Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell azt a (13601 db)

Hol lehet sims 2-höz ruhákat, hajakat, bútorokat stb. -t tervezni, majd hogy kell azt a játékban megjeleníteni?

Ingyen és regisztráció nélkül?

Legjobb válasz: Ez nem olyan egyszerû. Nem úgy mûködik a dolog, hogy egy weboldalon megadsz néhány paramétert, kattintasz egyet, és már kész is az új tárgy, amit aztán betehetsz a játékba. Lehet új tárgyakat készíteni, de ehhez különleges programok kellenek (pl.: SimPE (Microsoft .NET Framework kell hozzá)), és az se árt, ha értesz a programozáshoz. Inkább tudás kell hozzá, mint kreativitás; ismerni kell a játék motorját, és azt, hogy mi hogyan mûködik benne. Kész tárgyakat az internetrõl is le lehet tölteni (a Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Downloads mappába kell õket tenni, ha nincs ilyen, csinálj). A játék eredeti fájljait még véletlenül se módosítsd vagy töröld! Csak olyasmit tegyél, amirõl biztosan tudod, hogy mi lesz a hatása! Ha tudsz angolul, nézz utána az interneten. Egyébként hány éves vagy, milyen nemû (fiú/lány), és mennyire értesz a programozáshoz?

Ez nem olyan egyszerû. Nem úgy mûködik a dolog, hogy egy weboldalon megadsz néhány paramétert, kattintasz egyet, és már kész is az új tárgy, amit aztán betehetsz a játékba. Lehet új tárgyakat készíteni, de ehhez különleges programok kellenek (pl.: SimPE (Microsoft .NET Framework kell hozzá)), és az se árt, ha értesz a programozáshoz. Inkább tudás kell hozzá, mint kreativitás; ismerni kell a játék motorját, és azt, hogy mi hogyan mûködik benne. Kész tárgyakat az internetrõl is le lehet tölteni (a Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Downloads mappába kell õket tenni, ha nincs ilyen, csinálj). A játék eredeti fájljait még véletlenül se módosítsd vagy töröld! Csak olyasmit tegyél, amirõl biztosan tudod, hogy mi lesz a hatása! Ha tudsz angolul, nézz utána az interneten. Egyébként hány éves vagy, milyen nemû (fiú/lány), és mennyire értesz a programozáshoz?
Milkshape 3D programmal megcsinálod a mesh-t. Aztán photoshoppal a textúrákat hozzá. SimPE is kell a beállításokhoz vagy nem tudom már mihez. Rég csináltam. Marha nehéz. Ha egyik progihoz sem értesz bele se kezdj.
Az elsõ vagyok: abszolút egyetértek a második válaszolóval, megfelelõ hozzáértés nélkül sohasem fog sikerülni.

Hogy kell azt a kisérletet a tojással és az ecettel?

A tojást belerakjuk az ecetbe és mennyi ideig kell tartani benne hogy zselés állagú legyen.

Legjobb válasz: egy napot vagy egy éjszakát kell ecetben tartani,de csak 1 napig marad ruganyos,utána megint ecetbe kell tenni.valami ilyesmi :D

egy napot vagy egy éjszakát kell ecetben tartani, de csak 1 napig marad ruganyos, utána megint ecetbe kell tenni.valami ilyesmi :D

A Howrse játékon hogy kell az a célkitűzést teljesíteni hogy kapj el egy UFÓ-t?

Légyszí segítsetek. Fontos.

Legjobb válasz: csak játszani kell az oldalon, és találsz, úgy tudom. :) de nem olyan kis zöld lényeket kell keresni, hanem repülõ tárgyakat, nyereg, répa, ilyenek. :) de a fórumon részletesen utána olvashatsz.

csak játszani kell az oldalon, és találsz, úgy tudom. :) de nem olyan kis zöld lényeket kell keresni, hanem repülõ tárgyakat, nyereg, répa, ilyenek. :) de a fórumon részletesen utána olvashatsz.
Na igen, de mi van, ha már egy hete nem jött ufó? És a menhelyen sincs ló, amit megsimogathatnánk? Az egész játék áll!
Igen. Elõzõ válaszolónak ment a like. Ezek bónuszok. Az oldalon, játék közben (nehéz nem észre venni...) néha megjelennek lovas dolgok amik végigmennek a képernyõn, és ha rákattintassz, megkapod azt a bónuszt.
Utolsó: Velemis ez van -Lovat venni nem tudok, nincs 10. nap rangidõm -Menhelyem sincs. -Ufó nemjön egy hete.. Az elején pedig jött percenként.
A kérdező hozzászólása: Am köszi. Megtudtam hogy 20 nap múlva újra nyit a menhely, és hogy az ufó hiány rendszerhiba volt.


Hogy kell azt a Wifi-t használni? (lent)

Tudom kicsit sz?ke n?sen fog hangzani,de nekem itthonilyen kábeles internetem van, de megyek nyaralni és a szállodának az oldalán írják, hogy van Wifi, és nekem van olyan irva a laptopra, hogy Wifi, de akkor mit kell vele csinálni.Valamit átkell rajta állítani vagy mi?

Legjobb válasz: laptopod típusát írd le. többségüknél egy gyorsgombbal bekapcsolod és win7nél kiírja h mien wifiket talált..

laptopod típusát írd le. többségüknél egy gyorsgombbal bekapcsolod és win7nél kiírja h mien wifiket talált..
A kérdező hozzászólása: Fujitsu Esprimo V6535 NoOs DualCore T4200 (2000)
Talán úgy lehetne egyszerûen elmondani , hogy a szállodában van egy kis rádió adó torony , ami kisugározza az internetet a szobákba. Te meg a wifis laptopoddal simán tudod ezt fogni azaz ugyanúgy tudsz netezni mintha csak otthon lennél.
http://www.getpcmemory.com/drivers/download-fujitsu-siemens-.. innen szedd le a driver-t ha még nincs meg:)

Hogyan Birom feltelepíteni a Gta IV-t? Hogyan kell azt a SERIAL kódot meg a unlock code-t regisztrálni, csak nekem nem megy?

Legjobb válasz: Az a baj hogy ebben az esetben szerintem tényleg gáz van, mert amikor hivatalos patchet szedtem le nekem akkor kérte ezeket, de a razoros patcheknél semmi ilyesmit nem kért. A megoldás szerintem az lenne, (tudom hogy nagyon szarul hangzik) de az egész játékot újra le kéne szedned, úgy hogy egy olyan verziót szedj le, aminek az egyik ISO-jában található egy alap RAZOR-ös crack is, mert az garantáltan nem fog kérni telepítéskor semmilyen kódot. Aztán utána ERÕSEN ajánlott hogy mind a 7 patchet is leszedd a játékhoz, és egymásután feltedd õket, de az is nagyon fontos hogy a patchek is razor-ösek legyenek, és a 7-es patch-hez külön crack kell. Lehet hogy ez így roszul hangzik, de hidd el, szerintem csak így fog menni (+ patchek nélkül tele lesz bug-okkal és grafikai hiányosságokkal)

Az a baj hogy ebben az esetben szerintem tényleg gáz van, mert amikor hivatalos patchet szedtem le nekem akkor kérte ezeket, de a razoros patcheknél semmi ilyesmit nem kért. A megoldás szerintem az lenne, (tudom hogy nagyon szarul hangzik) de az egész játékot újra le kéne szedned, úgy hogy egy olyan verziót szedj le, aminek az egyik ISO-jában található egy alap RAZOR-ös crack is, mert az garantáltan nem fog kérni telepítéskor semmilyen kódot. Aztán utána ERÕSEN ajánlott hogy mind a 7 patchet is leszedd a játékhoz, és egymásután feltedd õket, de az is nagyon fontos hogy a patchek is razor-ösek legyenek, és a 7-es patch-hez külön crack kell. Lehet hogy ez így roszul hangzik, de hidd el, szerintem csak így fog menni (+ patchek nélkül tele lesz bug-okkal és grafikai hiányosságokkal)

Hogy kell azt a spanyol szot olvasni hogy: ¡ hola mi amor! - azaz "szia szerelmem"?

Legjobb válasz: SZia...szerintem "Ola mi amor" (az amor szoban az o-n van a hangsuly)..

SZia...szerintem "Ola mi amor" (az amor szoban az o-n van a hangsuly)..
A kérdező hozzászólása: hát azt a szot hogy "mi" azt hogy kell mondani?? ugy mint angolban h "maj" wagy csak egyszeruen "mi"?
olá mi ámór
ola mi amor! az "o" betukon van a hangsuly!
"o"n van a hangsuly.ora mi amor
Hola-t csak egyszerûen olá-nak mondják rövid ó-val és röviden ejtett á-val. :) A többit meg ahogy le van írva. :)
hólá mí ámor
ola mi amor... a mi az a birtokos névmás... õk úgy veszik általában, hogy, h kimondják, külön, h az övék vmi v vki... szóval ez kb olyan szó szerint, h szia én szerelmem...:)
A kérdező hozzászólása: nem tudom mennyire fontos de ez valami hasáb
Hát az alapterület ugye hosszabb oldal szor magasság, ami itt 15-ször 8=120 A térfogat meg 120-szor 15 ha jól veszem ki az adatokból, mert kicsit kuszán írtad le
nos egy paralelogrammanak nem igazan fogsz tudni terfogatot hasznalni mert az egy 2D-s sikidom, csak egy 3D-s testnek lehet a terfogatat kiszamolni
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszi ^_^
a hasáb térfogata:alapterület x magasság


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!