Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a push-up (2 db)

Hogy kell hordani a push-up melltartót?

állitolag megtartja a melleket! nekem valahogy mégsem inkáb "bele esik" a mellem pedig nem nagy rám mert a méret jó! 75/B. valaki adjon tanácsot, hogy milyent vegyek h tartson jol.

Legjobb válasz: Szia.Ne elõre formatervezett merev szivacsosat vegyél, mert ha nem olyan a cici formád akkor bele esik, és hülyén néz ki.Vegyél puhábbat (szivacsosat) ami követi a cici formád.

Szia.Ne elõre formatervezett merev szivacsosat vegyél, mert ha nem olyan a cici formád akkor bele esik, és hülyén néz ki.Vegyél puhábbat (szivacsosat) ami követi a cici formád.
szerintem vegyél eggyel kisebett (A) de elõtte peóbáld fel. ha egy kicsit kissebb akkor megnyomja. egyébként nem vagyok benne teljesen biztos hogy értem-e a kérdést
Hát, ugyanúgy kell hordani, mint a többit. Ha bele esik a melled akkor talán mégsem jó a méret, mert akkor nagy és az hülyén is néz ki, vegyél kisebbet, nem feltétlen akkora kell mint más melltartóból, és füg a szabástól meg a márkásságtól is, szóval csak nyugi. Nekem is van 80/B-s és 75/A-s melltartóm is, és nem esik bele a mellem egyikba sem.

Ez push-up melltartó ugy-e? Mekkora kell legyen a méretem hogy ilyen alakja legyen a mellemnek a meltaróban?

http://www.konkurencia.hu/media/catalog/product/cache/2/imag.. Esetleg tiniknek mit ajánlotok?! Méretem: 108

Legjobb válasz: 108 mi? a 108 a hátméreted (ami nem is kicsi mondjuk)

108 mi? a 108 a hátméreted (ami nem is kicsi mondjuk)
Ez photoshop részben és a melled formájától függ, hogy fog-e így kinézni bármilyen melltartóban.
A kérdező hozzászólása: http://pink.ize.hu/_files/pics/00006/00006734.jpg Ha ez 108 akkor nekem is az :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!