Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell csatlakozót (59 db)

IDE kábelre hogyan kell csatlakozót rakni?

Egy Ide kábelr?l kellene levennem egy csatlakozót, majd egy levágott ide kábelre rádugni azt. ez mennyire megoldható? és hogyan?

Legjobb válasz: Szerintem szerez be ujat nem érdemes vele kinlodni

Szerintem szerez be ujat nem érdemes vele kinlodni
Ráforrasztod és egyesével leszigeteled, sorkapoccsal (csokival) egyesével összecsavarozod, simán csak összetekered a kábeleket és leszigeteled, szerzel egy legalább 40-es apa+anya csatlakozót és az egyik kábelre az egyiket-másikra a másikat ráforrasztod. Ezek a lehetséges megoldások. Namost legalább 40 eret kell összeforrasztanod, ehhez jó páka kell, ügyes kéz, és jártasság a forrasztásban, kábelek kezelésében, hogy ne rontsd el. Valamit félrekötsz és ugrik a HDD, ugrik a PS2. Ha a kérdés felmerül, hogy két kábelt hogyan lehet "összedugni", akkor feltételezhetõ, hogy például még sosem forrasztottál. Akkor nem nagyon érdemes nekilátni... Na ezért próbálnak lebeszélni a dologról.
elsõ válaszadónak igaza van, macerás a dolog, naga hibalehetõség, és semmi nem garantálja, hogyegy hiás ide kábel használata után épek maradnak a cuccaid
A kérdező hozzászólása: ps2-höz kell, nem számgépbe, ezért is kell csinálnom
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem én így, hogy ha felteszek egy kérdést, miért az az elsõ, h annak lebeszélése megy, még azután is, h mondom, h minenképpen csinálni kell olyan kábelt!? VEttem egy HDD modos playstation 2-t, amirõl az elõzõ tulaj levágta az ide kábelt, és csak a végei lógnak ki, és erre kellene nekem csatlakozót tennem, hogy rá tudjam kötni a vinyót. ez már nem úgy megy, h fogom magam, és veszek egy kábelt... szóval lehetõleg olyan írjon, aki érdemben hozzá tud szólni!
A kérdező hozzászólása: A forrasztáshoz van ismerõsöm, szóval nem magamnak forrasztanám, nem bíznék magamban annyira, hogy meg is csináljam. Esetleg nem lehet valahogy simán leszedni egy csatit a kábelrõl, és rárakni egy másik kábelra?
Ha elég ügyes vagy és egy IDE kábelrõl egyben (törés nélkül) le tudod operálni a csatlakozót akkor rá tudod tenni egy másik kábelre. Úgy mûködik a dolog, hogy a két rövid oldalán a csatlakozónak van egy egy patentos fül, ha ezt kihajtod nagyon óvatosan hogy ne törjön el akkor a kábelt leszorító hozzú lapot le tudod venni. utána kijön a kábel. Alatta vannak a késes érintkezõk amik a belenyomott kábel szigetelését átvágják. Arra figyelj, hogy ne maradjon mûanyag darab vagy vezeték szál a kések között. Bele teszed a másik kábelt úgy ahogy a régi volt és a felsõ részt ráilleszted és egy kis satuba befogva összenyomod amíg a rögzítõfülek vissza pattannak az alsó darabra. Ha sikerült megcsinálni elvileg érintkezni is fog minden vezeték. Sok sikert, de ha elrontottál valamit akkor vagy nem fog mûködni a winyó vagy akár tönkre is teheted ha például zárlatos lesz a kábel amit rányomtál a csatlakozóra.
elsö hozzá szolo!Te megirtad a kérdést én válaszoltam mi értelmesebb!!! Azt nem részleteszted le, hogy pontosan mire kell!A másik ezek nagyon kényes kütyük biztos találnál a boltba hozzá kábelt vagy rizikozol azal hogy tönkre teszed!
A kérdező hozzászólása: a hdd mod csak úgy oldható meg, h a ps2 alaplapjára felforrasztol egy ide kábelt a megadott pontokra, de amit én szereztem ps2-t, az már megvolt csinálva, ám le lett vágva a kábel. és nem azt kérdeztem, h hogy csináljak, VAGY vegyek? , hanem azt, h hogyan csináljak. nekem elég, ha a kérdésre válaszolsz, nem egyéb tanácsokat adsz. kábelt meg nem lehet venni ehhez, csinálni kell

Venni szeretnék az autómba egy rádiót csak azt nem tudom hogy a csatlakozók megfelelőek-e magyarul megveszem a rádiót és bele is tudom tenni rögtön a másik helyére vagy még kell vennem valami átalakítót?

Így néz ki jelenleg a Rádió helye :

Legjobb válasz: Üdv Hogy ha ebbõl a beszerelõ keretbõl ügyesen ki tudod pattintani az iso és az antenna csatlakozót akkor a most kapható rádiókkal össze tudod kötni mert mindegyiken iso csatlakozó van (lehet hogy egy antenna átalakítóra szükséged lesz)

Üdv Hogy ha ebbõl a beszerelõ keretbõl ügyesen ki tudod pattintani az iso és az antenna csatlakozót akkor a most kapható rádiókkal össze tudod kötni mert mindegyiken iso csatlakozó van (lehet hogy egy antenna átalakítóra szükséged lesz)
A kérdező hozzászólása: Hmm :D Köszönöm a választ :)


Hogyan kell bekötni az első jack csatlakozókat?

Legjobb válasz: Az alaplapon a Front Audio vagy F Audio csatlakozóra.

Az alaplapon a Front Audio vagy F Audio csatlakozóra.

Xperia x8-on wifit hogy kell beállítani? Akármire csatlakozok mindig azt írja leválasztva.

Legjobb válasz: hát sajnos erre én se tudok választ adni...nekem is az van de ha csatlakozok nekem semmit nem ír ki...mintha semmit nem csináltam volna...ráadásul nekem még a bloetooth-nál is sötétség van xD

hát sajnos erre én se tudok választ adni...nekem is az van de ha csatlakozok nekem semmit nem ír ki...mintha semmit nem csináltam volna...ráadásul nekem még a bloetooth-nál is sötétség van xD
A kérdező hozzászólása: wifinél talál sok hálózatot de eggyikre se akar csatlakozni. A bloothova szerencsére semmi baj.

SEGÍTSETEK! Vezeték nélküli net+laptop. Hogy kell beállítani a netet? Vezeték nélküli internet. Nem csatlakozik a laptop-om! Hogy kell beállítani, hogy jó legyen?

...adott egy router, 2 asztali gép + 1 laptop...az egyik asztali vezetékkel van összekötve a routerrel, a másik usb-n...de a laptop-omon nem m?ködik a net! van rajt wifi, megtalálja a vezeték nélküli hálozatot, csak nem tud rá csatlakozni...segítsetek!!! h kell beállítani h minden jó legyen? a laptop nem kap IP címet sem...el?re is köszi

Legjobb válasz: Elõször is van a gép, ami vezetékkel van összekötve a routerrel. Odamész hozzá. Bekapcsolod nyitsz egy böngészõt és beütöd a router IP címét. Ez a router típusától függ, de azt hiszem 192.168.1.1. Kéri a felhasználónevet és a jelszót. ez alapértelmezettben admin admin lesz. Bejön egy honlap itt tudod beállítani a routeredet. Elõször is keresd meg a DCHP beállításokat, és kapcsold be, aztán, Wireless részben, elõször kapcsold be, majd állítsd be a kódolást. Hogy ne tudják feltörni válaszd ki a WPA vagy WPA2-es kapcsolatot.Jegyezd meg a jelszót, vagy írd fel egy cetlire és nyomd meg az Apply vagy az ok gombot. Ha minden jól megy akkor a laptopod ezután látni fogja a netet. Be kell írnod a jelszavadat, amit felírtál és már van is neted :

Elõször is van a gép, ami vezetékkel van összekötve a routerrel. Odamész hozzá. Bekapcsolod nyitsz egy böngészõt és beütöd a router IP címét. Ez a router típusától függ, de azt hiszem 192.168.1.1. Kéri a felhasználónevet és a jelszót. ez alapértelmezettben admin admin lesz. Bejön egy honlap itt tudod beállítani a routeredet. Elõször is keresd meg a DCHP beállításokat, és kapcsold be, aztán, Wireless részben, elõször kapcsold be, majd állítsd be a kódolást. Hogy ne tudják feltörni válaszd ki a WPA vagy WPA2-es kapcsolatot.Jegyezd meg a jelszót, vagy írd fel egy cetlire és nyomd meg az Apply vagy az ok gombot. Ha minden jól megy akkor a laptopod ezután látni fogja a netet. Be kell írnod a jelszavadat, amit felírtál és már van is neted :
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) és az normális, ha már 10 perce tölti a 192.168.1.1-et, de nem jön be semmi?:S
A kérdező hozzászólása: na jó, aszem nem az a routerem Ip-je:S de hol tudom megnézni h akkor mi?????
A kérdező hozzászólása: ááá megvaaaan:D köszi mindent:) pusz

Hogy kell bekötni a számítógépen elől lévő USB csatlakozót?

Nem értek annyira a gépekhez szóval lécci érthet?en ne ilyen koczka nyelven!! kössz:D

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy az alaplapodon van-e kivezetés külön, ami csak tüsi. Ha igen, egy gyári kábel segítségével kivezetheted a frontusb-kre a villanyt és a jelet. Ha ez nincs, vagy nem tudod, az alaplap kézikönyve sokat segíthet ennek kiderítésében. Maga a kábel nem pénz, de a kézikönyv a bekötés miatt kell.

Az attól függ, hogy az alaplapodon van-e kivezetés külön, ami csak tüsi. Ha igen, egy gyári kábel segítségével kivezetheted a frontusb-kre a villanyt és a jelet. Ha ez nincs, vagy nem tudod, az alaplap kézikönyve sokat segíthet ennek kiderítésében. Maga a kábel nem pénz, de a kézikönyv a bekötés miatt kell.
milyen az a koczka nyelv? Elõveszed az alaplaphoz kapott kézikönyvet és meglátod melyik vezetéket hova kell csatlakoztatni.
A kérdező hozzászólása: kösszönöm a segítséget!!:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!