Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell csókolni És smárolni (2 db)

Hogy kell jól csókolni? És smárolni?

(lány vagyok)máshogy kell csókolniuk a fiuknak és a lányoknak?pl egyik alsó ajkat másik a fels?t aztán fordítva vagy hogy?:$

Legjobb válasz: wáú..ilyen kérdést:) ez majd abban a pillanatban jön!de amúgy tök mindegy...felváltvca..sok sikert!:)

wáú..ilyen kérdést:) ez majd abban a pillanatban jön!de amúgy tök mindegy...felváltvca..sok sikert!:)
Hát ezt így elmondani nemlehet... az jön magától... amúgy valami olyasmi hogy: lassan közelecc az ajkai felé... adsz neki egy puszit a szájára kicsit visszább vonulsz... majd megint e már a nyelveddel egy kicsit nyald meg az ajkát(meglátos imádni fogja) majd száj kinyit a nyelveket összeérinteni és körkörös mozdulatokkal egymás nyelve körül... :) nagyjából így lehet elmondani.. :) remélem tutam segíteni :) sok szerencsét ;)
Emberek nemár! Jóhogynem ábrás magyarázatot kértek... Higgyétek el nem olyan bonyolult, jön az magától, ha ilyeneken agyaltok, csak méginkább rágörcsöltök...
Elõször csak próbálgatni kell, gyengéd puszikat aztán nyelvel és utána majd ráérzel a dologra amúgy ez mindenkinél más és mindenkinél ösztönös...
Sziasztok! :) Közeleg az elsõ nyleves ideje... Partnerem tapasztaltabb mint én :D A sima csókot megtanította már de a nyelves szeritnem komplikáltabb... olvastam véleméyneteket összefoglalva csak az én nyelvemmel körkösen, lágyan játszak az õ nyelvével... Teljesen bénán nem akarok odaállni ... :)
Nem tom, de nekem is leírhatjátok email-be mert nem tom
Emerek !!! ijet nem tudni ! meg csak 12 vok de mar azt keresem a neten hogyan kell ujjazni nem azt hogy kell smarolni :P
szerintem csak smárold le ahogy akarod rossz nem lehet, aztán öleld meg.:D
Ja én meg nem szeretek csókolózni, de a csajoknak meg bejön én unni szoktam. Én a szexet szeretem, meg a tapit. :)
utolso választ adom XDDDDDD
jah aztán fogd a fas*zod és nyomd bele a szemébe és miután a kocsonyás szemgolyólya kiesett vedd fel és gugd fel a seg*jukába;)
elõször lassan közeledtek egy máshoz, majd te az alsó pittyét el kezded szinte szopogatni, õ pedig majd neked a felsõ pittyedet! Aztán ha próbálja beledugni a nyelvét a szádba te attol ne hagyd abba a csókolózást, hanem szinte érje el a te nyelved az övét, és kezd el nyalni de közbe úgyan úgy szopogasd a száját!!!! Ez az erõ de szenvedélyes csók!!!
Szerintem szánalmasak ezek a válaszok.. mikor elõször smároltam nemtudtam, hogy hogykell és azt hittem, hogy teljesen be fogok égni. De rögtön ráéreztem. És a barátnõm aztmondta, hogy jólcsináltam. Csókolózást, smárolást stb. nem lehet "tanulni". Érzésre kell hiddel sokkal egyszerûbb mint amilyennek látszik!;D
Az elején nagyon izgulsz és arra gondolsz hogy innen ezt meglehet tanulni de ne erre gondolj smárolás közben hanem hogy milyen jól érzed magad a lánnyal és menni fog.
hellosztok:D ezzekt az embereket meg értm mert sajna nem tudok énsem smárolni ugy hogy no koment:D
http://www.youtube.com/watch?v=z7amAp2p4F4 van itt csokoloznak a vege fele xd

Hogyan kell jól smárolni és jól csókolni? Hogyan csináljam? Még sosem csináltam és nagyon izgulok! :|

Barátn?mmel hétvégén fogunk találkozni.Nagyon izgulok mivel még sosem smároltam. Kérlek segítsetek és mondjátok el hogyan kell! És mit csináljak és mit ne csináljak semmiféle képpen?

Legjobb válasz: ha izgulsz, akkor elbaxod! A szájhoz eléggé hasonlít a csukló bõr érzékenysége! Szóval próbáld ott nyalogatni, és majd rájössz, mi esik a legjobban!

ha izgulsz, akkor elbaxod! A szájhoz eléggé hasonlít a csukló bõr érzékenysége! Szóval próbáld ott nyalogatni, és majd rájössz, mi esik a legjobban!
Sehogy nem kell.
Az elsö válaszolónak igaza van! :)
hm. én elsõ csóktól számítom barátnõmnek. akkor ti hogyan jártok ha még csók sem volt? érdekes... mások meg nem járnak mégis már szexelnek... kifordult egy világot élünk... amugy meg ne izgulj... majd jön minden magától. lehetõleg ne koccoljatok össze, az fájhat :) de úgyis meg fog történni elõbb utóbb :D
ne félj. Én nekem végülis olyan hirtelen jött, de sejtettem nagyjából hogy kell. El b aszni tényleg nem lehet. Csak kövesd õt, én is ezt tettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!