Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy jó önéletrajznak (1 db)

Hogy kell kinéznie egy jó önéletrajznak?

Legjobb válasz: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!

A kérdező hozzászólása: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!
a fotó azért kell, mert ha behívnak akkor tudni fogják hogy ki vagy. sokszor csak az arcra emlékeznek hogy ja az a nagyorru az jó volt. és megkeres képröl már tudja is kivagy. a születési idö sajnos nagyon fontos mert mindenhova más koruak kellenek. ezt nem szabad eltitkolni, mert lehet ha nincs rajta be sem hívnak. hely akkor lényeges ha pl külföldön születtél, de amúgy meg elfér rajta. sajna a hobby is nagyon lényeges mert ha valakinek nincs semmi hobbyja az érdektelennek, lustának tünik. de nyugottan beírhatsz fözést, kertészkedést, akár varrást, vagy túrázást, rendszeres biciglizést. 3-nál több azért ne legyen, meg olyan sem hogy olvasás, tv nézés.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, hétfõn kezdek :D !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szerintem a szül. hely idõ s családi állapot leírása hülyeség. Hobbyt csak akkor írj, hogyha lényeges, kimagasló, pl. hegedülsz, néptáncolt (ilyen biciklizem csak akkor ha sportszerûen, meg olvasás és hasonlók az felejtõs. Ha volt gyakorlat a suli alatt vagy máshol akkor azt írd le röviden hl és mit csináltál. A tanulmányoknál alábontva a fõsulihoz írhatsz ösztöndíjról, versenyrõl, tdk, vagy hök tagság. Képet nem muszály, de ha raksz akkor szembe kép legyen és ne egy csíkos pólóba legyél, hanem ing, öltöny és egyszínû háttér.
Szerintem a hobby nem olyan fontos, illetõleg minden egyes munkakör más és más;ha gyártósori összeszerelõnek jelentkezik valaki, a munkaadónak tökmindegy, hogy szeretek pl.kirándulni, neki az a fontos, hol, mikor meddig, milyen mûszakban dolgoztam, az alapján méri fel, mennyit tudok vajon TELJESÍTENI. Ha olyan helyre adja be az ember, ahol tényleg nem árt, ha van valakinek egy kis szellemi-lelki élete (pl:pedagógus, szociális munkás, gondozó stb.), tényleg érdemes beírni lehetõleg olyan hobbykat, ami valamilyen szinten összefügg a megpályázott munkakörrel. Ápolónõnek mikor jelentkeztem, beírtam, hogy: fõzés - anno rákérdeztek, miért szeretek fõzni, én meg kamuztam egyet, hogy idõseknek hordtam régebben az ebédet. Még, ha nem is volt igaz, elértem a célom, mert felvettek. Az a lényeg, hogy mindenképp legyen valami összefüggés a beírt szabadidõs tevékenység és a megpályázott meló között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Free 2 Shop Hungary Kft-ről bővebb információ?

1

Sok pénzt, hogy keressek?

Gyerek vagyok, a gyerek munkák suli miatt uge nem jöhetnek létre. de valami ötletet szívesen várok,pl eladok valamit ilyenek.. :)

2

Mennyit keres egy menedzsment?

Gondolkozok rajta hogy a BKF-re mennék egyetemre majd menedzsment szakra. Tegyük fel, hogy felvesznek, elvégzem. Utána mit, hogyan csináljak, hogyan lehetek üzletember, stb...?? És mennyit fizet?

6

Mennyit keres egy tűzoltó és mit kell csinálni a fizikai felvételin?

Páromat behívták interjúra, ahol fizikailag is kell valamit csinálni, de mit?

4

Mennyi idő alatt lehet a SAP témát jól elsajátítani? Bővebben lent.

Egyre több állásajánlatban kitétel a SAP rendszerek alapos ismerete, de én még hozzá sem szagoltam ehhez életemben. Érdemes lenne belehúzni? Végzettségem: műszaki informatikus, és edig kisebb rendszereket telepítettem és tartottam karban. Hivatalosan leigazolható munkatapasztalatom nincs sajnos. 26/f.

3

Mennyire tud monoton lenni egész nap (6 órában) emberekkel beszélgetni? Telefonálni? (Telefonos szervező)

Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek megy a zöld kéz!

1

Hol/hogyan találhatnék munkát Budapesten levelezős hallgatóként? Bővebben alul!

Egyedül kell eltartanom magam de nincs munkám. Mindenhová diplomásokat keresnek, nekem viszont van még 1 évem addig. Milyen területen, melyik cégnél lehetne próbálkozni?

0

Mondva csinált okkal elutasítottak az IBM-től, most mi legyen? Álmaim munkája lenne, bővebben lent.

Anno pár éve voltam állásinterjún az IBM egyik telephelyén (direkt nem írom, hogy hol) ahol nem feleltem meg. De akkor nem is volt fontos annyira, mert fősulira jártam. Azonban idén nyáron jelentkeztem egy MÁS pozícióra ugyan ott, de közölték az állásközvetítő céggel, hogy nem mehetek interjúra. Mit kéne tennem, minden vágyam oda bekerülni? Többen mondták, hogy derítsem ki, hogy mikor lesz interjúztatás, és menjek oda pofátlanul. Ez mennyire lenne helyes?

6

Mekkora esély van rá, hogy?

...logisztikai ügyintézői végzettséggel és 4-5 év munkatapasztalattal, középfokú angol nyelvtudással el lehessen helyezkedni Bp. térségében? És mennyi fizetésre lehet számolni?

0

Közel a 30-hoz "ingyen" dolgozni?

Most éppen nincs munkám,így arra gondoltam, jelentkezem gyakornoknak olyan területre, amit most tanulok levelezőn. Van értelme ennek? Szeretnék tapasztalatot szerezni és nem beleesni újra abba a hibába, hogy friss diplomásként gyakorlat nélkül meg sem nézik a cv-met. Van már egy diplomám, de közben teljesen mást dolgoztam, így nincs tapasztalatom a szakmámban, be sem hívnak ha jelentkezem. Viszont nem vagyok már túlkoros a gyakornoksághoz?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!