Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell az AVON (47 db)

Hogy kell az AVI vagy WMV fájlokat összeilleszteni?

3 WMV fájlom van és szeretném összerakni. Milyen progival lehet?

Legjobb válasz: VirtualDub vagy Nandub programmal az Avi-k összefûzése: Elindítjuk a programot... File => Open video file... Kiválasztjuk az elsö avi-nkat... Utána File => Append AVI segment... Kiválasztjuk a második avi-nkat... Beállítás: Audio => Direct stream copy... Beállítás: Audio => AVI audio... Beállítás: Video => Direct stream copy... File => Save as AVI Kiválasztjuk hogy hova és milyen néven mentse el...:) Wmv-t még nem fûztem össze...esetleg ha átkonvertálnád avi-vá...? Erre a WinAvi programot ajánlanám.

VirtualDub vagy Nandub programmal az Avi-k összefûzése: Elindítjuk a programot... File => Open video file... Kiválasztjuk az elsö avi-nkat... Utána File => Append AVI segment... Kiválasztjuk a második avi-nkat... Beállítás: Audio => Direct stream copy... Beállítás: Audio => AVI audio... Beállítás: Video => Direct stream copy... File => Save as AVI Kiválasztjuk hogy hova és milyen néven mentse el...:) Wmv-t még nem fûztem össze...esetleg ha átkonvertálnád avi-vá...? Erre a WinAvi programot ajánlanám.
Érdekelt a wmv összefûzés...ezt dícsérték...még nem próbáltam, de jónak ígérkezik... http://www.boilsoft.com/avi-mpeg-rm-joiner.html

Hogyan kell az avira virusirtót futtatni?

Legjobb válasz: viruskeresésre gondolok

A kérdező hozzászólása: viruskeresésre gondolok

Igaz hogy ha az Avonnál tanácsadó nő leszek, akkor az első csomagot nekem kell fizetnem? Vagy ez most hogy van?

Legjobb válasz: Én nemrég hagytam abba az avonozást,és igaz,hogy én külföldön élek,de szerintem mindenütt ugyanúgy van. Neked elõször csak a katalógusokat kell kifizetned,amibõl rendelnek tõled.Aztán leküldöd a rendelést,és amikor megjönnek az avon postával a dolgok,akkor szólsz a megrendelõidnek,és õk kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzbõl ami "befolyik" a kliensenktõl,mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem,vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki,mint amennyi pénzt kapsz a kliensektõl). Remélem érthetõ lett:)

Én nemrég hagytam abba az avonozást, és igaz, hogy én külföldön élek, de szerintem mindenütt ugyanúgy van. Neked elõször csak a katalógusokat kell kifizetned, amibõl rendelnek tõled.Aztán leküldöd a rendelést, és amikor megjönnek az avon postával a dolgok, akkor szólsz a megrendelõidnek, és õk kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzbõl ami "befolyik" a kliensenktõl, mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem, vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki, mint amennyi pénzt kapsz a kliensektõl). Remélem érthetõ lett:)
Leadod a megrendelést. aztán késõbb jönn a csekk amit befizetsz, de persze a cuccok árát elkéred azoktól akik rendeltek. Álltalában attól függ a százalék engedmény hogy milyen jól teljesítesz. Tehát ha elég sokan rendelnek tõled akkor mondjuk 15-30% kedvezményed is van. Tehát ha 20000 ért rendelnek tõled a 15% a tied belõle. Remélem énis érthetõ voltam.
Szia, ha még érdekel a dolog akkor nyugodtan írj, de egyébként mindig az árengedménnyel csökkentett árat kell kifizetni, az avonos regisztráció semmilyen plusz költséggel nem jár, érdemes csinálni, veszíteni nem lehet rajta Zsuzsi [email protected]


Hogyan szoktatok/lehet Iphone 4-re filmet feltenni? . Avi formátumban, vagy kicsinyítve, pl. mp4-ben? Hogyan kell az Itunes programon belül feltenni az Iphone-ra?

Legjobb válasz: http://dorabalazs.mindenkilapja.hu/html/18648989/render/mobi.. De az .avi filmeket át lehet konvertálni 3 gp formátumba amelyet gond nélkül letud játszani. :)) Itt egy konvertáló program: ***** Letöltöd/elindítod/kiválasztod a fájlt/ beállítod hogy 3 gp/konvertálod és kész. :) * Automatikusan eltávolított tartalom.

http://dorabalazs.mindenkilapja.hu/html/18648989/render/mobi.. De az .avi filmeket át lehet konvertálni 3 gp formátumba amelyet gond nélkül letud játszani. :) ) Itt egy konvertáló program: ***** Letöltöd/elindítod/kiválasztod a fájlt/ beállítod hogy 3 gp/konvertálod és kész. :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A linkelt oldal tulajdonosa kicsit küzd a magyar helyesírással ahogy látom. Szegény. A filmeket konvertálnod kell. Itt egy videó, ez majd segít: http://www.youtube.com/watch?v=i9N3kf8yYy8&feature=related
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen... A lényegesebb részre nem jött még válasz. Itunes-on belül, hogyan kell lépésrõl lépésre feltenni (átmásolni) a filmet az Iphone-ra? Konkrétan, hogy érthetõ legyen mindenki számára.
Ott van a videóban az is. Esetleg megnézhetnéd.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm! Én tudok angolul, remélem más is érti a videó alapján- ha más nem, csak azt kell nézni, mit hogyan kell csinálni... Ki fogom próbálni, köszi! Egyébként nagyon lassú a konvertáló, sajna mindegyik, amivel eddig találkoztam :-(. Esetleg tudsz / tudtok gyorsabb megoldást?
Telepítsd az oplayer nevû programot appstoreból, az le tud játszani avit és ituneson belül az appoknál lesz egy kezelõfelülete ahol tudsz is filmet rárakni a telefonra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megvan
Mivel egyesitetted? EasyVideoJoiner-t ajanlom, egyszeru es ossze is teszi oket egybe.

Az avi formátumba lévő filmet milyen formátumba és hogy kell átírni hogy dvd-re ki tudjam írni és dvd lejátszó lejátsza? Mert az avi-t a lejátszó nem viszi

és hogy írjam át a formátumot?

Legjobb válasz: ehhez külön program kell írj be ilyesmit google-ba: avi to dvd program download soksok program van, de elõfordulhat hogy crackelni kell amúgy nekem még sose sikerült átkonvertálni sikerül ugyan, de a dvd lejátszó csak akadozva olvassa sajna

ehhez külön program kell írj be ilyesmit google-ba: avi to dvd program download soksok program van, de elõfordulhat hogy crackelni kell amúgy nekem még sose sikerült átkonvertálni sikerül ugyan, de a dvd lejátszó csak akadozva olvassa sajna
Xilisoft DVD Creator 3.0.39.1205 csak két kattintás, és kész lesz a dövödö (DVD) lemez. Itt lehet letölteni: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszi:D
Azt nem írtad, van-e codec a gépeden? Az szükséges az átalakításhoz. Általában codecpack-kokat hesználnak mostanában. Rengeteg van, én az "xp codec pack"-ot, vagy csak simán "ffdshow"-t szoktam használni. Avi-ból Dvd.vé alakításhoz kipróbálhatod a VinAVI-t. http://download.chip.eu/hu/WinAVI-Video-Converter-8.0_877330..
én is köszi :)

Nem játsza le az avi-t hogyan kell frissíteni?

xbox 360-am nem játsza le az avit pendriveról(filemt szeretnék nézni) hogyan kell frissíteni? utánna néztem de nem nagyon értettem a dolgokat valaki letudná nekem irni lépésröl-lépésre? köszi.

Legjobb válasz: Bedugod az internet kábelt a box seggébe. Bekapcsolod. Felmész a Live free-re. Nem emlékszem rögtön felajánlotta-e, vagy meg kell keresni a legújabb frissítést,de az a lényeg, hogy onnan a legegyszerûbb telepíteni, nekem utána vitte az avit. Lehet offline is, ahhoz le kell tölteni a frissítés offline verzióját, speciális könyvtárszerkezete van, azt úgy kell hagyni, felmásolni pendrive-ra, és ha minden jó, akkor bekapcsolás után rögtön rákérdez a box, hogy fel akarod-e tenni a patch-et.

Bedugod az internet kábelt a box seggébe. Bekapcsolod. Felmész a Live free-re. Nem emlékszem rögtön felajánlotta-e, vagy meg kell keresni a legújabb frissítést, de az a lényeg, hogy onnan a legegyszerûbb telepíteni, nekem utána vitte az avit. Lehet offline is, ahhoz le kell tölteni a frissítés offline verzióját, speciális könyvtárszerkezete van, azt úgy kell hagyni, felmásolni pendrive-ra, és ha minden jó, akkor bekapcsolás után rögtön rákérdez a box, hogy fel akarod-e tenni a patch-et.

Hogyan kell kicsomagolni a filmtrend-ről letöltött filmeket? Az első rar-t avi-ként tölti, a crc-t pedíg csak megnyitja! Kell hozzá valamilyen program, vagy mit kell csinálni?

Legjobb válasz: 1. Sok "filmtrend" van.Konkrétabban. 2. "Az elsõ rar-t avi-ként tölti" Ennek nincs semmi értelme,fogalmazd meg jobban a kérdést.

1. Sok "filmtrend" van.Konkrétabban. 2. "Az elsõ rar-t avi-ként tölti" Ennek nincs semmi értelme, fogalmazd meg jobban a kérdést.
Nem világos a kérdés !!
Winrar-al, vagy total commanderben válasz a fájlegyesitést: -total commander -fájl -fájlegyesités
Az avikban csak egy hangsáv van.
Kivéve azokat, amelyekben kettõ van..... Nem csináltam még olyat, gondolom másik program kell hozzá.
virtualdub -bal próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: A VirtualDub nem tudja kezelni az mkv fájlokat. Ha meg akarom nyitni, nem is látja õket.
De kezeli, csak kell hozzá Matroska plugin.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!

Az avi fájlt mibe kell átkonvertálni hogy az asztali dvd lejátszó is lejátszhassa?

Legjobb válasz: Vannak olyan asztali lejátszók, amik lejátszák az avit, esetleg a kódolással lehet gond, tehát ha pl a lejátszóra rá van íra, hogy DivX, akkor azzal a kodekkel kódold. De átkonvertálhatod DVD-Video formátumba [ .vob] is...

Vannak olyan asztali lejátszók, amik lejátszák az avit, esetleg a kódolással lehet gond, tehát ha pl a lejátszóra rá van íra, hogy DivX, akkor azzal a kodekkel kódold. De átkonvertálhatod DVD-Video formátumba [ .vob] is...
SVCD vagy csak sima VCD elég egyszerü csak egy jo konvertálo program kell hozzá
A kérdező hozzászólása: például?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!