Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy jó önéletrajznak (1 db)

Hogy kell kinéznie egy jó önéletrajznak?

Legjobb válasz: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!

A kérdező hozzászólása: fekete póló volt rajtam, remélem az nem baj, annyira azért nem látszik... inkább csak a fejem van rajtam, meg egy kicsit a vállam. A családi állapotot már oda írtam, egyébként a szül. hel, idõ-t is.... majd figyelmen kívül hagyják, ha nem tetszik nekik... Drukkoljatok, és köszi mindenkinek!
a fotó azért kell, mert ha behívnak akkor tudni fogják hogy ki vagy. sokszor csak az arcra emlékeznek hogy ja az a nagyorru az jó volt. és megkeres képröl már tudja is kivagy. a születési idö sajnos nagyon fontos mert mindenhova más koruak kellenek. ezt nem szabad eltitkolni, mert lehet ha nincs rajta be sem hívnak. hely akkor lényeges ha pl külföldön születtél, de amúgy meg elfér rajta. sajna a hobby is nagyon lényeges mert ha valakinek nincs semmi hobbyja az érdektelennek, lustának tünik. de nyugottan beírhatsz fözést, kertészkedést, akár varrást, vagy túrázást, rendszeres biciglizést. 3-nál több azért ne legyen, meg olyan sem hogy olvasás, tv nézés.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, hétfõn kezdek :D !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szerintem a szül. hely idõ s családi állapot leírása hülyeség. Hobbyt csak akkor írj, hogyha lényeges, kimagasló, pl. hegedülsz, néptáncolt (ilyen biciklizem csak akkor ha sportszerûen, meg olvasás és hasonlók az felejtõs. Ha volt gyakorlat a suli alatt vagy máshol akkor azt írd le röviden hl és mit csináltál. A tanulmányoknál alábontva a fõsulihoz írhatsz ösztöndíjról, versenyrõl, tdk, vagy hök tagság. Képet nem muszály, de ha raksz akkor szembe kép legyen és ne egy csíkos pólóba legyél, hanem ing, öltöny és egyszínû háttér.
Szerintem a hobby nem olyan fontos, illetõleg minden egyes munkakör más és más;ha gyártósori összeszerelõnek jelentkezik valaki, a munkaadónak tökmindegy, hogy szeretek pl.kirándulni, neki az a fontos, hol, mikor meddig, milyen mûszakban dolgoztam, az alapján méri fel, mennyit tudok vajon TELJESÍTENI. Ha olyan helyre adja be az ember, ahol tényleg nem árt, ha van valakinek egy kis szellemi-lelki élete (pl:pedagógus, szociális munkás, gondozó stb.), tényleg érdemes beírni lehetõleg olyan hobbykat, ami valamilyen szinten összefügg a megpályázott munkakörrel. Ápolónõnek mikor jelentkeztem, beírtam, hogy: fõzés - anno rákérdeztek, miért szeretek fõzni, én meg kamuztam egyet, hogy idõseknek hordtam régebben az ebédet. Még, ha nem is volt igaz, elértem a célom, mert felvettek. Az a lényeg, hogy mindenképp legyen valami összefüggés a beírt szabadidõs tevékenység és a megpályázott meló között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idő alatt kaphatom meg a kilépő papírjaimat?

Felmondtam a munkahelyemen(praktiker).Ma van az utolsó napom.Mikor kaphatom meg legkorábban a kilépő papírjaimat?

1

Mennyi esélyem van érettségizettként munkát találnom az interneten?

Még van angol középfokú nyelvvizsgám, de se munkatapasztalatom, se más végzettségem. Milyen munkát találhatok így? Pénzügy, informatika terület érdekelne, de legalább kapcsolódjon a témához. Vagy így maximum mekis takarítónak (se) vesznek fel?

3

25éven aluli vagyok és 2 hónapja dolgozok. Visszamenőleg igényelhető a támogatás ami most megilleti a 25 éven aluliakat?

Úgy akartak felvenni hogy járjon a támogatás, de mivel nem sikerült minden papírt elintézni így a normál módon foglalkoztattak. Visszamenőleg lehet ezt igényelni?

0

Milyen módon vállalhat idehaza munkát szlovák állampolgár?

Párom felvidéki magyar és szeretnénk összeköltözni idehaza. Azt szeeretném kérdezni tőletek hogy milyen papírokat milyen sorrendben kell beszerezni ahhoz hogy munkát vállalhasson idehaza. Szükséges e egyáltalán beszereznünk bármit is ehhez?

1

Mit kérdezhetek a HR-estől?

Olvastam, hogy amikor megkérdik a végén, hogy van-e valami kérdésem jót tesz ha kérdezek valamit. Na de mit kérdezhetnék?

0

Ausztria, vagy Olaszország?

Mindenféleképp kiszeretnénk menni dolgozni külföldre és nem tudom melyik lenne jobb (Olaszország északi részét néztem ki konkrétan Bolzano, amit nemrég a legélhetőbb olasz városnak szavaztak meg, illetve Ausztriában Stájerország merült fel)

Én olaszul tanultam, de frissítésre szorul, a párom nem tanult olaszt, de kifejezetten könnyen tanul nyelveket. Németet mind a ketten tanultunk, de én 10 éve és már nem sokra emlékszem, neki pedig érettségije van belőle, bár ő is sokat felejtett mert az angolra ment rá teljesen.

Amelyik országot választjuk annak a nyelvét kívánjuk a következő évben megtanulni/felfrissíteni. Páromnak kelendő szakmája van, nekem kevésbé jó külföldre sajnos. Melyik országot javasoljátok? BÁRMILYEN szempont alapján. (pénz, gazdasági helyzet, emberek hozzáállása, stb)

Köszönöm a válaszokat, egyet kérnék, a "nincs kolbászból a kerítés ott sem" választ sajnos nem tartom ebből a szempontból hasznosnak, így azokat ne írjátok. Tudom, hogy sehol se habostorta az élet, nem is megváltásként várom a külföldi munkát.

5

16 éves fiú vagyok és jelenleg szakmunkás iskolába járok sajnos! (villanyszerelő). Tudnátok ötleteket adni? Hogy mihez kezdjek az életemmel innentől kezdve hogy majd idővel gazdag legyek, például legyen: porsche-m, rolex, nagyház stb.

10

Autószerelő mennyit keres? :D

7.-es vagyok és ma erről beszélgettünk haverokkal,hogy mik leszünk :D Gondolkodtam az autószerelőn :D Valaki valami más ötlet talán?

3

Tescoban hogy vannak a műszakok?

Melodiák azt mondta 4 vagy 6 órás műszakokat vállalhatok. Van valami sablon?:) Szóval pl.
6-12
12-18
18-24
24-6

2

80e forint heti 5x8, 5 órában érettségivel irodai munkára milyen fizetésnek számít?

Kaptam egy ilyen ajánlatot, és mivel sehol sem találtam egy rendes oldalt ahol le lenne írva hogy mennyi a minimálbér meg stb, ezért megkérdezem szerintetek ez jó, rossz, átlagos? Egy nagy pénzügyi cégnél lenne.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!