Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy pasit Mert (12 db)

Van olyan, hogy egy nő azért nem kell egy pasinak, mert az a nő nagyon csóró?

Szó szerint tök csóró és a szülei is nagyon szegények.

Legjobb válasz: Biztos van. Azt szokták mondani, hogy pénz nem kell a boldogsághoz. Félreértés ne essék valahol ez igaz, nem is vagyok cseppet sem anyagias, de szerintem a pénztelenség is öl meg kapcsolatokat.

Szerintem inkább azzal lenne baj késõbb hogy a férfitól anyagi függésbe kerül, esetleg a férfi uralkodik rajta. Vagy ha a férfival nem is lenne gond akkor a nõnek lenne kisebbségi érzése. Szerintem ezek okoznák a problémát inkább.Szóval kellhet egy pasinak csóró nõ, meg fordítva is.
Biztos van. Azt szokták mondani, hogy pénz nem kell a boldogsághoz. Félreértés ne essék valahol ez igaz, nem is vagyok cseppet sem anyagias, de szerintem a pénztelenség is öl meg kapcsolatokat.
ha a srác igazán szereti a lányt akkor nem szégyelli akármilyen is az anyagi háttere... Ha emiatt szégyelli az már rég rossz, elég baj az a lánynak, nem kell hogy a srác megalázza.
ha káros szenvedélyek (alkohol, játékgépezés stb), munkakerülés miatt lettek csórók akkor énse kérnék abból a családból. de ha tisztességesen dolgozik, keresi a kiutat a szegénységbõl akkor semmi gondom nem lenne a családdal és megpróbálnék rajtuk segíteni
Nekem meg te 57%-os nem kellenél a büdös életbe!
Ha belegondolok, akkor a teljes pénztelenség okozhatna gondokat. Ebben az esetben mindig a fiúnak kellene állnia a fizetõs programokon a lány részét is, ami nem fair. Ha tartósan pénztelen, az annak is lehet a jele, hogy nem akar dolgozni, nincsenek ambíciói. Ha valaki szimplán szegény családból jött, de szorgalmas, vannak ambíciói, akkor semmi gond. De ha elfogadja a keveset, az már probléma lenne. Szorgalmas ember nem lehet tartósan pénztelen.
Hát még az milyen hülye, aki az itteni értékelések alapján következtet az értelmi szintre... Például én erre a válaszra is 0%-ot fogok kapni, pedig nincs ahhoz hogy értelmes vagy értelmetlen vagyok. A kérdéshez kapcsolódóan meg amúgy simán van ilyen pasi, én is ilyen vagyok. Senki nem adja "alább". Ha valamit elért, legalább olyat választ aki kb. egy szinten van. De olyan hogy a szegény ember lányát a királyfi feleségül veszi...hááát csak a mesében van.
Nekem szegény nõ soha nem kellene. Minimum az átlag.
ismerek olyan lányt, aki iszonyat csóró, sajnos a lakáshitel törlesztõje miatt jutottak ilyen szörnyû helyzetbe :( a barátjáéknak akkora házuk van, h 3 család elférne benne, és a srác mégis imádja a lányt. nem ezen múlik. intelligens ember túl tud ezen lépni. szerintem az igénytelenség sokkal kiábrándítóbb. az én barátom is elég fos anyagi körülmények közt nõtt fel, akkor jöttünk össze, mikor még az õseivel lakott egy lyuknyi félszobában, és örült, ha meg tudta venni a bkv bérletet. ma saját lakásunk és kocsink van. a szorgalom és a kitartás a lényeg!
Van, ha a pasi egy anyagias sznob. Vagy mondjuk ha a nõ amiatt csóró, mert elissza a pénzét vagy eljátssza gépeken, na, akkor megértem a pasit-de akkor sem a csórósággal van a baj, hanem azzal, hogy nem biztos, hogy egy ilyen felelõtlen emberrel, aki aztán még esetleg õt is lehúzza, akarja összekötni az életét.
Igen van ilyen de azok nagyon felszínesek és nem érdemes velük kezdeni. Az igazi szerelem nem nézi mennyi pénzed van aki pedig ezt nézni nem tud igazán szeretni.
Van ilyen pasi és azt gondolom valahol érthetõ. Ha egy férfirõl tennéd fel ezt a kérdést, a nõk 90%-a azt írná, az életben nem jönne össze kifejezetten csóró pasival. Itt nem az a probléma, hogy "ciki" a haverok elõtt a csóróság. Mindkét nem esetében elvárható anyagilag egy átlagos szint. Az sem megoldás és nem tolerálható, ha te mint nõ a párodon lógsz, õ tart el és teljes mértékben függsz tõle anyagilag. Az sem mindegy, hány éves nõrõl van szó. Pl. egy 30 éves nõtõl elvárható, hogy valamit már tegyen le az asztalra és legyen egy kis tartaléka (nem dollármilliókra gondolok). Ha semmi pénze nincs ennyi idõsen, ott már valami nem stimmel. DE ha látnám, hogy vannak céljai és tesz is ezért, valószínûleg nem zavarna.
Sajnos van ilyen. Én nõ vagyok de engem a pénz sosem érdekelt.Lehetett volna milliomos pasim, de nem kellett, mert szerintem kattant volt, a pénz miatt meg nem leszek senkivel. A mai világban sajnos egyre több a csóró ember, egyre nehezebb boldogulni. Szerintem a szegénység nem szégyen, ha nem párosul igénytelenséggel, mocskos ház, ruhák stb. Ja és ha akar dolgozni akkor túl nagy baj nincs, elõbb utóbb talál munkát. én olyannal nem lennék, aki nem is akar dolgozni, mástól várja a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Tetszene neki a nõ, csak hát az ismerõsök elõtt szégyenli vagy a szülei elõtt vagy a szülei nem nézik el.
A párom szülei elég szegények. Õt nem, de a szüleit valamilyen szinten megítélem emiatt, mivel õk azok a fajta szegények, akik maguknak köszönhetik, szerintem szégyenletes nyugdíjaskorú embereknél, hogy 40 év munka után csak adósságokat tudnak felmutatni... De a fiukat nem fogják hátráltatni, mert összeköltözik velem és benne nincs meg a tékozló hajlam. A kérdésben említett lányt úgy kell megítélni, ahogy én a páromat. Ha semmi igyekvés nincs benne a jobb létért, akkor sajnos hiába tart ki mellette a másik, ebek harmincadjára jutnak.
"De olyan hogy a szegény ember lányát a királyfi feleségül veszi." ... királyfi :) )) Tudod kisbogár, nem a pénztõl számít egy nõnek egy férfi királyfinak, a pénztárcád még édeskevés ahhoz hogy normális nõt kapj. A pénztatyóddal max az útszéli liliomot kapod meg, de azt megkapja a kamionos Pista bá' is szóval ez a mondatod elég nevetséges volt, de illik a gondolkodásmódodhoz az tény.
13.50.-re azért kíváncsi volnék hogy mi lenne ha egy olyan lányba szeretne bele, aki nála is gazdagabb, tanultabb, stb. Komolyan az efféle beképzelt majmoknak meg kellene tapasztalniuk a másik oldalt. Ha mondjuk beképzelt pénzes úr beleszeretne egy lányba aki azt mondaná hogy bocsika de a szüleim sokkal gazdagabbat akartak nekem meg most van folyamatban a 3. diplomám szóval Te nekem senki vagy, azért elnyúlna az arca kicsit.... Egyik válaszoló nagyon intelligensen leírta: ha azért nincs pénze a lánynak mert elissza, elbagózza, elbulizza, és sír a szája hogy nincs pénze kajára vagy számlákra, na az nekem sem kéne. De aki egyszerûen csak nem talált jól fizetõ melót, vagy a családja nehéz sorsa miatt szegény, arról õ nem tehet. Dehát intelligencia kell ennek felfogásához ami itt egy-két tuskónak nincs meg.
Az okozhat gondot h eltérõ közegbõl jönnek.
A férfi dolga, hogy eltartsa a családot, ergo tök mindegy, mennyi gempája van a rüvkének. Csak legyen megbízható és tisztességes. És ne legyen töke. Más elvárás nincs.
nem csak a mesében van :) jópár példát tudnék felsorolni az ismerettségi körömben. ha a csaj jól néz ki mellé normális is, mondjuk dolgozik, de nincs vagyona éphogy kijön a fizujából hó végén, attól még simán összejöhet egy gazdag pasival. egyik barátom nagyon gazdag, vezetõ állásban van, megismerkedett egy nõvel aki gyárban minimálbérért dolgozott, de annyira beleszeretett hogy ez nem volt akadály. már 7-8 éve együtt vannak.(persze azóta a csaj már nem a gyárban dolgozik hanem kitanult egy szakmát)
Ha igazán szereti nem számít neki a pénz, ha meg csak a pénz miatt hagyja ott jobb a nõnek is ha nem egy ilyen pasival jön össze:)
ne kezdjétek már megint, az 57 %-os csak azt írta le, hogy neki nem kellene. Másnak lehet hogy kell ilyen ember, neki nem. A saját véleményünk miatt ne kezdjük már megint ölni egymást. Én nõ vagyok, de mindig olyan partnereim voltak akik velem egy anyagi szinten voltak, én az átlagos emberek közé tartozom. Volt olyan férfi aki nagyon tehetõs volt és szeretett volna velem össze jönni, de nem mentem bele, mert kellemetlenül éreztem volna magam a nagy pénzbeli különbséges miatt. ÉS szerintem van olyan, hogy valakinek azért nem kell a másik, mert épp nagyon szegény, de ezt el kell fogadni.
Biztos van, de az ilyenektõl jobb távol maradni. Amugy meg, nincs vele semmi baj, ha becsüláetes munkája van, és a csorosága ellenére ápolt. A probléma szerintem ott kezdõdik, ha valaki nem is nagyon akar "kitörni" ebbõl az élethelyzetbõl, és meg sem erõlteti magát, hogy jobb élete lehessen.Na, az ilyeneket viszont én is rühellem.
A kérdező hozzászólása: 57% nekem sem:) Úristen milyen hülye lehet az, akit 57%-ra értékeltek:)
erre a kérdésre szerintem nem lehet értelmesen válaszolni.ha pl szegény de úgy néz ki mint pamela anderson(fénykorában)akkor kéne, de ha csak egy lepukkant, csóró lotyó akkor azért nem, bármilyen szerelmes is vagyok.ha meg látom rajta h értelmes okos van benne tehetség akkor hozzámköltözhetne és még a továbbtanulását is fizetném, mert látom hogy megéri.csak tudod van aki nem éri meg a fáradtságot, legyen szegény vagy gazdag.nem lehet válaszolni erre, énis csak példákat irtam, mert ismeretlenek a személyek akikrõl szó van.
Ha elõtte csípõs ételt eszel, ez a fiúnak is vérbõséget fog okozni, és nagyon fogja élvezni.
Csak fogazni nem szabad, egyébként annál jobb, minnél erõsebben csinálod. "Kb mennyi ideig csináljam?" valószínûleg nem a pasi fog rádszólni, hogy hagyd abba. Hamarabb fáradsz el :)
Figyelj rám! Megpróbálok segíteni! Azt hogy hogy kell kielégíteni egy pasit, azt nem lehet "megtanulni" vagy valami..ez jön magától, ha már nagyon kívánod, ha már nagyon beindultál rá! Nem kell ráncigálni szegény farkát, de nem is finoman, úgy a kettõ közötti..ha érted mire gondolok! Igen, bõnyálall, mert csúsznia "kell" ahhoz hogy jó legyen neki (is). Mennyi ideig? Figyelj, ez tõle függ, igazából ha elment akkor utána hagyjad máár, de ezt érzed ha elmegy, és látod mikor kell abbahagyni. Megjegyzem én elõször nagyon rosszul csináltam, ezt a barátom is megmondta(õszinteség). De kezdek belejönni, figy, ha barátod elment vagy elmegy akkor nem csináltad rosszul ezt garantálom ;) Soksikert! Renélem tudtam segíteni Neked!
Elõtte egy "Kojak" nyalókával, tudod ami egy kis finom gömb, proóbálj árérezni a szopás lényegére. Ha ez megy a szopás is megy majd.
Erre elég nehéz recepteket adni, igazából minden srác máshogy szereti (gondolom :D). Más ritmus, más intenzitás. Azért szerintem ne kezd túl aggresszíven - személy szerint én elhúzódnék ha erõszakosan nekem esne valaki. Figyeld ki, hogy hogy jó neki. Esetleg jó beugró, ha csak kézzel elégíted ki, engedd hogy vezesse a kezed.
Minél bõ nyállal csinálod annál jobb. Az nagyon fájdalmas ha kiszárad. De közben használd a kezed is. Masszírozd a zacsiját!
LOL erõspaprikát tormával ? :)
Igaz.
...Kivéve, ha meg akarja farkalni, csakúgy...
Pontosan.Én már nem egyszer eljátszottam ezt és a vicc az, hogy néhány hónap eltelte után még mindig akart volna valamit a csaj, pedig úgy beszéltem vele, mint a kutyával.
Sajnos igaz... velem is ez a helyzet. :(
Engem egyszer felkeresett egy pasi újra, aztán végül megint nem akart semmit, na kösz :D Szóval szerintem felejtsd el az ilyet.

Van egy lány akivel nagyon jól elvagyok . Viszont nem akar járni még velem mert nem tud elfelejteni egy pasit akinek ő nem kellett . És mondta hogy csak idő kell neki, azért írok mert a barátaim is vegyes véleménnyel vannak . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!

Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!
ha azt mondta hogy csak idõ kell neki, akkkor zöld utat kaptál, ahoz hogy extra lassan elkezd kiépíteni a kapcsolatotokat.. :) ahogy elõttem leírták. akkor lenne gáz ha nem mondaná hogy idõ kell neki..mert akkor esze ágában sincs újra szerelmesnek lenni... akkkor mindeképp hagyd. de így minden happy. :) sok sikert
Ne várj rá, keress más bigét.
A kérdező hozzászólása: Köszi ... de azért még várnék pár véleményt
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet :) Már volt hogy éjszaka mellettem feküdt , filmet néztünk de nem akartam rámászni ... és sokszor õ hív ki és ír msn-en de még mindíg nem adta be a derekát viszont valahol érzem hogy ez csak idõ kérdése .. remélem jók a megérzéseim
Biztosan. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm .. kezdek bizakodni és hinni abban hogy eddig akkor nem csináltam magamból hülyét . a tanácsoakat természetesen megfogadom és mégegyszer nagy köszönet :)
Sztem ez a még idõ kell neki ez elég lerázós duma... Nem akarlak elkeseríteni de sztem ez van ezt kell szeretni.:(
A kérdező hozzászólása: Figyelj én úgy vagyok ezzel hogy amíg nem jön valaki aki legalább annyira felkelti az érdeklõdésemet mint õ addig várok az nem kerül semmibe . Aztán majd lesz valami , viszont ismerem a csajszit és tudom hogy õszinte velem ezért is bízok a szavában de azért köszi a véleményedet ;)

Egyre több nõtõl hallom, hogy válóok, (bár kimondva sosincs) ha a pasi farka nem "szép", nincs meg a kellõ külcsinm azaz méret, és vastagság. Megáll az eszem! Hozzászólások? Csajok? 32f

Hab a tortán, hogy nem csitri pi.csáktól, hanem igazi 25 feletti vonzó nõktõl hallom ezt, akik után megfordulunk az utcán!! Tehát amikor elõször odajut a kapcsolat, hogy a hölgyikének alkalma adódik arra, hogy egy pillantást tehet a brére, és az nem nyeri el tetszését, akkor a kapcsolat napjai meg vannak számlálva!! A pici, vékony, ferde, és ronda, nem kell senkinek, és ha még használni se tudja, az már katasztrófa! A csõdbement kapcsolatot aztán kitárgyalják a többi csajjal, és azon nevetnek, hogy mennyire csúnya farka van az ejtett fickónak. Azt is tudom már, hogy a hosszú-vékony a legkatasztrofálisabb. U.i: azokra a hozzászólásokat most mellõzzük, ami a pasi anyagi helyzetére célozgat, ez most szóljon kizárólag arról, amit kérdeztem

Legjobb válasz: Válóok?, úgy érted, hogy esküvõ után látja meg elõször a farkát?

Válóok?, úgy érted, hogy esküvõ után látja meg elõször a farkát?
Nincs kimondva, de te mégis sok nõtõl hallottad már - ez alapvetõen ellentmondás, de tökéletes példa rá, milyen az, amikor valaki a fejébe vesz egy tévképzetet, és mindenképpen szeretné az igazolni maga elõtt. Nevetséges, de itt a GYK-n kb. minden férfi ezt csinálja lassan. Nos, aki olyan értelmi szintû nõket fog ki magának, akiknél néhány centi komolyabb problémát okoz, az elsõsorban gondolkodjon el rajta, vajon miért nem inkább a normális nõkre bukik. Azok ugyanis nem tökölnek olyan dolgokon, hogy néz ki a párjuk bréje, fõleg nem akkor, amikor már szerelmesek. Másrészt: szerinted egy 8 centis, 2 kcm átmérõjû pénisszel mégis mit lehet kezdeni? Most õszintén, és ha még használni sem tudja, hosszú távon nem fog mûködni a szexuális élet.
Nos, nyilván ha nem jó vele az ágyban, akkor nem fog vele maradni a nõ. Fõleg egy idõsebb nõ, aki nem tini, nem fog hetekig-hónapokig próbálkozni, hogy hátha jó lesz ez... Kis tapasztalattal el tudja dönteni, hogy nem illenek össze az ágyban. Ez most nem feltétlen a méretrõl szól. Kis szerszámmal is lehet ügyes valaki, és van az a méret, ami inkább sok. Kibeszélni meg szerintem a férfiak is kibeszélik a nõket olykor, ezen nem kell fenn akadni.
Ha egy adott pasival nem jó a szex mert túl kicsi, v vékony neki, vagy nem tudja használni, akkor mi értelme húzni egymás idejét? Le lehet pontozni de szerintem így van.
Szerintem ez valahol érthetõ. Mondjuk nekem eddig minden lány azt mondta, hogy szép. :P 31 F
A nõk legnagyobb része r!banc, akárhogy is tagadják.Persze vannak itt is kivételek, csak kevés.
A kérdező hozzászólása: kedves 14-es! Ha valóban csak annyi lett volna a hozzászólásod, hogy te ezt nõként sosem tapasztaltad, vagy sosem hallottad más nõktõl, akkor nem is lenne ezzel semmi baj! Ennek ellenére azonnal kikövetkeztetted, hogy primitív vagyok, amibõl tovább következtetted, hogy a társaságom is kizárólag primitív lehet, mivel mindenki a saját értelmi szintjén barátkozik.
Nezd, en oszinten bevallom, sosem voltam elegedett az intim meretemmel (valoszinuleg soha nem is leszek), ugyhogy van nemi fogalmam arrol, mit jelent szorongani egy ilyen jellegu kerdes miatt... Ennek ellenere, vagy ezzel egyutt mondom azt, hogy egy oszinte erzelmeken alapulo kapcsolatban, ket ertelmileg es erzelmileg is fejlett ember kozott, nehezen tudom elkepzelni azt, hogy barmelyik fel kigunyolja/kinevesse a masikat barmilyen testi adottsaga miatt. Persze, elkepzelhetonek tartom, hogy adott esetben elofordul, hogy nem mukodik a szex az ossze nem illoseg miatt es akar szakitas is lehet a vege, ez megtortenhet. Ha ez viszont ugy tortenne, hogy esetleg a lany kinevetne, kigunyolna es meg a baratnoinek is elhiresztelne az esetleges hianyossagaimat, akkor amellett, hogy borzasztoan megalazottnak ereznem magam, mellette magamat is karhoztatnam, hogy hogy ismerhettem felre ennyire azt, akit partneremul valasztottam, es elgondolkoznek azon, hogy mennyire vagyok korultekinto parvalasztas tekinteteben, mennyire vagyok jo emberismero, elegendo idot forditok-e a masik megismeresere es egyaltalan: a megfelelo emberek tarsasagat keresem-e. (Ha barminemu szemelyeskedest tartalmazott volna barmelyik valaszom, azert termeszetesen elnezest kerek, semmi szandekossag nem volt benne.)
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre olvastam egy könyvet a nõi evolúcióról, amit egy pszichológus írt, és alaposan kivesézi a témát. A könyv szerint, azok a nõk, akik vonzók, és az átlagnál szebbek, valószínûleg azok szoktak rá, (többek között) erre a nem mindennapi (vagy mindennapi?) szokásra is. honnan tudja egy nõ, hogy vonzó, és az átlagnál szebb? Az író szerint, tõlünk, férfiaktól, a pillantásokból, a bókokból, a flörtökbõl, a körülrajongásból, és még sorolhatnám. a rengeteg ilyen bók, az évek alatt, magabiztossá teszi a nõt. Ebbõl kifolyólag felbátorítva érzi magát arra, hogy válogathasson. Mert megteheti. ÉS valószínûleg meg is teszi. Egy nem túl szép, állandóan a súlyával, és külalakjával küzdõ nõ, nem fog válogatni, mert örül, ha jut neki valaki, éppen az lehet az összefüggés az között, hogy elég vonzó nõktõl hallom ezt a farok-külalak dolgot. a másik oldalon detto ugyan ez a helyzet. A pasi, aki elismerõ pillantásokat kap a másik nemtõl, magabiztosabb lesz, elkezd válogatni, a nagymellû, formás fenekû, feszes testû bombázókra is igényt tart idõvel. minél sikeresebb, annál jobban válogat. általában ezek a férfiak sokkal hajlamosabbak a hûtlenségre, és a kicsapongó életre, (az író szerint). A nem túl elõnyös külsõvel megáldott, nem túl szép, alacsony, aránytalan pasi nem fog válogatni, mert nem teheti meg! Ha akad neki valaki, azt meg fogja becsülni, de hát itt jön a képbe az ördögi kör, hogy szerencsétlen nem kell senkinek, mert minden nõ a vonzó pasit akarja. Gábor: értem én a problémádat, de hidd el, hogy a jelenség létezik! Persze, hogy vannak olyan nõk, akik nem tárgyalják ezt ki, ismerek olyat, pl. életem elsõ szerelme, akinek a nevét most érthetõ okokból nem írom ide, õ 100%, hogy nem tárgyalja ki. Akiktõl én hallom, azok nem alázzák meg a pasit, hanem más, kitalált okból szakítanak, de utána a barátnõkkel megbeszélik. Hát nem túl szép, nekem sem tetszik a dolog, mindig is elítéltem a kiszolgáltatott embereken való gúnyolódást! Ugyan úgy nem tartom helyesnek, ahogy te sem, (annak ellenére, hogy a méretemmel semmi problémám nincsen) éppen azért tettem ki a kérdést. Mert ugye általában mi, pasik vagyunk megvádolva azzal, a sok feminin honlapon, meg a cosmóban, meg mit tudom én még hol, hogy nekünk csak a külsõ számít, a nagy mellek, és a sex, erre itt van a bizonyíték arra, hogy a másik nem sem jobb egy kalap sza.rral sem!
Látod, pontosan errõl beszéltem: hiába mondjuk el többen, hogy mi ezt nõként sosem tapasztaltuk, vagy sosem hallottuk más nõktõl, te azonnal úgy állítasz be minket, mintha hülyeségbõl mondanánk ellent, véletlenül sem azért, mert ezt tapasztaljuk. Bocsi, de a helyzet továbbra is az, hogy te vagy a buta, ha ilyen körökben mozogsz. Normális ember nem aláz meg ezzel mást, még akkor sem, ha így gondolja, fõleg nem nyilvánosan. Mivel mi normális emberek vagyunk, normális barátokkal, ezért nem is vagyunk ilyennek fültanúi, te meg.... érted.
A kérdező hozzászólása: kedves 11-es, és 12-es! Egyrészt nem engem kell sértegetni! Másrészt pedig, ha nem jött volna át a kérdésemen, a nõket sem szidom! És ennél többet nem vagyok hajlandó hozzászólni az elvakult hozzászólásaitokhoz, mert olyan, mintha egy bigott vallásossal vitatkoznék, az evolúcióról.
Egyetertek azokkal a velemenyekkel, hogy ha ilyen kitargyalos-kinevetos-kigunyolos lanyokkal talalkozol, akkor meglehetosen rossz korokben mozoghatsz, mert ilyet ertelmes ember (sem lany, sem fiu), akinek az erzelmi intelligenciaja is kellokeppen fejlett, nem tesz. Masreszt az ilyen esetek (ha tenyleg vannak ilyenek) eleve nem a kinevetettet, hanem a kinevetot minositik. A szexben pedig fontos az osszecsiszolodas, az osszeilles: egy oszinte, megertesen, egymas tamogatasan, ne adj isten szerelmen alapulo kapcsolatban nyilvanvaloan torekedni fognak a felek arra, hogy minel jobba, tokeletesebbe, kielegitobbe tegyek a szexualis eletuket. Ha megsem mukodne a dolog, minden torekves ellenere sem, es szakitasra kerulne a sor, akkor sem arra kell gondolni, hogy valamelyik fel hibas lenne a testi adottsagai miatt (hiszen ezek genetikai adottsagok, nem tudjuk befolyasolni), egyszeruen ugy kell felfogni, hogy sajnos az az adott ket ember - barmennyire is faj es nehez elfogadni - nem illett ossze, tovabb kell menni megtalalni a hozzajuk illo partnert.
De öszintèn, te most erre milyen választ vársz? Ha elmondom, hogy èn konkrètan sosem tartottam szempontnak a mèretet, ès mèg egyetlen nötöl sem hallottam ezt kifogáskènt ( pedig a nök aztán sok mindent megbeszèlnek egymást közt), azt meg el sem tudom képzelni, hogy valaki poènkodjon ezzel, te ezt nyilván nem fogod elhinni, mert nem ezt a választ akarod hallani. Te arra vágysz, hogy mindenki veled szídja a nöket... Ha esetleg nem így van, akkor arról meg nem tehetünk, hogy ilyen primitìv körökben mozogsz, dehát mindenki a saját èrtelmi szintjèn barátkozik.
A kérdező hozzászólása: Nincs kimondva az azt jelenti, h a kapcsolatban nincs kimondva.
Kimondva sosincs, de már többször hallottad. Hát ez a kérdés szóra sem érdemes...
A kérdező hozzászólása: 2-es! Válóok = vége a kapcsolatnak!
Ez így van sok farok közül válogathatnak köztük belõled is kérdezõ és meg is teszik.Hol ezzel a probléma?Szeretik a faszt.
Nem mondtam, hogy nem letezik a jelenseg. Azt mondtam, hogy erett gondolkodasu, fejlett ertelmi es erzelmi kepessegekkel rendelkezo embereknel kevesse hiszem, hogy ilyesmi elofordulhat (marmint a kinevetes, pletykalkodas az intim dolgokrol). De nyilvan letezik a jelenseg. Biztosan vannak olyan lanyok, akik pusztan anatomiai indittatasbol helyeznek nagy hangsulyt a peniszmeret kerdesere (mert ok maguk tagabbak, genetikai okokbol kifolyolag) es biztosan olyan lanyok is leteznek, akikre tenyleg hatassal van a media, az ujsagok, noi magazinok, az ilyen-olyan (al)bolcsessegek es adott esetben eszukbe sem jutna, hogy a ferfiak onertekelese szorosan osszefugg a peniszuk megitelesevel, es arra sem gondolnak, hogy az adott ferfi nem csak egy peniszbol all, hanem esetleg lelke is van, amibe nem muszaj minden aron belegazolni. Akikrol a pszichologus ir (agyondicsert, eltulzott egoval rendelkezo, emiatt masokat esetlegesen lenezo emberek): naluk erzesem szerint akar mar kezdodo felsobbrendusegi komplexusrol is lehet beszelni, nem valoszinu, hogy realis, fejlett es egeszseges lenne az onkepuk, ez okozhat legalabb akkora problemat, mint ha valaki kovetkezetesen alulpozicionalja onmagat.

A SIMS 3-ban, megkaptam egy gépbeli pasit (mert össze házasodtam és az enyém lett) és nekem kell kezelnem! DE ha én nem akarom, akkor hogy töröljem ki?

Próbálom megdögleszteni. De nem megy annyira. És ha meghal, akkor ott lesz a szelleme, nem? Azt is nekem kell gondozni? szóval, hogy töröljem ki???? Mellékesen: Xander Clavell-t kaptam meg.....

Legjobb válasz: Xander? Az gáz xD Próbáld meg kitörölni (moveobjects on, kijelölöd, és delete), de nem tudom, véglegesen kitörlõdik-e, vagy lesz-e valami probléma.

Xander? Az gáz xD Próbáld meg kitörölni (moveobjects on, kijelölöd, és delete), de nem tudom, véglegesen kitörlõdik-e, vagy lesz-e valami probléma.
titkos kód : testingcheatsenabled true nyomd le a shift gombot és úgy katincs Xander Clavell-re keresd meg a tárgy feliratú gombot kat rá és ott lesz hogy törlés. Én ezt szoktam csinálni a zombikkal , adóbehajtókkal , és azokkal akik idegesítenek :DDD
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm xDD már idõvel én is rájöttem. :) amm mikor elfelejtem befizetni a számlákat, jön egy pacák, a behajtó és elviszi a tükrömet, meg a nem tom mimet..de nincs értelme, mert újra megveszem . XDD

Lányok! Ha 10-es skálán mérjük a jóképűséget, minimum hányasnak kell lennie egy pasinak, hogy összejöjjetek vele?

Legjobb válasz: 11.. Ez hülyeség, már eleve a kérdés. A sárm nem csak a jóképûségbõl adódik. Mindig lesznek olyan férfiak, akikben van valami, ami megfoghatatlan, pedig távolról sem jóképûek.

11.. Ez hülyeség, már eleve a kérdés. A sárm nem csak a jóképûségbõl adódik. Mindig lesznek olyan férfiak, akikben van valami, ami megfoghatatlan, pedig távolról sem jóképûek.
7
Nincs esélyük a ronda srácoknak kedves kérdezõ, , fel sem kellett volna tenned ankerdest, mert erre a válasz automatikus. Ahogy látom a legtobb lanynal el kell érni. 10/7es külsõt, hogy legyen sanszod. Ha azt veszed, hogy a divatmagazinok modelljei pl 10/9esek, akkor egy helye sarcu és átlagos testû vagy egy átlagos arcú de full kigyúrt pasi lehet csak hetes szintû. Ha egyikben sem vagy kimagasló, akkor bukta van.
A kérdező hozzászólása: Ennyit arról, h a csúnya srácoknak is van esélyük.
nekem 8, nem vagyok egy csúnya lány sosem volt még barátom talán ezért is, vagy kitudja lehet lelkileg egy kicsit mutáns vagyok :D 19/L
Hát, ha szingli lennék és szexkapcsolatot keresnék (ami a legkevésbé sem jellemzõ rám), akkor tényleg 11-est keresnék. Szóval nem érdekelne, ha csak szexrõl lenne szó, hogy mennyire passzol a lelkivilágunk, csak hogy tud-e szexuálisan maximumot nyújtani.
nekem 8tól de igen jólelkû vagyok vagy csak a lányok túl szépek mert kb a fele ebbe a kategbe van :D 6-7 meg csak szex max f19
7
7:)
Nálam ha az 5 az átlag rosszabbik fele, akkor 6, egy rendkívüli belsõvel. 7tõl pedig már csak a belsõ dönt.
Nekem 7. De lehet, hogy aki nekem tetszik, másnak nem.
igaza van az elsõnek de hogy mondjak valamit 5minimum
2-3, ha van benne valami, ami megfog!
Miért? Honnan tudod hogy egyes lányoknál a 7es az mit takar? Lehet nála te egy 8as vagy

Az normális egy 16 éves lánynál, hogy nem hajlandó a vele egykorúakkal "ismerkedni", kizártnak tartja, hogy ilyen "gyerekes" barátja legyen, mert neki az érettebb, borostás-szőrös mellkasú pasi kell!?

Biztosan olyan problémával állok szemben,amivel nem csak én "küszködök".Nekem nagyon nem tetszik,hogy az id?sebbek iránt érdekl?dö lányom,ennyire nem foglalkozik,azzal sem,hogy baja lehet bel?le.Leülni és megbeszélni nem lehet mert ? megmondta hogy... Attól függetlenül,hogy szinte az összes tanára megmondta ,hogy érettebb mint a többi,nem azt jelenti hogy egyb?l a 20as pasikra kell menni.Esetleg valami tanács,hogyan tudnám megértetni vele,hogy várnia kell pár évet,hogy megkapja azt amire ? vágyik ? (Elnézést ha értelmetlenül írtam valamit,ami esetleg nem érthet?.) 40/N

Legjobb válasz: Szerintem normális. Ha nem vonza a vele egykorúak társasága, akkor ezt el kell fogadni, erõltetni nem szabad, nem is lehet. Azt is el kell fogadni, hogy az idõsebbekhez vonzódik. A 20-as pasik egyébként annyira nem idõsek egy 16 éves lányhoz szerintem. A legtöbb amit tehesz, hogy megértõen fordulsz hozzá, és eléred, hogy legalább megbeszélje veled a helyzetét, még akkor is ha számodra nem ez lenne a követendõ példa. Inkább mondja el neked ezeket a dolgokat, minthogy titkon élje a saját életét, esetleg menekülve otthonról, hazugságban élve. Az én szüleim így álltak hozzám annak idején, 16 évesen ismertem meg az akkori 24 éves barátom, aki ráadásul arab volt. Gondolhatod. Hatalmas szerelem volt, 10 évig tartott, és várt rám a fiú 3 évig, mire megkapott mint nõt is. (azt nem tudom, hogy közen volt-e szeretõje, de ha volt akkor nagyon diszkréten csinálta). Nagyon szerettük egymást, még ma is életem meghatározó élménye ez a kapcsolat. 2 gyerekes anyuka, akinek korban hozzáillõ magyar férje van :-)

Szerintem normális. Ha nem vonza a vele egykorúak társasága, akkor ezt el kell fogadni, erõltetni nem szabad, nem is lehet. Azt is el kell fogadni, hogy az idõsebbekhez vonzódik. A 20-as pasik egyébként annyira nem idõsek egy 16 éves lányhoz szerintem. A legtöbb amit tehesz, hogy megértõen fordulsz hozzá, és eléred, hogy legalább megbeszélje veled a helyzetét, még akkor is ha számodra nem ez lenne a követendõ példa. Inkább mondja el neked ezeket a dolgokat, minthogy titkon élje a saját életét, esetleg menekülve otthonról, hazugságban élve. Az én szüleim így álltak hozzám annak idején, 16 évesen ismertem meg az akkori 24 éves barátom, aki ráadásul arab volt. Gondolhatod. Hatalmas szerelem volt, 10 évig tartott, és várt rám a fiú 3 évig, mire megkapott mint nõt is. (azt nem tudom, hogy közen volt-e szeretõje, de ha volt akkor nagyon diszkréten csinálta). Nagyon szerettük egymást, még ma is életem meghatározó élménye ez a kapcsolat. 2 gyerekes anyuka, akinek korban hozzáillõ magyar férje van :-)
-20-as? Manapság a a fiatal lányok még idõsebbekre mennek... -Nem normális. -Az apu veletek él?..
De érthetõen leírtad, egy 16 éves kamasznál azért az normális, ha pár évvel (20-24) idõsebb srácok tetszenek neki. Naná, sajnos ez az élet rendje, ilyenkor az agyuk elszáll, és a hormonok mûködnek, és hû de izgi lenne egy idõsebb sráccal járni, meg milyen menõ!!! Én 30 férjem 34. Ez normális, ugye? Ilyenkor TE annyit tudsz tenni, hogy imádkozol, és folyamatosan az agyára mész az aggódásoddal. :-( Sajnos ez egy ilyen korszak lesz, valóban tartsd rajta a szemed, de azért élvezze is a fiatalságát, és ha elég esze van magára odafigyelni, nyugodtan járhat is egy két-három évvel idõsebbel, hiszen én is jártam ennyi idõs koromban, meg gondolom te is. A kérdésedre utalva: igen, normális.
Teljesen megértem a lányodat. Soha nem kezdtem volna velem egyidõs fiúval. Fõleg milyenek a mai 16 éves fiúk... gyerekesek. Ha tényleg érettebb a gondolkodása a lányodnak, mint a többinek nem kell félteni. 22 vagyok 18 évesen költöztem össze a párommal aki most 29! Teljesen jó a kapcsolatunk, mondjuk néha még így is azt érzem, hogy én vagyok a felnõttebb :)
És próbál ismerkedni húszas fiúkkal? Csak azért, mert nem akar a 16 évesekkel kezdeni, mert neki a borostás pasik tetszenek, nem biztos, hogy "veszélyben" van... Én is álmodoztam ennyi idõsen és nyilván nem az osztálytársaim voltak a szívtipró pasik, hanem a felnõtt férfiak... Mégse vesztettem el a szüzességem, csak 21 évesen.
Kollegám 42 és 19 éves a csaja (Ja és nem a playboyos Heff-el dolgozok.) És milyen volt a napozás? Van egy "szimi" nevû ismerõsöm a skypeon az te vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát, én nagyon nem szeretném meglátni a 16 éves lányom egy 42 éves férfivel.Nem "szimi" vagyok !
Nekem 16 évesen 21 éves barátom volt. Teljesen jól kijöttünk, gondolkodásban, felfogásban is hasonlók voltunk. A kor csak egy szám, valaki 30 évesen is rettentõen gyerekes, ismerek ilyet. :/ Szerintem egyébként a korabeli fiúk sem a kezét akarnák megfogni a lányodnak... Ebbõl a szempontból mindegy, hány éves a barátja.
Én egy ilyen apakomlexusban szenvedõ példa vagyok.. 16 évesen voltaz elsõ komoly kapcsolatom õ 25 volt.kb 5 évig voltunk együtt..nem örült anya mikor megtudta mennyi idõs:) Utánna volt náhány randim, kapcsolatom akkor Én 21 voltam és minimum 30 évfelettinek kellett lenni a pasinak hogy érdekeljen..aztán külföldön dolgoztam ott meg 2 nálam 3 évvel fiatalabb sráccal jártam:) (nem egyszerre):) aztán megismertem a férjemet õ 18 évvel idõsebb nálam:) Anya már meg se lepõdött mikor bejelentettem hogy terhes vagyok:) Szegény..most hogy már anya vok értem mit érezhetett..Én sem örülnék ha a fiam 16 évesen egy 30as csajjal randizna:) De nálunk nem volt család modell..anya egyedül nevelt és vszinûleg ez vezetett oda hogy nem vok "normális"..Legalábbis a pszichologus akihez elhajtott ezt mondta és nem tudott kigyogyitani belõle..:)

Mért van az hogy sok pasinak a csaj csak egy éjszakára kell?

Mostanában az összes pasival, akivel alakulna valami már az els? nap a lényegre tér.. És ha nem jön össze neki többet nem keres vagy utánna csak haverként néz rám...

Legjobb válasz: a pasik jobban el tudják különiteni a szexet az érzelmektõl, mint a nõk. sokszor van, hogy nem érzünk semmi különöset egy nõ iránt, de azért még kivánatosnak tartjuk. az etikusabb pasik ilyenkor vagy nem lépnek, vagy már az elején a hölgy tudtára adják, hogy nem komoly kapcsolatot akarnak, csak hát ilyenkor a kósza kufirc esélye is csökken, ezért a gerinctelenebb formák inkább csak a szex után kötik a nõk orrára, hogy csak arra kellettek.

a pasik jobban el tudják különiteni a szexet az érzelmektõl, mint a nõk. sokszor van, hogy nem érzünk semmi különöset egy nõ iránt, de azért még kivánatosnak tartjuk. az etikusabb pasik ilyenkor vagy nem lépnek, vagy már az elején a hölgy tudtára adják, hogy nem komoly kapcsolatot akarnak, csak hát ilyenkor a kósza kufirc esélye is csökken, ezért a gerinctelenebb formák inkább csak a szex után kötik a nõk orrára, hogy csak arra kellettek.
Én az összes barátnõmmel lehetõleg az elsõ randin, vagy az elsõ héten, elsõ hónapban lefeküdtem, már amelyik engedte a dolgot. Aztán mivel jó volt a szex relatív hosszú kapcsolatok lettek. És egyiknek sem azért lett vége, mert könnyen kaptam meg vagy mert nem kellett várni, vagy szenvedni. Sosem küzdöttem egy lányért sem. Nem látom értelmét, bár sokan annyira odavannak érte
12.25-ös vagyok. Nem csak arra megyek. Inkább úgy vagyok vele, mint a 12:56-os válaszoló.
Ha közelebb vagy a 15-höz mint a 20-hoz, akkor egyszerû a válasz. Az ilyen korú fiúkban annyira dolgoznak a hormonok, hogy még a legyet is röptében... Ha sikerül. De általában nem sikerül. Még tapasztalatlanok, és nem értik, hogy hogyan kell élvezetesen lassan kibontani egy ajándékot. Ha 20 körül vagy azon túl jársz, akkor egy másik jelenséget tudok megemlíteni. Megfigyeltem, és ebben barátaim is megerõsítettek, a nõk egy részének van valamilyen "kisugárzása". Nehéz megmagyarázni, szinte lehetetlen leírni, hogy miért van. Szóval van olyan nõ akirõl sugárzik a hidegség, távolságtartás. A másik véglet pedíg az a fajta nõ, akirõl 5 perc beszélgetés után az jut minden férfi eszébe. Pedig lehet, hogy csak a virágokról vagy az idõjárásról beszéltek, és nem küldött semmi kihívó jelzést sem.
mert komolytalanok... ez egy élettani sajátosság. próbálj más körökben ismerkedni. sajnos van egy nagy hányadunk, akik valóban csak a szexet látják a nõben. a legtöbbje kinövi, azonban sokan leragadnak ezen a szinten. azért akadnak rendes srácok is.
én egyszer nagyon csalódtam egy lányban, ezért nem szeretek komoly kapcsolatokba már belemenni. (nem csak a szex érdekel így se, csak nem szeretem lekötni magamat már). Tudom csúnya dolog ez a szexre hajtás amugy a fiúknál ... de a legtöbben tényleg kinövik, vagy rájönnek hogy mi az igazán fontos. Én még 18 évesen nem tudok rájönni. :)
Szerintem ez kb olyan általánosítás, minthogy a nõk meg a pénzre mennek. Ne erõltesd a dolgokat, és ne keresgélj, akkor úgyis belebotlassz egy normális pasiba. Legalábbis nekem mindig így volt.
jah amúgy 16 vagyok, és fiú
Egyénenként változó okai lehetnek ennek. Én például csalódtam a szerelemben és ezért...
A kérdező hozzászólása: 12:25 --> sztem a nõk is eltudják különíteni az érzéseket a szextõl. Vagy is magamból kiindulva igen.. csak nem mindig akarom és lehet hogy ez a baj.. De ha meg mindig elkülönítjük akkor meg nem lesz normális kapcsolata az embernek :S
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzá szoló: az írásodból az vehetõ le hogy akkor most azért nem gondolja komolyan egyik pasi sem mert nem egybõlk a sex a téma... :S
Szerintem az ismerkedés helye és módja is probléma sokszor. Lehet hogy ugyanott találod ezeket a srácokat? Életkori sajátosság is, és igen, ahogy írták, van aki kinövi, van aki nem. Van viszont sok rendes srác is, akit az érzelmek is érdekelnek. Lehet körülötted is, csak nem vetted idáig észre még...
kedves kérdezõ, fogd fel úgy, hogy az ilyen pasikért nem kár. sõt, örülj, hogy még azelõtt kiderült, hogy milyen, mielõtt komolyabban egymásba bonyolódtatok volna.
Mert egy csomó pasi a farkában hordja az eszét, szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. Tudom igazatok van de akkor is elég szarul jön ki hogy az ember már kezd örülni hogy végre jön egy normális pasi akinek bejön és tök jól ellehet vele lenni meg ismerkedni és akkor rájön hogy csak arra kell neki :S Amugy utolsó válaszolonak 18 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. A második válaszolonak: de leheh hogy más lányok komolyan gondolnák.. és így meg õk csalódnak benned
Miért? egyszerû pedig. 20évesen volt egy két éves kapcsolatom. sokat tûrtem, adtam, de nem mindig kaptam. csak hisztit és csalódást. ezt hallgassam? hagyjam h bárki korlátozzon? bocsi, de nem:) inkább több lányt fûzök, felhívom õket "filmezni" és ennyi:)

Egy fiú sokáig tepert értem majd egy idő után én is kezdtem érdeklődni felé egy kis idő múlva bejelentette hogy legyünk barátok mert nem érzi azt amit kellene. Az elején érezte. Nekem viszont kell ez a pasi, mit tegyek? ötletek?

Legjobb válasz: Hát, ha én ezt mondanám egy lánynak ilyen szituban, akkor veszett fejsze nyele. Túl sokáig húzódott. Persze remélem nincs igazam! Ha én lennék õ, így lenne.

Hát, ha én ezt mondanám egy lánynak ilyen szituban, akkor veszett fejsze nyele. Túl sokáig húzódott. Persze remélem nincs igazam! Ha én lennék õ, így lenne.
A kérdező hozzászólása: van olyan hogy sokáig? ez kb 3-4hét volt...
Igen az sok.. lépések nélkül nagyon sok! Hidd el annyi idõ alatt a fellángolás elis mult!:) Ennek vége! Elõbb kelett volna lépned! Üdv.
szerintem akkor barátkozz vele, mutasd mega csajszis oldalad, hátha... de nem tudom:/
A kérdező hozzászólása: Abban a 3-4hétben azért találkoztunk kb 2x. Mivel megyek többre ha kerese mint barátot és stb.. vagy ha inkább úgy csinálok mint akit nem érdekel?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!