Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy pasit (200 db)

Hogyan kell egy pasit elcsábítani?

Azt a tanácsot kaptam, hogy ne kezdeményezzek ha tetszik valaki mert az nem jó, hanem csábítsak. De azt nem tudom hogy kell. Egy visszafogott, csendes lány vagyok, t?lem ez távol áll. Eddig mindig barátkoztam a pasikkal, bevágódtam náluk és csak utána lett valami, de nem csábítgattam soha.

Legjobb válasz: Szerintem meg aki azt mondta, hogy ne kezdeményezz hülye... Sok pasi nagyon örülne ha a lányok nem csak flörtölgetnének hanem modjuk megmondanák ki tetszik nekik...

Szerintem meg aki azt mondta, hogy ne kezdeményezz hülye... Sok pasi nagyon örülne ha a lányok nem csak flörtölgetnének hanem modjuk megmondanák ki tetszik nekik...
A kérdező hozzászólása: Hát én most összeszedtem magam, és kezdeményeztem valakinél. Azt hittem érdeklem, mert nagyon úgy tûnt hogy bejövök neki, de lekoptatott. Ezért nem tudom mit rontottam el, milyennek kellett volna lennem. Unom már, hogy eddig bármikor én léptem elõször csak csalódtam...
Igen, de gondolj bele, hogy mi lett volna ha nem te kezdeményezel? Semmi, csak vártál volna a srácra, aki azonban szintén nem tett volna semmit, mert mint kiderült, nem akar tõled semmit. Így legalább hamar kiderült a dolog, és továbbléphetsz. Nem mondom, hogy mindig jó, ha Te kezdeményezel, de ha a srác már nagyon nem lép, akkor nem rossz megoldás.
Mert a próbálkozásaira valszeg nem adtál egyértelmû jelet, és feladta.
A kérdező hozzászólása: De aztán már én léptem, és nem kellettem neki :D Mondjuk az is lehet valamiért elment tõlem a kedve, vagy nem is tudom...Áhhh, idegesít ez a dolog.
Az a baj, hogy a nõk azt hiszik ha elmosolyodik, vagy csak a bokáját teszi keresztbe, vagy akármi jelentéktelen hülyeség, akkor abból a férfi már rögtön szerelemre gondol, meg minden. Próbálj valami egyértelmûbb dolgot tenni, mondjuk beszélgess vele és hívd el valami összejövetelre, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Áhh, nála már nem csinálok semmit, nem kellek neki sajnos. Mondjuk jótanácsok jöhetnek még, hogy mit csináljak máskor ha megismerkedem valakivel aki tetszik. Bár most egy kicsit elment a kedvem ettõl az egész ismerkedõs dologtól...
Megmondod hogy hány éves vagy?: )
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok.

Lányok! Ti mit élveztek? Hogyan kell egy pasinak viselkednie az ágyban? Mit, hogyan kell csinálnia? 18/f

Legjobb válasz: Van, hogy azt élvezem, ha elkényeztet az ágyban, királynõnek érezhetem magam. Van, hogy azt, ha én kényeztetem õt, lehetek kezdeményezõ, és irányító. Nincs mindig ugyanúgy beváló egyforma recept. Hangulatfüggõ, és az számomra az igazi férfi, akivel ezek nem okoznak problémát.

Van, hogy azt élvezem, ha elkényeztet az ágyban, királynõnek érezhetem magam. Van, hogy azt, ha én kényeztetem õt, lehetek kezdeményezõ, és irányító. Nincs mindig ugyanúgy beváló egyforma recept. Hangulatfüggõ, és az számomra az igazi férfi, akivel ezek nem okoznak problémát.
egyénenként változó. Van aki élvezi, ha elnyalják és van akit nem mozgat meg. Van aki élvezi ha játszanak a melleivel, valakinek meg annyira érzékeny, hogy ha hozzáérsz fáj. Van aki nem élvezi a vaginális szexet többnyire azért mert nem érzi a párját, és van aki képes lemenni tõle. Van aki elmegy és élvezi az anális szexet és van aki sírógörcsben tör ki tõle. Ezért nem is tudok tanácsot adni. Az, hogy ÉN hogy élvezem a szexet, azzal a tudással messze nem fogsz menni, mert minden lánynál más az indítókulcs.
Minden párkapcsolat alapja a kommunikáció. Nem lehet egy sablont ráhúzni még ugyanannak az embernek a viselkedésére sem. Beszélgessetek sokat melyikõtök mit vár, na és fõ a változatosság és a rögtönzés. Sokat dob a kapcsolaton.
Én személy szerint az Anális és az Orális szexet szeretem :3 Változatos, érzéki és izgalmas :3 De persze ez csak egy 17 éves lány véleménye :)

Hogy kell egy pasit kézzel kielégíteni? L

azt akarom, hogy jó legyen neki:) tudtok ajánlani videót?

Legjobb válasz: nem kell kézzel (se) kielégíteni.

nem kell kézzel (se) kielégíteni.
látszik, hogy lány vagy már ne is haragudj :D nemtalálsz a neten egy kiverõs videót? kész röhej
Fogod a kis kezecskéidet, benyúlsz a hûtõbe, kiveszed a hideg sörikét, és odaviszed a pasinak. Így.
Abban tudok segíteni hogy rajtam gyakorolhatsz. 22f
Gondolom van pasid, ezért nem fogsz eljönni gyakorolni:D Valami pronómegosztó oldalon keress rá Klixen mûvésznõre pl. Õ érti a dolgot elég jól.

Hogyan kell egy pasinak kiverni?

Úgy értem addig oké, hogy megfogom és huzogatom fel-le. De milyen gyorsan? Mennyi ideig?

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy mindig ütemesen, és rendszerezetten. A párod oda fogja igazítani kezed ahol jó, ha nem jó akkor igazít rajta, te pedig ott fogod fogni ahova igazított. Elõször lassan húzogatod, aztán egyre gyorsabban, gyorsabban, majd olyan gyorsan ahogy csak birod. És soha ne hagyd abba, még ha zsibbad a kezed akkor se, mert kezdheted elõröl az egézet.

Az a lényeg, hogy mindig ütemesen, és rendszerezetten. A párod oda fogja igazítani kezed ahol jó, ha nem jó akkor igazít rajta, te pedig ott fogod fogni ahova igazított. Elõször lassan húzogatod, aztán egyre gyorsabban, gyorsabban, majd olyan gyorsan ahogy csak birod. És soha ne hagyd abba, még ha zsibbad a kezed akkor se, mert kezdheted elõröl az egézet.
Mond neki, hogy irányítson, mondja. Nem gáz ám szex közben beszélni, kommunikálni.
Olyan gyorsan ahogy a fiu szereti(mondani fogja), addig amig elélvez.
Láttod majd a pasi arcán h h jó neki. ;) Lehet erõsebben, gyengébben, gyorsan, lassan...probálgass ;) láttni fogod rajta ugyis mikor mi a jo neki :P ;)
Mennyi ideig?Hát amíg el nem megy, nem?
Megtanítsalak?? :) f

Hogyan kell egy pasit elcsábítani? Hogy engem akarjon?

Észrevettem kissé oda van értem, de elrontottam már így, hogy mikor észrevettem ezt egy pasinál akkor én is tanúsítottam iránta nagyfokú érdekl?dést aminek az lett a vége, hogy már nem is voltam érdekes :S A mostaninak inkább szívom a vérét kicsit, azt vettem észre hogy így jobban teper. Most ez vadászösztön? Jó így vagy mit csináljak? 19L a srác 25

Legjobb válasz: Legyél önmagad és ennyi.

Legyél önmagad és ennyi.
lool 6évvel idõsebb valszeg akar tõled valamit amúgy
A legrosszab amit most teszel az a taktikázás.
A kérdező hozzászólása: önmagam vagyok evvel nincs baj csak hogy hagyjam hogy levadásszon vagy esetleg én is rá.... nemtudom
A kérdező hozzászólása: miért ne akarhatna tõlem valamit egy 6 évvel idõsebb? :)
"Jó így vagy mit csináljak?" Nem jó inkább szobd le bõnyállal !

Hogy kell egy pasinak bókolni, megdicsérni. Stb?

csak szolidan/persze ez a fiúk feladata de azért biztosan ?k is szeretik ha egy lány megdicséri ?ket

Legjobb válasz: Elvisz egy helyre: "De jó ez a hely!" Odaadja a sálát: "Milyen figyelmes vagy!" stb, szóval inkább a belsõ tulajdonságait

Elvisz egy helyre: "De jó ez a hely!" Odaadja a sálát: "Milyen figyelmes vagy!" stb, szóval inkább a belsõ tulajdonságait
Amit tudsz, dicserd meg. A hajat, az inget, a cipojet, az autojat, a lakasat, a kepet a szobaja falan, a zenet amit hallgat, a telefonjat. Szoval persze tetszik nekik, ha dicsered oket. Csak mondd, hogy tetszik az autod milyen kenyelmes, jo ez a zene honnan toltotte le, milyen jo a szobadban a kep, hol vetted...barminek orulnek, ugyanugy mint egy csajszi! Csak lazan!!!
Ha nagyon be akarsz vágódni, dicsérd az illatát. Nekem az már pl egy elég erõs jelzés... :P
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy azért érezze hogy tetszik nekem:)
Õk is ugyan olyan érzõ "lények" mint mi lányok, így nekik is fontos a bókolás. Mondd neki, hogy tetszik a haja...vagy bármi ami miatt bele szerettél.

Hogy kell egy pasinak JÓL izgatni a nő punciját?

A barátom az enyémet erősen szokta dörgölni a tenyerével, úgy h néha már fáj. Be is nedvesedem, de nem igazán élvezem ennek ellenére, mert fáj, s állandóan parázok, h még jobban fog fájni. Egyébként még szűz vagyok és 19 éves lány. Amikor mondom, h lassítson, akkor óvatosabban csinálja, de erre mindig figyelmeztetni kell. Nem bírom leszoktatni erről az erősen dörzsölöm technikáról. Vagy így kell ezt csinálni, s én parázom túl?

Legjobb válasz: Ostoba és ügyetlen a párod.

Ostoba és ügyetlen a párod.
Ezt most magadtól kérdezted??? Lány vagy b+ kitõl várnál még segítséget? Egyébként nincs általános módszer arra kinek mi a jó, ha valamit jól csinál mondd neki, hogy csinálja tovább.
Kézzel? Vagy szájjal?
Csörgõkígyó
B+ 3-as igazad van :—

Miért érzem azt, hogy kell egy pasi már és szexelni akarok?

Még sosem volt barátom, de mostanában már teljesen be vagyok sózva és csak Arra tudok gondolni. Meglátok egy helyes pasit mondjuk egyetemen, kémia előadás közben, onnantól se kép, se hang a reakcióegyenletek kihullanak a fejemből és csak az jár az eszembe, hogy miket csinálhatna velem és én vele :D Komolyan, mint valami hormontúltengéses tini... (jó, 18 éves vagyok, de alapjáraton véve érett és felnőtt gondolkodású).

Legjobb válasz: Azt hiszem segíthetek a problémádon.

Azt hiszem segíthetek a problémádon.
hello :) amúgy nem értem a kérdés lényegét :D
A kérdező hozzászólása: Na, ma megkaptam a magamét :D :D :D
Kérdezõ! Két kis ujjacskád... Ezzel mindent elmondtam.
Én ugyanez vagyok, csak én 25/F és lányokkal fantáziálok. ;)
Miért ne mdugatod meg magad? :-) De most tényleg komolyan. Miért nem fekszel le valakivel, ha ennyire viszket már? :-)
most komolyan megkérdezem: ha azt a kérdést itt teszed fel, hogy hol találhatnál pasit magadnak, akkor nem gondolod, hogy ez egyben itt a gyakori kérdéseken ez "felhívás keringõre" azonnal? miért "csodálkozol", hogy mindenki rád ugrik ismerkedésileg? más: ugye te sem gondolod komolyan, hogy itt majd kapsz egy minden idõben releváns választ, és akkor majd megoldódik a "problémád"? nem is ismerünk, semmit sem tudunk rólad, és a többi. de tudod mit, ha az a kérdés, hol találsz magadnak pasi(ka)t: menj el diszkóba/koncertre/stb., vagy szólíts le bárkit a villamoson. eh.
öltözzetek fel csinosan, és legyetek jól látható helyen. Egyetemen ennyi elég :)
Ha megtaláltad a választ a kérdésedre, akkor légyszi szólj már nekem is, ugyanez a problémám :/ :D 19/L
Mert még hormontúltengéses tini vagy... :D Ha már úgyis vannak ott pasik, miért nem mész oda valamelyikhez amelyik tetszik, lehet hogy szimpatikus lesz. :)
Biztosan tüzelsz
Ha csak dugni akarsz, kezdd el ezt mondogatni a neked szimpatikusaknak. Sokszor valószínûleg nem kell majd. Egészségedre!
Nem tudsz olcsó, de jó minõségû Energi Vagy Diesel bõrkabátokat olcsón Budapesten kérdezõ? tudod nem ez a mai bu_zis arra gondolok amit még régebben hordtak a férfiak kb a 80 évek elején.
én is inkább olyan -van e kedved lecsillapítani engem, írj- kérdésnek érzem...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem akarok itt ismerkedni, kérlek ne írjatok üzenetet. A kérdés az, hogy hogy találjak magamnak pasit, mi más :D
Jönnek a kanosok!
Avass be minket! ^^

Mit tegyek hogy sex kozben a pasim teljesen le izadjon es hogy azt mondja ez igen te aztan tudod hogy mi kell egy pasinak?

Legjobb válasz: Leizzadni akkor fog,ha olyan pózban van,ahol neki kell a legtöbbet rajtad dolgoznia.Pl ha õ van felül és kényelmetlen a póz,vagy ha egymásután több menet van. Ha végigcsinálsz neki egy orált úgy ahogy szereti,akkor biztos azt mondja, hogy tudod mi kell neki.

Leizzadni akkor fog, ha olyan pózban van, ahol neki kell a legtöbbet rajtad dolgoznia.Pl ha õ van felül és kényelmetlen a póz, vagy ha egymásután több menet van. Ha végigcsinálsz neki egy orált úgy ahogy szereti, akkor biztos azt mondja, hogy tudod mi kell neki.

Tényleg lehet, hogy olyan rút kiskacsa vagyok, hogy nem kellek egy pasinak sem?

Az alakommal semmi baj, az arcom sem látom olyan, h? de rondának, bár az orrom profilból kicsit nagy, de már két pasi is visszautasított, és még egy pasi sem udvarolt nekem soha.:(

Legjobb válasz: Na én meg pont fordítva érzem. Sok csalódásom volt már, az elmúlt évben 2 komolyabb csalódás is... és most jelenleg nem szeretnék pasit. Jobb egy kicsit egyedül lenni, meg nem jövök össze senkivel csak azért hogy legyen. Nekem szoktak udvarolni, de képtelenek felfogni, hogy hiába udvarol és hiába kedvelem, akkor sem kell most senki :( Egyszerûen nem értik, hogy nem :(( Jó, mondjuk én sem bunkón utasítom el õket... Szóval... valamilyen szinten átérzem amit ti. Mert én meg pont azt szeretném ha most picit békén hagynának :S Ja, és hozzátenném, hogy én sem vagyok egy szépség... ronda se vagyok, de playboy nyuszi sem. Türelem csajok, elõbb-utóbb valaki rátok talál ;) Én drukkolok!

Na én meg pont fordítva érzem. Sok csalódásom volt már, az elmúlt évben 2 komolyabb csalódás is... és most jelenleg nem szeretnék pasit. Jobb egy kicsit egyedül lenni, meg nem jövök össze senkivel csak azért hogy legyen. Nekem szoktak udvarolni, de képtelenek felfogni, hogy hiába udvarol és hiába kedvelem, akkor sem kell most senki :( Egyszerûen nem értik, hogy nem :(( Jó, mondjuk én sem bunkón utasítom el õket... Szóval... valamilyen szinten átérzem amit ti. Mert én meg pont azt szeretném ha most picit békén hagynának :S Ja, és hozzátenném, hogy én sem vagyok egy szépség... ronda se vagyok, de playboy nyuszi sem. Türelem csajok, elõbb-utóbb valaki rátok talál ;) Én drukkolok!
Nem vagy az. A rút kiskacsának a vége az, hogy gyönyörû hattyú lesz. Te nem leszel.
Kép?
képet a tépnek, másképp honnan tudnánk?:D
igen, kép az kéne különben honann kéne tudnunk ?:)
kép nélkül nehéz véleményt alkotni...
Nekem sem udvarolt egy pasi sem, és még barátom sem volt. Az alkatommal nekem sincs baj, inkább olyan átlagos vagyok. Már kezdek lemondani az igaz szerelemrõl. L19
:) vagyok Én hiába udvarolok egyiket sem érdeklem.... szal akkor fasza h akinek udvaolnak az leszarja aki meg kívánja annak meg nem.....
:)
:( ezzel sajnos én is így vagyok, pedig már 22 éves vagyok. pedig próbálok ismerkedni, csak sajnos mindenki havernak tekint. van sok fiú barátom, de mindegyiknél csak a legjobb barátnõ pozíciót töltöm be :(
Nem a külsõddel van a gond. A személyiségeden kell, valószínûleg, még csiszolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!