Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell csókolni És (12 db)

Milyen az emlékezetes álom csók? Hogyan kell csókolni? és hogy tudnám gyakorolni (:nincs barátnőm17F

Legjobb válasz: nem attól lesz idilli, hogy nagyon jól csókolsz. Pl a barátomnak is velem volt az elsõ csókja. Nekem attól volt emlékezetes, hogy nem azonnal esett meg és nagyon elõ volt készítve a dolog. Pont akkor csókolt meg, mikor a vonat az alagútban volt. Mikor indultam a vonatra már sejtettem, hogy csók lesz a vége, így az egész utat végig izgultam.

nem attól lesz idilli, hogy nagyon jól csókolsz. Pl a barátomnak is velem volt az elsõ csókja. Nekem attól volt emlékezetes, hogy nem azonnal esett meg és nagyon elõ volt készítve a dolog. Pont akkor csókolt meg, mikor a vonat az alagútban volt. Mikor indultam a vonatra már sejtettem, hogy csók lesz a vége, így az egész utat végig izgultam.
én az összes volt pasimmal történõ elsõ csókra emlékszem (bár nem volt sok, így nem nehéz), szóval szerintem az a legemlékezetesebb csók, amelyik az adott partnerrel elõször történik. Amire jó, ha odafigyelsz: -Elõtte nyeld le a nyálad, meg ne fulladjatok! Nem az a cél, hogy teleköpd a száját -Ne kapd be a száját, pont annyira legyen nyitva a szád, mint neki. Lehetõleg ne edd meg! -Hunyd le a szemed! -Legyen laza, szenvedélyes, érzéki, de ne túl nyomulós, ha csak nem kifejezetten a döngetésrõl szól az egész! Nem kell kapkodni, nem hajt a tatár! -Közben a kezeidet tartsd jó helyen, pl. a derekán! Ennyit tudtam így hirtelenjében. De ne aggódj, jön az magától, úgyse nagyon fogsz tudni gondolkodni! Csak merd megtenni. Gyakorolni?! Hát... én nem gyakoroltam, de kiskoromban alma meg fagyi evés közben képzeltem el ilyeneket :D Esetleg próbáld ki ezeket, ha gondolod :D Sok sikert! L/18
Attól lesz emlékezetes, h azzal csinálod, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz! Ha béna lesz, akkor azért, ha nem, akkor azért lesz emlékezetes. Elõször mindenki béna, biztos te is ismered a dalból, de ne izgulj, ne parázz emiatt. Gyakorolni, szinte kizárt, ha csak nincs valami havercsajod, aki belemenne. NE dugd le a nyelved a torkáig, NE legyen száraz az ajkad, NE légy erõszakos. A többit leírták elõttem! :) Majd írj, h h sikerült! :)

Félek az első csóktól. Hogyan kell hevesen és gyorsan, folyamatosan csókolni?

Lassú, gyengéd csóktól nem félek, csak attól parázok, hogy nem tudom folytatni vagy követni a gyors csókot..

Legjobb válasz: Az elsõ csók nagyon valószínû nem lesz heves és gyors, ha mégis akkor lehet hogy nem fog annyira tetszeni a dolog így elsõre, de a tempót mindenképp tudod tartani, nem kell hozzá egyetem.

Az elsõ csók nagyon valószínû nem lesz heves és gyors, ha mégis akkor lehet hogy nem fog annyira tetszeni a dolog így elsõre, de a tempót mindenképp tudod tartani, nem kell hozzá egyetem.
Ha nem tudod követni, akkor majd te visszalassítod a tempót :) Ez 2 emberen múlik. Technika nagyon nincs, egyénfüggõ a csók.
ha szereted akkor meglátod hogy jól megy
A kérdező hozzászólása: jaj mióta ezt a kérdést feltettem, megtörtént nagyon sokszor

Nyitott hetero fiúk! Cukiság faktor. Avagy mennyire kell egy fiúnak cukinak lennie ahhoz, hogy megtudd csókolni? És neked mit jelent a cuki?

egy nyitott DE hetero fiú

Legjobb válasz: Ilyen nincs, hogy cukiság faktor. Max úgy, ahogy a 2-es leírta, akkor belemennék, jó 1milláért is akár, mert az úgy már oké, de amúgy semmi esetre sem, pedig én aztán tényleg eléggé nyitott vagyok.

Nincs olyan hogy nyitott hetero. Ha fiú létedre képes lennél megcsókolni egy másik fiút akkor vonzódsz hozzá valamennyire. Ha saját nemedhez vonzódsz akkor homokos vagy akár tetszik akár nem, vagy maximum biszex. Elhiszem hogy szar dolog de saját magadat csapod be, mert nem vagy hetero. Egy hetero soha semmilyen körülmények között nem indul be szexuálisan egy azonos nemûre és ez nem "nyitottság" kérdése.
Ilyen nincs, hogy cukiság faktor. Max úgy, ahogy a 2-es leírta, akkor belemennék, jó 1milláért is akár, mert az úgy már oké, de amúgy semmi esetre sem, pedig én aztán tényleg eléggé nyitott vagyok.
cukiság faktor... ezért tart itt az ország mert tele van ilyen ratyival a többi marha meg védi õket!
A kérdező hozzászólása: Jah, és a kérdésem CSAK nyitott, és csak hetero, és nem homofób, és melegeknek szól! Bocsi... (:
Komolyan 40.000 :D
A kérdező hozzászólása: Látom csak a homofóbok írnak, vagy azok akik nem veszik komolyan. annyira jó lenne ha egyszer valaki komolyan venne egy kérdést:(
40.000 Ft
A kérdező hozzászólása: hahiszed ha nem, én nem vagyok meleg, és nem neked szólt a kérdés, szal qssssss
legyen 10milliója, amit a csók után odaad.amúgy felõlem akár a jézuska is lehetne, akkor se csókolnám meg(fúúj).
enyhén bi vagy jah am meg láttam egy srácot a múltkor és a szõrtelen lábáról vmér egy lány lába jutott eszembe :D csodálkoztam is magamon xd


Mikor Kell Csókolni? és mik azok a jelek amiből azt lehet kivenni, hogy a lány akarja? 15/f

Gondolom Els? Randín nem szokás.vagyis ez lenne az els? randi.(de rég óta ismerem,és általába amikor beszélünk azt szokta nekem mondani hogy szeret,puszi)és mik azok a jelek ami arra utal hogy csókolozni akar?még soha sem csókoloztam :) szóval légyszi ne legyetek kemények,és légyszi csak értelmes választ adjatok nem ilyen lehurrogást :) köszi

Legjobb válasz: Én még nem csókolóztam, de tudom, hogy elõszõr csak közelebb lépnék hozzá, szégyenlõsen lenéznék, beleharapnék az ajkamba, majd felnéznék a barátomra és mosolyognék! Egyébként meg a lányok szeretik a spontaneitást, ne várd meg, hogy jelet adjon, csak egyszer elköszönésnél, szorosan öleld át és csókold meg!

Én még nem csókolóztam, de tudom, hogy elõszõr csak közelebb lépnék hozzá, szégyenlõsen lenéznék, beleharapnék az ajkamba, majd felnéznék a barátomra és mosolyognék! Egyébként meg a lányok szeretik a spontaneitást, ne várd meg, hogy jelet adjon, csak egyszer elköszönésnél, szorosan öleld át és csókold meg!
a randiguru szerint akkor, ha ahelyett h egyenesen otthagyna búcsúzáskor, ácsorog, buzerálja a kulcsát...
úgymond játszik az ajkaival :D így elég hülyén hangzik, de majd észre fogod venni az tuti, sok sikert!!!
hát elsõ randi után csak amolyan szájrapuszit, mert ezzel mutatod h jó volt vele, és várod a folytatást;P ha egybõl nyelves, akkor az túl nyomulós, a csaj azt is hiheti, hogy csak "arra" hajtasz..:) remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: értem.de elsõ randin nem tiltja valamiféle szabály?:D
De és ha mégis megcsókolod elvisznek a cúnya jendõjbácik!
Elsõ alkalommal is lehet, búcsúzáskor - és akkor, ha jól sikerült minden és jól éreztétek magatokat. Abból lehet kivenni, hogy nehezen búcsúzik, vár valamire. De ha még csók nem mehet, adhatsz puszit is. Majd legközelebb jöhet a csók is.

Hogyan kell szépen és helyesen csókolni?

Legjobb válasz: Nézd meg a Titanicot.

Nézd meg a Titanicot.
kövesd a protokollt
"szépen és helyesen"? mindenki máshogy szereti...
Nem kell szépen. Aki csókol, nem látja. Helyesen pedig könnyû - alig lehet elrontani. Ne erõszakoskodj, ne dugd le a torkán a nyelved és ne nyálazz nagyon.
Érzékkel.:) erre nincs szabály.Érezni kell, ennyi az egész.

Lehet/tuti h hülye kérdés és ezt nem lehet szövegből "megtanulni" de mégis kíváncsi vagyok. Hogyan kell csókolni?

csütörtökön lesz a második randim.és hát furán hangzik de szóba jött a csók h ezen a randin..és még nem volt kapcsolatom, szóval nem is csókolóztam.

Legjobb válasz: Minden jön magától :)

Tényleg minden jön magától... az én elsõ csókom is szájrapuszi(k)ból "jött" :)
Minden jön magától :)
Ha tetszik a lány és szereted, akkor nem lesz gondod.El kell képzelned, hogy most simogatod a száddal az ajkát.Közel hajolsz hozzá, szátok összeér...te lassan végighúzod a szádat az ajkán, ami egy gyengéd puszival zárul. Ugyanezt a mozdulatot viszed véghez több irányból.Amikor ráérez õ is az ízére-és nem pofonnal zárult a dolog:) -akkor magadhoz ölelve, az arcát-nyakát simogatva tovább fokozhatod a dolgot, a nyelvedrõl meg nem is beszélve.De azt csak ha összejöttetek rendesen, mert még 22 éves korban sem megy mindenkinek sajnos:D Szereted ezt a lányt, gyengéden közelíts felé és maradandó élmény lesz, hidd el!
kezd úgy mintha szájra puszi lenne... lehelj egy lágy puszit az ajkaira:) aztáán finoman a két ajkad közé veheted az õ alsó ajkát, puszild meg azt is...utána ha benne van a dologban, és tetszik neki, innentõl magától indul az ajkak és nyelvek csatája, szerintem:D
Ez már itt kb az 20. kérdés.:D Miért nem keresel vissza??
*a 20.kérdés
Figyelj... itt annyira jó leírások voltak, hogy sokan estig alig bírták ki, míg a párjuk hazaért! Van valami okod, hogy ne olvasd el ezeket???
Tényleg butaság és tényleg nincs értelme.
nyam!!!!!!
Na, kerestem neked egy linket, de mondjuk, csak bekelleet írni a google-be!:Dhttp://www.csajozasitanacsok.hu/Hogy_kell_csokolozni (:
a szájszag hátrány moss elõttte fogat ( ne vedd sértésnek)
Csak nyitott legyen a szád, mert felsértheted az ajkát.
:) ))Nem tudhattam, bocsi. De a lényeg ugyanaz, nem lerohanni csak finoman kezdeményezni.Üdv:utsó válaszíród
A kérdező hozzászólása: köszi:) de én lány vagyok 15 éves.. elfelejtettem leírni..
A kérdező hozzászólása: sorry * csókolózni:P
A kérdező hozzászólása: köszike s NORMÁLIS választ:)
Utolsó válaszoló vagyok, tényleg, ha lányvagy, mert kerestem neked, de szinte mindegyik leírás csak fiúknakszólt!:D amúgy énis lányvagyok. remélem segítettem(:

Hogyan kell jól csókolni (nyelvvel)? ÉS jobb a nyelves csók mint a nyelv nélküli?

Legjobb válasz: Nyelv nélküli csók nincs. Azt puszinak hívják. (ha nem dugod át a nyelved az õ szájába, akkor az nem csók) És jobb. Majd rájössz, hogy hogyan kell "jól"csókolni, azt leírni nem lehet.

Nyelv nélküli csók nincs. Azt puszinak hívják. (ha nem dugod át a nyelved az õ szájába, akkor az nem csók) És jobb. Majd rájössz, hogy hogyan kell "jól"csókolni, azt leírni nem lehet.
nyelv nélküli tényleg csak puszi.. de ha bátoratalan vagy akkor szájrapuszi aranyos és egyben romantikus! a jó csóktechnikát csak gyakorlással érheted el.. tudom h elcsépelt szöveg de jön majd az magától.. alapok: nedvesítsd be kicsit az ajkaid, hajolj közel, érintsd az ajkaihoz az ajkaid, ekkor mindketten kinyitjátok a szátokat, persze nem úgy mintha ásítanátok :D... és át dugod a nyelved, ne túl gyorsan persze.. és mozgasd a nyelved kis köröket leírva, játsz a nyelvével... kb ennyi :)

Hogy kell jól csókolni? MIt kell a nyelvvel csinálni ahoz, hogy jó legyen? Csókolóztam már és szűz se vagyok de nekem eddig minden csaj azt mondta, hogy bénán csinálom.17F

Legjobb válasz: Akkor jó egy csók,ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza,keresd vele az övét,de mindig játékosan,ne erõsen,ne keményen(kezdetben) Fontos,hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába,a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak,inkább akarja õ tovább,semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad,és ne gondolj arra,hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal,Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták,béna Vagy,ez inkább õket jellemzi azt hiszem.

Akkor jó egy csók, ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza, keresd vele az övét, de mindig játékosan, ne erõsen, ne keményen(kezdetben) Fontos, hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába, a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak, inkább akarja õ tovább, semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad, és ne gondolj arra, hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal, Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták, béna Vagy, ez inkább õket jellemzi azt hiszem.
Talán a csajtól kellene megkérdezni mi nem volt jó. Gyakorlati oktatást inkább nem tartanék:) 22/f
Én is csókolóztam már olyan sráccal, aki nagyon bénán csinálta. De ne aggódj, legtöbb esetben meg lehet oldani a problémát. Szerintem a pasik legtöbbször két nagy problémát követnek el. Az egyik, ha csókolózás közben csak a nyelved hegyét dugod át a csaj szájába...ez elég kellemetlen, hiszen a csaj nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel...olyan, mintha csak kardozni akarnál a nyelveddel. Nem túl kellemes. A másik, mikor túlságosan belefetyeled a másikat, nem kell körbenyalni a csaj egész száját. Valahogy meg kell találni a kettõ között az egyensúlyt. Jah, és még az is fontos, hogy ne legyen túl merev a nyelved. Probálj, finoma játszadozni...de azért ne tünj túl nyámnyilának. Nem tudom jobban megfogalmazni sajnos. De remélem azért veszed valamennyi hasznát. sok sikert. 22/l
ami rossz lehet az az, amit az elõttem lévõk is elmondtak, ha túl merev a nyelved, mert az olyan erõszuakos érzést kelt, nekem legalábbis. csak lazán, ne stresszelj, mert akkor rontod el, mindenki jól csinálja, ha magabiztos, és nem azon szorong, hogy a másiknak vajon jó-e. persze azis fontos, de esõsorban magadnak kell, hogy tetszen a dolog. elõször csak egy szájrapuszival indíts, utána a szádat is kijebb nyithatod, végül jöhet a nyelváthelyezése a másik szájába :D csak ügyesen, és sok sikert ;)

Nem tudok csókolni de már voltam nővel és ő nem mutatta meg hogyan kell ilyen esetbe mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Van egy régi jó barátod: google. Én is onnan puskáztam. Utána persze teljesen máshogy lett, mint amit olvastam.. és nem kell ehhez itiner, menni fog magától. Jótanács: nyelj csók elõtt, ne áztasd el a bnõd blúzát. üdv 18F

Van egy régi jó barátod: google. Én is onnan puskáztam. Utána persze teljesen máshogy lett, mint amit olvastam.. és nem kell ehhez itiner, menni fog magától. Jótanács: nyelj csók elõtt, ne áztasd el a bnõd blúzát. üdv 18F
Letagadod hogy nõvel voltál.
A kérdező hozzászólása: Jó de észre veszi , hogy tõbbet dugtam mint kavartam , ilyen esteben mit lehet ?
Gyakorolni b+
Was können sie zûrzavar? Syntax error Ready
fake
valaki akar játszani fejben 21-est?
Leszbi társ? Akkor mindketten leszbik vagytok. Kapd le Te! Hiszen õ is ezt várja tõled, ha azt kérte hogy csókold 1-2 percig.
létezést, történést fejez ki! mi az?
mi van??!!
Ez valami kamu hülyeség.
gec, ezt énse értetetetetem!
Bocsi, de nem értem.
úgy látom, nem csak én nem értem..ez valami kamu baromság..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!