Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy jó önéletrajznak (1 db)

Hogy kell kinéznie egy jó önéletrajznak?

Legjobb válasz: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!

A kérdező hozzászólása: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!
a fotó azért kell, mert ha behívnak akkor tudni fogják hogy ki vagy. sokszor csak az arcra emlékeznek hogy ja az a nagyorru az jó volt. és megkeres képröl már tudja is kivagy. a születési idö sajnos nagyon fontos mert mindenhova más koruak kellenek. ezt nem szabad eltitkolni, mert lehet ha nincs rajta be sem hívnak. hely akkor lényeges ha pl külföldön születtél, de amúgy meg elfér rajta. sajna a hobby is nagyon lényeges mert ha valakinek nincs semmi hobbyja az érdektelennek, lustának tünik. de nyugottan beírhatsz fözést, kertészkedést, akár varrást, vagy túrázást, rendszeres biciglizést. 3-nál több azért ne legyen, meg olyan sem hogy olvasás, tv nézés.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, hétfõn kezdek :D !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szerintem a szül. hely idõ s családi állapot leírása hülyeség. Hobbyt csak akkor írj, hogyha lényeges, kimagasló, pl. hegedülsz, néptáncolt (ilyen biciklizem csak akkor ha sportszerûen, meg olvasás és hasonlók az felejtõs. Ha volt gyakorlat a suli alatt vagy máshol akkor azt írd le röviden hl és mit csináltál. A tanulmányoknál alábontva a fõsulihoz írhatsz ösztöndíjról, versenyrõl, tdk, vagy hök tagság. Képet nem muszály, de ha raksz akkor szembe kép legyen és ne egy csíkos pólóba legyél, hanem ing, öltöny és egyszínû háttér.
Szerintem a hobby nem olyan fontos, illetõleg minden egyes munkakör más és más;ha gyártósori összeszerelõnek jelentkezik valaki, a munkaadónak tökmindegy, hogy szeretek pl.kirándulni, neki az a fontos, hol, mikor meddig, milyen mûszakban dolgoztam, az alapján méri fel, mennyit tudok vajon TELJESÍTENI. Ha olyan helyre adja be az ember, ahol tényleg nem árt, ha van valakinek egy kis szellemi-lelki élete (pl:pedagógus, szociális munkás, gondozó stb.), tényleg érdemes beírni lehetõleg olyan hobbykat, ami valamilyen szinten összefügg a megpályázott munkakörrel. Ápolónõnek mikor jelentkeztem, beírtam, hogy: fõzés - anno rákérdeztek, miért szeretek fõzni, én meg kamuztam egyet, hogy idõseknek hordtam régebben az ebédet. Még, ha nem is volt igaz, elértem a célom, mert felvettek. Az a lényeg, hogy mindenképp legyen valami összefüggés a beírt szabadidõs tevékenység és a megpályázott meló között.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Közalkalmazott akarok lenni, milyen állásokra tudnék elmenni Budapesten?

Azért közalkalmazott mert ők az egyetlenek akik fizetnék a vidékről (80km) bejárás költségeit.

1

Határozott idejű munkaszerződésem van, ami december 31-én lejár. Ha a munkáltató nem akar hosszabbítani, milyen módon mondhat fel, illetve hamarabb megszüntetheti-e a munkaviszonyt?

3

Munka vagy szenvedés?

Sziasztok 18 éves vagyok,3 napja kezdtem el dolgozni suli mellett.Ez a meló egy gyárban történik,ahol fékrendszereket gyártanak vonatokhoz,teherautóhoz és kamionhoz...Én pedig az vagyok,aki sorjázik...Aki nem tudná ez a munka arról szol hogy ülök 8 órába egy székbe, kiveszem a ládából a fém szerkezetet,le sorjázom(dög unalom)ki fújatom és rakom át a másik ládába.Mit tegyek hogy jobban élvezzem a munkát? (telefont,laptopot, fülhallgatót,pornóújságot,nők lapját,blikket,cosmopolitant,kórházi jelentlést,kártyát,rejtvényt stb...) TILOS be vinni,szóval magamra vagyok utalva.Még rosszabb hogy senkit nem ismerek és tök egyedül vagyok...Mit tegyek hogy ezt a 8 órát "kellemesen" töltsem el?

9

Él (t) valaki közületek Skóciában? Tapasztalatok (bővebben lent)?

Úgy tervezzük egyik barátnőmmel, hogy fél éven belül kiköltözünk Skóciába (Edinburgh). Laknak ott ismerősök, akik a kezdetekben segítenének, de értelemszerűen nem szeretnénk tőlük függeni.
Szóval az első kérdésem, milyenek ott a munkalehetőségek? Van igény szakképzetlen munkásokra is? Gondolok itt olyasmire, mint árufeltöltő, ruhabolti kisegítő, kézilány, szobalány, stb. Vagy itt is inkább a hiányszakmákra van igény?
Mennyire drága ott az élet (lakásbérlés, élelmiszer árak, tömegközlekedés)?
Hallottam, nagyon nehéz megérteni a skót akcentust, ez igaz? Én olyan közép-haladó szinten beszélek angolul, de persze a fél év alatt még tervezek elvégezni egy beszédcentrikus tanfolyamot.
Mennyi kezdőtőke szükséges? Kb. 4-500 000 Ft-ot terveztünk. Ennyi elegendő a kezdetekhez?
Akinek van kedve, privátot is írhat, és megoszthatná velem a kinti élményeit, tapasztalatait. Előre is köszönöm!:)

3

Melyik főiskolára érdemes menni?

Sziasztok! Nemsokára végzek sulival,de sajnos még fogalmam sincs,hogy hova menjek.Orvos meg ilyenek kilőve,annyira jó tanuló nem vagyok, 3,5 körüli átlagom szokott lenni,az érettségire természetesen tanulok majd keményen:).Ilyen 4-es átlagra számítok(tanárok is mondták,hogy kinek mennyi lesz,szerintük is akörül leszek).Szerintetek melyik fősulira érdemes menni,és milyen irányzatra?A kérdés alatt azt értem,hogy mikkel lehet jól keresni?Hiába megyek el ilyen-olyan fősulira ha alig találok állást és az is fizetne 100ezer forintot se..Szóval minimum ilyen 150 ezer a cél.Szerintetek?

4

Melyik hotelt ajánlanátok munka szempontjából? Ki hol dolgozik/dolgozott? Mik a tapasztalatok? Mennyire korrektek? Fizetés milyen? Budapesti hotelek érdekelnek

0

Mennyit keres jelenleg IKEA-ban egy pénztáros és/vagy eladó? Valamint mennyit keres árufeltöltő és a vevőszolgálati munkatárs?

Remélem olyan (is) írnak akik ott dolgoznak/dolgoztak, ha igen akkor írják meg, hogy miért jó vagy nem jó IKEA-ban dolgozni. Köszönöm!

0

Mit kell tennem hogy Upc ügyintéző legyek?

kérlek segítsetek fontos volna köszi!!

0

Kinek van tapasztalata, az OTP-nél ingatlanközvetítői állásról?

Tudom, hogy jutalékos. Kinek mi a tapastalata róla?

0

Milyen programnyelvet/nyelveket érdemes elsajátítanom, amivel könnyen tudnék munkát találni?

Azt hallottam hogy sok helyen nem is nézik a diplomát, csak a tudást, amit meg magamtól is meg tudnék szerezni párhuzamosan tanulmányaim mellett, nem kell emiatt még egy programozói vagy mérnökinfói egyetemre is jelentkeznem. Olyan nyelv érdekelne, vagy valami web fejlesztés amit viszonylag könnyebb megtanulni és munkám is lesz vele.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!