban? Ne válaszolj, költõi kérdés volt.
Hát, engem még nem rúgtak ki sehonnan a 20 év alatt, eddig mindig én léptem le. Azt nem mondom, hogy mindenhol mindenki maradéktalanul elégedett volt velem, de a kirúgásig nem jutottunk el. Amúgy ismerek olyan esetet, amikor valakit szerintem nem jogosan rúgtak ki - de ez egy eset volt. Akit viszont 3 helyrõl is elzavarnak, azzal már valami probléma lehet. És az, hogy ilyen kicsinyes bosszút áll, az mindent elmond róla. Ha a barátnõje elhagyja, akkor azzal mit csinál?????
A kérdező hozzászólása: Na-na. Nehogy már ti olyan szentek legyetek, hogy minden munkahelyeteken fullra meg van veletek elégedve a fõnök.
Hát, akit már 3 helyrõl rúgtak ki jól menõ cégektõl, az már nem véletlen... egyet elhiszek, hogy a fõnöke kicsinálta, a 3 már jelzés, hogy talán nem a munkaadókkal van a gond. A rongálás után meg egyértelmû, hogy buggyant, nem véletlenül szabadultak tõle.
Szia ! Jó felé kapiskálsz eszelj ki valami jobbat, ez pedig az hogy minél elõbb keresel másik munkahelyet ahol azon vagy bedolgozod magad és amit rosszul csináltál az új helyen másképp fogod.
Neki nem érdeke ez, ha nem tudja, hogy én mit tettem. Nehogy azt hidd, õ meg így áll bosszút, hogy jól lejárat.
Csak nehogy megveressen a fõnök azokért a gumikért.
Nemcsoda hogy kirúgtak, amekkora egy gyökér vagy :D
A kérdező hozzászólása: Na jó, nagylelkû leszek és most az egyszer nem bántom.
A kérdező hozzászólása: Nem igen kérdezõsködnek. Ha nem tudják, hogy ki verte széjjel az autót, akkor a régi munkáltató úgysem fog bemártani. Neki nem érdeke ez, ha nem tudja, hogy én mit tettem.
A kérdező hozzászólása: Ha a barátnõm elhagy, az nem kiált vérbosszút, de a munkahely az komolyabb dolog, ott megtorlást kell alkalmazni szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!