Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy 7-8 (9 db)

Hogy kell egy Win 8 as gépre Win 7 et telepíteni?

Mert nem tok rájönni h hogy kell mert ahogy rakom fel valami felülírást ír, de sztm az h előbb a win 7 et kéne felrakni de h töröljem le a win 8 at vagy mi? de akkor h rakjam fel a win 7 et ha nincs rajta op rendszer

Legjobb válasz: Be kell boot -olni Windows 7 telepítõlemezrõl, után meg kell formázni azt a meghajtót, amin a Windows 8 van. A fontos adataidat mentsd le, mert törlõdni fognak. Laptopról van szó, eredeti Windows 8 -al vetted?

Be kell boot -olni Windows 7 telepítõlemezrõl, után meg kell formázni azt a meghajtót, amin a Windows 8 van. A fontos adataidat mentsd le, mert törlõdni fognak. Laptopról van szó, eredeti Windows 8 -al vetted?
A kérdező hozzászólása: Jó kösz... nem tom h te h jottél ré elsõre egy dolog nyitjára de szerintem elmagyarázták nem pedig valami szar mondásokkal teli fost nyomtak a pofádhoz
A kérdező hozzászólása: de mi kell most bootolni?
A kérdező hozzászólása: dehát kinek adnám oda, meg fizetni ezért nem akarok meg szerintem megértem ha leírod vagy linkelsz h kell
A kérdező hozzászólása: SATELLITE C850D-11K a gépem és sztm van win 7 es is, ugyanilyen gépen
"De nem tudom formázni a win 8 as Partíciót mert azon van a win 8!" Ezért beszéltem "boot" -olásról! Ha az éppen futó Windows 8 alól akarod indítani a Windows 7 telítést azzal szart se érsz, mert a Windows 8 nem fogja hagyni, hogy kivágd alóla a fát. Ha megfogadsz egy jótanácsot, szerintem bízd egy hozzáértõre, aki már látott háborús filmet. Ha nem tudod mit jelent az, hogy beboot -olni egy DVD -rõl vagy más eszközrõl, akkor neked ebbe könnyen beletörhet a bicskád, és akkor a két szék közül a földre ülsz.
Ez esetben mindenek elõtt nézd meg a gyártó honlapján, hogy vannak-e driverek a laptopodhoz Windows 7 -hez. Ugyanis laptop sok gyártó, ami Windows 8 -al árulja termékeit nem készíti el a Windows 7 -es drivereket, így sok funkció nem mûködhet telepítés után. Ami még fontos, hogy biztonsági másolatot csinálj a jelenlegi rendszeredrõl, mert kár lenne ledúrni egy eredeti Windows -t a visszaállítás lehetõsége nélkül.
A kérdező hozzászólása: De nem tudom formázni a win 8 as Partíciót mert azon van a win 8!
A kérdező hozzászólása: tehát új is win 8 is meg eredeti azzal is uhh am köszi h segítesz mert már itt kilódok -.-
A kérdező hozzászólása: mind 2 igen
A kérdező hozzászólása: Eeltörpülök melleted de igazad van, nekem is mindig mondják h ezt a játék töltsem le meg azt de istenemre mondom h ez a gép még telepített játékot nem látott arra ott az xbox mert azért játszanom kell nem arról van szó, de mivel én soha nem telepítettem játékot, csak talán progit de azt se sokat, így ezért tettem fel ezt a kérdést, meg op rendszert egyáltalán nem raktam fel semmiet és most arra készülök h egyszerre kettõt ugyanis olyan progikat használok amik közül van olyan ami nem jó win 8 hoz, és így kényszerülük kettõs vagy többrendszerindítású (ahogy tetszik) nak megcsinálni a gépem. mert w8 meg nem akarom letörölni és így jött tudakozottam meg ilyenek csak tudod ott akadtam el h ahogy írtad a w8 nem engedi a w7 telepítését ami érthetõ na és azért írtam azt h ha a w8 nem engedi a telepítést akkor hogy mirõl rakjam fel de mostmár tudom mi az a boot és sikerült bocs h hülye voltam és kösz mindent :)

Hogy kell etetni egy 7-8 hetes yorki kölyköt?

1 nap ugynazt a kaját kapja 3-szor, v váltogassam az ételt, vagy csak minden másnap kapjon más kaját????

Legjobb válasz: én is hallottam hogy a krumplit nem tudja megemészteni a kutya, de például ha hasmenése van valamiért, akkor az állatorvos szokta javasolni. ha esetleg megbetegszik, hány vagy hasmenése van muszáj neki házi kosztot adni, mással nem tudod diétáztatni. Hasmenéskor: például rizst, krumplit, parízert, szoktak javasolni. ha bármi kérdésed van tedd fel majd figyelek és megpróbálok segíteni.

én is hallottam hogy a krumplit nem tudja megemészteni a kutya, de például ha hasmenése van valamiért, akkor az állatorvos szokta javasolni. ha esetleg megbetegszik, hány vagy hasmenése van muszáj neki házi kosztot adni, mással nem tudod diétáztatni. Hasmenéskor: például rizst, krumplit, parízert, szoktak javasolni. ha bármi kérdésed van tedd fel majd figyelek és megpróbálok segíteni.
Szia! Nekem van egy négyéves yorkim... Én is 8 hetes hoztam el a tenyésztõtõl... És csak tápot adtam neki... És azóta is azt... van a royal canin táp ezt ajánlom ebbõl van külön yorkshireknek kifejlesztett de ez drágább egy picit... A másik royal canin pedig egy általánosított minden kutyának ez gyengébb minõségû de olcsóbb... A másik gyártó amit ajánlok az Eukanuba ez is jó tápot gyárt... Ám van néhány dolog amit tudni kell...Elõször az etetés: A táp minden ásványi anyagot tartalmaz amire a kutyának szüksége van. Kivéve a víz... Neked kell eldöntened, hogy szeretnéd etetni... Nekem például ki van téve állandóan a kajája... De vannak ismerõseim akik reggel 8-kor délbe és estére kiteszik egy negyedórára a tálat és annyit egyen, hogy kibírja szerintem az elsõ barátságosabb... Házikosztot egyáltalán nem, egy a krumplit nem tudja megemészteni ez csak problémákat eredményez a másik pedig lehet nem lesz hajlandó megenni a tápot. Van egy másik probléma az engedékenység... Ez azon nyílvánul meg mivel hihetetlen inteligens a kutya ezért ha nem engeded fel tegyük fel a kanapéra akkor addig nem fog felmenni de amint felengeded onnantól nem tudod leszokatni. Úgyanígy van az asztalnál evéssel amint adsz neki egy villányit utánna ott fog kuncsorogni és vonyítani ugatni ez kellemetlen ha vendégek vannak... Nah visszatérve a lényegre a kutya szempontjából az a legjobb ha tápot kap ennek az ízesítését marha, csirke , bárány szabadon változtathatod ... Hosszú távon elõnyösebbnek tartom a száraz tápot... 8 hetes korban még kaphat egy kis tejet de ne állandóan az legyen elõtte... Remélem tudtam segíteni ha lenne még kérdésed [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Ezzel azthiszem mindenre válaszoltál amit tudni szerettem volna... Úgyhogy mégegyszer köszönöm!!!
én azt hallottam hogy tejet csak vízzel hígítva kaphat a kutya. a tehéntej okozhat hasmenést. és az szerintem tuti nem jó ha egy kölyök kutya elõtt állandóan ott van a kaja, mert némelyik hajlamos annyit zabálni hogy a végén kihánnya, és utána esetleg a finnyásabb már nem eszi meg az az ételet, de nem is eza fõ probléma vele hanem hogy nem egészséges ha megterheli a gyomrát. és egy pici kutya biztos nem tudja mi az elég! meg némelyik felnõtt sem, és könnyen elhízhat, ami szintén nem egészséges. én felnõtt kutyámnak is napjában egyszer adok enni, igaz õ németjuhász, és nagyon jól van. a tápokon egyébként le van írva a napi adag viszont fontos hogy MINDIG legyen a kutya elõtt víz, cserélve, naponta 2-3szor, fõleg nyáron nagyon fontos!! egyébként kutyaeledeles boltban szivesen adnak felvilágosítást, feltéve ha megfelelõ ember dolgozik ott! vagy kérdezd meg az egyik oltás alkalmával az állatorvost! és szerintem néha egy kis házikoszttól sem lesz semmi baja, mert mi volt akkor amikor még nem volt kutyatáp? akkor is voltak kutyák is meg kutyatenyésztõk is.

Hogy kell win 8 helyet win 7 felrakni egy laptopra win 8 lett vásárolva mit kell nyomni hogy boot menü jöjjön be samsung a laptop 3 seria! és ugy kell ujra rakni mint a többit berakom a cd és ujrainditom?

Legjobb válasz: Win8 átállítható a metro felületrõl, minek lecserélni ha már megvetted... Amúgy újraindítás után F12, akkor bejön a boot menü, vagy BIOS-ban boot-olást dvd íróról...

Win8 átállítható a metro felületrõl, minek lecserélni ha már megvetted... Amúgy újraindítás után F12, akkor bejön a boot menü, vagy BIOS-ban boot-olást dvd íróról...


Ezt hogyan kell? (Feladat: műveletet kell lenni a számok közé, a végeredmény legyen egy! 1 2 3 4 5 6 7 8=1)

Legjobb válasz: Például úgy. hogy mindegyik szám közé szorzásjelet teszel és mindegyik számot nulladik hatványra emeled.

Például úgy. hogy mindegyik szám közé szorzásjelet teszel és mindegyik számot nulladik hatványra emeled.
Kis kombinálással. Nem nehéz feladat, csak szokatlan. @1: Binér mûveletre gondolt, a feladat szövege alapján.

Van egy hím énekes papagájom és egy tojó kecskepapagájom. Mindketten 3 év körül vannak (azt hozzá kell tennem, hogy csak 7-8 hónapja tartom én őket). Szerintetek meg lehet még őket kicsit is megszelidíteni (pl. egyenek kézből)?

Legjobb válasz: Kitartással és türelemmel szinte semmi sem lehetetlen (a szelídítésben), de a legjobb eredményt nagy valószínûséggel a kecskepapagájnál érheted el, mert õk nagyon könnyen szelídülnek. Ugyanakkor minden élõlény egy egyéniség, az általános viselkedésformától lehetnek eltérések, az egyik lehet jobb képességû, a másik lehet óvatosabb vagy zárkózottabb, stb.

Kitartással és türelemmel szinte semmi sem lehetetlen (a szelídítésben), de a legjobb eredményt nagy valószínûséggel a kecskepapagájnál érheted el, mert õk nagyon könnyen szelídülnek. Ugyanakkor minden élõlény egy egyéniség, az általános viselkedésformától lehetnek eltérések, az egyik lehet jobb képességû, a másik lehet óvatosabb vagy zárkózottabb, stb.
Készíts pendrájvra xp vagy win7 telepítõt a WinToFlash nevû programmal egy olyan gépen miben van dvd rom.

Windows 7 es Nero 8 al hogyan kell kiírni egy képfájlt, ps2 játékot?

a Nero8 al hogy kell kiirni ps2 re játékot? Burning Rom al UDF ben vagy hogy? mert nekem enm ráírta,hanem rámásolta a képfájlt a lemezre,hogyan kell kiírni ugy hogy jó legyen? légyszi a folyamatot írja le valaki nekem,köszönöm előre is :)

Legjobb válasz: A win7-ben van saját író.Elég jó is.Ha megvan a kiírandó képfájl,jobbklikk rá megjelenik,hogy képfájl írása lemezre.Teljesen jó!

A win7-ben van saját író.Elég jó is.Ha megvan a kiírandó képfájl, jobbklikk rá megjelenik, hogy képfájl írása lemezre.Teljesen jó!

Van egy ismerősöm 18 éves lesz 7. általánosa van és beszáli az angol nyelvet. Ki szeretne jutni Londonba mert hogy állítólag oda nem kell 8 álltalános és ott 7 általánossal is dolgozhat?

Szerintetek mennyi esély van rá hogy 7 általánossal dolgozhasson Londonban. Egyáltalán kérnek bizonyítványt?

Legjobb válasz: Angliában senkit nem érdekel hogy Magyarországon milyen iskolai végzése van. De ha nincs se szakmája, se gyakorlata, se angol referenciája, akkor nehezen fog munkát kapni. De ha szerencséje lenne és tudna takarítani vagy mosogatni valahol akkor se kapna többet 4.98 GBP/óra bért. Feltéve ha betöltötte a 18-at. Ha ég nem akkor csak 3.68 GBP/óra lesz a bére. Ez bér pedig nagyon kevés ha szobát is bérelnie kell. (angliai munkaközvetítõ irodában dolgozom, ezért is tudom a bérezéseket)

Angliában senkit nem érdekel hogy Magyarországon milyen iskolai végzése van. De ha nincs se szakmája, se gyakorlata, se angol referenciája, akkor nehezen fog munkát kapni. De ha szerencséje lenne és tudna takarítani vagy mosogatni valahol akkor se kapna többet 4.98 GBP/óra bért. Feltéve ha betöltötte a 18-at. Ha ég nem akkor csak 3.68 GBP/óra lesz a bére. Ez bér pedig nagyon kevés ha szobát is bérelnie kell. (angliai munkaközvetítõ irodában dolgozom, ezért is tudom a bérezéseket)
megkaptam a privát üzenetet. Mint írtam nagyon kevés esélye van hogy munkát kapjon hacsak nincs ismerõs vagy rokon aki intézne neki melót. Nézd. Se szakma, se gyakorlat. Semmi nincs amit felmutatna. De tegyük fel kap mosogatói állást ( mi például ha valaki takarítónak, vagy mosogatónak jelentkezik elvárjuk hogy legyen ezekben a munkákban is gyakorlata. Jó ha tud mutatni leellenõrizhetõ referenciát) akkor sem kapna csak 4.98 GBP/óra bért. Általában a mosogatási vagy takarítási melók 4-6 órásak. Még a havi 600 fontot sem keresné meg. Ez pedig hogy szobát béreljen, egyen, utazzon, szórakozzon szinte lehetetlen. Otthon egy gyárban többet keresne mint itt kint.. De te tudod. Ha csak robotolni akarsz, és van valaki aki intéz melót akkor sok sikert..
Kedves válaszoló! Nem 6 valamennyi a minimum órabér? Vagy ha nincs meg az alapiskola akkor ott is úgy változik, mint nálunk a minimálbér meg a diplomás minimálbér? Köszi a választ elõre is.
A kérdező hozzászólása: én is úgy tudtam hogy 6 fontot keres aki be töltötte a 18 at és 220 font a minimál bér....
Jól mondja az illetõ. 220-as minimálbérrõl szó nincs, a minimálbért órabérben határozzák meg. A minimálbér 6.19/óra azoknak, akik elmúltak 21 évesek. 18-20 éves korig fizetnek 4.98-at, 18 alatt a 3.68-at. Tessék, nézzétek meg az angol kormány mit mond: https://www.gov.uk/national-minimum-wage-rates Mellesleg ha alacsony a jövedelme, akkor lakásbérléshez igényelhet Housing Benefitet, és a Council Tax Benefitet, amely ugyan csak 45 font hetente max., meg elengedik a tax egy részét, de ha van mellette munkája, akkor az sokat segít. Persze mindehhez elõbb munkát kell találni, és szállást, utána lehet ilyenbe gondolkodni.
Köszönöm a válaszod, én hiszek neked, csak nem értettem. Azért hallottam 6, 19-rõl, mert minden ismerõsöm elmúlt 21.
elsõ vagyok. Munkaközvetítõ irodában dolgozom, és pontosan tudom hogy milyen órabérek vannak, bár bárki megnézheti a neten is. Nem tudom kedves kérdezõ hol hallottad a 220 fontos minimálbért, ilyen nincs. A fizetést vagy órabérben vagy az éves bér átlagot mondják. Itt kint elég öszetett az órabér. Aki elmúlt 21 éves annak jelenleg 6.19 GBP / óra a bére. Mivel a kérdezõ 18 éves emberrõl ír, aki nem diák annak jelenleg 4.98 GBP /óra a bére..
7. vagyok. Engem ugyan nem vizsgáltak ki, de a kislányommal a 30. hétig Astrix-ot kellett szednem ami egy enyhe véralvadásgátló. Valószínûleg nálam is alvadási problémák álltak a háttérben.
Küzdenék érte.
A meglevõ babád is bizonyítja, hogy nem lehetetlen, ha igazán akarsz valamit! Ha vágysz babára, én a helyedben nem adnám fel! El sem tudom képzelni, hogy mennyire megterhelõ lehetett ez neked akkor, én "csak egyszer" veszítettem el babát, a 7. héten, de épp elég sokk volt. De nem adtad fel akkor sem, erõs vagy és kitartó! Szerintem most se tedd! Megkérdezhetem, hogy mi a biológiai oka annak, hogy ez történt? Mert azért ez nem egy természetes dolog, komoly problémának kell a háttérben állnia, vagy valaminek, amit nem kezelnek megfelelõen... (ne haragudj a kérdésért, csak a baba után engem is kivizsgáltak, két helyen rosszul kezeltek, és a harmadik helyen találtam meg azt, amire igazán szükségem volt. Felmerült bennem, hogy talán te sem a megfelelõ helyen keresed a megoldást.)
Én eddig sem bírtam volna. A 21 hetes baba elvesztése nagyon megviselt volna. De ez én vagyok. Ha belevágsz remélem sikerül!
Ne háborodjatok fel, a 9-es csak saját magáról beszél! Sajnos beteg szegény és így vezeti le... Én kérdeztem rá a problémádra. Nekem is PCOS-m van, de nincs mellette pajzsmirigy és genetikai betegség (egyelõre legalábbis nem tudok róla). KÍvánok neked minden jót és sok erõt, kitartást és végül sikeres várandósságot! Ignorálj minden negatív hatást! Menni fog! Aki ennyit képes küzdeni egy babáért, nagyon megérdemli, hogy anya legyen!
Én bevállalnám. Nekem így alakult: egy vetélés 10 hetesen, egy méhen kívüli, egy egészséges kisfiú, utána több kémiai terhesség, amit nem kellett mûteni, majd egy vetélés 8 hetesen. Rá két hónapra megint terhes lettem és egészséges kislányom született. Nemsokára 1 éves lesz. A szívemmel vágyom egy harmadikra is, de azt már nem merem bevállalni.
Én is mindent megtennék a tesóért. Van egy 2évesem, de a tesó szerintem mindennél fontosabb lenne majd neki.
kerdezdd meg az orvost...
A kérdező hozzászólása: Nagyon cuki muki vagy Huhuuuuu :) :) Vannak dolgok amikrõl az emberek nem tehetnek. Lehet hogy majd egyszer te is fogod látni az ultrahangon a saját gyereked csökevényesedett végtagokkal, és nem fogsz tudni tenni semmit, csak bõgni és üvölteni. És utána nagyon nagyon remélem nem fogsz több gyereket bevállalni, pont az általad leírtak szerint. Ez egy dolgot jelent. Empátiából megbuktál! Gyávaságból jeles! Ez meg az én véleményem. Errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehetne megmenteni több babát? Nem értelek. Tudod küzdök, azért küzdök, mert nem akarom hogy a kisfiam felnõtt korára egyedül maradjon mint a kisújjam. Testvérem nekem nincs, a férjem testvére már idõs a családalapításhoz, nincs esély ott sem, hogy legyen legalább egy unokatestvére a fiamnak. Kihalulnk szépen sorra mellõle, és teljesen egyedül fog maradni. Ezt nem szeretném. Neked van testvéred? Lesz kire számítanod majd 30-40 éves korodban? Ez nem az EGO-ról szól. Messze nem. Nem az eltartottak pénzébõl kezeltetem magam nyugi, magánrendelésre kell járnom, mivel amiért a TB-t fizetem 5 perc alatt elintéznek, és min.2-3hónap a várakozási idõ, mire idõpontot kapok. Igen, sajnos találkoztam olyan emberekkel is, akik azt mondták, hogy hagyjam el a férjem, mert egy genetikai hulladék, hogy csak beteg gyereket tud nekem csinálni.....tehát kaptam már tõled durvábbat is. Nem haragszom, csak nem értelek. A másik válaszolónak üzenem: nekem 3, 6 volt a TSH. A tied tökéletes. Most az enyém 0, 01, doki szerint igaz túlmûködök, de ez még tökéletes a babához. Inzulinom szutyok. A két órás cukorterheléses vizsgálat félig sikerül, az idõ lejárta elõtt 10 percel kihánytam az anyagot, így nem vették le a másodikat. Újra kell majd mennem. Az éhgyomri inzulinom 12, 6 lett. Ez magas.
Kedves kötekedõ válaszoló. Mielõtt nagyon belelovalod magad, nézz már utána mirõl van szó. A Leiden mutáció egy véralvadási zavar, ami a népesség 10%-ánál elõfordul, magyarul minden 10. embernél. A kérdezõnek ennek egy enyhébb változata áll fenn.
ne haragudj kerdezo, nem akartalak megbantani... csak azt nem ertem hogy ha tudod, hogy meghalhat a baba...az miert jo??? annyi babat meglehetne menteni vele...es raadasul TUDOD hogy beteg lesz :O
18-as. Állj le, senki nem kíváncsi rád! Aki szerint szeretni valakit minden hibája ellenére egoista dolog, az nem normális. Nem akkor lehet csak szeretni valakit, ha tökéletes, mert olyan nem létezik! Hidd el, te is beteg vagy valahol, csak nem tudsz róla, vagy nem tartod olyan fontos betegségnek! Szállj le a magas lóról, és ne oszd itt az észt!
Lehet mi egoisták(?, pff) vagyunk, de te meg egy agybeteg, érzéketlen hülye ember.Gratulálok!Még nem akarsz valamit írni?Süllyedjél még mélyebbre!
Kérdezõ, neked mennyi a tsh-d? 7-es válaszoló vagyok. Nekem pont azelõtti hónapban nézték amikor terhes lettem a kislányommal és 2, 5 volt. Elméletileg ez is kicsit magas a teherbeeséshez, de nekem így is sikerült.
Tõlem kérdeztél: Belgyógyász kezel PCOS-sel, nem nõgyógyász, csináltatott mindenféle hormon vizsgálatot (nõi hormon, tesztoszteron, pajzsmirigy) és cukor-inzulin terhelést is, és úgy határozta meg a kezelést. A TSH-m 1, 060 mlU/L lett (A referencia szerint ennek 0, 4 -4 között kell lennie, azt mondta, hogy ez több, mint rendben van nálam, szerencsére.) Te mit gondolsz? Neked mennyi volt? És a terheléses inzulinod?
Ne foglalkozz vele kedves kérdezõ! Csak provokálni akar. Már jelentettem a modiknak. Az ilyen felfogás szerint senki nem vállalhatna gyereket, akinek a családjában bármilyen betegség elõfordult. Õ bizonyára alapos családfakutatás után dönt majd a gyerekvállalásról, bár biztos talál majd a felmenõi között legalább egy szívbeteget, így inkább gyermektelen marad, mint hogy egy tökéletlen utódot hozzon a világra. Röhejes. Tiszta Gattaca.
A 9-es hozzászólásról megvan a véleményem! Az ÉLET nagy igazságosztó! Én nem rég engedtem el a 2. kisbabámat genetikai beteg volt; az elsõ pedig megszületett, mert az orvosok nem vették észre, hogy beteg! Szörnyû, hogy valaki ilyet tud írni! Csak ír és ír meggondolatlanul, és fogalma sincs arról, hogy nem csak a társadalom tartja el, és hogy ez mivel jár egy családnak......!Sõt! Az ÁLLAM mellette sincs a beteg gyereket nevelõ családoknak!!!! Mi a mai napig küzdünk egy egészséges babáért. A CÉLT kell nézni, nem a mindennapokat elõsorban!
Kérdezõ! A genny "emberek" mindenhol ott vannak. Gondolj csak bele milyen savanyú élete lehet ha ilyen kommentekben leli örömét? Drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: :) :) Köszönöm..:) Nagyon jó esik a bátorítás! :) ..és szükségem is van rá :) Megkérdezhetem tõled, hogy pajzsmirigyedet nézték-e? Mennyi lett a TSH-d? Azért kérdezem, mert több orvos is azt mondta az én eredményemre, hogy jó, normál tartományon belül van. Mikor az endokrinológus meglátta, rögtön mondta, hogy ilyen értékkel nem sikerül a baba. A babához túl magas attól független hogy a referenciatartományon belül van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõ babám (kisfiú volt) beteg volt. Csontfejlõdési rendellenesség, nem volt mese, meg kellett szülnöm. Utána még három vetélésem volt. Közben orvosról orvosra jártunk. Genetikai intézet, kiskatonavizsgálat stb.. Ekkor derült ki, hogy a pajzsmirigyemmel is gond van, arra kaptam gyógyszert, illetve PCO-t diagnosztizáltak nálam, és közölték, ne is tervezzük a babát, és kár védekezni legalább fél évig, mert kizárt hogy teherbe essek. Két hét múlva pozitív lett a tesztem mindezek ellenére. Komplikált volt a babavárás, és necces, de ennek ellenére a 42-ik héten bújt ki a fiam, pedig azon imádkoztunk, hogy a 35-ik hétig bírja ki a pocakban. Tavaly már ismét a babaváráson gondolkodtunk, azt hittük, mivel a problémám már kiderült, szedek gyógyszert, probléma már nem lehet. Ennek ellenére tavaly novemberben volt egy missad ab 11 héten, és egy idén márciusban. Ismét orvos (endokrinológus). Ismételten vérvétel. Most lett meg az eredmény. Homozigóta mutáns génem van. Sajnos pontosan most nem tudom leírni mi a pontos neve, mivel nem otthonról netezek, de a doki annyit mondott, hogy nem olyan durva mint a LEIDEN mutáció, a folsavfelszívódáshoz is köze van, de amint pozitív lesz a tesztem azonnal el kell kezdenem magam szúrni. Már fel is írta a receptet, otthon van a szuri a fiókban. Már csak arra kell várnunk hogy legyen egy pozitív tesztem.
Én megpróbálnám. Nekem Leidenem van (igaz semmi más) és egy egészséges 3, 5 éves fiam. 13 hetesen anno elkezdtem vele vérezni, s önhatalmúlag leállítottam a véralvadásgátlót. Most várjuk a kistesót, s mikor mindez szóba került, annyit mondott az orvos, hogy ahhoz képest, hogy nem kaptam a szurikat, egész jól nézek ki. Szóval kitartást és küzdjetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!