Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell csinálni, amikor (332 db)

Kifestõkönyv Special 2.1.23.6 FreeDraw
Paint (Photoshop-ot semmiként :D)
Tux Paint Nyelv: Magyar Licensz: Freeware Operációs rendszer: Win XP/ Vista/ 7/ 2000/ 2003 Server/ 98/ Win Me/Win 95/Win NT 4.0/Linux/MacOS/OS/2/BeOS http://www.tuxpaint.org/

Animációs filmet hogyan kell csinálni? Van erre valamilyen program amit letölthetnék? (Értelmes választ felpontozom megy a zöld kéz)

Legjobb válasz: igen van, de ez attól függ hogy 2d vagy 3 animációt akarsz csinálni, 2d-re ott van pl: adobe flash, toon boom studio, 3d: 3ds max, maya, blender, softimage és még sorolhatnám. Azt még hozzáteszem hogy attól hogy letöltöttél egy ilyen programot még neked kell megcsinálni mindent, ezek a programok csak a környezetet biztosítják ahol létrehozhatod az animációt

igen van, de ez attól függ hogy 2d vagy 3 animációt akarsz csinálni, 2d-re ott van pl: adobe flash, toon boom studio, 3d: 3ds max, maya, blender, softimage és még sorolhatnám. Azt még hozzáteszem hogy attól hogy letöltöttél egy ilyen programot még neked kell megcsinálni mindent, ezek a programok csak a környezetet biztosítják ahol létrehozhatod az animációt
A kérdező hozzászólása: Tudom és köszi a választ már a figurákat is megrajzoltam :D


A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Én is a két hengeres megoldásra gondoltam.
A Deko tv-n volt errõl egy mûsor, ott úgy került a tömbgyertya oldalába a díszítés (olyan, ami a felszín alatt van, de jól látható), hogy két hengert dugott egymásba, a két fal közé öntötte a gyertyát, közben folyamatosan rakosgatta a díszeket, ahogy egyre feljebb jött a szint. Mivel már közben is dermedt a viasz, a díszek nem süllyedtek le. Amikor ez a réteg teljesen megkötött, akkor kivette a belsõ hengert és beöntötte a gyertyát a kanóccal (a kanócot öntés elõtt a gyertyaforma alján rögzíteni kell, különben nem marad lent!). A friss viasz kicsit megolvasztotta a külsõ "gyûrû" felületét és a gyertya szépen egybeolvadt. Amikor ez is teljesen megkötött, kivette az egészet az edénybõl és hogy szép legyen a külsõ felülete, még 1-2x olvadt viaszba mártotta. Ezután szépen lesorjázta, alul levágta a felesleges kilógó kanócot is kész volt. Engem is megfogott, azért emlékszem rá enyire, de még nem szántam rá magamat, hogy itthon kipróbáljam.
Fokhagyma+olaj+víz+só
Zúzott fokhagyma+étolaj /egy pék/
Fokhagyma+olaj.
nagyon egyszerû:) pár gerezd fokhagymát lereszelsz vagy átnyomod fokhagymanyomon megsózod öntsz rá 1-2 deci vizet.(a fokhahagyma mennyiségétõl függõen.) és megkevered.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen ;)

Hogy kell csinálni ezt a "rekesztést" amit pl a Patai Anna szokott sokszor csinálni a Megasztárba?

Ma az Ivett is csinálta mondta is neki a Mester h jó volt. Én nem tudok ilyet csinálni és idegesít h nem tudom az okát :D. Egy csomó ismer?söm simán megtudja csinálni. Miért van ez? Nincs eléggé er?s hangom hozzá v mi lehet a baj?

Legjobb válasz: nem mki tudja

nem mki tudja
Milyen rekesztésre gondolsz? Mutatnál videót? Így sajnos nem tudom mire gondolsz.
http://www.youtube.com/watch?v=3uqtVBG8y-E Itt a link, 0:53-nál rekeszt, az elsõ "Say that you love me"-nál. Én sem tudom, hogyan kell csinálni, de érdekelne. :-)
Tome3e üzenete: Nos a rekesztés egy igen nehezen elsajátítható mûvelet. A lényege egyszerûen, a hangerõ gyors, és egyenletes változtatása, melyet a torkod, és a tüdõd intenzív használatával érhetsz el. Az elején szörnyû, de ha van tehetséged, bele fogsz jönni. Javaslok egy énektanárt!
Én magamtól jöttem rá, még régen. Most 12 éves vagyok és kb. már 9 éves koromba meg tudtam csinálni. Azt nem tudja mindenki?
Igen a rekesztést sokáig kell gyakorolni de hidd el menni fog ha gyakorolod csak bíz magadban és járj énektanárhoz õ majd biztos segít kitartás puszedli Anna

Azt, hogy kell csinálni, vagy hol kell beállítani, hogy a játékokat vagy amit letöltök a c lemez helyet a d lemezre mentse?

a c lemezen van 12 giga hely ,a d-n meg 416 giga ,tiszta üres ,és amikor letöltök egy játékot mindig azt írja ki ,hogy csináljak neki helyet stb....,hogy kell ,hogy alaból a d lemezre mentse?

Legjobb válasz: Amikor hozzá kezdesz a telepitéshez akkor megkérdezi hogy hova mentse ez általában ez szokott lenni C:/ProgramFiles/Games... Na ezt ird át a C:/-ot D:/-re Ha nem ilyen fajta akkor pedig tallozás és válaszd ki a D meghajtón egy mapát ahova tegye Remélem érthetõ volt!

Amikor hozzá kezdesz a telepitéshez akkor megkérdezi hogy hova mentse ez általában ez szokott lenni C:/ProgramFiles/Games... Na ezt ird át a C:/-ot D:/-re Ha nem ilyen fajta akkor pedig tallozás és válaszd ki a D meghajtón egy mapát ahova tegye Remélem érthetõ volt!
A kérdező hozzászólása: rar és egyébb tömörítet fájloknál amit letöltötem kitelepíteni is már oda kell vagy csak azután?
Célszerü már egybõl oda csomagolni de nem kötelezõ csak maga a játékkot amit a .rar tartalmaz azt kell a D-re
De az is egy megoldás csak kicsit hosszadalmas ha ami most van a C-re feltéve azt áthuzod a D-re és csinálsz neki egy uj parancsikont és muxik Szolj ha nem érthetõ.. :D
A kérdező hozzászólása: most a call of duty 6 modern warfaret töltöm 11 giga tömörítetbe , már letölteni is a d re töltöm csináltam ott egy games mappát és bba , akkor ugyan oda telepítsem ki?

Amikor azt mondja az edzőm, hogy húzd meg a derekad, vagy nyújtsam a hátsó lábak lépteit, akkor azt hogy kell csinálni?

Ezt már kérdeztem az edzőmtől is, de képtelen normálisan elmondani. Õ maga nagyon jól lovagol, csak magyarázni nem tud... Szóval mégis, hogy kell azt érteni, hogy húzzam meg a derekam? Vagy mit csináljak, hogy hosszabbakat lépjen a hátsóval? Elöl megtart, hátulról léptet? Válaszokat előre köszönöm!

Legjobb válasz: Derekad meghúzása annyit jelent ,hogy a vállaidat hátrébb viszed,kihúzod magad,kitolod a hasad és beleülsz jól a nyeregbe. De ezt csak felvételeknél,megállításnál alkalmazzuk,minden más esetben a derekadnak rugalmasan fel kell vennie a ló mozgását. A hátulja: Igen ,hozzá kell hajtani csizmával,hogy lépjen be az elsõ patanyomába vagy lépje azt túl. Elõl megtartod ,hátulról lovagolod,így fog zablához lépni,összetolódni. Ellenben túl sokat ne fogjon soha a belsõ száron,mert akkor le merevedik az eleje,és nem fogja jól kidobálni. Külsõ száron legyen a több súly,de 2 dekánál ne érezzél többet,mert az sem jó ha túlzottan fogja a kezed.

Derekad meghúzása annyit jelent , hogy a vállaidat hátrébb viszed, kihúzod magad, kitolod a hasad és beleülsz jól a nyeregbe. De ezt csak felvételeknél, megállításnál alkalmazzuk, minden más esetben a derekadnak rugalmasan fel kell vennie a ló mozgását. A hátulja: Igen , hozzá kell hajtani csizmával, hogy lépjen be az elsõ patanyomába vagy lépje azt túl. Elõl megtartod , hátulról lovagolod, így fog zablához lépni, összetolódni. Ellenben túl sokat ne fogjon soha a belsõ száron, mert akkor le merevedik az eleje, és nem fogja jól kidobálni. Külsõ száron legyen a több súly, de 2 dekánál ne érezzél többet, mert az sem jó ha túlzottan fogja a kezed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Következõ edzésen megpróbálom :)
Ülj le úgy egy székre, hogy csak a szélére ülsz a feneked hátsó felével és a csípõddel döntsd meg úgy a széket, hogy a két hátsó lába felemelkedjen a talajról. Ezt kell a lovon is csinálni.

Mit kell csinálnom amikor belemegyek a játékba elindul betölt utána valami olyasmit dob ki hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgáltatoval?

Meg hol lehet felvenni az ügyfélszolgáltatoval a kapcsolatot???

Legjobb válasz: Milyen game? Mit ír ki pontosan? (a teljes szöveg amit kiír) Nem kell semmiféle ügyfélszolgálat ide:DD

Milyen game? Mit ír ki pontosan? (a teljes szöveg amit kiír) Nem kell semmiféle ügyfélszolgálat ide:DD
A kérdező hozzászólása: The Sims 3 Házi kedvenc. Nem tudjuk merõsíteni, hogy a birtokodban levõ lemez a The Sims 3 Házi kedvenc jogtiszta másolat. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgáattal!
crack-elni próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: Igen. Meg amikor rákantitok a Sims 3 ikonra akkor valami olyasmit dob ki hogy Nem lehet csatlakozni az Origin szolgáltatohoz

Már nagyon sokszor láttam nagyon jó képszerkesztést amivel a bőr sokkal simábbnak fehérebbnek szebbnek látszott. Írnátok nekem képszerkesztőt? Meg azt hogyan kell csinálni hogy betűket is lehessen írni a kép mellé?

Legjobb válasz: Van egy nagyon jó ingyenes képszerkesztõ, az a neve hogy gimp. Ha beírod a googleba le tudod tölteni és a neten van egy csomó videó hogyan kell vele képet szerkeszteni de ha kell segítség írj:)

Van egy nagyon jó ingyenes képszerkesztõ, az a neve hogy gimp. Ha beírod a googleba le tudod tölteni és a neten van egy csomó videó hogyan kell vele képet szerkeszteni de ha kell segítség írj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm boldugultam vele! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!