Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell csókolózni (304 db)

Hogy kell csókolózni? Mi a különbség a smárolás és a csók között? Smárolás közben a lány is meg a fiú is össze érinti a nyelvét, vagy hogy? Gáz ha 15 évesen nem volt komoly kapcsolatom de nem is smároltam még?

Legjobb válasz: Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hogy kell csökolózni?

Hogyan kell csókolózni? segítsetek

Legjobb válasz: most csökolózni, vagy csókolózni akarsz?

most csökolózni, vagy csókolózni akarsz?
Ha lány vagy gyere, megmutatom.
Amit látsz a filmeken az rendben. Amit nem látsz, az az, hogy finoman áttolod a nyelved és a hegyével megkeresed az övét. Ha ekkor már beindult a lány, úgyis forgatja majd a nyelvét. Na itt jön az egyszerû rész. Csak utánozd le, amit õ csinál. Ha az nagyon semmi, akkor meg mindegy mit csinálsz, kezdj összevissza a nyelveddel csapkodni. :-)
vakargasd a nyelved végével a szájpadlását
Puszi a lány valamelyik ajkára, aztán elfordítod a fejed jobbra, kinyitod a büdös szád, s szépen lassan átfolyatod a nyálad az õ szájába a nyelved segítségével, amit õ a nyelvével "veszi át", aztán a szerverezetébe juttatja, amit késõbb kipisil az arcodra.
Nembaj ha izgulsz ha félsz ezt a kérdést már nagyon sokan feltették maguknak az emberek ügyilegyél:)
izlések és pofonok

Van egy barátnőm és még nem csókolóztam soha, hogy kell csókolózni?

Legjobb válasz: Elõszöris. Ki kell várni a mefelelõ pillanatot. ( Szóval lehetõleg ne tesi elõtt az osztály szeme láttára:P ) hanem egy olyan pillanatban amikor kettesben vagytok. Kérdés hogy a lány csókolózott e már, mert akkor õ már tapasztalt és tud irányítani. Elõször elég ha egy puha, hosszú puszit adsz a szájára. Ha õ már csókolózott, akkor folytatja, ha nem akkor ugyanazt a zavart érzi majd mint te. Csókolózni nem lehet megtanulni, hozzá kell szokni. Minden újabb lányhoz majd hozzá kell szokni...18 éves vagyok (lány) volt pár barátom, meg olyan is akivel elcsattant egy csók aztán annyi, jelenlegi -és végleges-párkapcsolatom elsõ csókja is olyan volt mint az elsõ..kicsit béna kicsit félrenyalós de életem legszebb csókja. Párhónapja öcsém is ebben a szindrómában szenvedett:P de simánment. Neked is fog.

Elõszöris. Ki kell várni a mefelelõ pillanatot. ( Szóval lehetõleg ne tesi elõtt az osztály szeme láttára:P ) hanem egy olyan pillanatban amikor kettesben vagytok. Kérdés hogy a lány csókolózott e már, mert akkor õ már tapasztalt és tud irányítani. Elõször elég ha egy puha, hosszú puszit adsz a szájára. Ha õ már csókolózott, akkor folytatja, ha nem akkor ugyanazt a zavart érzi majd mint te. Csókolózni nem lehet megtanulni, hozzá kell szokni. Minden újabb lányhoz majd hozzá kell szokni...18 éves vagyok (lány) volt pár barátom, meg olyan is akivel elcsattant egy csók aztán annyi, jelenlegi -és végleges-párkapcsolatom elsõ csókja is olyan volt mint az elsõ..kicsit béna kicsit félrenyalós de életem legszebb csókja. Párhónapja öcsém is ebben a szindrómában szenvedett:P de simánment. Neked is fog.
Szia. Egyetértek az elöttem szólóval. Csak ki kell várni a megfelelõ pillanatot és kettesbe legyetek.
. . . és elõtte fogmosás és rágó, mert tisztán az igazi.Szíííííí
Hát ahogy a nevébõl is következik :) bedugod és a nyelved a száján belülre... mondjuk ezt nem ilyen 'paraszt' módon ahogy én leirtam, hanem természetesen érzékien És tényleg olyan környezet jó erre ahol kettesben vagytok, ha összebujva az mégjobb. És hogy mikor add ? Nálam pl a barátnõm szemén nagyon lehetett látni hogy várta szóval hajrá... ne legyél beszari, vágj bele :) ... nincs mitõl félni
Ha jól tudsz csókolózni, a lányok imádni fognak? Nem, ez ettõl még egyáltalán nem biztos. Ha viszont rosszul csókolsz, biztos lehetsz benne, hogy nem jutsz egyrõl a kettõre a lányoknál! Azt mondják, a lányok a randi elsõ 5 percében már tudják, le fognak-e végül feküdni a pasival. Lehet, hogy ez így is van, viszont ha közben a fiúról kiderül, hogy nem tud csókolózni, hamar megváltozik az addig pozitív véleményük. Jobb tehát, ha tudod, hogyan kell jól csókolózni! Fontos dolog az elsõ csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt késõbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba. Ne nyomd a szád erõsen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkezõ esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés. Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja! Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét. Néhány tipp a jó csókhoz: - Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen! - Hagyd a lányt levegõhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal. - Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját. - Elõször csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben! Amit semmiképpen ne csinálj: - Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet. - Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni. - Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél. - Soha ne nyomd túl erõsen a szádat a lányéhoz!
bocsi de eddig aszt írtátok hogy mijen hejeken meg hogy símogassam de ha bedugom a nyelvem a szájába utánna mitkell csnálni??
A kérdező hozzászólása: Hogy kell nyelves csókot adni??????


Hogyan kell csókolózni?

Legjobb válasz: úgy hogy beírod a keresõbe hogy "hogyan kell csókolozni?"

úgy hogy beírod a keresõbe hogy "hogyan kell csókolozni?"
erre nincs módszer hogy hogyan ez minden emberben benne van nem lehet megtanulni ez egy ösztön mikor eljön az idõ meglátod mit hogyan kell tenned

Hogyan kell csókolozni?

tudom h már sok kérdés volt ilyen.

Legjobb válasz: érdekes én beírtam a keresõbe hogy ,,hogyan kell csókolózni" és egy oldalnyi ilyen címû kérdés jött fel... egyébként nincs rá stratégia, a tempó majd közben kialakul /mert más egy szenvedélyes heves csók mint egy romantikus lassú/, lényeg hogy ne túl sok nyállal történjen a dolog, és hogy mindkét fél aktív legyen ne csak ,,tartsd" a szádat. Ha két ember szereti egymást akkor szerintem a csók annyira magától jön mint a levegõvétel:D

érdekes én beírtam a keresõbe hogy , , hogyan kell csókolózni" és egy oldalnyi ilyen címû kérdés jött fel... egyébként nincs rá stratégia, a tempó majd közben kialakul /mert más egy szenvedélyes heves csók mint egy romantikus lassú/, lényeg hogy ne túl sok nyállal történjen a dolog, és hogy mindkét fél aktív legyen ne csak , , tartsd" a szádat. Ha két ember szereti egymást akkor szerintem a csók annyira magától jön mint a levegõvétel:D
csókolj úgy hogy élvezzd (:
Mit nem lehet azon megérteni, hogy ezt nem lehet elmondani? JÖN MAGÁTÓL. Kész. Világos?

Hogy kell csókolózni?

Legjobb válasz: Mondjuk úgy kezded, hogy rákeresel a keresõben és megnézegeted a kismilliónyi "hogyan kell csókolózni" kérdést.

Mondjuk úgy kezded, hogy rákeresel a keresõben és megnézegeted a kismilliónyi "hogyan kell csókolózni" kérdést.
csókolózni úgy kell, hogy az adott személy letolja a nadrágját, te pedig a farpofái közé dugod a fejedet és a nyelveddel óvatosan játszadozol arrafelé.
kinyitod a szád és egy baszott nagyot harapsz az ellenfél alsó ajkába
A nyelved átdugod szépen a partnered szájába, miközben a szátok összeér. Gyakorold a kezeden vagy valami:DDD
Kinyitod a szádat, átdugod a nyelved az õ szájába és fagyisat játszol :D

Hogy kell csókolozni? Nagyon izgulok

Legjobb válasz: Én már több lányt is megtanítottam csókolózni. Gyakorolni kell a fiúval és jó lesz az majd. ;)

Én már több lányt is megtanítottam csókolózni. Gyakorolni kell a fiúval és jó lesz az majd. ;)
gyakorolj rajtam :P 16/f
az emo nem ember!
de jól tolják szerintem nekem tetszik :P
Szia! :) Nekem most par napja volt meg az elso csokom(smarolas). Nagyon jo erzes volt, de az a legfontosabb, hogy egy olyan fiuval csinald aki szeretsz, es akkor minden mas! En eleinte nagyon feltem, nem tudtam, hogy mit kell csinalni. De mikor odakerultunk a baratommal nagyon jo volt! Egyeb informaciokent, egymas szajaba toljatok a nyelveteket es koroztok veluk! Sok sikert!

Hogy kell csókolózni? (bővebben lejeb! )

Úgy nézz ki hogy lehet hogy összejövök egy sráccal!! De még nem volt kapcsolatom, és azt sem tudom hogy kell csókolózni?! és ezért kicsit tartok t?le!! (egy 15-éves lány!!)

Legjobb válasz: Ösztönös a dolog. Amúgy nyelvtankönyvvel kezedben kell csókolózni.

Ösztönös a dolog. Amúgy nyelvtankönyvvel kezedben kell csókolózni.
igaz hogy ösz tönös az egész de nézz meg néhán errõl készült videot vagy hagyd hogy ö "vezesse" 14/F
olvass utánna a net-en
Ösztönösen jön érezni fogod azt a pillanatot amikor meg kell tenned és ha nem teszed báni fogod.
http://tinedzser.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1075375 Tekerd le, a képek alatt van a szöveg! :) Hajrá! :DD

Hogyan kell csókolózni?

Legjobb válasz: Sehogy. Csókolózni nem kell; lehet.

Sehogy. Csókolózni nem kell; lehet.
drága gyermekem:D elõször mégcsak az ajkaitok fonódnak össze utána átdugott a nyelved a csaj/pasi szájába és forgatod a nyelve körül a nyelved eseteleg nyalogatod a szájpadlását:D kb így de hidd el jönni fog :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen... elég lesz....

Hogyan kell csókolózni? Itt a válasz:

Kicsit elegem van már abból hogy kb mindenki fél az els? csóktól, fél h elrotnja stb. Itt egy kis videó ami segít a "tanulásban":

Legjobb válasz: Így kínaiul kell csókolózni...

Így kínaiul kell csókolózni...
és még hogy smárolt az üveglappal! nyalogatta..
Hát én majdnem összepisiltem magam a röhögéstõl... :DD Hogy nyálazza már össze-vissza azt az üveget.. ott csorog le a nyáltenger. xD Az volt a legjobb, amikor elkezdtem röhögni, és utána még cuppogott is hozzá; mint egy hal. Na én ott... kész voltam gyerekek. :DD De ahogy a végén olyan bájosan, szüziesen pislog és mosolyog... mellette meg az agyonnyálazott üveglap. Hehe :DDD
Ez olyan kérdés mint ha valaki ezt kérdezné: Hogyan kell levegõt venni? :D Az a vidó nagyon durva széjjel nevettem magamat rajta :D
höhö :D
Áááá, ez nagyon komoly. xD És már látom magam elõtt, ahogy a sok 12-13 éves rácuppan az üveglapokra... :DD
xDDD Háát ez kinai csók nem magyar szwal tök mind1..xD
az elején beindultam :* , de a végére röhögõ görcsöm lett :) )
Én totál beindultam tõle :D
Mindjárt felteszem a kérdést, hogy "Ki értette, illetve kinek nyújtott segítséget az a videó, amin egy lány smárolt egy üveglappal?"
tényleg mitn 1 hal...
Édes istenem... elkapott a röhögõgörcs... xDDDDDD
Hát ez remek, de mit mondott? És hogy rácuppant az üvegre.
nyalogatni és puszilgatni kell egy üveget?:D
xDDDDD ez lol de ezt komolyan gondoltad??? ez a vidi katasztrófa xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!