Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell az igazi (593 db)

Hogyan kell az igazi angol teát elkészíteni?

Amibe tejet szoktak rakni. Mi kell bele? Milyen teából van? Szeretném megkóstolni.

Legjobb válasz: Testhezálló kérdés... Imádom az angol teát. A pickwick forgalmaz English tee-t, ami kifejezetten erre való. Fekete dobozos, és négyféle van benne. De a lényeg: jó minõségû fekete tea + tejszín/tej. Az igazi kékvér angol cukor nélkül issza. :) Egyébként cukorral/mézzel lehet ízesíteni. Arra azért figyelj oda, hogy a feketeteának olyan koffeintartalma van, mint a kávénak, és ugyanúgy felpörget. :)

Testhezálló kérdés... Imádom az angol teát. A pickwick forgalmaz English tee-t, ami kifejezetten erre való. Fekete dobozos, és négyféle van benne. De a lényeg: jó minõségû fekete tea + tejszín/tej. Az igazi kékvér angol cukor nélkül issza. :) Egyébként cukorral/mézzel lehet ízesíteni. Arra azért figyelj oda, hogy a feketeteának olyan koffeintartalma van, mint a kávénak, és ugyanúgy felpörget. :)
én ilyen dobozos english tea-t vettem, de szerintem jobb erre a célra a "füves" tea nem a filteres.intenzívebb ízt ad, meg úgy igazi angol :)
Egy csészébe egy filtert szoktak tenni, amit nem hagynak benne állni, hanem kinyomkodják belõle a cuccot, kiszedik, és tejet raknak bele. Úgy fog kinézni, mint a tejes kávé. Szerintem pocsék íze van, de a kollégák nem tudnak élni nélküle (kint vagyok)
és ha jól tudom nem szokás bele citromot rakni... mivel az összesûrítené a tejet/tejszínt... meg elég pocsék íze van a citromlének és tejnek együtt a teában
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ki fogom próbálni! :)
Twinings English breakfast vagy akármelyik(twinings) amire rá vanírva hogy készült indiában + 2 kiskanál cukor+izlés szerint magas zsírtartalmú tej/pohár. ha kancsóval csinálsz akkor is poharanként ízesítsd tejjel, úgy illik.
7 eve itt elek, minden nap ezt iszom, es angolok keszitik nekem..szoval szigoruan PG tips tea (semmi izesites, semmi pucc) bogrebe bele a filter, ra a lobogo viz, bennehagy filter 1 percig, kinyomkod, kis tejcsi bele, es mehet. En extra weak-en kell hogy kerjem, mert kulonben olyan erossegure csinaljak, hogy 3 napig nem alszom. Nem isszak cukorral, fincsi magaban is. Leginkabb custard cream teakeksszel szeretik fogyasztani az idosebbek. remelem segitettem.

Hogyan kell az igazi, eredeti lebbencs levest elkészíteni, és milyen tészta kell bele?

Olvastam már fodros nagykockát, lasagne tésztát, meg sok egyéb mást is (olyat is amilyenr?l még sose hallottam).

Legjobb válasz: A lebbencstésztának sok neve van! Lebbencs,laska,csusza,tört lasagne,slambuc,stb. A szalonnát lepirítod,és rádobod az apróra vágott vöröshagymát,majd azt is "aranysárgára" pirítod!Fûszerezd piros fûszerpaprikával,egy kis fokhagymával(meg ne égjen!),és erre rakod az apró(1cmx1cm) kockára vágott burgonyát,majd enged fel vízzel!Sózd!A lebbencstésztát kevés zsiradékon pirítsd szép zsemleszínûre,és mikor a burgonya már félig megfõtt ezt is fõzd a levesedbe!Kb. 10 perc forralás után kész is!Ha kell ízesíts utána,lõdd be az ízeket neked megfelelõen! Én zellerzöldet,kevés õrölt köményt,és egy kis õrölt fehér borsot is teszek bele.Ahány ház annyi szokás!:D Minden jót!

A lebbencstésztának sok neve van! Lebbencs, laska, csusza, tört lasagne, slambuc, stb. A szalonnát lepirítod, és rádobod az apróra vágott vöröshagymát, majd azt is "aranysárgára" pirítod!Fûszerezd piros fûszerpaprikával, egy kis fokhagymával(meg ne égjen!), és erre rakod az apró(1cmx1cm) kockára vágott burgonyát, majd enged fel vízzel!Sózd!A lebbencstésztát kevés zsiradékon pirítsd szép zsemleszínûre, és mikor a burgonya már félig megfõtt ezt is fõzd a levesedbe!Kb. 10 perc forralás után kész is!Ha kell ízesíts utána, lõdd be az ízeket neked megfelelõen! Én zellerzöldet, kevés õrölt köményt, és egy kis õrölt fehér borsot is teszek bele.Ahány ház annyi szokás!:D Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Kedves D.A levesed tökéletes, ilyen az igazi lebbencs leves.Ha jól tudom, de lehet hogy tévedek, van egy slambuc nevû étel, ami ugyan ilyen, csak lefõzik a levét, és a pirospaprikát a végén teszik bele-ez a juhászok esti vacsorája volt, mindkettõ nagyon finom, érdemes elkészíteni.ZS

Április 14-én volt 1 vetélésem babát szeretnénk mi az az ovuteszt és hogy kell használni? Igazán ezeket a görbéket sem értem?

Tudom hogy még nem szabad és nem is menne mert teljesen kikészített mindkett?nket ez a szörny?ség.De nem szeretném feladni.Kérlek benneteket aki tud segítsen!Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: szia elõször is nagyon sajnálom ami veled történt de örülök h így állsz hozzá a dolgokhoz. az ovuteszt amivel nyomon követheted a peteérésedet drogériákban lehet kapni 5 van egy csomagban. a hõgörbe arra jó h megtudd volt e peteérésed és ha volt mikor nagyon sok görbét találsz itt is az a lényeg h minden nap ébredés után közvetlen ágyban kell mérned én a ciklus.hun vezetem próbáld meg te is remélem tudtam segíteni

szia elõször is nagyon sajnálom ami veled történt de örülök h így állsz hozzá a dolgokhoz. az ovuteszt amivel nyomon követheted a peteérésedet drogériákban lehet kapni 5 van egy csomagban. a hõgörbe arra jó h megtudd volt e peteérésed és ha volt mikor nagyon sok görbét találsz itt is az a lényeg h minden nap ébredés után közvetlen ágyban kell mérned én a ciklus.hun vezetem próbáld meg te is remélem tudtam segíteni
Sajnálom ami történt. Hátha tudok segíteni. Ne a DM-ben vegyél. Ott naogyn drága. Ha felmész a vatera honlapjára és rákeresel, hogy ovu teszt, találsz sok ajánlatot. 20 db 2.000 Ft körül van.Míg a DM-ben 5 db kerül ugyanennyibe.A menstruációdat követõ 12-14. napokon elkezded használni õket és lesz eredmény! Hõmérõzni pedig úgy kell ahogy az elõzõ leírta. A babatervzõk otthonán sok tudnivalót találsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a biztatást!

Külföldi egyetemre hogyan kell jelentkezni? Igaz, hogy az master képzés Londonban 1 éves?

Legjobb válasz: milyen szakon? nem valószínû, hogy bármi 1 éves lenne Felmész az egyetem honlapjára, ott megtalálod a jelentkezési feltételeket. Leperkálod egy bankszámlára zárolva a tandíjat és elküldöd a jelentkezést. ÉS vársz.

milyen szakon? nem valószínû, hogy bármi 1 éves lenne Felmész az egyetem honlapjára, ott megtalálod a jelentkezési feltételeket. Leperkálod egy bankszámlára zárolva a tandíjat és elküldöd a jelentkezést. ÉS vársz.
A kérdező hozzászólása: BA diplomát már szereztem itthon, kriminológiát szeretnék tanulni Londonban. Egy fórumon olvastam, hogy ott 1 éves a master képzés..
Igen, Angliában általában a mesterképzés 1 éves.(Amúgy egy-két elit egyetem kivételével(a közhiedelemmel ellentétben nem Oxford és Cambridge a legjobb, hanem a London University) a világ legrosszabb felsõoktatása van ott, nem ajánlom, ha tanulni is akarsz, ha papír kell, akkor a legjobb hely, csak drága).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Milyen az indián póz? Igaz hogy ott késöbb mennek el a férfiak? Hogy kell azt csinálni?

Legjobb válasz: A férfi leül a földre, a karjait pedig a háta mögé rakja a padlóra. A nõ ráül a férfira, a kezeit a férfi vállára rakja, miközben fel-le mozog.

A férfi leül a földre, a karjait pedig a háta mögé rakja a padlóra. A nõ ráül a férfira, a kezeit a férfi vállára rakja, miközben fel-le mozog.
igen : ) sõt még filmes pl-t is tudok mondani Amerikai pite 7.része ott is mondják, hogy indiaiba sose megy el a férfi... szóval ja
Indián póz? A pasi a földre szorítja a fülét, hogy hallja, ha jönnek a sápadtarcúak. Eközben a csaj (itt squaw) a szemét a kezével árnyékolva figyeli a láthatárt, bölénycsordákat keresve. Ebben a pózban valóban elég sokáig tart elmenni. Ha végeztek, külön-külön elszívnak egy békepipát.
A kérdező hozzászólása: ja ezt már megtaláltam. de köszi :D De ebben a testhelyzetben tényleg tovább birják a fiuk?
a foszer xD mekkora állat : DDD
A kérdező hozzászólása: én is a pitében láttam azért kérdem. a vicces beszólásokat köszi, legalábbb jót nevettem rajta:P:P:D
Erre a pózra én is kíváncsi lennék, hogy pontosan hogy van ez.Jó lenen, ha barátom tovább bírná ^^

Anyámék valami hivatali engedélyt mondogatnak hogy kell az új telenoros telómhoz igaz ez?

Van valami hasonló dolog?

Legjobb válasz: A miniszterelnök szignója nélkül nincs új telefon.

A miniszterelnök szignója nélkül nincs új telefon.
de õ meg csak akkor írja alá ha belépsz a Fidelitas-ba.
Nem fogalmaztad meg elég érhetõen, hogy mire gondolsz. Ha jól gondolom, telefont szeretnél venni és 18 alatt vagy? Ha kifizeted készpénzzel például a Media Marktban vagy a Tescóban, akkor nem kell írásos engedély. De írtad, hogy telenoros telefont szeretnél venni. Abban az esetben vidd magaddal valamelyiküket, vagy 18 feletti haverodat a vásárláskor. Nem engedély kell, csak 18 alatt nem vehetsz egyedül elõfizetéses telefont.- mert nem köthetsz szerzõdést. Fõleg nem vehetsz részletre, 18 alatt. Viszont kártyást vehetsz, ahhoz nem kell se szülõ, se 18 feletti, hivatali engedély pláne nem. Ha nem erre gondoltál, akkor bocsi, de nem tudtam egyértelmûen kivenni a kérdésbõl, hogy mire gondolsz.
Vagy csak trollkodnak a szülõk :D

Fiúk szeretitek, ha a lány húzza fel az óvszert? És ha szájjal csinálja? Hogy kell úgy igazán izgatóan csinálni? Szeretném meglepni a barátomat legközelebb.

Legjobb válasz: Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!

Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!
Akkor talán 14 éves vagy? xD
Húha Ez nem is rossz ötltet Erre én is kíváncsilennék 22/L
A kérdező hozzászólása: Mármint ha az óvszert szájjal húzza fel. Bocsánat, kicsit félreérthetõ lett:)
Nekem már húzta fel úgy a barátnõm. Elõször mindenképpen kézzel kell hogy kitudd nyomni a levegõt belõle . Tehát a makkra vagy a makk feléig, aztán szájjal legörgetheted:) Sok sikert!
Szerintem élvezik. Viszont azt is gondolom (talán olvastam is valahol meg logikus is) hogy egyik alapvetõ biztonsági szabály hogy nem szájjal húzzuk fel.
A kérdező hozzászólása: A biztonsággal tisztában vagyok, kioktatást nem kértem. Elmúltam 13 éves:)
kor?
A kérdező hozzászólása: A kérdésnek semmi köze a koromhoz, amúgy elmúltam 18, ha ettõl megnyugodtok.

Sokan azt mondják, hogy az igaz barátság kialakulásához "nagy és nehéz" dolgokon kell átmennie a két embernek együtt. Mire gondolnak ezzel pontosan?

Tudnátok példát mondani?

Legjobb válasz: Hogy mire gondolnak, azt nem tudhatom, de te sem, mert nem vagyok gondolatolvasó. Azt tudom, hogy az igaz barátságok próbálja mindig az Élet: az marad melletted igaz barátként, akivel a mélyet is megjárod - a többiek csak felszínes érdekkapcsolatok. Aki nincs melleted akkor, amikor igazán szükséged van rá (a bajban), az nem barát. Annak csak addig kellesz, amíg fut a szekered, amíg belõled élhet, amíg használhat valamire (az önzõ céljaira). Az igaz barát nem használ, hanem szeret és támogat. Példa kell? Telis-teli van a klasszikus világ - és magyar irodalom vele! De filmet is mondhatok: pl. Forrest Gump

Hogy mire gondolnak, azt nem tudhatom, de te sem, mert nem vagyok gondolatolvasó. Azt tudom, hogy az igaz barátságok próbálja mindig az Élet: az marad melletted igaz barátként, akivel a mélyet is megjárod - a többiek csak felszínes érdekkapcsolatok. Aki nincs melleted akkor, amikor igazán szükséged van rá (a bajban), az nem barát. Annak csak addig kellesz, amíg fut a szekered, amíg belõled élhet, amíg használhat valamire (az önzõ céljaira). Az igaz barát nem használ, hanem szeret és támogat. Példa kell? Telis-teli van a klasszikus világ - és magyar irodalom vele! De filmet is mondhatok: pl. Forrest Gump
Az idõ próbája :DD Van egy barátnõm akivel már évek óta barátok vagyunk. Úgymond legjobb barátok. Én nem akarom elveszíteni õt, õ se engem, mindig tartjuk a kapcsolatot és nem mondjuk le a talikat. Ez a titka...

Hogy kell viselkedni egy olyan emberrel szemben, aki azt hiszi, hogy a dolgait piszkaljak? (kicserelik, elveszik, hozzaadnak) Termeszetesen nem igaz amit allit. Ha felhozza ezt a temat, mit kell csinalni? (helyeselni/ellenkezni)

Ha ellenkezunk, meerosebben mondja.

Legjobb válasz: Nem szabad ellenkezni, nem szabad próbálni meggyõzni arról, hogy nincs igaza. Azonosulni kell vele, meg kell hallgatni. Tovább beszéltetni sem szerencsés, inkább óvatosan témát kell váltani.

Nem szabad ellenkezni, nem szabad próbálni meggyõzni arról, hogy nincs igaza. Azonosulni kell vele, meg kell hallgatni. Tovább beszéltetni sem szerencsés, inkább óvatosan témát kell váltani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Volt olyan aki erõsködött vele, hogy ez lehetetlen, de így most még rosszabbul van szegény. De témát váltani is nehéz, mindig visszavált.

Igaz hogy ha az Avonnál tanácsadó nő leszek, akkor az első csomagot nekem kell fizetnem? Vagy ez most hogy van?

Legjobb válasz: Én nemrég hagytam abba az avonozást,és igaz,hogy én külföldön élek,de szerintem mindenütt ugyanúgy van. Neked elõször csak a katalógusokat kell kifizetned,amibõl rendelnek tõled.Aztán leküldöd a rendelést,és amikor megjönnek az avon postával a dolgok,akkor szólsz a megrendelõidnek,és õk kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzbõl ami "befolyik" a kliensenktõl,mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem,vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki,mint amennyi pénzt kapsz a kliensektõl). Remélem érthetõ lett:)

Én nemrég hagytam abba az avonozást, és igaz, hogy én külföldön élek, de szerintem mindenütt ugyanúgy van. Neked elõször csak a katalógusokat kell kifizetned, amibõl rendelnek tõled.Aztán leküldöd a rendelést, és amikor megjönnek az avon postával a dolgok, akkor szólsz a megrendelõidnek, és õk kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzbõl ami "befolyik" a kliensenktõl, mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem, vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki, mint amennyi pénzt kapsz a kliensektõl). Remélem érthetõ lett:)
Leadod a megrendelést. aztán késõbb jönn a csekk amit befizetsz, de persze a cuccok árát elkéred azoktól akik rendeltek. Álltalában attól függ a százalék engedmény hogy milyen jól teljesítesz. Tehát ha elég sokan rendelnek tõled akkor mondjuk 15-30% kedvezményed is van. Tehát ha 20000 ért rendelnek tõled a 15% a tied belõle. Remélem énis érthetõ voltam.
Szia, ha még érdekel a dolog akkor nyugodtan írj, de egyébként mindig az árengedménnyel csökkentett árat kell kifizetni, az avonos regisztráció semmilyen plusz költséggel nem jár, érdemes csinálni, veszíteni nem lehet rajta Zsuzsi [email protected]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!