Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell csinálni, amikor a lány (6 db)

Hogy kell felülről csinálni, amikor a lány van felül? Ezenkívül milyen pozíciók léteznek?

Legjobb válasz: A pasi fekszik a hátán, te meg fölégugolsz, fölétérdelsz, így belédhatol, és mozogsz rajta. Amúgy rengeteg van, ennek csak a fantázi szab határt. Nézd meg a káma szutrát, vagy keress rá a neten a szexpozitúrákra.

A pasi fekszik a hátán, te meg fölégugolsz, fölétérdelsz, így belédhatol, és mozogsz rajta. Amúgy rengeteg van, ennek csak a fantázi szab határt. Nézd meg a káma szutrát, vagy keress rá a neten a szexpozitúrákra.
Keress egy jó felvilágosító könyvet.
"és mozogsz rajta"szerintem ez az ami nem pontosan világos itt...ha jól értelmezem...
ha még csak pettingeltek akkor mondhatjuk h elõre és hátra. de viszont ha már szexeltek akk rácsúszola partnered péniszére és miközben bent van úgy mozogsz elõre hátra. remélem segítettem
Elõsször fel és le mozogj, majd miután már te is szeretnél a csúcsra jutni, akkor elõre-hátra! Ilyenkor a csiklódat stimulálod! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Hát igen az nem világos h hogyan kéne mozogni..elõre v. hátra v. h?
te is lehetsz ennyi meg annyi fiúval nincs ebben semmi igazságtalanság
Ez egy nagyon jó kérdés. Nézd, szerintem ez hasonló dolog, mint a gazdagok és szegények kérdése. Biztos ismered a mondást, amikor Maria Antoinette királynõnek mondták, hogy nincs kenyere a népnek, erre azt felelte, hogy ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot? Itthon pedig napjainkban történt, hogy egy ilyen embernek egyszerûen nem lehetett elmagyarázni, hogy 70-80 ezer Ft a honi átlagfizetés, mivel õ egy nap alatt költ annyit. Ugyanez igaz a lányokra is. Kiskorától körberajongják, serdülõkortól kezdve pedig ostromolni kezdik, csak rámosolyog valakire és már kész is a kapcsolat vagy a szex. egy ilyen embernek egyszerûen gõze nincs róla, hogy milyen lehet a másik oldalon állni. Majd amikor már elhízott családanyák lesznek és már a férjük se kívánja õket, csak akkor jön el a felismerés. Az ilyen csajokból lesznek a megkeseredett, kiégett, állandóan csak panaszkodó nõszemélyek, aminek az oka az, hogy semmiféle értékük nincs, mint a küllemük. Utána pedig, mikor ez elvész, nem marad ott semmi. A legszomorúbb dolog viszont az, hogy ezeket az Isteneket mi férfiak teremtettük, amikor mindenféle tartás nélkül csúsznak-másznak elõttük. Kismillió olyan eset van, amikor ún. kigyúrt, felékszerezett "Alfa-hím"-ek is ott kuncsorognak nekik, persze, hogy elszáll az EGO-ja. Olyanokká válnak, mint egy kis minidiktátor. És éppen ez a kulcs is hozzájuk. amikor olyan emberrel találkoznak, aki keményen nekikmegy, letöri a szarvukat, azt az embert képesek csak tisztelni.
Jaj, de sajnállak, te nõgyûlölõ idióta.
Igen, mert ezen az oldalon SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem fogsz találkozni általánosítással, de amint egy nõ emeli fel a hangját a szexista marhasággal szemben, akkor egybõl felhúzod az orrod. Jaj szegénykém. Én nem sajnáltatom magam, én a pofádba vágom, milyen társadalomban élsz, és mennyire fogalmad nincsen a nõk helyzetérõl.
11:47 Általánosítás, általánosítás, általánosítás. Dolgoztam árukiszedõként, én tapasztat személy ki targoncát is kezeli kaptam 135e bruttót, a törékeny kis virágszál, aki a 25kg os kutyakaját alig bírta megemelni kapott 155e bruttót. Szóval az egyenlõtlen kezdõ fizetés kilõve. Voltam 4 hónapig közvélemény kutató. Utcán jártam és leszólítgattam embereket, mikor ki volt a célcsoport. 1x sem hallottam hogy bármely nõ után valaki is utánafütyült volna, vagy ízléstelenül beszólt volna neki. Pedig nem télen -40 fokban voltam kint hanem nyáron ahol igencsak lengék az öltözékek. Újabb fail. Amúgy meg igen is nõkel elõny is jár. Pl az hogy csak válogatnotok kell mert kérõ mindig lesz. Elég csak a ruhatáron változtatni, avagy feltenni egy normális sminket. Vissza ez nem mûködik, mert bizonyos nõknek büdös a kezdeményezés. Tiétek az utolsó szó, szinte mindenben ti döntötök. Az oké hogy pasiként én döntöm le hogy kinél próbálkozom, de nõként te döntöd el hogy esélyes vagy nem esélyes. Leánykérésnél újra ti döntötök. Gyerekvállalásnál szintén. Szóval hagyjuk már ezt a jaj milyen rossz a nõknek, mert el vannak nyomva a társadalom által. Nektek egyáltalán nem kell megfelelni a társadalomnak. Ha 150kg vagy akkor is találsz párt. Ha kékre ested a hajadat szintén. Ha egy pasi 150kg azt mondják rá hogy kövér disznó akiben még kitartás sincs ahhoz hogy lefogyjon. Ha kékre festi a haját le idiótázzák. Érdekes módon nõknél van kimondott szépségverseny ahol az alsó nevezési határ 100kg. Szóval sajnáltatás fail!
Értem. Egyébként eddig ma hányan köszöntöttek fel?
Ez már egyéni preferencia. De csak azért, mert egy nõ nem esik bele abba a skálába, mait te vonzónak, elfogadhatónak, szimpatikusnak találsz, nem kevésbé értékes, vagy nem kevésbé nõ, mint az, akit igen. Nyilván én sem viselkedek minden pasival egyformán, van, akivel nem akarok kapcsolatot, van akitõl szexet sem, van, akitõl meg kapcsolatot akarok, ettõl függetlenül egyiket sem tartom kevesebbre, mint a másikat, egyszerûen csak vele kapcsolatban ilyen érzéseim vannak, és kész.
nem szabom meg, csak szeretném. Amikor egy nõnek a belsõ szépsége eléri a külsõét, akkor éri el azt, hogy egy férfi õt akarja igazán, ne pedig csak a testét. Ezt ma nagyon kevesen tudják teljesíteni a honi lányok közül, aki igen, azokat komoly szándékkal keresik. Nyáron megismertem több ilyen lányt, az egyikükrõl mutattam képet ismerõsöknek. Sok csajra mondják, hogy így, meg úgy megdugnák, de róla nem. Már a fényképrõl is átüt, hogy milyen lány õ és teljesen megvadította õket. (Akárcsak engem.) De nem szexuálisan, vagyis nem elsõsorban szexuálisan. Onnan lehet tudni, hogy igazán értékelünk egy lányt, hogy nem csak megdugni akarjuk. Ezt viszont a lánynak kell elérnie a saját varázsával, egyéniségével, emberi értékeivel.Ha mindezek megvannak, akkor mindent megkap tõlem, az igazi , õszinte szeretetet és az igazán jó szexet is.
És? Ki mondja meg, hogy hogyan illendõ beszélnie egy nõnek? Te, mint minden társadalmi privilégiummal rendelkezõ hereoszexuális, fehér pasi (feltehetõen) akarod megszabni, mi illendõ és mi nem egy nõnek, illetve, hogy mi tesz egy nõt értékessé... Rohadt logikus. Vagy kib.szott logikus. Ahogy tetszik.
" hát rohadtul lesz.rom, hogy neked mi kényelmes, meg mi nem. Nem tetszik, ha nem tudod ráerõltetni a szexista szarságaidat egy nõre? Mi a probléma?" Ocsmányul beszélsz, az a probléma!
Azért a lányoknál más. Õk szex terén elõnyben vannak. Csak egyet csettintenek és annyi [email protected] kapnak amennyit akarnak. Ez így van jól. Néz meg az állatvilágban is a lány macskát milyen sok kandúr macska felcsinálja egyetlen éjszaka alatt, míg a kandúrok csak egy lánymacskával csinálják mert aznap éjjel csak egy tüzelõ nõstényt találtak.
Ja, csak milyen f.szt? Te is kaphatsz bármikor p.nát, legyél bármilyen férfi, csak más kérdés, hogy milyet.
Egyébként a nõk napjával a nõk egyenjogúságát ünnepeljük ha valaki esetleg nem tudná.
27-es nem tudom te hol élsz de valószínûleg nem Magyarországon. Nekem mindíg füttyögnek, és beszólogatnak még ha futok akkor is (pedig izzadságban úszva nem mutatok túl jól), állásinterjún mindíg elsütik a mikor akarok gyereket szûlni kérdést havonta a menses miatt fentrengek a fájdalomtól á tényleg marha könnyû dolgom van. Isteni érzés ha a nemem miatt alapból nem lehet eszem vagy amikor beszéd közbe képtelenek a szemembe nézni. A másik meg, hogy írja a kérdezõ is hogy mennyit kell szenvedni egy csajért is hog szex legyen, az ilyeneket küldöm el a halál [email protected]ára, mi vagyok én K€rva hogy csak szexre kelljek. Az nálam párkapcsolatban van és pont. Rohadtul nem érdekel az ilyen pasik nyivákolása akinek csak szexre kell a nõ. Nincs itt semmi igazágtalanság, egyszerû ok okozat ha csúsztok-másztok a csajok elõtt mitõl legyen önkritikájuk. Mellesleg nyígtok hogy nekünk büdös a kezdeményezés, igen az, szerintem az a pasi dolga és kész. A kockázat meg a csajon van mert ha terhes marad a pasi leléphet, tõle várják el gyakran hogy hormont szedjen stb. Vannak normális csinos lányok is akik nem pénzre eltartásra mennek de õket valhogy nem veszik észre a népszerû vagy plázacica csajok mögött. Minden kétoldalú a kérdezõ csak a magáét látja mint ahogy sokan mások is. A nõgyülölõ hozzászólások meg csak az illetõ pasit minõsítik, plussz elmondják róla mennyire a béka segge alatt van az önértékelése és hogy azért utálja ennyire a nõket mert az átlag elérhetetlen számára.
+Én meg azt mondom neked Jégkirálynõ, hogy akkor ítélj el a szex miatt bármely férfit, ha soha egyetlen nõ sem lesz, aki ne élne szexkapcsoaltban, ne lenne alkalmija, egyéjszakása, stb... Mindig a magatok oldaláról nézitek az egészet, más látókörbõl sosem. Te csak párkapcsolatban szexelsz, más csajok meg végigdugatják magukat az összes ún. menõ fickóval és eközben lenézik, lúzernek, szerencsétlennek és hasonlónak bélyegezve kigúnyolják a nem ilyen fiúkat. a kérdezõ ez ellen emelt szót.
Te meg azt nem tudod milyen megalázó ha csak szexre kellesz egy pasinak, különböznek a nézõpontok, azokat a csajokat nem minõsítem, az õ életük az õ döntésük ahogy a saját boldogságáért is mindenki maga felelõs, az itt sírdogáló fiúcskák is.
1-es téged nem zavar hgy fiúkat ajánlasz, ennek a fiú kérdezõnek?
Kedves 15-ös.Valóban sok abban az igazság amit írtál, de nem ennyiere fekete az ördög.Sok szépet is kaptok a nektek hódoló férfiaktól.Vannak bunkó férfiak, beszólásaikkal, irigy nõtársaid, akik sokat kellemetlenkednek, dehát ilyen az élet.Én mint férfi, tudnék "mesélni" arról, menyi nõ gúnyolódott rajtam, vagy nézett át rajtam.De mégis a szép emlékek vannak meg, amit néhány kedves NÕ adott nekem.
2-es gratula.Az ilyen öntelt, fenhéjázó csajokat meg kell leckéztetni, nagyon szemetek tudnak lenni!
a nehéz megszerezni egy nõt, akkor a nõ nyilván nehezen adja magát. mégis, mikor egy olyan nõrõl van szó, aki több emberrel szexelt, mint a kérdezõ, akkor primadonnáról van szó, aki "könnyen kapható". csak én érzem itt a kettõs mércét?
a két nemnek igenis különbözik a kapcsolati, meg szexuális motivációja... a leszbikusok sem találnak pofonegyszerûen párra, mert nõt akarnak megszerezni ... a férfiakat "elcsábítani" nem olyan nagy feladat, mert vagy akarják, vagy nem akarják. Mindkét esetben történhet bármi, fikarcnyit sem fog változtatni a dolgok állásán.
Hehe, a múltkor visszautasítottam egy ilyen csajt. Eléggé maga alá került, meg még leállt velem vitatkozni hogy nem kaphat meg, de jól éreztem akkor magam. :D
3-as, az igazság nem nõgyûlölet.
Ugyan már, aki akar szexelni, az talál rá utat, de a saját nemed pátyolgatása és "mi fiúk csak szenvedünk, és ez olyan igazságtalanság" hangnemben való említése egyáltalán nem fog rajtad segíteni, hogy megdönts egy nõt, míg egy lány, aki többet szexelt nálad, már egybõl egókirálynõ. Tényleg egyáltalán nem süt belõle a nõk elleni ellenszenv.
Kezdj el magadnak farkat növeszteni...ne picsogj mint egy tini ribanc...végtelenül egyszerû kb a faék értelmi szintjén vannak, a 2cm rést birtokolna, amit mi nagyon szeretünk, ezáltal próbálnak meg uralkodni rajtunk ilyen olyan feltételeket szabva na ez az a pont ahol a gondolkodásuk kimerül ugyanis hajlamosak elfelejteni hogy a másik velük azonos nemû emvereknek ugyancsak van hasonló testnyílásuk azonos célra tervezve.ennyit érnek faxra fel, hali, kövi, ennyi nagyon mély lelki alapokon nyugvó kapcsolatokra tartsál kutyát....!
Szerintem nem érted a lényeget. Akikrõl a kérdezõ beszél, azok már két méterrel a föld felett járnak és minden egyes mozdulatukból, gesztusukból süt a lenézés mások felé. Ezt az táplálja, hogy rengetegen keresik a kegyeiket, gyerekjáték nekik találniuk nekik partnert bármire. És nem is tekintik magukkal egyenrangúnak azokat a srácokat, akiknek minden apró sikerért küzdeniük kell.
Igen igazságtalanság És? az egész élet egy nagy igazságtalanság!
Ha gyengének érzed magad akkor ne kezdj velük. Nekik egy tökös férfi kell aki helyrerakja õket kicsit, csak erre kevesen képesek. A nõk is hordják egyébként a maguk keresztjét, csak más szempontból, szóval kár lenne irigyelni õket. A kalácsos szöveg meg amúgy történelmi legenda, de nem tudom megállni, hogy ne okoskodjak. :D
Ennyi erõvel a nagydumás, egopasiknak is könnyû akárkit megdöntenie. A kérdésben nem a nemek közötti különbségekrõl van szó, hanem egy harsány, közkedvelt, rámenõs lányról, és egy visszahúzódó, csendes fiúról.
Milyen keresztre gondolsz egészen pontosan? Lehet, hogy csak legenda, de az tény, hogy egy születése óta kivételes helyzetû embernek gõze nincs mások életérõl.
Épp ez, hogy mindenki csak érdekbõl közeledik feléjük, egy értékes trófeát látnak bennük, amit meg kell "szerezni", és utána lehet mutogatni, nem pedig egy Nõt. Lehet, hogy szexhez könnyen hozzájutnak, de minõségi szexhez nem. A reszelünk 5 percet meg nem minõségi szex. Ettõl õk is szenvednek, max. elfojtják, mert nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
"Lehet, hogy csak legenda, de az tény, hogy egy születése óta kivételes helyzetû embernek gõze nincs mások életérõl." A kevésbé kivételes helyzetûeknek meg arról nincs fogalma, hogy mi van a csillogás mögött, milyen nehézségei vannak egy látszólag tökéletes életû embernek. Szóval a másik problémái iránti közömbösség kétoldalú dolog.
Szóval szerinted a nõk kivételes helyzetben vannak, csak azért, mert nõnek születtek? Hahaha. Látszik, hogy soha a büdös életben nem voltál nõ. Ugyanis ez a kérdés automatikusan sértõ az összes nõre nézve. De milyen jó nekünk, hogy puncink van. Tényleg, tök jó, nõnek születni, nem kapok egyenlõ fizetést, vagy alacsonyabb munkabeosztással kezdek a munkahelyemen. Már, ha felvesznek, ugyanis ha családot akarok alapítani, lehet elküldenek. De olyan jó, hogy puncim van! Ha rövidnadrágot veszek fel, a pasik nagy része szexuális felhívásnak veszi, és milyen jó, hogy a 40 fokos melegben szabadon lévõ combjaim miatt munkások tízesével fütyülgetnek meg szólnak be nekem, hogy mit hova dugnának. De olyan szerencsés vagyok, mert nõnek születtem! Milyen jó, hogy ha nem szexelek, frigid p.csa vagyok, ha meg igen, akkor könnyûvérû r.banc! Milyen jó, hogy ha nem vagyok magabiztos, és bizonytalan vagyok magamat illetõen, akkor én csak "picsogok", de ha van önbizalmam, akkor meg beképzeld k.rva vagyok. De hogy nekem milyen jó, hogy puncival a lábam között születtem! Mennyire jó, hogy a társadalom megmondja nekem, mitõl érezzem magam szépnek és kívánatosnak, hogyan öltözködjek, hogy a társadalmi elvárásoknak, és másoknak (nem magamnak) megfeleljek! Milyen jó, hogy mások akarják eldönteni helyettem, illendõ-e megtartanom a gyerekemet, vagy nem, függetlenül attól, készen állok-e az anyaságra vagy sem. Mennyire rohadtul király, hogy ha megerõszakolnak, az az elsõ kérdésük, hogy mi volt rajtam. Mennyire jó érzés, hogy a "olyan vagy mint egy csaj" inzultálásnak számít. Azt is baromira élvezem hogy a társadalom a szexuális életemen csámcsog. Rohadtul rengeteg elõnyöm származik abból, hogy nõ vagyok.
Igen, most már értem! Hát ez egy érdekes téma! Elvileg ugyebár egolány egofickóval jön össze, akinek pedig nincs más célja, mint a mennyiség. Ennek megfelelõ a szexhez való hozzáállása is, gyors menet majd ürítés, aztán nyomás tovább. Ez szerintem komoly részben a csajok sara is, mivel csak olyan fickó kap lehetõséget náluk, aki megfelel a normáknak. Gondolom, nem kell részletezni, szinte sablonra készülnek manapság a "csúcsfickók." Lehet, hogy ha megpróbálnák kicsit jobban megismerni a környezõ srácokat, akkor jobban járnának õk is. Gondolok itt arra, hogy nem csak a "Mi van öcsém, há én vagyok itt a f...szagyerek!"-típusú embereket vennék férfiszámba.
81 %, abszolút nem hat meg az idegbeteg stílusod, úgyhogy leállhatsz! aki értékes nõ, azt én megbecsülöm és más értelmes férfiak is.
Mi a probléma? Nem tetszik, ha egy nõ felemeli a szavát a marhaságod ellen?
Nem tetszik, ha egy nõ nem nyugodt, visszahúzódó, és kedves? Zavarba hoz, ha egy nõ kinyilvánítja a véleményét, és a véleménye történetesen megkülönbözteti õt egy felmosórongytól? Nem vagy hozzászokva, hogy a szexista hozzáállásodon felháborodva ellened forduljanak a nõk? Nem tudsz mit kezdeni egy mérges nõvel? hát rohadtul lesz.rom, hogy neked mi kényelmes, meg mi nem. Nem tetszik, ha nem tudod ráerõltetni a szexista szarságaidat egy nõre? Mi a probléma?
23-as válaszoló:Te miféle FEHÉR pasit említesz az ocsmány szövegeddel? Valszeg te nem vagy fehér, ami iritál, és dühít.Ti aztán adjátok magatok minden téren!
Bocsi, de ezt én is tudni szeretném
én add hatok órát ha gondolod?
Beírod, hogy http://www.fantasti.cc, s ott azon belül a keresõbe beírod, hogy "penis massage". Végül kiválasztod, melyik videót szeretnéd megnézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat
Etessen meg, éhes vagyok.
Ez eléggé változó. Kit micsoda. Puszi, ölelés egy kezdésnek nálam jó. Utána már mehetünk tovább is...:)
Nem vagy véletlen Debrecen környéki, mert akkor élõben is eljátszhatnánk egy ilyen csábítós szitut.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bocs de elég messze lakom Debrecentõl :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!