Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell az újévi (2 db)

Hogy kell megtenni az újévi fogadalmat? Csak egyet szabad?

Legjobb válasz: Jól be kell baszni, akkor legalább nem emlékszel rá. :-))) Bármennyit. Úgyis baromság, semmi értelme, ha valamit akarsz nagyon, azt fogadalom nélkül is el kell érned.

Jól be kell baszni, akkor legalább nem emlékszel rá. :-))) Bármennyit. Úgyis baromság, semmi értelme, ha valamit akarsz nagyon, azt fogadalom nélkül is el kell érned.
újévi fogadalmat tenni nagyon egyszerû. csak tudnod kell mit szeretnél a következõ évben megvalósítani. Egyszerûen kimondod és a hátralévõ idõben csak arra kell figyelned hogy ne szegd meg :) Nem csak egyet lehet tehetsz akármennyit a lényeg hogy olyat amit be is tartasz majd :)

Az újévi fogadalmam: megfogadom, hogy többé semmit se fogadok meg, mert amihez már fogadkozni kell azt rég megette a fene. Ki mit szól ehhez?

Csak röhögök a csomó idiótán, akik megfogadják az új évebn minden nap sport, leteszem a cigit stb astb és úgyis mindig az a vége... tudjuk mi.

Legjobb válasz: Ez inkább véleményleírás volt, mint kérdés. Egyébként egyetértek veled.

Ez inkább véleményleírás volt, mint kérdés. Egyébként egyetértek veled.
Megfogadom hogy kitalálom mit fogadjak meg.
Nincs kivel beszélgetned, hogy ide írod ki a véleményedet? A vélemény tudod olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
miért fáj az neked, hogy más mit akar megfogadni? az újévre, ezek szerint mégis csak érdekel, ha ennyire felizgat mentálisan a téma...
A kérdező hozzászólása: hát hogyne érdekelne! magam is X újévi fogadalmon vagyok túl amely fogadalmakból soha nem lett semmi. természetesen mondhatni hiszen amikor megfogadtam már akkor tudtam hogy úgyse lesz belõle semmi. csak én eljutottam oda hogy ezt ésszel be is lássam, és nem hazudok. legalább saját magamnak nem. mert másnak igen miként mindenki. másnak is ajánlanám ezt az utat. az újévre, ezek szerint mégis csak érdekel,
Fogadsz, hogy mostani fogadalmadból se lesz semmi? :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!