Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy szűz lánnyal (16 db)

finomanxd
hogy ne fájjon neki?ne durvulj be.kielégíteni?azt nem fogod.ahoz sok idõ kell az elején egy csajnak egy pasi sem tud orgazmust szerezni, ahoz a csajnak sokat kell még szex-elnie, hogy eleve ellazulni tudjon nemhogy élvezni.
Nos ujjazással kielégíteni nem fogod, de ha nyalod neki, azt rögtön élvezni fogja, ha nem is megy el. Higgy nekem! :) W.

Az igaz hogy sokkal jobban, szeretnek a pasik egy olyan csajt akivel nem kell szaeakodni szex terén mint sem egy, szűz lánnyal akire várni kell és tanítgatni?

Legjobb válasz: Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.

Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.
Szerintem ez hülyeség, maximum a bunkók gondolják így. Mindkét variációnak megvannak az elõnyei.
23f 8 as voltam
van aki szereti van aki nem :) én inkább szusz csajt szeretnek egyébként meg nem volt barátnõm
tegnapelõtt 21:46 Osztom :) Ha szereted, akkor tökmind1 :P
Azt nem értem, hogyan jut eszedbe ilyen kérdés! Bárkivel megdugathatod magad, de attól még nem lesz a párod! És bárkit viszel ágyba, úgyis a már/még meglévõ állapotod izgatja fel...
én spec direkt élvezem ha hosszan kell a lányt kényeztetni, hogy be tudjon fogadni 26/f
Ha szeretem a lányt, akkor nem bánom ha "szaeakodni" kell vele se. Türelmesség az egyik erényem. :D 29/F
mindkettõ más, mindkettõt másért szeretik De szerintem nincs sok különbség :) )
Teljesen igaz. A szûzek feleslegesen nagy feneket kerítenek az egésznek, túlmisztifikálják a szex jelentõségét. Ezen kívül ha te vagy egy lánynak az elsõ, akkor nagy valószínûséggel nem lehetsz az utolsó is, mert elõbb-utóbb kíváncsi lesz, milyen lenne mással, stb. Szóval se akkor nem jó, ha szûz, ha rövid távra tervezek (mert nem lehet azonnal megfektetni), se akkor, ha hosszú távra (mert úgyis elhagy/megcsal egy idõ után).

Hogy kell egy lánynak simogatni a punciját aki még szűz?

Legjobb válasz: ugyanúgy ahogy egy nem szûzét

ugyanúgy ahogy egy nem szûzét
A kérdező hozzászólása: vagyis?
Ne dugd be az ujjad a huvelyébe, csak a kulso részt izgasd.
A kérdező hozzászólása: kicsit pontosabban hogy? még nem csináltam 1 ujjal cirógassam vagy mi?
simogasd a nagyajkait aztán kicsit beljebb is a kezeddel meg is nyalhatod neki keresd meg a csiklóját és azt izgasd de ne szárazon vagy az ujjad nyald meg vagy a csiklóját ha nem találod a csiklóját akkor segít neked a csaj megtalálni ha nem segít mert fogalma sincs hol van neki, akkor az anatómia könyv tanulmányozását javaslom
csiszolópapírral vagy talicskakerékkel

Hogy kell banjon egy fiu egy szuz lannyal?

Legjobb válasz: Óvatosan, gyengéden, síkosan :P

Óvatosan, gyengéden, síkosan :P
Ha 10en évesek vagytok. Sehogy.
Ahogy az elõzõ válaszoló írta óvatosan, gyengéden.De a te kérdésed nem teljes.(Mikor/Milyen helyzetben)
Mikor a barátom elvette a szüzességemet, akkor Õ már nem volt az... Nagyon finom, óvatos és gyengéd volt velem (mondjuk most is az, de akkor fõleg). Többször is megkérdezte, hogy fáj-e és hogy biztosan szeretném-e. Nem bántam meg ;)
mint egyébként csak gyengéden finoman, mindig kérdezd meg hogy tetszike amit csinálsz vagy hogy jobb aztán ennyi
Ezt írtam:"Ahogy az elõzõ válaszoló írta óvatosan, gyengéden. De a te kérdésed nem teljes.(Mikor/Milyen helyzetben)". A kérdésemre válaszoltad hogy elsõ együttlétnél. Erre az elõzõ válaszom még mindig helyt áll. Ha esetleg nehézkes a behatolás, mert elõfordulhat akkor, javaslom még a popsi/hátsó alá egy kisebb magasító párnát (Nõ alul Férfi felül póznál). (Az óvszer meg alap védelem, ha az ember nem akar gyereket elsõnél.)
A kérdező hozzászólása: az elso egyutletnel
Légy gyengéd kényezetds és mindent csak fokozatosan

Egy szűz lánynak mennyi idő kell, hogy belemenjen a szexbe?

17 éves, élete első kapcsolata velem van, nem régóta járunk, szóval még nem hoztam föl a témát. Szerintetek mennyi idő múlva említsem meg neki?

Legjobb válasz: Csak attól függ, hogy mennyire tudod felizgatni, ráhangolni. Ha jól feltüzeled és akar téged, akkor a ruhát is letépi rólad, függetlenül a szüzességtõl.

Csak attól függ, hogy mennyire tudod felizgatni, ráhangolni. Ha jól feltüzeled és akar téged, akkor a ruhát is letépi rólad, függetlenül a szüzességtõl.
3-4hónap
Erre enis kiv vok. Bocs az off témáért. Csak h viszatalaljak ide
attól függ mennyire szeret és mennyire bízik benned
A kérdező hozzászólása: 3-as: Hogy tudnám így feltüzelni? :D
Barátnõm 9 hónap után feküdt le a barátjával. Õ is 17 éves volt. Beszélgetni lehet róla akármikor, nem úgy kell kezdeni, hogy "Na, mikor akarod már széttenni a lábad?", hanem beszélgettek arról, amit szeretnétek majd csinálni. Meg persze a védekezésrõl is. A beszélgetés nem árt, ha nem egybõl azzal kezded, hogy te már tûkön ülsz :D
Ez emberfüggõ. Elsõ barátomnak 3 hónap se volt elég hozzá, a következõnél egy hét se kellett, és lefeküdtem vele:) Szerintem 17 évesen már õ sem akar hónapokat várni.. Kivéve mondjuk az én esetem, azért jöttem össze vele, hogy végre legyen barátom, tudjam milyen egy kapcsolatban. De szerintem legkésõbbegy hónap után hozd fel, aludjatok együtt, nem kell rögtön szex - pettingeljetek, így neked is könnyebb lesz várni, meg õ is rákap a dologra remélhetõleg.
háát, én 5 hónap után, bár már elõbb belementem volna csk tettem 1 ígéretet magamnak, hogy....:) nálunk barátom kb 3 hónap után hozta fel h mikor szeretném meg ilyenek. Elõtte meg mindig pettingeltünk amikor úgy adódott.:D

Hogy kell bánni egy szűz lánnyal?

Le fogok feküdni egy lánnyal, aki szűz. Szeretném hogy jó legyen neki. Mire figyeljek oda? Mert még nem voltam olyan lánnyal, akinek az első lett volna. Mondjatok párat, mit csináljak, és mit ne, hogy minden jó legyen!(bocsi a kifejezetlenségem miatt...fáradt vagyok:))

Legjobb válasz: Gyengéden. Izgasd fel elõtte. És ha még nem ismertétek meg egymás testét elõtte, (pettingelés) akkor inkább azzal kezdjétek!

Gyengéden. Izgasd fel elõtte. És ha még nem ismertétek meg egymás testét elõtte, (pettingelés) akkor inkább azzal kezdjétek!
Vigyázz rá mint egy hímes tojásra! Legyél nagyon gyengéd. Izgasd fel elötte rendesen. Nyald ki, hogy attól is élvezzen és csak utána dugd be neki.
Jól írja 4-es. Nagyon finoman hatolj bele. Nagyon lassan. Ha már látod hogy jó neki, akkor lehet egy kicsit növelni a tempón, de közben nyugodtan kérdezheted is. Ha valami baj van, nyugtatgasd. Jól van bébi, stb. Ha nem jó akkor kénytelen leszel kiszedni és újra kezdeni. Jah és lehetõleg egyenesen. Szóval ne játszd most azt jogy jobbról-mag balról 45%-os szögben. Még annyira nincs bejáratva.
Szûzhártyát megkóstolni!:DDD B.azd+ ez nem normális!
Nagyon figyelmes legyél. Én mindenképp elõször megujjaznám, míg át nem szakad a szûzhártya. Érdemes megkóstolni neked is, neki is. Igen kellemes íze van. Nagyon óvatosan, mert nagyon tud fájni elsõ alkalommal. Mindenképp nézd az arcát közben. Simogassad a hasát, és csókold. Mikor ujjazod, nagyon-nagyon figyelmes legyél. És kérdezd meg hogy folytasd-e mikor látod hogy nagyon fáj neki. Utána ha megvagy ezzel. Csókolgatod kicsit. Újra ujjazod, ha kell száddal kényezteted. Finoman, és gyengéden, Közben fel-felnézel az arcára. Rendesen nedvedzeni fog, tágul valamennyire, akkor a bejárathoz hozzáteszed, és körzöl vele jó sokáig. Majd berakod. A többit tudod. Nagyon finom legyél vele. Ez az elsõ alkalom. Ha nagyon rosszul csinálod, évek fognak kelleni mire jól fogja érezni magát a szextõl.
Nem szabad túl durvának lenni vele mert még fájni fog neki és félni fog... csak olyan kis bevezetéssel csináljátok.. lassan ként apró lépésekben és akkor élvezni fogja.. és gyengéd legyél
A kérdező hozzászólása: igen az a célom! :D Azt szeretném, ha a késõbbiekben imádná a szexet! :DDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) ))
A kérdező hozzászólása: ja azt tudom...és tovább. A behatolásra gondoltam meg ilyenek. Tudom fel kell izgatni egy lányt elõtte, mert anélkül nem megy be olyan könnyen, sõt egyátalán:D
8-as: a vért megkóstolni, nem a szûzhártyát
Az még undorítóbb.Komolyan, h lehet valaki ennyire gusztustalan?!
Hogy neked undorító egy dolog. De attól, hogy neked undorító, nem kell, hogy másnak is az legyen. Nekem a kaki undorító. De nem várom el mástól, hogy neki ne legyen az.
pornóból
Ha ott leszel tudni fogod...
Onnan, hogy az ösztöne irányítja, meg a barátja. Ha meg a srác is szûz, akkor jó mert nem fogsz azon görcsölni hogy esetleg nem leszel olyan jó neki mint a korábbi partner(ek). 17L
nem tudom, nálam csak úgy jött, hogy mit kell csinálni, azt amirõl úgy érzed, hogy jó.:) meg nem szabad azon görcsölni, hogy jaj mit csinálj, meg, mi van, ha elrontod, csak élvezd, és majd az ösztönök irányítanak:)
Ha a fiúnak is elsõ, akkor majd szépen megbeszélitek, hogy mi hogy lesz, ez nem gáz egyáltalán. :)
még sehonnan. ösztöneire hallgat és a fiúra. majd belejön.
általában a pasi szokta õket instruálni ilyesféle vezényszavakkal: Térdelj! Szopj! Pucsíccs! Ne fogazz! Szoríccs rá!
Néz meg néhány olyan videót amibõl "tanulhatsz", de ha a fiú rendes õ majd mondja hogy mit csinálj.

Hogy kell ujjazni óvatosan egy szüz lányt? Vagy átszakad egyböl ha hozzá nyúlok?

Legjobb válasz: Bemelegítés nélkül ne kerüljön semmi be. Ahogy mondta a kettõvel elõttem lévõ. Sok perc elõjáték elõzze meg ezt a bedugás dolgot.

Bemelegítés nélkül ne kerüljön semmi be. Ahogy mondta a kettõvel elõttem lévõ. Sok perc elõjáték elõzze meg ezt a bedugás dolgot.
Attól is függ , hogy milyen vastag a szûzhártyája , végül is a tampont is ajánlják a szûz lányoknak.
A legtöbb nõ nem élvezi az ujjazást. A csikló ingerlése a kulcs a többségnél. Ha mégis bedugnád az ujjad akkor mindenképp tiszta legyen a kezed, a körmödett elõtte kb 3 nappal vád le tövig, hogy ne legyen recés és ne sértse a nõt.
Szerintem legyél nagyon gyengéd és óvatos. jól benedvesített ujjal csináld és ne ez legyen az elsõ lépés. Elõtte kis bemelegítés nyelvvel, simogatással. bedughatod a nyelvedet is ha elég hosszú. aztán miközben még a nyelveddel játszol vele, közben óvatosan becsúsztathatod az ujjad hegyét, majd miközben nagyon figyelsz a reakcióira(!!!) fokozatosan mehetsz tovább. Egyetlen fürge ujjal is mennyei gyönyört tudsz neki okozni ha ügyes vagy. (anélkül h megöklöznéd...) Sztem a szex semmiképpen ne legyen elõttetek tabu. Esetleg súgd a lány fülébe még valamikor az elején h (pl.) "Bármikor mondhatod h állj!" Vagy akár amikor az ujjad hegyét már becsúsztattad, megkérdezheted h "Ez milyen érzés?" Várhatón az lesz a reakciója h ne hagyd abba ;) De nyomatékosítom: Nagyon fontos a bemelegítés(!!!) és a nedvesség az ujjadon és a lányon is(!!!) Sok sikert:) trisztan
hát srácok nem tudom hogy nektek ez hogy volt de az én bnõmnek nem tudtam bedugni a nyelvem mert fájt neki, nagyon vigyáztam hogy semmi se fájjon neki de nagyon óvatosnak kellett lennem mert szinte minden fájt neki , szval sztem a nyelvedet ne nagyon dugdosd be.
Velem nem volt valami óvatos az elõzõ barátom, de attól baromi jó érzés volt, amit csinált. Sokadik alkalom után vettem észre, hogy ujjazás után vérzek. Így visszagondolva, akkor tényleg nem volt gyengéd, hanem gyors mozdulatokkal, mélyen ujjazott meg. Szóval, ha nem akarod, hogy átszakadjon neki, akkor ne legyél olyan erõteljes és ne rakd olyan mélyre az ujjaid. De szerintem akkor sincs gond, ha már ennek hatására átszakad a szûzhártya.
Csak nyugi, csináld, ne parázzatok ilyen marhaságokon.
ne félj attól még h szûz ha át szakad akkor így járt nincsen azzal semmi baj egyszer úgy is el kell szakadni !!! õ úgy sem fog érezni belõle semmit sem hogy el szakadt-e vagy sem! ha meg vérzik szard le hiszen az csak vér!! Egyébként a legtöbb csajnak jó mélyen hátul érzékeny ! találsz bennt egy pöcköt amit ha piszkálsz nagyon ingerled! de vigyázz ne legyen száraz az ujjad mert azzal fájdalmat okozol. és nem ciki ha benyálazod az ujjad!!!
Ha már az fáj, hogy a nyelvedet bedugod... akkor mi a helyzet az ujjaiddal? :D
ngyon vigyázz, mert egy kis buksi simi is sercegõ szûzhártya valamint vér fröcsögést eredményezhet
Velem a mostani párom nagyon gyengéd és óvatos.. de az a durva hogy szûz vagyok.. és az is maradok egy darabig .. nem akarok elsietni semmit.. az ujjazást is 4 hónap után engedtem meg neki mert már megvan a bizalom ami kell h legyen. :) szóval nyugi én is szûz vagyok.. de lehet a barátnõd nem komálja az ujjazást??!! De minden esetre "trisztan" tanácsait fogadd meg.. mert igaza van.. :) ) Ja és nem szakad át a szûz hártya csak akkor ha pénisszel érintkezik vagy pl olyan sportban pl aerobik de akkor is "visszanõ".. ;)

Hogy kell bánni egy szűz lánnyal? Mit/hogy csináljak vele?

Én már elég régóta nem vagyok sz?z,de viszont a mostani barátn?m még az.Nagyon szeretjük egymást,már 9 hónapja eggyütt vagyunk és nem csak a szexre megyek és szeretném ha jó lenne neki.Mit csináljak hogy ne fájjon neki? Az els? lány akivel lefeküdtem már nem volt sz?z és még nem vettem el egy lány szüzességét sem. Kérlek SEGITSETEK!!!!

Legjobb válasz: dugd meg

dugd meg
Az utolso elotti kommentalaonak szol:te vagy a ferfiak szegyene!!!! A
A kérdező hozzászólása: vagyis a barátnõ
A kérdező hozzászólása: se impotens nem vagyok, se nem csalom meg. a járás nem ott kezdõdik hogy megdugom. te egy irtó hülye vagy. mindnki másnak kösz a segitséget.
Szerintem figyelemre méltó a felfogásod, és tényleg látszik hogy szereted, és hogy félsz hogy nem lesz jó neki. ha továbbra is így gondolkodsz, akkor minden a legnagyobb rendben fog menni . sok sikert! :)
9 hónapja """"barátnõd"""" van és még le se feküdtetek? A barátnõ ott kezdõdik hogy dugtatok...te vagy egyfolytában csalod vagy impotens vagy. Minek akarsz vele lefeküdni? Hogy neki jó legyen mer te amúgy leszarod? Szánalmas vagy ember..a férfiak szégyene
Ismerjétek meg elõbb egymást, nekem is hasonló a szitu a csaj 19 lesz nemsoká, én meg pár hónap múlva, de a pettig az már mûsoron van 1 jó ideje (nah én meg nem tartom magam már kezdõnek ^^ ) :) szerintem hagyd hogy a csaj üljön bele vagy legalábbis õ irányítson, had csinálja úgy ahogy neki a legjobb ( a behatolásnál) a többi úgyis adja magát amennyiben te tapasztaltabb vagy úgy már a konkrét aktusban te irányíthatsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Ja és védekezzetek is. Az elõjáték mndig jó hatással van. A simogatások, a puszik, csókok mindig jó hatással van. Fokozza a vágyakat így testleg is sokkal felkészültebb lesz. A behatolás elöször legyen lassú, aztán úgy lehet késõbb fokozni.
Szia! Én is szûz vagyok még és a barátom már nem az. Én elõször is csak annyit tudok mondani, hogy pettingeljetek sokat, hagyd hogy "ismerkedjen" veled és a "férfiasságoddal" :) Ha ez már mind megvan és persze van köztetek kellõ bizalom, akkor jöhet a szex. Hogy ne fájjon neki arra csak az a megoldás, h nagyon nagyon nyugtasd meg a csajt és kellõen izgasd fel, hogy jó nedves legyen. esetleg használjatok síkosítót. és utánna nagyon lassan mehet a "menet" :) Csinálj vele mindent úgy, mint az exeddel csak sokkal lassabban és gyengédebben:) Ennyi a titka :)
szerintem a legfontosabb a gyengédség.az én barátom anno nagyon figyelmes volt, persze fájt, de a figyelmessége kárpótolt :)
A kérdező hozzászólása: Õ azt mondta vagyis utalt rá hogy szeretné. Olyat természeresen nem teszek amit õ nem szeretne. Most nem az a lényeg nekem mi jó és mi nem hanem hogy NEKI mi jó és hogy mit szeretne.
Nagyon gyengéd légy vele és semmi olyat ne tégy, amit õ még nem szeretne. Hagyd, hogy megismerkedjen lassan a dolgokkal, simogasd és csókolgasd az egész testén és látni fogod, szereti e és hogyan szereti. Ha nem szeretné még a szexet, ugyis megállít majd, de te próbálkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: Igen segítettél. Már beszéltünk róla, õ is akarja a dolgot csak kicsit olyan nem tudom milyen érzés van bennem. Mintha rosszat csinálnék.:S Pedig nem 13-14 éves kislányrol van szó.
A kérdező hozzászólása: Nem megdugni akarom hanem szeretkezni vele!! a 2. válaszadónak kösz.
Hat szia! Csaj vagyok, es az elso esetem pont ilyen volt...Szerintem eloszor csak kenyeztesd az agyban, lazitsd el: maszirozas, simogatas, ugy h juss egy a csiklojaig es mutasd meg neki h milyen mikor valaki 'elmegy'(meg volt baratnod tudod hogy kell banni egy lannyal, csak gyongeden)neha terjetek sexes temakra is, hogy ne erje felkeszuletlen a csajt, es nagy pontokban meselj neki h milyen jo...ne kerdezz ra szovegeles kozben h o akarja e, mert nem fogja tudni...kovetkezoen pedig probald elmondani neki h szamit egy kapcsolatban a sex, es hogy jo erzes...szoval elmeleteileg szerettesd meg vele a gondolatot, majd agyban probald kenyztetni a 'tieddel'es egyszer lassan, nagyon lassan probalj belehatolni, akamit csinalsz, neki egy kicsit fog fajni, de kibirja ha o is akarja, lehet elsore nem fog sikerulni a behatolas, de ne add fel, jah es folytasd ahogy kell, tanitsd meg a lanyt!!!!sok sikert!!!;)remelem segitettem.
még én sem. de szerintem legyél vele minél gyengédebb, és kérd meg hogy szoljon ha fáj neki, vagy nem jó neki.
az utolso elotti kommentalonak szol:te vagy a ferfiak szegyene!!!!nm az a lenyeg h minnel hamarabb agyba vigyel egy lanyt!!! A kommentalonak pedig azt hogy jo hogy meg vannak ilyen fiuk, melyek nm a sexet hanem a szeretetet reszesiti elonyben.Legy gyenged vele, szeressed es minden jo lesz!!!

én egy 15 éves szűz lány vagyok. Nemsokára megkapom a méhnyakrák elleni védőoltást. Szűznek kell lenni, hogy legyen hatása? Addig nem szexelhetek, amíg be nem adják mind a 3 adagot?

Legjobb válasz: Láttad a Hulk címû filmet? Az arról szól, hogy egy nem szûz lánynak beadták a méhnyakrák elleni védõoltást.

Láttad a Hulk címû filmet? Az arról szól, hogy egy nem szûz lánynak beadták a méhnyakrák elleni védõoltást.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan???
és átalakul egy nagy darab zöld férfivá?:O
Semmi köze nincs a kettõnek (szüzesség - oltás) egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Értelmes, nem pedig gúnyos válaszokat kérek. Ez az oldal nem azért alakult, hogy másokat cikizzetek. Köszi, de abból nem kérek.
Nem kell szûznek lenni, azt minden lány megkapja aki szült az is mindeggyik
Emlékeim szerint, én amikor utána olvastam, az volt hogy elsõsorban szûz lányoknak javasolják a beadást, mert hatékonyabb/jobban kifejti a védõ hatását, és valóban nem árt, ha szûz is marad az illetõ. Szóval nem tudom miért kell a kérdezõt leosztani, én is hallottam ehhez hasonlóról, de az orvos tudja megmondani, kérdezd meg õt!
Hát igen, a kedves leosztóknak! Amit kapsz értesítõt/papírt arra feketén fehéren le van írva h azok a lányok akik még nem éltek szexuális életet sokkal nagyobb az oltás hatása. Mivel a méhnyakrák a fiúk spermájában lévõ kórokozótól alakul ki, így aki még nem szexelt abba nem került sperma és nem lehet fertõzött. Ez az oltás már 30-40 éves korban nem kapható meg... Ergo onnan tudom, hogy én is megkaptam =) És szerintem várd meg mind a 3 adagot :)
A kérdező hozzászólása: Végre egy konkrét válasz. Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!