Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell az újévi fogadalmat (1 db)

Hogy kell megtenni az újévi fogadalmat? Csak egyet szabad?

Legjobb válasz: Jól be kell baszni, akkor legalább nem emlékszel rá. :-))) Bármennyit. Úgyis baromság, semmi értelme, ha valamit akarsz nagyon, azt fogadalom nélkül is el kell érned.

Jól be kell baszni, akkor legalább nem emlékszel rá. :-))) Bármennyit. Úgyis baromság, semmi értelme, ha valamit akarsz nagyon, azt fogadalom nélkül is el kell érned.
újévi fogadalmat tenni nagyon egyszerû. csak tudnod kell mit szeretnél a következõ évben megvalósítani. Egyszerûen kimondod és a hátralévõ idõben csak arra kell figyelned hogy ne szegd meg :) Nem csak egyet lehet tehetsz akármennyit a lényeg hogy olyat amit be is tartasz majd :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért követjük el mindíg ugyanazokat a hibákat az életben?

9

Mit tegyek? Eléggé idegesít már régóta, nagyon átlátszó?

Nagyon idegesít egy volt, régi barátnőm, bár már régóta nem beszélünk, csak ritkán, nagyon úgy érzem, hogy még mindig maradt bennünk(bár én túltenném magam már), benne is egy feszültség, harag és leplezi. Bár eleve olyan személyiség volt régebb is, hogy gondol egyet, veszekedik, majd késöbb idiótamódon, mindha mi se történt volna. De a lényeg, hogy úgy tesz és úgy beszél, mintha semmi baja nem lenne, ha felhánynék bármit is, biztos lehurrogna, viszont mégis érezteti, hogy valami baja van és ez az egész így nagyon abszurd. És zavaróan hat rám, úgy vélem semmi okunk már az utálatra, és ezt valahogy kitisztáznám, de "semmi okom rá"

1

Már vonatozni is óvatosan kell?

Szerintettek igaz lehet?

Munkatársunkat Pestre menet, Ludas és Kál közötti vonat szakaszon kirabolták. Üzleti tárgyalásra sietve felült az egyik hatszemélyes kabinba, ahol senki sem tartózkodott, vesztére. Valahol Kál és Ludas közötti szakaszon megállt a vonat öt percre.

A megállóban már várták a vonatot a „fiatalok” „színesfém tolvajok” „nem idén barnultak”. Elmondása szerint gyorsan történtek az események, de jól emlékszik mindenre. A vonatot nagyjából 20-30 „fiatalember” várta. Amint megállt rendszerint, hogy felvegye az utasokat, már fel is pattant a csapat a vonatra. Valószínűleg ketté, maximum háromfelé váltak. Az egyik csapat berontott a kabinban ahol Õ ült. Ép dohányzott, ami felkeltette a 8-12 „fiatal” figyelmét. Előre küldték a csapat tudósát, aki 16 év körüli lehetett, és tárgyalásba kezdett.

Aggyá egy cigit tesvírem – Kezdődött a tárgyalás.

Munkatársunk adott is egy szállal, udvariasan.
Oszt Puporkát meg Gazsit mög sem kínálod, te paraszt? - Folytatódott a tárgyalás.

Munkatársunk megkínálta a másik két fiatalembert is.
Nem jó ez így tesvírem. Add ide az egészet. - Mohóbb érdekérvényesítés kezdődött
Munkatársunk átadta az egész dobozzal, amiből 1 szál hiányzott a fiatalemberek találkozása előttről.

Közben 2-3 fiatalember kezdett ideges lenni a csapatból, elkezdek remegni. Valószínűleg egyre jobban fűtötte őket a tettrekészség. Egy kis bicska is előkerült hátulról.

Eközben a csapat zsenije érdeklődni kezdett, hogy mennyi pénz van a főhősünknél.
Nincs nálam pénz, vágta rá.
Majd a telefon kezdte foglalkoztatni a társadalmunk dolgos emberi tagját. Munkatársunkat felállította és ruházat átvizsgálást foganatosított meg.
A kutatás nem vezetett eredményre, szerencsére nagyon mély zsebű nadrágot viselt aznap, így hiába tapogatták a fiatalemberek a csípőjénél.
Ekkor jött a másik csapat tagjai, hogy megvan az okosság, siessünk.

Leszálltak a vonatról ráérősen, mint akik jól végezték az egész napos munkájukat teli szájjal hahotázva, de megfáradva elsétáltak a falu fele.

8

Szandálos fiúk, férfiak = nagyra nőtt óvodások. Ti mit gondoltok erről?

Csak én gondolom, hogy egy fiúnak, férfinak ronda és ízléstelen a szandálviselet?

És egyre több van belőlük az utcán. Most komolyan, nem emlékszem, hogy 15-20 évvel ezelőtt egyáltalán lehetett az utcán látni szandálos férfiakat. Honnan jött ez az ízléstelen divat? Vagy csak nekem van bajom vele?

13

Hogy küldesz el valakit, ha nem akarsz tőle semmit keresztül nézel rajta és mégsem érti hogy kocc van?

Hogy lehet ennyire levakarhatatlan egy beteg ember valaki???Annál jobban lohol minél jobban menekülök előle?

6

Cserediákot fogadnék. Van olyan oldal ahol láthatok képet is a diákokról? Illetve, szerintetek melyik a legjobb nemzetközi levelezős/chtalős oldal?

1

Mit mondanak mikor az amerikai temetéseken amikor van a zászló háromszöggé hajtogatása?

1

15éves vagyok. Vanegy fiú akit szeretek, és ő is engem. Volt egykapcsolatom ami titokban zajlott, és kiderült ezért a szüleim dühösek lettek büntiket kaptam stb. Ha őszintén elmondom anyukámnak akkor megengedi hogy találkozzak vele?

hogy kérjem meg erre?

8

Miskolcon miért bámulnak az emberek ennyire?

Arról van szó, hogy vadidegenek bámulnak, lesnek néznek. Mi a cél? Kihívás? Nem értem az egészet, ha ismer köszönjön, ha nem azt meg egy pár pillanat alatt tudja. Ha látom, hogy néz inkább nem nézem tovább, de amint odanézek, még mindig les. Ennek mi értelme van? Szeretném, ha egy-két ilyen bámuló bunkó is válaszolna.

6

Egyet értesz ezzel?

Nagymamám szavai:
Ideges ember nincs, csak hülye.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!