Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy pasit Mert félek (2 db)

Ha elõtte csípõs ételt eszel, ez a fiúnak is vérbõséget fog okozni, és nagyon fogja élvezni.
Csak fogazni nem szabad, egyébként annál jobb, minnél erõsebben csinálod. "Kb mennyi ideig csináljam?" valószínûleg nem a pasi fog rádszólni, hogy hagyd abba. Hamarabb fáradsz el :)
Figyelj rám! Megpróbálok segíteni! Azt hogy hogy kell kielégíteni egy pasit, azt nem lehet "megtanulni" vagy valami..ez jön magától, ha már nagyon kívánod, ha már nagyon beindultál rá! Nem kell ráncigálni szegény farkát, de nem is finoman, úgy a kettõ közötti..ha érted mire gondolok! Igen, bõnyálall, mert csúsznia "kell" ahhoz hogy jó legyen neki (is). Mennyi ideig? Figyelj, ez tõle függ, igazából ha elment akkor utána hagyjad máár, de ezt érzed ha elmegy, és látod mikor kell abbahagyni. Megjegyzem én elõször nagyon rosszul csináltam, ezt a barátom is megmondta(õszinteség). De kezdek belejönni, figy, ha barátod elment vagy elmegy akkor nem csináltad rosszul ezt garantálom ;) Soksikert! Renélem tudtam segíteni Neked!
Elõtte egy "Kojak" nyalókával, tudod ami egy kis finom gömb, proóbálj árérezni a szopás lényegére. Ha ez megy a szopás is megy majd.
Erre elég nehéz recepteket adni, igazából minden srác máshogy szereti (gondolom :D). Más ritmus, más intenzitás. Azért szerintem ne kezd túl aggresszíven - személy szerint én elhúzódnék ha erõszakosan nekem esne valaki. Figyeld ki, hogy hogy jó neki. Esetleg jó beugró, ha csak kézzel elégíted ki, engedd hogy vezesse a kezed.
Minél bõ nyállal csinálod annál jobb. Az nagyon fájdalmas ha kiszárad. De közben használd a kezed is. Masszírozd a zacsiját!
LOL erõspaprikát tormával ? :)

Egy fiú sokáig tepert értem majd egy idő után én is kezdtem érdeklődni felé egy kis idő múlva bejelentette hogy legyünk barátok mert nem érzi azt amit kellene. Az elején érezte. Nekem viszont kell ez a pasi, mit tegyek? ötletek?

Legjobb válasz: Hát, ha én ezt mondanám egy lánynak ilyen szituban, akkor veszett fejsze nyele. Túl sokáig húzódott. Persze remélem nincs igazam! Ha én lennék õ, így lenne.

Hát, ha én ezt mondanám egy lánynak ilyen szituban, akkor veszett fejsze nyele. Túl sokáig húzódott. Persze remélem nincs igazam! Ha én lennék õ, így lenne.
A kérdező hozzászólása: van olyan hogy sokáig? ez kb 3-4hét volt...
Igen az sok.. lépések nélkül nagyon sok! Hidd el annyi idõ alatt a fellángolás elis mult!:) Ennek vége! Elõbb kelett volna lépned! Üdv.
szerintem akkor barátkozz vele, mutasd mega csajszis oldalad, hátha... de nem tudom:/
A kérdező hozzászólása: Abban a 3-4hétben azért találkoztunk kb 2x. Mivel megyek többre ha kerese mint barátot és stb.. vagy ha inkább úgy csinálok mint akit nem érdekel?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!