Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy jó önéletrajznak (1 db)

Hogy kell kinéznie egy jó önéletrajznak?

Legjobb válasz: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!

A kérdező hozzászólása: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!
a fotó azért kell, mert ha behívnak akkor tudni fogják hogy ki vagy. sokszor csak az arcra emlékeznek hogy ja az a nagyorru az jó volt. és megkeres képröl már tudja is kivagy. a születési idö sajnos nagyon fontos mert mindenhova más koruak kellenek. ezt nem szabad eltitkolni, mert lehet ha nincs rajta be sem hívnak. hely akkor lényeges ha pl külföldön születtél, de amúgy meg elfér rajta. sajna a hobby is nagyon lényeges mert ha valakinek nincs semmi hobbyja az érdektelennek, lustának tünik. de nyugottan beírhatsz fözést, kertészkedést, akár varrást, vagy túrázást, rendszeres biciglizést. 3-nál több azért ne legyen, meg olyan sem hogy olvasás, tv nézés.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, hétfõn kezdek :D !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szerintem a szül. hely idõ s családi állapot leírása hülyeség. Hobbyt csak akkor írj, hogyha lényeges, kimagasló, pl. hegedülsz, néptáncolt (ilyen biciklizem csak akkor ha sportszerûen, meg olvasás és hasonlók az felejtõs. Ha volt gyakorlat a suli alatt vagy máshol akkor azt írd le röviden hl és mit csináltál. A tanulmányoknál alábontva a fõsulihoz írhatsz ösztöndíjról, versenyrõl, tdk, vagy hök tagság. Képet nem muszály, de ha raksz akkor szembe kép legyen és ne egy csíkos pólóba legyél, hanem ing, öltöny és egyszínû háttér.
Szerintem a hobby nem olyan fontos, illetõleg minden egyes munkakör más és más;ha gyártósori összeszerelõnek jelentkezik valaki, a munkaadónak tökmindegy, hogy szeretek pl.kirándulni, neki az a fontos, hol, mikor meddig, milyen mûszakban dolgoztam, az alapján méri fel, mennyit tudok vajon TELJESÍTENI. Ha olyan helyre adja be az ember, ahol tényleg nem árt, ha van valakinek egy kis szellemi-lelki élete (pl:pedagógus, szociális munkás, gondozó stb.), tényleg érdemes beírni lehetõleg olyan hobbykat, ami valamilyen szinten összefügg a megpályázott munkakörrel. Ápolónõnek mikor jelentkeztem, beírtam, hogy: fõzés - anno rákérdeztek, miért szeretek fõzni, én meg kamuztam egyet, hogy idõseknek hordtam régebben az ebédet. Még, ha nem is volt igaz, elértem a célom, mert felvettek. Az a lényeg, hogy mindenképp legyen valami összefüggés a beírt szabadidõs tevékenység és a megpályázott meló között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ilyenkor mit érdemes beleírni az önéletrajzba?

Ha egy nem konkrét állást pályázok meg, mert mondjuk nincs semmi meghirdetve, csak esetleg az ember hallja, hogy üresedés van vagy lesz (az én esetemben most pont erről van szó), vagy csak éppen szeretném, hogy tudja az adott cég, vállalkozás, hogy állást keresek és ha lesz üresedés, akkor szívesen dolgoznék ott, akkor mit írjak bele az életrajzba? Mármint hogy miért pályázom az adott céghez?
Adminisztrátori munkáról van szó, de igazából ha éppen takarításról lenne szó, azt is szívesen elvállalnám, csak legyen már valami munka.:)

0

Fiatal vagyok és nagyon érdekel a pénzügy és a gazdaság. Hol ismerkedhetnék meg ezekkel a dolgokkal nagyon részeletesen?

2

Miskolcon a Boschban mennyire megerőltető a munka?

Napi hány órát kell lehúzni, és hetente hány napot, mennyi szünet van egy műszakban?

4

A BME állásbörzére (2013. október 16-17. ) külsősök, érdeklődök is elmehetnek szabadon?

Másik városban, másik egyetemen végeztem, de érdekelne a börze. Vajon van bármi korlátozás? pl. belépés csak diákigazolvánnyal.
Köszönöm előre is!

3

Miskolcon otthon végezhető munka ami nem átverés?

internetes nem érdekel

2

Melyik az a film amiben egy kamerát keresnek Jézus korából? (folytatom)

Szóval amikor egy merevlemezes kamerát kutatnak, keresnek napjainkban amelyen elvileg maga Jézus látható. A végén kiderül, hogy időutazás miatt kerül a kamera a múltba. Na mindegy a film címe érdekelne.. nem tudja valaki?

6

Ha jelentkeztek egy állásra és még nem érkezett válasz, akkor érdeklődtök telefonon?

4 napja elküldtem az önéletrajzomat mail-en, a honlapon megtaláltam a telefonszámukat, és igazából nagyon szeretném azt az állást. Volt már, hogy érdeklődtetek telefonon a felvétellel kapcsolatban vagy inkább ne?
Átlagban mennyi idő után szoktak interjúra behívni?
Köszi a segítséget!

1

Állásinterjúra miben menjek?

Adminisztrátori állás, közjegyző irodában.

1

S. O. S. mi található Budapesten a Károly körút 3/a szám alatt? Zepter?

Oda kerestek munkatársakat és kicsit fura volt, hogy alig lehetett érteni mit mond a nő.. nem értettem a cégnevet, meg még ő kérdezte tőlem hogy mikor tudnék menni mondjam meg.. és azután adott csak ő fix időt, hogy mondtam h bármikor. Az a gáz hogy nem is tudom melyik hirdetésről van szó.. kamu szagú.. 5.kerületbe jelentkeztem.. amire 7.be jelentkeztem ott meg más cím volt megadva meg a név is más volt..

5

Online megszüntetése a munkanélküli regisztrációnak?

Hogyan tudom online megszüntetni a munkanélküli regisztrációm budapesti kirendeltségnél? Nem tudom elintézni személyesen sajnos és nagyon kéne.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!