Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy jó (464 db)

Hogyan kell egy jó nőt megtartani? Mi a kulcsa hogy megtartsd?

28 éves vagyok és csúnyaságom, kövérségem miatt sose volt még barátnőm. Most összejöttem egy nagyon csinos szép nővel. Kicsit hihetetlen, de velem van, valahogy mégis megszeretett. Félek hogy elhagy, megcsal. Mivel sose volt senkim ezért nem tudom mit kell ilyenkor tennem, hogy megtartsak egy nagyon csinos jó nőt.

Legjobb válasz: Jó vastag lánc a nyakára, és többet nem hagy el

Jó vastag lánc a nyakára, és többet nem hagy el
Szeresd, önzetlenül, tisztaszívvel, lopd be magad a szíve csücskébe, de tartással, és abszolút szabadsággal.Akkor nincs az a pasi, aki eltudná vinni tõled. Ennyi a titok:)
Csak add magadat és ne csinálj hülyeségeket. :D
Mindenki írja, hogy "pénz pénz pénz, csak azzal lehet megtartani egy jó nõt", nos, szerintem valamit kifelejtettek... Ha piszok jó vagy a szexben, akkor felállni se tudna az ágyból, nemhogy más férfihoz odamenni :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos mivel még szûz vagyok ezért korán fogok sülni szerintem.
13 Figyelj csak, ha egy intelligens nõnek ezt igy benyögöd, akkor egyet biztosan fog tudni, hogy nem vagytok agyilag egy szinten. Nem mondták még neked, hogy az orgazmusra ezt a szót amit te használsz, csak a primkók használják?
Azért készitsd fel magad rá. Mertha talál egy helyesebb jópasit, valószinû hogy dobni fog.
szeretgesd:)
adom a 16:25 véleményét, Pénz beszél sokszor!:)
a kulcs szóból --> a kulcs a nõkhöz címû könyv jut eszembe érdemes elolvasni és megtudod a választ
Szerintem az hogy ne add oda magad teljesen, õrizd meg a saját identitásodat, ne kerülj túlzottan "alulra" a párkapcsolati hierarchiában. Állj ki a véleményed és az érdekeid mellett. Fura, de igazából ez kell egy nõnek szerintem, kell hogy legyen tartásod, büszkeséged, legyél férfi.
jah, és sose hazudj neki, és sose csapd be, hanem mindig légy egyenes. A lóvé lényegtelen. 2-es voltam
Én nem tudom a teljes választ, de a tapasztalatom: ne féltékenykedj soha.
sok pénz
pénz pénz pénz, ez mindennek a kulcsa. fõleg a jó nõknél! sajnos ez a mai világ!
én aztmondom neked a legjobb szándékkal, h jó a kérdés, létezik a válasz, de teljes választ itt nem fogsz kapni, nincs annyi hely, sztem olvasd el csernustól az "a nõ"-t meg az "a férfi"-t.
és a pénz :S
Magas, helyes, sportos férfiak ugyan így érzünk a lelkünk mélyén.. Tudod, Hobo - hajtók dala.. Nem szabad hogy eluralkodjon ez az érzés. Egyrészt legyél jó az ágyban, legyél kedves és figyelmes a mindennapokban, add meg neki érzelmileg és testileg is azt, amit más nem.. És élvezd amíg lehet, mindig tudni kell hogy semmi sem tart örökké. De nagyon nagyon sokáig tarthat valami.. :) Mint az élet. :)

Hogy kell egy jó beszélgetést elkezdeni msn-en egy ismeretlen lánnyal? 15/f

Légyszi ne azt mondjátok, hogy úgy mint egy fiuval, mert fontos tényez?, hogy ismeretlen. Meg nemcsak az érdekel, hogy hogy kell elkezdeni, hanem hogy hogy lehet jó az a beszélgetés. Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: 1. válaszoló! Szerintem fontos, hogy ne csak hagyja beszélni, hanem, aktívan vegyen részt a beszélgetésben. a csajok szerintem a kommunikatív fiúkat szeretik inkább...

1. válaszoló! Szerintem fontos, hogy ne csak hagyja beszélni, hanem, aktívan vegyen részt a beszélgetésben. a csajok szerintem a kommunikatív fiúkat szeretik inkább...
hagyd beszélni ne te beszélj
Õszintén én elõször élõben ismerném meg. Voltam már úgy, hogy épphogy csak ismertem a csajt és alig tudtam vele beszélni. Szerintem az msn arra jó, hogy pótolja az élõ beszédet.
Hát épp mert nemismered ismerkedj vele.Kérdezd meg mivan vele, mitcsinál, van e pasija, mik a kedvencei..stb

Hogyan kell egy jó hírdetést feladni? !

vannak dolgaim amikre nincs szükségem, feladtam hírdetésben,vagy 5 helyen, ugyan azzal a szöveggel és árral.miért nem tudom eladni ?ket?mit rontok el?

Legjobb válasz: valami linket betehetnél, hogy lássuk

valami linket betehetnél, hogy lássuk
Attól is függ, hogy milyen cuccokat akarsz eladni. Például ritkább könyveket, gyûjtögetõs kártyákat ilyesmit érdemesebb direkt ezeken a fórumokon meghirdetni. Babaruha, használt tévé, olcsó fülhallgató ezek mehetnek vaterára, akinek kell az úgyis ott fogja keresni. Szóval segítene ha leírnád, hogy mirõl van szó konkrétan. Meg, ahogy elõttem is írták a hirdetésrõl egy link. De egyébként próbálj mindig a vásárló fejével gondolkozni. Ha mondjuk díszkandelábert árulsz, akkor képzeld el, hogy te vagy az átlagos Józsi, aki pont azt akar venni. Vajon hol fogsz rákeresni, mennyiért vennéd meg, milyen szöveget olvasnál szívesen a hirdetésben?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Hogy kell egy jó reklámot elkészíteni?

A tanárno házi feladata alapján reklámot kell készítenunk. Téma szabad, vagyis amit meg látsz vagy szereted arról. Power point vagy papír. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy kezdjek neki? (Ha a téma meg van)

Hogy kell/érdemes/jó öntözni egy bonsai fikuszt?

Kaptam egy cserepes bonsai fikuszt. Akitõl kaptam az mondta, nem szabad szárazon hagyni és bele kell tenni egy edénybe, abban kell hogy álljon. A papíron, ami hozzájárt, és összefoglalta úgy általában a bonsai fák gondozását, azt írta tilos vízben hagyni, fõleg télen. A barátnõmnek is van bonsaija, bár nem fikusz, de õ meg csak a leveleit spricelli. Na akkor hogy is van ez? Ti hogy gondozzátok a bonsai fikuszokat, vagy tudtok valami biztosat mondani?

Legjobb válasz: Nem szabad hagyni teljesen kiszáradni a földlabdát. A föld tetejét igen, annak meg is kell száradni a következõ öntözésig, fõleg télen, hûvösebb helyen, mert a túlöntözést sem szereti. A vízben állást meg fõleg nem bírja. Csak azért kell alá valami, hogy ne folyjon szét a víz. Lehet, hogy a barátnõd növénye valami pozsgás, ha kibírja öntözés nélkül.

Nem szabad hagyni teljesen kiszáradni a földlabdát. A föld tetejét igen, annak meg is kell száradni a következõ öntözésig, fõleg télen, hûvösebb helyen, mert a túlöntözést sem szereti. A vízben állást meg fõleg nem bírja. Csak azért kell alá valami, hogy ne folyjon szét a víz. Lehet, hogy a barátnõd növénye valami pozsgás, ha kibírja öntözés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Szóval ne hagyjam vízben állni egy kicsit se? És akkor fölülrõl öntözzem? :) Köszi
A vízben állás a folyamatos vízben állást jelenti. Öntözheted alulról úgy, hogy néhány öntözés alatt kitapasztalod, mennyi vizet vesz fel a földje, és eleve ennyit öntesz alá. Vagy valamivel többet öntesz, és a felesleget egy félóra/óra múlva leöntöd. Csak akkor várd meg, hogy a következõ öntözésig a föld teteje megszáradjon, és a földet ujjal megpiszkálva ne tûnjön sárosnak, legfeljebb egy nagyon kicsit nedvesnek. Erre ráérzel majd, ha most nem tudod, hogy értem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sokat segítettél! :) ;)

Hány képnek kell készülnie rólad, hogy legalább egy jó legyen?

Legjobb válasz: Változó. De egy 10-20 biztos. És akkor valamelyikre már tudom mondani, hogy na ez elmegy. De olyan kép még nem készült rólam, amire azt tudtam volna mondani, hogy váó de jó kép rólam. :D

Változó. De egy 10-20 biztos. És akkor valamelyikre már tudom mondani, hogy na ez elmegy. De olyan kép még nem készült rólam, amire azt tudtam volna mondani, hogy váó de jó kép rólam. :D
hogy én jónak ítéljem legalább 100:D hogy más jónak ítélje azért az annyira nem radikális, de errõl õket kell megkérdezni.
kb. 15 de olyan még nem készült ami olyan "hiperszuper" :D általában amit webakmerával csinálok, az jó mert szar képminõség és nem látszanak rajta a szépséghibák : D http://kepfeltoltes.hu/view/110130/173670_100001378862871_53..
10 biztosan...vagy több:D
minimum 20 :S:S:S de akkor semi az igazi:S:O
kb 30, de lehet több is
2 , hogy eldöntsem meik a jobb :D nemám , nincs ego.. változo.általában 1. , de utána még csinek vagy 1000et.és mindig az 1.nél kötök ki :) .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen "szerencsés" :D
Retusálás és minden ilyesmi nélkül, kb 6000 :D Egyáltalán nem vagyok jó fényképarc, a 6000-bõl egy csak jó lenne :D
A kérdező hozzászólása: A webcamos trükköt én is elõszeretettel alkalmazom. :D

Meddig kell járnom szoliba, hogy után egy jó ideig megmaradjon a színem, de nem akarok nagyon erősen barnulni?

Ha mondjuk másfél héten keresztül járnék két naponta és utána nem akkor az elég nem? Ettől lehet kapni bőrrákot egyébként?

Legjobb válasz: A két naponta az elég sok, és attól nem lesz tartósabb az eredmény. Egy héten kétszer menj, és keress olyan szolit ahol mélybarnító gépek vannak, pl. Coffee Love csõvel felszereltek. Ezek azonnali színt is adnak, de két fázisban barnítanak, és mivel mélybarnítóak sokáig tart míg kikopik a szín. Bõrrákot lehet kapni, de nem valószínû, hogy másfél hét alatt hirtelen bõrrákod lesz.

A két naponta az elég sok, és attól nem lesz tartósabb az eredmény. Egy héten kétszer menj, és keress olyan szolit ahol mélybarnító gépek vannak, pl. Coffee Love csõvel felszereltek. Ezek azonnali színt is adnak, de két fázisban barnítanak, és mivel mélybarnítóak sokáig tart míg kikopik a szín. Bõrrákot lehet kapni, de nem valószínû, hogy másfél hét alatt hirtelen bõrrákod lesz.
A kérdező hozzászólása: Azt hogy mély barnító szoli azt fel tüntetik vagy rá kell kérdezni?
Ha rákérdezel, hogy milyen csövekkel vannak felszerelve a gépek akkor el kell, hogy mondják, hogy mélybarnító-e, vagy sem. De konkrétan erre is rákérdezhetsz, hogy van-e mélybarnító csövekkel felszerelt gépük.
She is my close/goodfriend VAGY She is a close/good friend of mine.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!