Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell csókolni (62 db)

HOGY KELL CSÓKOLNI CSÓKOLÓZNI? még sosem csókoloztam mert nem tom hogy kell

Legjobb válasz: Csókolózni úgy kell megtanulni mint biciklizni, csinálod és megtanulod. Elolvashatsz akár 200 regényt is a témáról de nem leszel okosabb.

Csókolózni úgy kell megtanulni mint biciklizni, csinálod és megtanulod. Elolvashatsz akár 200 regényt is a témáról de nem leszel okosabb.
ha lány vagy, tudok segíteni, ha fiu, próbálkozz másnál :P
A kérdező hozzászólása: fiu
Hány éves?
Nem kell a csókolózáshoz nagy tudomány... Megy az magától! Puszilgatod a parner szályát+a nyelved átdugod a szályába és meg is vagy :) )
jobbról balra 32° szögben fordítod a nyelved majd 14°visszafelé, aztán összecsomózod, és elharapod a lány nyelvét. Szerint szépapáink is interneten kérdezték meg hogy hogy zajlik? ennyire ne legyél láma. a kezedet ne fogjuk közben?
Leszbivideókból tudsz tanulni.

Hogyan kell csókolni?

elég gáz, de nem tudom

Legjobb válasz: A vicces az hogy nem is kell tudnod, mert ha egy olyan lesz veled szemben, aki tényleg nagyon vonz, akkor menni fog, egyszerûen maga a szenvedély fog vezetni... mármint a szádat. Mert ez nem egy bonyolult dolog, valójában végtelenül egyszerû. Olyan mintha simogatnál valakit, csak a száddal teszed. Gondolj valakire, aki beindít ilyen értelemben. Ez nem annyira a szexuális vonzalom, hanem az hogy tényleg tetszik, szívesen "játszanál" vele, ölelnéd, simogatnád az arcát pl. stb. De egy olyan valakivel, aki tényleg beindít ilyen módon. Amikor így érzel, és nem görcsölsz közben, hanem tényleg el tudod engedni magad, akkor egyszerûen ellazulsz, és emiatt minden természetesen módon fog menni, a mozdulataid, a szád, ahogy hozzáérsz, stb. Nem kell a nyelved beledugnod a szájába, fõleg nem elõször, de ha úgy akarod, azt is lehet, fokozatosan, vagy ahogy jólesik. Az ajkait puszilgatod, csak ez nem egy egyszerû puszi hanem jobban kinyitod a szád, néha meg is haraphatod hogy érdekes legyen, vagy húzogatod az õ ajkait. A lényeg, hogy akkor a legjobb, ha el vagy teljesen lazulva... Ez két ember között történik (vagy lehet több is persze :), amitõl még egyszerûbb lesz, mert a másik ajkai vezetni fognak, akkor is ha annyira nem csinál semmit. Itt nincsenek különösebb szabályok, csak az hogy ne görcsölj. Minél természetesebben megy, annál jobb. Nézhetsz filmet is, vagy leszbikus csókolózást, ha szeretnél példát látni rá... ha már belejöttél, utána megy magától, akárkivel (mármint olyan személlyel, aki bejön valamennyire) csinálod

A vicces az hogy nem is kell tudnod, mert ha egy olyan lesz veled szemben, aki tényleg nagyon vonz, akkor menni fog, egyszerûen maga a szenvedély fog vezetni... mármint a szádat. Mert ez nem egy bonyolult dolog, valójában végtelenül egyszerû. Olyan mintha simogatnál valakit, csak a száddal teszed. Gondolj valakire, aki beindít ilyen értelemben. Ez nem annyira a szexuális vonzalom, hanem az hogy tényleg tetszik, szívesen "játszanál" vele, ölelnéd, simogatnád az arcát pl. stb. De egy olyan valakivel, aki tényleg beindít ilyen módon. Amikor így érzel, és nem görcsölsz közben, hanem tényleg el tudod engedni magad, akkor egyszerûen ellazulsz, és emiatt minden természetesen módon fog menni, a mozdulataid, a szád, ahogy hozzáérsz, stb. Nem kell a nyelved beledugnod a szájába, fõleg nem elõször, de ha úgy akarod, azt is lehet, fokozatosan, vagy ahogy jólesik. Az ajkait puszilgatod, csak ez nem egy egyszerû puszi hanem jobban kinyitod a szád, néha meg is haraphatod hogy érdekes legyen, vagy húzogatod az õ ajkait. A lényeg, hogy akkor a legjobb, ha el vagy teljesen lazulva... Ez két ember között történik (vagy lehet több is persze :) , amitõl még egyszerûbb lesz, mert a másik ajkai vezetni fognak, akkor is ha annyira nem csinál semmit. Itt nincsenek különösebb szabályok, csak az hogy ne görcsölj. Minél természetesebben megy, annál jobb. Nézhetsz filmet is, vagy leszbikus csókolózást, ha szeretnél példát látni rá... ha már belejöttél, utána megy magától, akárkivel (mármint olyan személlyel, aki bejön valamennyire) csinálod
Nõ vagy? Hány éves? Velem gyakorolhatsz, ha akarsz :D
filmben csak láttál már na úgy ha pedig a részletek érdekelnek, nézz youtube-on ilyen videókat
Szájjal.
1. lépés: végy egy pálinkás poharat 2. lépés: fogj egy szem meggyet 3. lépés: tedd a meggyet a pohárkába 4. lépés: hozzákezdhetsz a gyakorláshoz ÉD
:D*

Milyen az emlékezetes álom csók? Hogyan kell csókolni? és hogy tudnám gyakorolni (:nincs barátnőm17F

Legjobb válasz: nem attól lesz idilli, hogy nagyon jól csókolsz. Pl a barátomnak is velem volt az elsõ csókja. Nekem attól volt emlékezetes, hogy nem azonnal esett meg és nagyon elõ volt készítve a dolog. Pont akkor csókolt meg, mikor a vonat az alagútban volt. Mikor indultam a vonatra már sejtettem, hogy csók lesz a vége, így az egész utat végig izgultam.

nem attól lesz idilli, hogy nagyon jól csókolsz. Pl a barátomnak is velem volt az elsõ csókja. Nekem attól volt emlékezetes, hogy nem azonnal esett meg és nagyon elõ volt készítve a dolog. Pont akkor csókolt meg, mikor a vonat az alagútban volt. Mikor indultam a vonatra már sejtettem, hogy csók lesz a vége, így az egész utat végig izgultam.
én az összes volt pasimmal történõ elsõ csókra emlékszem (bár nem volt sok, így nem nehéz), szóval szerintem az a legemlékezetesebb csók, amelyik az adott partnerrel elõször történik. Amire jó, ha odafigyelsz: -Elõtte nyeld le a nyálad, meg ne fulladjatok! Nem az a cél, hogy teleköpd a száját -Ne kapd be a száját, pont annyira legyen nyitva a szád, mint neki. Lehetõleg ne edd meg! -Hunyd le a szemed! -Legyen laza, szenvedélyes, érzéki, de ne túl nyomulós, ha csak nem kifejezetten a döngetésrõl szól az egész! Nem kell kapkodni, nem hajt a tatár! -Közben a kezeidet tartsd jó helyen, pl. a derekán! Ennyit tudtam így hirtelenjében. De ne aggódj, jön az magától, úgyse nagyon fogsz tudni gondolkodni! Csak merd megtenni. Gyakorolni?! Hát... én nem gyakoroltam, de kiskoromban alma meg fagyi evés közben képzeltem el ilyeneket :D Esetleg próbáld ki ezeket, ha gondolod :D Sok sikert! L/18
Attól lesz emlékezetes, h azzal csinálod, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz! Ha béna lesz, akkor azért, ha nem, akkor azért lesz emlékezetes. Elõször mindenki béna, biztos te is ismered a dalból, de ne izgulj, ne parázz emiatt. Gyakorolni, szinte kizárt, ha csak nincs valami havercsajod, aki belemenne. NE dugd le a nyelved a torkáig, NE legyen száraz az ajkad, NE légy erõszakos. A többit leírták elõttem! :) Majd írj, h h sikerült! :)


Eltudná valaki mondani, hogy hogyan kell csókolni?

sajnálom de nem tudok róla semmit még megkérdezni is alig merem...

Legjobb válasz: Próbálkozz a vállad alatt a karodon, ugy tanulhatsz.

Próbálkozz a vállad alatt a karodon, ugy tanulhatsz.
Kismillió ilyen kérdés van fent az oldalon. Meg szerintem hatásosabb ha valamilyen videóból, filmbõl ellesed. Mellesleg jobb esetben természetesen ráérzel majd.
Hát..talán fogd fel úgy, hogy az ajkára adsz puszit..mintha az arcára adnád..és amikor õ is épp akkor ad a tiédre amikor te az övére, akkor az lesz a csók :D
Én a barátnõmmel úgy jöttünk bele a csókba, hogy elõször csak szájra puszi, több szájra puszi, aztán szájra puszi hosszan, aztán szájra puszi kicsit eltátott szájjal, utána kialakult a rendes csók :) Távkapcsolatban vagyunk, és 4.-5. találkozás után jutottunk el a csókig.

Hogyan kell csókolni?

Megmutatná nekem valaki ? 15/F Budapest

Legjobb válasz: Mindjárt jönnek a jelentkezõ kiscsajok. :)

Mindjárt jönnek a jelentkezõ kiscsajok. :)
Erre nem jelentkezik senki, csak ha 15/L lenne odaírva.
Mutatja a halál...
képzeld el, hogy egy érett, jó leves õszibarackot eszel, és néha a nyelveddel megcsiklandozod a magját is ... na úgy
Ezt nem lehet megmutatni ezt magadtól fogod tudni ha eljön a ideje :)

Ömm hogyan kell csókolni?

Hát már csókolóztam....de nagyon rosszul csókolok ......Ömm kérlek segítsetek..!

Legjobb válasz: Gyakorolj, majd belejössz.

Gyakorolj, majd belejössz.
Gyakorold és bele fogsz jönni.
ha lány vagy, gyakorolhatunk :D
A kérdező hozzászólása: Jó de hogyan..? :s
Képcsere, lakhelycsere, gyakorlás.:DD
Bele fogsz jönni. Az elsõ 1-2 csók nekem sem volt túl jó, de aztán belejöttem. A párom pedig (friss kapcsolat), épp ma mondta, hogy milyen jól csókolok. Szóval nyugi, csak idõ és gyakorlás. Bele fogsz rázódni. :)
A kérdező hozzászólása: ----Köszönöm a válaszokat...:) )
az utobbi egyhetbe akarhanyszor nezek felide, egy ilyen kerdes mindig van minimum :-D
A lényeg, hogy ne csorogjon a nyál egyik szájból a másikba, és ne csinálj helikoptermozgást a nyelveddel, illetve nem harapd véresre a másik száját. Ha ezeket elkerülöd, akkor nem csókolhatsz rosszul. :)

Hogyan kell csókolni, ti hogy csináljátok?

19 vagyok, 7 éve csináltam elõször, de valahogy mostanában az az érzésem, hogy valami nem oké.. nem csinálom jól.

Legjobb válasz: ha megcsókolsz, megtudom mondani mi a rossz;)

ha megcsókolsz, megtudom mondani mi a rossz;)

Hogyan kell csókolni?

Részleteset!!!

Legjobb válasz: csukott szájjal

csukott szájjal
Ajkakkal való interaktálás, most ezt hogy fejtsük ki részletesen? Ez nem valami egzakt dolog. Ezerféleképpen lehet csinálni. Mint a palacsintát.
A csók az jön magától.. :D Nem lehet csak úgy leírni :)
Mindenki másképp csókol. olyan szerintem nincs, hogy valaki szarul vagy jól. Ha ösztönössen csinálja valaki akkor semmiképp nem lehet rossz max a partner nem úgy csinálja ahogy a másik, de hozzá lehet szokni a másikhoz is:d szóval tök mindegy..ugyan olyan csók nincs, és tanulni se nagyon lehet szerintem 20/f

Hogyan kell csokolni? (14 vagyok)

14 eves fiu vagyok.A baratnomet minden keppen meg szeretnem csokolni, de sehogysem tudom hogy, hogy csinaljam.En meg eletemben nem csokoltam meg senkit, max ugy hogy szajrapuszi volt csak.Nagyon szeretem, de nem tudom mikent csokoljam meg... Sok haveromat kerdeztem errol a temarol es mind aztmondtak, hogy mikor ott lesz a pillanat akkor menni fog magatol. De en ebben nem nagyon tudok hinni :/ Legyszi ertelmes valaszokat adjatok... :P

Legjobb válasz: Nagyon óvatosan simogasd az ajkaiddal az övét, ameddig csak jólesik és bizseregsz, majd nyelveddel érintsd meg az övét. Aztán jön magától hidd el! A nyelveddel ne csinálj gégevizsgálatot!

Nagyon óvatosan simogasd az ajkaiddal az övét, ameddig csak jólesik és bizseregsz, majd nyelveddel érintsd meg az övét. Aztán jön magától hidd el! A nyelveddel ne csinálj gégevizsgálatot!
Forgasd az õ szájában a nyelved, lehet lassan vagy gyorsan. Én elsõ csóknak a lassút javaslom, sokkal érzékibb és emlékezetesebb.A gyors nyelv forgatás izgatóbb, szexuálisabb bár ez igaz a lassúra is :P
Lehet, hogy a száddal és nyelveddel, de nem biztos.
Te legalább nem estél pofára amikor le akartad smárolni. :PPPPPP 14/f
A kérdező hozzászólása: Persze :D de igazabol mikor ott vagy akkor nem gondolkodsz hanem csak ugy jon magatol h mit csinalj... :) Megegyszer koszi!!! :P
nekem is úgy mondták, mert én még nem próbáltam, de bemásolom: szóval nem úgy kell kezdeni hogy rögtön felfalja a fiú a lányt vagy fordítva.mondjuk elõször puszi, rendesen hgoy ne legyen zavarba, ha az megvan akkor lehet a szájra és mondjuk úgy hogy egyre hosszabban ott tartani.aztán mondjuk picit kinyitni a szájakat és úgy folytatni, szintén addig ameddig már úgy hozzászokik, és aztán nem vadállat módjára de óvatosan ki lehet nyújtani a nyelvet hogy picit összeérjenek. ez nagyon izgi. háát aztán a legjobb megfogalmazás hogy el lehet kezdeni kergetõzni a nyelvekkel :D nekem nem korombeli mondta, de õ nagyon jó fej, és megkértem magyarázza el, mert senki nem mondott normális választ GYIK-on 14/L
Akkor jó :D Fel tudtál valamit használni abból amit írtunk? :)
A kérdező hozzászólása: Persze! háát énis puszival kezdtem, és utánna fokozatosan és lassan :P nem siettem el...! :D jóól megy minden... :)
A kérdező hozzászólása: Sikerult!! nagyonis jool :P Nem tudom h miert izgultam... :) )
A kérdező hozzászólása: 1000 koszonet!!! sokat segitettel! :D Es a tobbieknek is! :P
Most megpróbálom elég részletesen leírni :DD Kicsit az ellenkezõ irányba billented a fejed mint az övé ( ha õ balra akkor te jobbra) így az orrotok nem lesz akadály. Résnyire legyen nyitva a szád, és az ajkaiddal simogasd az övéit, õ is el fogja kezdeni, csak legyetek összhangban, ne összevissza nyálazás legyen a vége. Nem muszáj használni a nyelved, nem mindenki szereti elsõre, de ha úgy érzed akkor finoman érinsd hozzá az övéhez, ha viszonozza akkor folytathatod, ha nem csinál semmit, akkor inkább hagyd mert max kellemetlen lesz neki. Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: :) ) koszi! ezen jot rohogtem!! =)) nahde en most nem ugy ertettem... :P
a köldöke alatt tíz centivel van a szája, na, ha azt rendesen szívogatod, megpuszilgatod és nyalogatod, akkor minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: koszi! :D meg valaszokak, masoktol is! :)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen! (vegre egy ertelmes valasz!!) :D tobbiek velemenyet is varom! :)
A kérdező hozzászólása: eddig oke, csak mit csinaljak utanna a nyelvemmel??? :O
Kinyitod, kinyitja, bedugod, majd õ is bedugja.
Bedugod a nyelved a szájába.
A kérdező hozzászólása: jolvan! nem ugy ertettem, az enis tudom, de hogyan csinaljam itt az a kerdes!! :@
de nekem még nem volt szerencsém hozzá. remélem pénteken lesz

Hogy kell csókolni? :$ xD

Legjobb válasz: szájjal..

szájjal..
Én is sokat "fosakodtam" (xD) ezen. Aztán egy bulin az egyik lány lesmárolt.. a legelején egy kicsit összekoccant a fogunk (ami 100% hogy az én bakim volt), de másodpercek alatt belejöttem. El kell kapni egy ütemet, kb ennyi a titok. Igazából van egy érdekes érzés, mikor más csak centikre van a szátok egymástól, és tudod, hogy mindjárt meg fog történni, ösztönösen már tudni fogod, hogy mit csinálj. Nem vicc, tök jó érzés :D De egy megfogadandó tipp: NE egy kiadós gyrosozás (vagy bármilyen étel)után csináld, mert azt egyikõtök se fogja élvezni :) legalább egy rágó teljen el közte
Próbáld meg kitépni a nyelvét a tieddel.
akkor miért kérdezed?
Csókolóval...
Wájtíí kérdése: Egy 13 éves fiú vagyok, és nagyon tetszik egy lány és neki is tetszek én. De nem tudom hogy mondjam el neki hogy szeretem. :/ Szerintetek hofy mondjam el? 13/F WÁHÁHÁ!
Ha kezdõ vagy akkor hagyd hogy a partnered vezessen :D . Hidd el bele fogsz jönni . Elsõnek kezd a szájra puszival mikor az ajkatok összeér majd szépen mélyebbre mész jó ezt nem úgy értem hogy menj le a tüdejéig XD és kezd el masszírozni a nyelvét :D szépen lassan . De beírod a youtuba hogy kiss vagy csók és megnézheted hogy csinálják :D !
Elsõ: LOL Hát, ezt bárkitõl megkérdezheted, senki sem fogja tudni elmagyarázni normálisan. :D Én is ezen fosakodtam, aztán egyszercsak megtörtént és hoppá... :D Fel se fogtam. Ösztönlények vagyunk.
A kérdező hozzászólása: rájöttem -.- xD
A kérdező hozzászólása: WÁHÁHÁHÁ mi van te gyíkarcú?-.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!