Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell az újévi fogadalmat Csak (1 db)

Hogy kell megtenni az újévi fogadalmat? Csak egyet szabad?

Legjobb válasz: Jól be kell baszni, akkor legalább nem emlékszel rá. :-))) Bármennyit. Úgyis baromság, semmi értelme, ha valamit akarsz nagyon, azt fogadalom nélkül is el kell érned.

Jól be kell baszni, akkor legalább nem emlékszel rá. :-))) Bármennyit. Úgyis baromság, semmi értelme, ha valamit akarsz nagyon, azt fogadalom nélkül is el kell érned.
újévi fogadalmat tenni nagyon egyszerû. csak tudnod kell mit szeretnél a következõ évben megvalósítani. Egyszerûen kimondod és a hátralévõ idõben csak arra kell figyelned hogy ne szegd meg :) Nem csak egyet lehet tehetsz akármennyit a lényeg hogy olyat amit be is tartasz majd :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit vegyek fel vendégként az esküvőre?

Június 8-án esküvőre vagyunk hivatalosak a párommal, az ő unokatesója nősül. Nem lesz templomi, egy tó partján lesz tartva. Fogalmam sincs, mit vegyek fel, utoljára olyan 6 éves koromban voltam esküvőn, konkrétan nem is emlékszem rá. Csomó ilyen kérdés van itt, el is olvastam rengeteget, de mindenhova ilyen nagyon csini egyberuhákat linkelnek, meg szoknyákat, amik tényleg szépek, tetszenek nekem is, de ha felvennék egy olyat, valószínű kiröhögnének és én sem érezném magam jól benne, mert ez sajnos rohadtul nem az én stílusom. Nem vagyok ronda, szép arcom van, jó alakom hála az égnek, vékony vagyok, nagy cicikkel. :) Tudnátok valami ötletet adni vagy képet linkelni valami nadrágos, de szép, csinos megoldásról, hogy az öltönyös párom mellett ne úgy nézzek ki, mint aki most jött az istállóból(mert amúgy lovazok)? Nagyon hálás lennék, és előre is köszönöm! :)

4

Nincs kedve valakinek eljönni velem 20-án az Angyalok Amerikábanra?

két jegyem van, de akit akartam, az nem ér rá.

6

Egyedül is sikerülne kijönni belőle? :/

Úgy érzem hogy depressziós vagyok, nagyon céltalannak érzem az életemet és nem látok semmit amivel jobb lehetne. Emiatt nagyon rossz kedvű is vagyok ez meg is látszik rajtam, mert nem csak ideges vagyok hanem el is hagyom magam :S
Az egész szerintem a munkanélküliség miatt van, de ezt csak a legjobb barátnőm érti meg aki ugyanebben a cipőben jár.
Hogyan jöhetnék ki ebből az egészből egyedül? Dokiknak nem merem elmondani ezt, a szüleimnek meg pláne.
Szeretnék újra jó kedvű lenni, bár kitartásom nem sok van, azért jó lenne ha sikerülne.

2

Felajánlotta, hogy tegezzem, de ez kellemetlen nekem. Normális?

A munkahelyemen (nem 'állandó' munkahely, csak akkor megyek be, ha szólnak, hogy szükség van rám) az egyik portás 'bácsi'val sokat szoktam beszélni. 43 éves, és ma 'rám szólt', hogy tegezzem, de ez nekem szokatlan.

Vegyem 'lazán' a dolgokat, és tegezzem?

19l

5

Ausztriában szoktak a benzinkúton borravalót adni?

3

Kinek illik először köszönni, aki belép a helyiségbe, vagy aki bent van a helyiségben?

Ha aki belép a helyiségbe, nem köszön, akkor annak kell köszönni, aki bent tartózkodik?
Én úgy tudom, hogy annak kell köszönni, aki belép valahová.

Ha a helyiségben tartózkodó nem köszön előre, akkor ő vétett az illemszabály ellen?

6

Ti kire gondoltok, miközben a nagydolgotokat végzitek?

Milyen érzést vált ki bennetek?

10

Segítség! Holnap jön a cserediákom és nem tudom mit engedjek neki fizetni. A kajákat előre megvesszük otthonra de pl. miket hagyjak, hogy ő fizessen, mi lenne az illedelmesebb mindkettőnk részéről?

1

Az igaz, h ha valaki felpróbála valakinek a menyasszonyi ruháját vagy a fátyolt az nem megy férjhez? Vagy ez csak egy mondás, aminek semmi alapja?

6

Éreztétek már, hogy a legjobb barátnőtök leszar de ti még mindig szeretitek?

Szóval.. Amikor ötödikes voltam az általános iskolában érkezett az osztályba egy új lány. Már az elejétől kezdve jól kijöttünk egymással, a suliban mindig együtt voltunk és szinte minden délután is. Rengeteg közös dolog volt bennünk! Mindent elmondtuk egymásnak! Aztán ahogy nagyobbak lettünk kb. 7.-8. osztályban ő elkezdte a "nagy szerelmes" életet.. Én sohasem voltam olyan, hogy minden héten más fiúba voltam szerelmes 13 évesen. Persze soha nem lett kapcsolata.. mindig csak kiszúrt valakit akibe szerelmes volt.. Ezmiatt én megmondogattam neki, hogy ne élje bele magát mert lehet, hogy semmi sem lesz belőle.. Ez miatt ő úgy döntött, hogy nem számol be a szerelmi életéről. Előfordult nem is egyszer, hogy kibeszélt, veszekedtünk.. de kivel nem esik meg? Majd elkezdett nyalni az úgymond menőknek és egyre inkább velük volt.. Õk mindig kibeszélték, kihasználták, nem voltak igaz barátok.. De nem hallgatott rám, nem érdekelte. Aztán jött a középiskola.. egy középiskolába kerültünk de más szakra. megígérte, hogy mindennap találkozunk. Tudtam, hogy ez nem így lesz, de reméltem, hogy legalább nagyritkán összefutunk. Eljött a ballagás utáni nyár.. 2szer találkoztunk.. mind a kétszer én hívtam el!!! Most ott tartunk, hogy szokásához híven nyal mindenkinek. Van 1800 ismerőse facebookon, mindenkivel nagy spanságba van. Van 3522353 kamubarátja. Nem várom el, hogy minden időt velem töltsön. De sulin kívül utoljára augusztusban találkoztunk. Egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Januárban írtam neki, hogy írjon ha ráér (persze tudtam, hogy nem fog) és azóta sem írt. Most nézegette ma régi képeket, beszélgetéseket és most is sírok. Ask.fm-en írogatok néha neki névnélkül, hogy mennyire huányzik.. Tudoom beszélnem kellene vele de egyszerűen tudom, hogy semmi sem fog változni. Annyira hiányzik. Nem tudom miért írtam mind ezt le. De jó volt kiadni magamból.
:))))))

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!