Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a palástfű és cickafark teákat (23 db)

Hogyan kell inni a palástfű és cickafark teákat? Lehet, hogy ez segít? Majdnem 1 éve nem akar sikerülni a baba, 3 hét múlva megyek orvoshoz.

Legjobb válasz: szia én cickafark teát ittam menszesz elsö napjátol péig pé után palástfü teát és 2 honap tea ivás után pozitiv a tesztem ma 4 hetes 4 napos vagyok. a palástfü teát iszom most is mert abban is segit hogy el ne vetéljek.

szia én cickafark teát ittam menszesz elsö napjátol péig pé után palástfü teát és 2 honap tea ivás után pozitiv a tesztem ma 4 hetes 4 napos vagyok. a palástfü teát iszom most is mert abban is segit hogy el ne vetéljek.
Szia!Málnalevél és cickafarkfûtea középidõig reggel és este 1 csészével, középidõtõl pedig palástfûtea.Sok sikert!Szedjél még elevit magzatvédõ vitamint!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!

Hogy kell fogyasztani a palástfű és cickafark teákat?

Legjobb válasz: a teafû-keverékbõl 1 kiskanálnyi 1,5-2 dl vízhez. Áztatni legalább 20 pecig.

a teafû-keverékbõl 1 kiskanálnyi 1, 5-2 dl vízhez. Áztatni legalább 20 pecig.
A kérdező hozzászólása: és minden nap vagy naponta többször?
Reggel és este is ajánlott inni egy-egy bögrével, az íze is kellemes, és csak hadd dolgozzon. :-)
Én úgy tudom, hogy peteérésig a cickafarkat, peteérés után a palástfüvet kell inni, napi 1-2x. Én így ittam-iszom, remélem, bejön ... nektek is, nekünk is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, az íze is jó rosszabbra számítottam.

Hogyan hasznaljam a palastfu es a cickafarok teat? Melyiket mikor kell inni es mennyit?

Legjobb válasz: Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2,5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût,a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(

Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2, 5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût, a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(
Elsõ válaszoló vagyok. Még annyit hogy fém eszközt ne használj a teákhoz. Csak mûanyag vagy porcelán bögrét és kanalat. Ízesiteni se ízesítsd a teákat csak max egy pici mézzel és 5-10 percnél tovább ne áztasd õket. Ha tudok még segiteni irj.
Pont szerdán kérdeztem rá az orvosomnál, aki azt mondta, h lehet keverve is inni. Azaz együtt a palástfût és a cickafark teát!!!!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget.csak meg annyit hogy elkezdfhetem mar most inni a palastfut(peteeres utan vagyok)vagy varjam meg a kov.menzit es utana kezdjem el a cickafarokkal?
Szia! Én is utánakérdeztem dokinál, fitoterapeutánál, ihatod keverve 1:1 arányú keverésben és így bármikor elkezdheted. Nem kell számolgatni pé-t meg semmit! /Különben is - számolja már ki nekem pontosan valaki!/ A teafű szerintem jobb, még ha a filteres kényelmesebnek is tűnik és 2-3 percnél ne áztasd tovább.

Elkezdem inni a cickafark és a palástfű teát. Honnan fogom tudni hogy mikor kell a palástfűre áttérni? Ha nekem nem a ciklus közepén van a peteérésem? ! Nem akarok hőmérőzni valahogy nem hiszek benne.

Legjobb válasz: szoktad érezni a peteérést? ha nem, akkor inkább nagy ráhagyással (kihagyással) idd a palástfüvet, mert ha épp peteérés elõtt vagy még, az bekavarhatja a ciklusod...

szoktad érezni a peteérést? ha nem, akkor inkább nagy ráhagyással (kihagyással) idd a palástfüvet, mert ha épp peteérés elõtt vagy még, az bekavarhatja a ciklusod...
pedig szerintem jól tennéd ha hinnél a hõmérõzésben mert tényleg jó én 3.hónapja mérem és hihetetlen mennyire sok mindent megmutat

Hogyan kell csinálni a cickafark teát, meg a palástfű teát? És mikor kell őket inni?

Múlt hét vasárnap jött meg a mensim, és Szerdán volt meg utoljára.Még érne valamit ha holnap elkezdeném inni ?ket?

Legjobb válasz: szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark,kamilla,körömvirág,citromfû,orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített

szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark, kamilla, körömvirág, citromfû, orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített
Szia! Én 2 hónapja iszom! Ciklus elsõ felében cicka, napi 2 csésze (egy evõkanálnyi, 10 percig állni hagyom, utána iszom), második felében palást, napi 2 csésze (szintén evõkanálnyi, és csak mûanyag szürõvel szûrve!) Ja, és mellé szedem a barátcserje kapszulát!

Hogyan kell inni a cickafark és palástfű teát ha mindig különböző hosszúságú a ciklusom?

Azt tudom hogy az els? 15 napban cickafark, kivétel az els? 5 nap amíg menzizek, aztán pedig palástf?. De a palástf?t meddig igyam, mert van hogy csak 2-3 napot késik de van amikor 2-3 hetet is?

Legjobb válasz: A ciklus hosszától függetlenül a cickafark teát mindig a mensi elsõ napjától(Nem a végétõl!) kell innod a peteérésig.Ha vezetsz hõgörbét akkor nagyjából tudni fogod,hogy mikor van pé-d(utána megemelkedik a hõmérséklet és fenn is marad a mensiig).A palástfû tea jön ekkor és egészen a mensi elsõ napjáig kell innod.

A ciklus hosszától függetlenül a cickafark teát mindig a mensi elsõ napjától(Nem a végétõl!) kell innod a peteérésig.Ha vezetsz hõgörbét akkor nagyjából tudni fogod, hogy mikor van pé-d(utána megemelkedik a hõmérséklet és fenn is marad a mensiig).A palástfû tea jön ekkor és egészen a mensi elsõ napjáig kell innod.
Csak egy megjegyzés. A cickafark teát azért nem javasolják a mensi ideje alatt, mert vérbõséget okoz, ami vérzés alatt nem biztos hogy túl jó!

Cickafark és a palástfű teát hogy kell inni? Nem baj ha most kezdem el inni amikor elmúlt a menstruációm? Hozhat sikert?

Legjobb válasz: Nem baj szerintem mert azt írják hogy a cickafark tea vérbõséget okoz és egyesek nem is javasolják!!! Ezt a teát a peteérésed napjáig idd! A palástfû teát meg utána a menzeszig! Én is ezeket iszom most kezdtem, remélem sikerrel járunk! sok sikert

Nem baj szerintem mert azt írják hogy a cickafark tea vérbõséget okoz és egyesek nem is javasolják!!! Ezt a teát a peteérésed napjáig idd! A palástfû teát meg utána a menzeszig! Én is ezeket iszom most kezdtem, remélem sikerrel járunk! sok sikert

Mire is való pontosan a palástfű tea és a cickafark? Hol lehet beszerezni? Mennyibe kerül és hogy kell "elkészíteni"?

Legjobb válasz: Cickafark nagyon sok mindenre hatásos. Általában nõgyógyászati problémákra isszák. Menstruáció alatt nem szabad mert vérbõséget okoz. PAlástfûtea iy nagyon sok rétû, sokan babaprojekt alatt fogyasztják. Elõsegíti a beágyazodást. Ára vátozó DM-ben kb. 200 Ft/csomag Herbáriákban 300-400 Ft/csomag 1 teáskanál teafûre 2.5 dl forró víz! Kúra szerûen célszerû fogyasztani havonta 9-10 napig!

Cickafark nagyon sok mindenre hatásos. Általában nõgyógyászati problémákra isszák. Menstruáció alatt nem szabad mert vérbõséget okoz. PAlástfûtea iy nagyon sok rétû, sokan babaprojekt alatt fogyasztják. Elõsegíti a beágyazodást. Ára vátozó DM-ben kb. 200 Ft/csomag Herbáriákban 300-400 Ft/csomag 1 teáskanál teafûre 2.5 dl forró víz! Kúra szerûen célszerû fogyasztani havonta 9-10 napig!
A kérdező hozzászólása: a palástfû nem okoz vérbõséget?
A palástfû tea a méhet erõsíti, segít a terhesség megtartásában, de jó menstruációs panaszokra, fehérfolyásra is. A cickafark meg görcsoldó, nyugtató, nõgyógyászati problémákon segít, a sárgatesthormonok termelését is segíti. szerintem itt egész jól össze van szedve: http://www.fogamzas.mlap.hu

Hogyan, milyen mennyiségben, mennyi ideig kell inni a cickafark és a palástfu teát krónikus nogyogyászati panaszok megszuntetésére?

Legjobb válasz: a cickafark teát 3 napig,minden nap 3szor ittam,de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.

a cickafark teát 3 napig, minden nap 3szor ittam, de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.
Szerintem egy szakembertõl kérdezd meg.Én úgy tudom, hogy egy fajta teát sem szabad három hónapnál hosszabb ideig inni.Nekem az Ozsváth Dr.nõ az iriszdiagnosztám is és Õ mondta

Cickafark teát és a palástfű teát hogy kell és mikor kell fogyasztani?

Ma vagyok a ciklusom 6napján a mensim 5napig tartott tegnapig.szeretnèm megkèrdezni mikor kell a cickafarkot inni ès mikor a palàstfű teát?ès milyen mennyiségben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!