Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell egy óvszert (19 db)

10 hónapig szedtem egyfajta fogamzásgátlót (Diane35) és ugy 2 hónapja hagytam abba. Most még lehetek terhes ha óvszer nélkül szexelek? Mert azt hallottam hogy kell egy idö mig visszaállnak a hormonok, és még 1 pár honapot nyugodt lehetek. Vagy nem?

Legjobb válasz: ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.

ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.
Ehhez már IQ kell... ne szaporodj, kérlek!
Ne írd ezt, mert a végén még valaki elhiszi! Vajon miért van ott a leírásban, hogyan kell pótolni akár fél nap kiesést? Viccbõl? Ja: hogy a leírást el is kellene olvasni? De aki nem tud olvasni, az kérdezheti az orvost is. Azért van.
Ha abbahagyod, EGY nap múlva terhes lehetsz!!! Kivéve, ha beszeded a levelet, mert akkor még a 7 napban véd. Ha elkezded az újat, ki kell várni az idõt, amíg véd. Amit olvastál, az meg arra vonatkozik, hogy 1-2 hónapig még jobb, ha nem esel teherbe, mert árthat a babának (segítség: addig GUMI!) TÉNYLEG NE SZAPORODJ!
Itt is a 1, 25 ös szabály érvényesül. Vagyis ha 10 hónapig szedted, akkor 12, 5 hónapig véd a gyógyszer.
Na azért hülyeségeket nem kell beszélni, 1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes, azért kell a szervezetnek idõ míg kiürül a gyógyszer és visszaáll a régi rend. de persze azért két hónap nem kell hozzá.
"1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes" 1 nap alatt a petesejt kezd el érni, aztán 1-2 nap múlva lesz terhes az életben maradó spermiumokkal. Ha abbahagyja a gyógyszert, akkor 1 napja van, amíg még védett. Több nincs.
természetesen beleszámítottam, hogy a spermiumok akár 5 napig is eléldegélnek, és ezzel együtt mondom, hogy több mint valószínû hogy akkorse fog már rögtön az elsõ héten teherbe esni. nekem egy sürgõsségi tabi bevétele után 3 hónapig nem volt peteérésem. tudom az keményebb hormon, mint az antibébi, de azért mindkettõ káros hatással van a késõbbi petetermelésre. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen "petétnehezentermelõ", de szentem másoknak is kell pár nap.
Igen - általában kell idõ. DE NEM MINDIG ÉS NEM MINDENKINEK! A kérdezõ - gondolom - nem akar az az 5% lenni, aki rögtön teherbe esik.
Remélem megmostad a vónalzot miután megmérted.
átlagosan 4 cm, de ha már használtál gumit, akkor rajta van a csomagoláson is ábrával.
HA veszel egy óvszert rá fogsz jönni hogy nem olyan mint a nejlonzacsi, hanem rugalmas. Tehát univerzális méret, maximum ha picit vastagabb a cucc akkor nem ér végig, de ekkora méretnél nem lesz ilyen gondod.
vedd meg a legnagyobbat és locsold a farkad amíg bele nem nõl XD
Mindegyik óvszeren rajta van a mérete. 52 mm körüli szokott lenni.
Nem kéne trükközni olyan dologgal ami igazán fontos.
k*rvának jó ha tudja neked nem fontos

Hogy kell felhúzni egy óvszert a barátom péniszére?

T?le nem merem megkérdezni,mert félek,hogy akkor csalódni fog bennem.Nem szeretném ezzel a kérdéssel letaglózni vagy a pillanat hevében ezzel el?állni.

Legjobb válasz: Amikor már merev a barátod pénisze, akkor az óvszernek a tetején a kis csücsköt összeszorítod, hogy ne maradjon benne levegõ, és utánna ráteszed a merev hímvesszõre, ugy, hogy lefele tudd a két ujjaddal gurítani a felcsavart gumit teljesen a pénisz tövéig légmentesen. Lehuzni pedig gongolom a barátod fogja, de ha azt is szeretnéd tudni, akkor kérdezd meg azt is! MERT ITT SZIVESEN VÁLASZOLNAK, nem ugy mint az elõzõ válaszadód! Amugy meg: SOK SIKERT:D:D:D

Amikor már merev a barátod pénisze, akkor az óvszernek a tetején a kis csücsköt összeszorítod, hogy ne maradjon benne levegõ, és utánna ráteszed a merev hímvesszõre, ugy, hogy lefele tudd a két ujjaddal gurítani a felcsavart gumit teljesen a pénisz tövéig légmentesen. Lehuzni pedig gongolom a barátod fogja, de ha azt is szeretnéd tudni, akkor kérdezd meg azt is! MERT ITT SZIVESEN VÁLASZOLNAK, nem ugy mint az elõzõ válaszadód! Amugy meg: SOK SIKERT:D:D:D
mért ne kérdezhetne ilyet??? ez nem egy olyna dolog, amit magátol megtud az ember...ezt igenis meg kell kérdezni! a második hozzászolo egyébként azthiszem mindent elmondott amit tudnod kell rola!
megfogod és felhúzod vagy elolvasod a használati utasítást ami a dobozában van!
benne van a használati utasításban bár 3 év alatt biztos megtanultad. vagy ott a Google
Az elõttem szóló jól írta le, de elötte nyalogasd puszilgasd egy kicsit.Nagyon örûl majd a baátod.
mennyi idõs vagy hogy ilyet kérdezel?

Hogy kell felhúzni egy óvszert?

Ugy tűnik végre eljött az én időm és lehet hogy hamarosan szexben lesz részem, és nem szeretnék bénázni a csaj előtt. Ezért mik az alapvető technikák?

Legjobb válasz: De szégyen! És szégyen lemarházni azt aki válaszol a kérdésedre! És 24,5 évesen tudni kell egy használati útmutatót elolvasni, ez a szégyen!

De szégyen! És szégyen lemarházni azt aki válaszol a kérdésedre! És 24, 5 évesen tudni kell egy használati útmutatót elolvasni, ez a szégyen!
szúrj egy kis lyukat a tetejére, és akkor nem fog beszorulni a levegõ. amúgy meg ha elsõ alkalom akkor az óvszerfelrakás lesz a leghosszabb mûveleted azon az estén :D
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg [email protected]ódj meg te provokatív szerencsétlen...életképtelen meg anyád. Nagy a szád a GYK-n de sztem egy senki vagy és életetben nem volt fogalmad arról hogy mi a nõ. A kotonról meg papolsz, talán ahhoz az egyhez értesz, egész életeden át ezt az egyet volt alkalmad tanulmányozni. Gratulálok ehhez!
Ehhez nem tudsz gratulálni, mert ez csak a te fikciód, a te kis agyadban létezik, azaz nekem ehhez nem kell gratulálnod :-P Egyébként szoktam vállalni magam, sokan ismernek innen és tudják ki vagyok. Neked neten nem adom ki, mert kiszámíthatatlanul agresszív vagy, de személyesen bármikor eléd állok, ha meg akarsz róla gyõzõdni, hogy van e alapom így osztani az észt. 8.30-17-ig dolgozom, utána alkalmas :-P Kotonról annyi pici fogalmam van, hogy jó 20 éve használok rendszeresen. A nõkrõl valóban nincs. Úgy a 15-20-ik körül azt hittem, hogy igen, aztán 30 pár után rájöttem, hogy mégsem ... és feladtam, hogy rájöjjek ...
A kérdező hozzászólása: Értem...nagy nõcsábász hírében voltál...szóval így állunk :) Mostmár világos miért hordod fenn az orrod. Nem állítom azt sem hogy tilos ezt tenni, az ember legyen büszke sikereire, megvalósításaira, de ha már természetes szelekcióról beszélsz, simán kihivnálak a csajozáson kívül bármire, hogy mutassak én neked életképességet. Sztem szétcsészném az orrod bármilyen sportban, fõleg küzdõsportban. Ezt csak azért mert természetes szelekcióról beszéltél, ami, hangsúlyozom nem korrekt dolog hisz emberek vagyunk, de simán állnék elébe...talán vissza tudnálak hozni a földi világba, mert ott fenn a fellegekben könnyû ítéleteket alkotni.
Nem voltam nagy nõcsábász (híre meg abszolút nem volt, mert diszkrét vagyok e területen :-P ), visszahúzódó, csendes személyiség voltam mindig. De ez nem zárja ki azt, hogy szeressem a szexet és mûveljem, de a nagyobb része 35 éves korom fölött jött már össze. Én mondtam mikor érek rá, nem tudsz megijeszteni bunyóztam eleget és legtöbbször nem sportból ... állok elébe! De azért ha ilyenen töröd a csökött agyad, úgy sportszerû, hogy tudj róla: egy kis Judo-val, Tai-Chi-vel, Aikido-val és Defendo-val képeztem magam, így az elmúlt 25 évben, ebben a sorrendben.
Ja! Azt nem mondtam, hogy egy agresszív állat vagyok, néha csak úgy szórakozásból elmegyek valami lepusztult helyre, hogy verekedjek egyet, amikor az esne jól :-P
A kérdező hozzászólása: :) )) Szerintem meg egy mozgásképtelen, szánalomra méltó hájas kis törppapa vagy, aki szerepeket aggaszt magára, hogy az elszerencsétlenkedett életét egy picit felpezsdítse a virtuális világban. Messze állsz attól apukám hogy képzett harcmûvész legyél, mert az hogy elmentél egy két órára és hasba rúgtak, oszt elvitt a mentõ, még nem jelenti azt hogy képes is vagy arra hogy leadj egy rúgást. Ha meg 35 éves korod után tudtad összehozni hogy nõket vigyél az ágyba, akkor nekem nyugodtan köszönhetsz kezitcsókolomot. Amúgy meg nem fecsérelném az idõmet rád, hogy elagyabugyáljak egy szánalomra méltó alakot, aki ossza az észt és kérkedik mindenféle ovodás dologgal, ezt inkább a sorsra hagynám, szerintem megkaptad tõle a részed :P Na jó, már kezdem rosszul érezni magam ezektõl a szitkozódásoktól, amúgy abszolút nem ilyen vagyok és nem értem miért csinálom, mert nagyon kevés ember tudja kihozni belõlem ezt. Úgy gondolom hogy ehhez ismét külön gratuláció neked! :) Az ilyen embertípusokkal valahogy mindig is konfliktusba keveredtem.
Szövegértelmezési gondjaid vannak: nem 35 éves korom után tudtam összehozni, hanem a nagyobb részére onnantól nyílt alkalmam (mondjuk 2/3-a arány). Csak, hogy pici képed legyen rólam: nem vagyok hájas törppapa, átlagos 182 centis magasságom van és vékony, szikár alakom. És bármikor eladom magam korod bélinek, ahogy szoktam is alkalmanként (igyekszem jól tartani magam :-D ) :-P A Judo még sportnak indult anno, a Tai-Chi valóban hobbi volt csak, az Aikido és a Defendo pedig az akkori foglalkozásomhoz kötelezõ volt. Ennyit az egy-két edzés és elvitt a mentõ fikciódról. Nem kérkedés volt, arra nincs szükségem, Te kezdeményezted a témákat és én csak arra reflektáltam. Igen egyébként én ilyen kis perverz vagyok: sikerült magadat lealacsonyítani, bár valóban nem értem miért jó ez nekem, de hát ha egyszer megtehetem :- :-D Bebizonyítottad, hogy tényleg nincs több eszed, mint ami a nyitó kérdésedbõl is leszûrõdött, ugyanis intelligens ember a helyedben rég lelépett volna ebbõl a beszélgetésbõl és nem reagál agresszióval és alpárisággal. (Nem tudom feltûnt -e, hogy egyedül Te húztad itt fel magad? :-P) Na a heti kis gonoszságom megvolt, léptem! Sok sikert az óvszerhúzáshoz!
A kérdező hozzászólása: Az õszintét megvallva nem igyekszem kibújni a konfliktusok alól, sõt inkább keresem õket :P Az inteligenciámmal kapcsolatos végkövetkeztetéseddel kapcsolatban meg csak annyit, hogy pénzügyi tanácsadóként nagyon sokféle emberrel kerülök kapcsolatba és társalognom kell velük. Vannak közöttük jófejek akikkel hamar elintézzük a dolgunkat, de akadnak kifejezetten idegesítõ természetû, akadékos emberek is. Sajnos a beosztottságomból adódóan nem szabad kiürítenem magam ott elõttük, mintegy helyben letudva az egészet, muszáj magamban tartanom az egész szart, ha meg akarom tartani a munkahelyem :) Ezért sokszor olyan jólesik valakire egyszerûen jól rákiabálni és elküldeni az annyába. Természetesen ez nem neki szól, csupán egy eszköz a feszültségtõl való megszabadulásra. Amúgy örömmel tölt el, hogy amellett hogy magam is levezettem a felgyülemlett stresszt rajtad, még téged is szórakoztatott és örömöt szerzett a kárörömre éhes lelkednek :P És amúgy k.u.rva nagy a szerencséd hogy nincs kedvem most odamenni és bemosni neked egyet :D
Ez mekkora LOL!!! Nem véletlen találtunk egymásra! Amíg nem GYK-ztam, addig hasonlóan szórakoztam a pénzügyi és biztosítási tanácsadókon élõben! Direkt mindegyikkel leültem beszélgetni, amelyik megkeresett. Általában 10-15 percnél többet egy sem bírt és sírva menekültek el. Bár azok közül is volt, amelyik fenyegetõzött ... de hát a szája, mint látjuk itt is, bárkinek lehet nagy :-P Azért arra a bemosásra még gyúrj egy kicsit ... :-P Na tényleg befejeztem ...
Van róla tudomásom, hogy különbözõ embertípusok vannak. Viszont rossz emberi tulajdonság - nem csak az enyém -, hogy a más embertípust megítéljük. Nem hiszem, hogy nekem "mûvelõdni" - bár ez elég rossz szó rá - kellene ebben a tekintetben, fõleg, hogy én már inkább lefelé épülök :-P Az én szememben az életképtelen emberfajtát nem pátyolgatni kell. Én hiszek a természetes szelekcióban: hulljon a férgese. Nem érzem kötelességemnek, hogy amíg én küzdök az életben mindenért - kapcsolatok, család, munka, stb. -, még mellette az életképteleneket is pátyolgatnom kelljen és dühít amikor ilyen emberekkel találkozok. De egyébként gratulálok: örülök, ha Te megküzdesz magaddal és életképes leszel és kilépsz a [email protected] szerepbõl! Komolyan! Viszont akkor is szánalmasnak tartom egy ilyen kérdés feltevést GYK-n. Általában egy férfi olyan 14 éves koráig legkésõbb beszerez egy óvszert és kipróbálja: felhúzza, beleveri :-P Prímán rá van írva mindegyikre, hogy hogyan kell használni. Ha parázol, akkor vegyél két csomagot és próbálgasd otthon. Ennyire legalább legyél életképes, hogy ezt a kérdést meg tudd oldani, mert különben hiába jutottál el odáig, hogy végre randizol egy nõvel. Ha ennyit képtelen vagy megtenni, akkor úgy is el fogod cseszni. Úgyhogy küzdj meg magaddal, vegyél egy csomag kotont, olvasd el a használati útmutatót és csinálja egy görbe estét: verd tele mindegyiket! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Miért volna szánalmas? Vannak emberek akik félénkebbek, izgulósabbak és nem tudnak egykönnyen ellazulni. Én hatalmas erõfeszítéseket tettem hidd el hogy idáig eljussak, hogy egyáltalán egymás után többször is eljõjjön velem egy lány randizni. Ilyen csak az egy álomvilágban volt lehetséges számomra. És ami egyiknek nem jelent semmi erõfeszítést, az a másiknak komoly harc...ezt csak akkor érted meg ha felismered hogy léteznek különbözõ embertípusok. Amíg te csak arra összpontosítasz hogy másokkal küzdj meg, addig nekem meg kell küzdenem biz saját magammal is. De sztem még mûvelõdnöd kell neked ahhoz hogy az ilyesmiket megértsd.
Nekem azért elvárásom, hogy egy felnõtt ember el tudjon olvasni egy 4 pontos használati útmutatót és ne marházza le azt aki válaszol a kérdésére. Ez a 8 éves szint ... Nem kell ennek az elvárásnak megfelelned, persze! Úgy éled az életed, ahogy akarod; én meg úgy sajnállak le, ahogy én akarlak. Ennyi! Az, hogy eddig a markod dugtad és szerintem ez szánalmas az a szubjektív véleményem, a fentieken kívül. Ha Te ezt egy nyilvános fórumon kihirdeted, akkor számíthatsz rá, hogy valaki véleményt alkot errõl. Ha nem tudod más véleményét elviselni, ne írd ki ... :-P
Ne hogy kiszúrd a tetejét!!!XD
Mire jó a használati útmutató?!
A legfontosabb, hogy a farkadra húzzad!
Egyet bonts ki otthon mikor egyedül vagy és vizsgáld meg.Próbáld fel.Óvatosan kell kinyitni a csomagolásból, majd összeszorítani a tetején a kis bigyuszt és óvatosan legörgetni a péniszen. Van ám használati útmutató minden doboz óvszerhez :D
A kérdező hozzászólása: Marhák! Sokat segítettetek! Amúgy nem elsõ alkalom, volt már részem ilyesmiben csak akkor nem én húztam föl, de a néni olyan gyorsan felhúzta hogy nem volt idõm ellesni a technikát.
a néni... LOL :D
Most komolyan! Hány évesen teszel fel ilyen kérdést? Amúgy valóban van használati utasítás...
A kérdező hozzászólása: 24 és fél éves vagyok. Remélem nem szégyen ebben a korban elérni azt hogy egy lány lefeküdjön velem.
A kérdező hozzászólása: Mac 8 kötsög vagy! Jól választottad a neved, 8 éves gyerek szintjén lehetsz agyilag. Az meg hogy ki mikor kezdi el szexuális életét élni az csakis õtõle függ, semmilyen társadalmi normáktól meg elvárásoktól. Ha eddig nem éreztem szükségét, jól elvoltam a saját markommal, akkor meg mi van? Hadd döntsem el én mi nekem a jó és ne mások elvárásai szerint éljek!
A kérdező hozzászólása: Érdekes egy embertípus vagy mindenesetre. Komolyan mondom nem tudom hová kategorizáljalak. De a magad módján szimpatikus is vagy.

Szerintetek mennyi idő kell egy kapcsolatban, hogy a lány elkezdjen fogamzásgátlót szedni, ahelyett, hogy óvszer használjunk?

Szóval a helyzet az, hogy az összes korábbi barátn?m tablettázott, mikor velük összejöttem, szóval egy-két kivételt?l eltekintve nem volt szükségem óvszerre, ráadásul sokkal jobban élvezem a gumi nélkül a szexet, mint használva azt. A mostani barátn?mmel viszont gumit kell használnunk, és nem akarom ráer?ltetni a gyógyszer szedését, de anyagilag és élvezetben is sokkal jobb lenne, ha átállnánk rá. Szerintetek mennyi id? kell egy kapcsolatban, hogy "jogos" legyen a felvetésem?

Legjobb válasz: en akkor kezdtem, amikor elszakadt a gumi, és paraztam, h mi lesz, ha megint elszakad. a bizalmat ki kell várni.. ez a titka.

en akkor kezdtem, amikor elszakadt a gumi, és paraztam, h mi lesz, ha megint elszakad. a bizalmat ki kell várni.. ez a titka.
Lány vagyok. én 3 hónap együtt járás után mondtam a barátomnak h szedni fogom a gyógyszert. mindkettõnknek rossz vt a gumi. és már megvolt a bizalom is.
Én picit máshogyan közelíteném meg a kérdést, nem annyira a bizalom oldaláról. Ez egyéni dolog, de nálam már a legelsõ együttlét is nagy fokú bizalmat feltételez, így a fogamzásgátló szedése a továbbiakban nem annak a függvénye. Sok más szempont jön inkább szóba. Szeretne-e tablettát szedni egyáltalán? Ez nem mindig amolyan "ha szeretsz, megteszed értem" dolog. Van, aki nem szedhet, pl. ha volt már trombozósia, vagy egyéb egészségügyi okok miatt. És van, aki hosszú távon érzi a tabletta káros következményeit. Ezek nem bizalmi, hanem inkább egészségügyi szempontok. Szerintem kérdezz rá, hogy szedne-e, mert ez nem elsõsorban attól függ, mióta tart már a kapcsolat. El tud menni a nõgyógyászhoz és konzultálni vele, a többi pedig majd kiderül. L/22
hát elöször ne a szexre menj hanem ismerd meg a lányt és ö is ismerjen meg téged.ha nincs szerelem akkor nem is kell a gyerek
Én a Barátnõmmel 5 hónapig védekeztünk. Majd fél év után elkezdte szedni a fogamzásgátlót, mert tudja hogy utálom az óvszert:)
Mi 4 éve óvszert használink, pedig teljesen stabil a kapcsolatunk. Nem szeretne gyógyszert szedni, és ezt meg is értem, az egyéb mószerekben pedig nem bízunk (pl krémek). Persze nekünk is sokkal jobb érzés gumi nélkül, de ez így megmarad az igen ritka, "extra biztonságos" egy-két napra, és akkor is csak vigyázva... :-D 27F
hát én is a barátommal már 1, 5 éve használunk óvszert, de én nem szeretnék gyógyszert szedni, õ meg szeretné hogy szedjek. teljesen megértem, mert persze kényelmesebb, jobb, élvezetesebb, de én meg (ahogy a 2-3-mal elõttem szóló is írta) egészségügyi probléma miatt nem szeretném. nem az hogy lenne bármiféle betegségem(lehet hogy van valami betegségem kitudja:O), de én nem szeretném a hormonális változásokat, az elhízást, a menstruáció kimaradását(ami nagy nehezen már beállt). meg ugye ha kihányod a gyógyszert akkor mi van stb.... én ellene vagyok még. ja és még egy! sokszor lehet hallani/olvasni, hogy gyógyszer mellett is teherbe estek. inkább óvszer(amit szex közben akár 1-2* is ellenõrizhettek) , mint hogy minden hónapban parázni a gyógyszer mellet, hogy terhes vagyok-e vagy sem. nekem ez a véleményem, aztán lehet 10 év múlva már máshogy fogom ezt gondolni. 19/L
utolsó, nem igaz, h elhizol, meg h kimarad a menstruaciod.. ezek nem a 80 - as évek!!
A kérdező hozzászólása: a tegnap 10:07-esnek: Másfél éve ismerjük egymást, baráti szintrõl léptünk tovább, és az érzelmek már nem kérdésesek. Az ágyban sincs probléma, nem azért tettem fel a kérdést, pusztán annyit akartam tudni, hogy mennyi idõ, amíg "jogos" lenne felé a felvetésem. De azt le is írtam, hogy nem ráerõltetni akarom a gyógyszer, csak maga a gondolat, hogy esetleg azzal.

Szeretkeztunk parommal, vedekeztunk de az ovszer kiszakadt es egy keves sperma belem ment. Meg csak par ora telt el az aktustol, holnap reggel vennek 72-oras tabit, hogyan kell beveni?

Mind a 2tot bekell? Es kb. menyire megbizhato vagyis 10% higy nem leszek terhes utana? Es kb. menyire kerul? Valaszoljatok pls. Nagyon felek. es muszlay elote orvos felirva?

Legjobb válasz: 85% a hatása, rá van írva. De ez attól is függ, hogy hányadik napon vagy. Szerintem nem lesz gond! Tinédzser ambulanciára kell menni, megmondod, hogy esemény utánit akarsz, felírják, max kérdezget 1-2 dolgot (mikor jött meg utoljára), aztán kiválthatod (célszerû a kórház gyógyszertárában mert nem lehet kapni mindenhol). Attól függ milyet ír fel a doki, van amelyikben csak 1 tabletta van. Minden rá lesz írva a tabletta tájékoztatójára, olvasd el! Utána pár óráig nem szabad hányni és hasmenésnek lennie. Lehet, hogy vérezni fogsz tõle enyhén pár napon belül, utána elvileg rendesen megjön. De lehet, hogy késik kicsit. 2-3 hét múlva csinálj tesztet!

85% a hatása, rá van írva. De ez attól is függ, hogy hányadik napon vagy. Szerintem nem lesz gond! Tinédzser ambulanciára kell menni, megmondod, hogy esemény utánit akarsz, felírják, max kérdezget 1-2 dolgot (mikor jött meg utoljára), aztán kiválthatod (célszerû a kórház gyógyszertárában mert nem lehet kapni mindenhol). Attól függ milyet ír fel a doki, van amelyikben csak 1 tabletta van. Minden rá lesz írva a tabletta tájékoztatójára, olvasd el! Utána pár óráig nem szabad hányni és hasmenésnek lennie. Lehet, hogy vérezni fogsz tõle enyhén pár napon belül, utána elvileg rendesen megjön. De lehet, hogy késik kicsit. 2-3 hét múlva csinálj tesztet!
Elõzõ vagyok. Miért kérdezgetnék a fiút??:O Jaj már... Elmész (szerintem inkább lánytesót vagy olyat vigyél magaddal, aki már volt nõgyógyászaton és megnyugtat), lehet, hogy be kell jelentkezned (nem vicc, én mondtanm reggel, hogy sürgõs, mondták akkoris be kell és délután vissza kellett mennem, de nyugi idõn belül vagy bõven). Vigyél TB kártyát, el ne felejtsd! Meg 5000en felül van a tabletta. Szóval bemész, annyit mondassz, hogy esemény utánit szeretnél és fel fogják írni, ha a doki lenézõ, akkor megmondod, hogy kiszakadt. De ilyen nem fog elõfordulni, hiszen orvos. Nem fog kérdezgetni, más nem is kell hozzá, csak te és a TB kártyád!
Elvileg csak az ügyeletes háziorvos írhatja fel. Ne félj, látott õ már durvább eseteket is, nem fog rajtad meglepõdni... :) Viszont siess, mert minél hamarabb veszed be, annál magasabb a hatásfoka!!! És vidd magaddal a párodat is, mert úgy tudom, õt is kérdezgetik dolgokról.
A kérdező hozzászólása: maskulonben melyek a mellekhatasai?
A kérdező hozzászólása: hupsz elrontotam 100%* a 10 helyet
elsõ vagyok, nekem barátnõmmel esett meg ilyen, és ott ez történt. lehet, hogy csak alapos volt az orvos, de egyetlen ilyen esetet ismerek ez alapján írtam.
Háziorvos vagy nõgyógyász írja fel és 4-5 ezer körül van az ára. 84-85% a hatékonysága és van olyan amiben két tabletta van (14 óra különbséggel kell bevenni) és olyan is amiben csak egy. A doki úgyis el fogja mondani, hogy és mikor kell bevenni, meg rajta van a betegtájékoztatón is, azt mindenképpen olvasd el.
Ez tök jó amiket leírtatok!sokat segít nekem is, mert velem ugyanez van! csak még annyi bajjal, hogy 3 hete volt abortuszom. szóval a hormonjaim eléggé felborultak, és a terhességmegszakítás után iszonyú könnyen teherbe lehet esni. Na és már a párommal létesítettem szexuális kapcsolatot, védekeztünk, ám kiszakadt, hasonló esetben! énis ilyen 72 órással próbálkozzak?? vagy van másféle pár napon belüli találmány amit tudnátok ajánlani??! elõre is köszi.

Elég régóta szedek Dienille-t, tegnap az elsõ heti egy pirula kimaradt. Egyáltalán nem mérvadó, hogy huzamosabb ideje szedem már, ilyenkor mindenképp kell használni óvszert?

Akkor is, ha nem belém megy el a fiú?

Legjobb válasz: 2 éve szexelek a barátommal úgy, hogy kihúzza + naptármódszer kombó. Egyszer sem lettem terhes.

2 éve szexelek a barátommal úgy, hogy kihúzza + naptármódszer kombó. Egyszer sem lettem terhes.

Valki be tud linkelni egy olyan videot ahol pontosan megmutaják azt hogy kell felhúzni az óvszert?

Legjobb válasz: 1. youtube 2. keresés mezõ 3. how to use a condom 4, keresés 5. kattints az elsõ találatra 6. Ámuldozz.

1. youtube 2. keresés mezõ 3. how to use a condom 4, keresés 5. kattints az elsõ találatra 6. Ámuldozz.
Nem kaptal hozza hasznalti utmutatot?

Hogy kell fölrakni egy óvszert?

pontosan

Legjobb válasz: megveszed a boltba, kiveszed a kosárból, utána hazamész, kinyújtod a kezed, és felrakod a polcra.

megveszed a boltba, kiveszed a kosárból, utána hazamész, kinyújtod a kezed, és felrakod a polcra.
Most ugye viccelsz? :O ...... :O elképesztõ.... gyakorold egy banánon.....:O
Veszel egy srácot, akit szeretsz! Veszel egy óvszert, majd kibontod. A szádba vesed úgy, hogy a végét egy kicsit megfogod a fogaddal úgy, hogy a legördülõ része kifele legyen. A fiú ölébe hajolsz, és óvatosan, de határozottan ráilleszted a péniszére, majd egy határozott lassú mozdulattal közepesen erõsen szorítva ráhajolsz a péniszére. mind ezt addig teszed, amíg a gumin van külsõ feltekert karika, vagy a tövéhez értél a pénisznek. Kinyitod a szád, lejössz róla és lehet csókolózni.
honnan veszitek, hogy lány? foggal fogja meg a gumi végét?:O amúgy meg vegyél egy dobozt, van benne használati utasítás:D ennyi
A négyes válasza miatt mondom, hogy a tigris is meg fogja a kicsinye grabancát foggal, még sem sérül meg a bundája. Érzéssel fogja.
jóó, sejtettem, hogy nem leharapja:D de lehet azt kézzel is megoldani, vannak akiknek éles fogai vannak, aztán ne kockáztasson az ember:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!