Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a palástfű és cickafark (30 db)

Hogyan kell inni a palástfű és cickafark teákat? Lehet, hogy ez segít? Majdnem 1 éve nem akar sikerülni a baba, 3 hét múlva megyek orvoshoz.

Legjobb válasz: szia én cickafark teát ittam menszesz elsö napjátol péig pé után palástfü teát és 2 honap tea ivás után pozitiv a tesztem ma 4 hetes 4 napos vagyok. a palástfü teát iszom most is mert abban is segit hogy el ne vetéljek.

szia én cickafark teát ittam menszesz elsö napjátol péig pé után palástfü teát és 2 honap tea ivás után pozitiv a tesztem ma 4 hetes 4 napos vagyok. a palástfü teát iszom most is mert abban is segit hogy el ne vetéljek.
Szia!Málnalevél és cickafarkfûtea középidõig reggel és este 1 csészével, középidõtõl pedig palástfûtea.Sok sikert!Szedjél még elevit magzatvédõ vitamint!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!

Hogyan hasznaljam a palastfu es a cickafarok teat? Melyiket mikor kell inni es mennyit?

Legjobb válasz: Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2,5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût,a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(

Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2, 5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût, a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(
Elsõ válaszoló vagyok. Még annyit hogy fém eszközt ne használj a teákhoz. Csak mûanyag vagy porcelán bögrét és kanalat. Ízesiteni se ízesítsd a teákat csak max egy pici mézzel és 5-10 percnél tovább ne áztasd õket. Ha tudok még segiteni irj.
Pont szerdán kérdeztem rá az orvosomnál, aki azt mondta, h lehet keverve is inni. Azaz együtt a palástfût és a cickafark teát!!!!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget.csak meg annyit hogy elkezdfhetem mar most inni a palastfut(peteeres utan vagyok)vagy varjam meg a kov.menzit es utana kezdjem el a cickafarokkal?
Szia! Én is utánakérdeztem dokinál, fitoterapeutánál, ihatod keverve 1:1 arányú keverésben és így bármikor elkezdheted. Nem kell számolgatni pé-t meg semmit! /Különben is - számolja már ki nekem pontosan valaki!/ A teafű szerintem jobb, még ha a filteres kényelmesebnek is tűnik és 2-3 percnél ne áztasd tovább.

Hogy kell fogyasztani a palástfű és cickafark teákat?

Legjobb válasz: a teafû-keverékbõl 1 kiskanálnyi 1,5-2 dl vízhez. Áztatni legalább 20 pecig.

a teafû-keverékbõl 1 kiskanálnyi 1, 5-2 dl vízhez. Áztatni legalább 20 pecig.
A kérdező hozzászólása: és minden nap vagy naponta többször?
Reggel és este is ajánlott inni egy-egy bögrével, az íze is kellemes, és csak hadd dolgozzon. :-)
Én úgy tudom, hogy peteérésig a cickafarkat, peteérés után a palástfüvet kell inni, napi 1-2x. Én így ittam-iszom, remélem, bejön ... nektek is, nekünk is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, az íze is jó rosszabbra számítottam.

Mi a véleményetek a palástfű és a cickafark teáról? Nekem legfőképpen a ciklus beállításához és a teherbeeséshez lenne rá szükségem! Hogyan kell elkészíteni és mennyit kell belőle naponta meginni? Egybe a kettőt vagy külön-külön?

Legjobb válasz: Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj,hogy lassan fejtik ki a hatásukat,de ha te azt szeretnéd inni,akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével,a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni,jó 10 percig állni hagyni,majd leszûrni és meginni! Jó teázást!

Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj, hogy lassan fejtik ki a hatásukat, de ha te azt szeretnéd inni, akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével, a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni, jó 10 percig állni hagyni, majd leszûrni és meginni! Jó teázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Mi az a Premens?? Még nem hallottam róla, tudnál segíteni?
Barátcserje tabletta, patikában tudod megvenni.Egy dobozban 30db van és kb.2200Ft.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de még azt megtudod mondani, hogy hogyan kell szedni??Naponta 1-et? Valamilyen mellékhatása van?? Pl. hízni lehet tõle vagy valami egyéb hatás??
Naponta egyet kell bevenni.Mellékhatás?:segit a teherbeesésné.Javaslom ird be a keresöbe hogy barátcserje én nagyon sok infot fogsz találni.Remélem tudtam segiteni.
Ujra én vagyok a barátcserjés.Gyogynövényesnél lehet venni Zafir barátcserja porkapszulát.Én most 60 db-ost vettem 2120Ft-ért.Ebböl napi 2-3x1 kapszulát ajánlanak.Szerintem ez erösebb adag mint a premens.
Ha valaki szed clostyt, az is szedheti a premenst vagy a barátcserjekapszulát? És cickafark és palástfûteát is lehet mellé inni? Biztos, ami biztos alapon. :) Vagy az már úgy túl sok?

Elkezdem inni a cickafark és a palástfű teát. Honnan fogom tudni hogy mikor kell a palástfűre áttérni? Ha nekem nem a ciklus közepén van a peteérésem? ! Nem akarok hőmérőzni valahogy nem hiszek benne.

Legjobb válasz: szoktad érezni a peteérést? ha nem, akkor inkább nagy ráhagyással (kihagyással) idd a palástfüvet, mert ha épp peteérés elõtt vagy még, az bekavarhatja a ciklusod...

szoktad érezni a peteérést? ha nem, akkor inkább nagy ráhagyással (kihagyással) idd a palástfüvet, mert ha épp peteérés elõtt vagy még, az bekavarhatja a ciklusod...
pedig szerintem jól tennéd ha hinnél a hõmérõzésben mert tényleg jó én 3.hónapja mérem és hihetetlen mennyire sok mindent megmutat

Hogyan kell csinálni a cickafark teát, meg a palástfű teát? És mikor kell őket inni?

Múlt hét vasárnap jött meg a mensim, és Szerdán volt meg utoljára.Még érne valamit ha holnap elkezdeném inni ?ket?

Legjobb válasz: szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark,kamilla,körömvirág,citromfû,orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített

szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark, kamilla, körömvirág, citromfû, orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített
Szia! Én 2 hónapja iszom! Ciklus elsõ felében cicka, napi 2 csésze (egy evõkanálnyi, 10 percig állni hagyom, utána iszom), második felében palást, napi 2 csésze (szintén evõkanálnyi, és csak mûanyag szürõvel szûrve!) Ja, és mellé szedem a barátcserje kapszulát!

Babát szeretnénk. Hallottam a cickafark és palástfű teáról. Ezeket hogyan kell inni? Mikor? Elevit mellett lehet? Valakinek bevált hogy utána esett teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem hatásos,bár ki tudja,hogy azért jött e össze a húgomnak kb 2 havi teakúrától:)Úgy kell inni,hogy a peteérésig a cickafark teát,és peteérés után pedig a palástfüvet.Elevit mellett is lehet,természetesen!Sok sikert!

Szia! Szerintem hatásos, bár ki tudja, hogy azért jött e össze a húgomnak kb 2 havi teakúrától:) Úgy kell inni, hogy a peteérésig a cickafark teát, és peteérés után pedig a palástfüvet.Elevit mellett is lehet, természetesen!Sok sikert!
Nekem is a 2. havi teázás után jött össze. De semmi nem bizonyítja, hogy tényleg a teától, lehet amúgy is sikerült volna. Mindenesetre egy próbát megér és nem is drága. 12 hetes km

Hogyan kell inni a cickafark és palástfű teát ha mindig különböző hosszúságú a ciklusom?

Azt tudom hogy az els? 15 napban cickafark, kivétel az els? 5 nap amíg menzizek, aztán pedig palástf?. De a palástf?t meddig igyam, mert van hogy csak 2-3 napot késik de van amikor 2-3 hetet is?

Legjobb válasz: A ciklus hosszától függetlenül a cickafark teát mindig a mensi elsõ napjától(Nem a végétõl!) kell innod a peteérésig.Ha vezetsz hõgörbét akkor nagyjából tudni fogod,hogy mikor van pé-d(utána megemelkedik a hõmérséklet és fenn is marad a mensiig).A palástfû tea jön ekkor és egészen a mensi elsõ napjáig kell innod.

A ciklus hosszától függetlenül a cickafark teát mindig a mensi elsõ napjától(Nem a végétõl!) kell innod a peteérésig.Ha vezetsz hõgörbét akkor nagyjából tudni fogod, hogy mikor van pé-d(utána megemelkedik a hõmérséklet és fenn is marad a mensiig).A palástfû tea jön ekkor és egészen a mensi elsõ napjáig kell innod.
Csak egy megjegyzés. A cickafark teát azért nem javasolják a mensi ideje alatt, mert vérbõséget okoz, ami vérzés alatt nem biztos hogy túl jó!

Hallottam a cickafark-palástfü teáról ami a méhet erősíti és a málnalevél-palástfű teáról, ami a terheséget segiti. Hogyan kell inni és melyiket mikor?

9 hetesen elvették a szivleállás miatt a babámat.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni,mert én ezekrõl a teákról nem hallottam. Viszont nekem is 8 hetesen elvették a babám,szívleállás miatt. Vártunk fél évet és elsõ próbálkozásra terhes lettem. Most vagyok a 17-ik hétben. A Gravidán kívül semmit nem szedtem és semmien teát nem ittam. A méhed biztos hogy jó, mivel nem lökte ki az elhalt babát,de kell várnotok pár hónapot,hogy magától megerõsödjön és a lelked is rendben legyen. Az ,hogy ezen mikor és milyen tea segít?????? De drukkolok neked,hogy az új évben minden rendben legyen és boldog légy!

Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert én ezekrõl a teákról nem hallottam. Viszont nekem is 8 hetesen elvették a babám, szívleállás miatt. Vártunk fél évet és elsõ próbálkozásra terhes lettem. Most vagyok a 17-ik hétben. A Gravidán kívül semmit nem szedtem és semmien teát nem ittam. A méhed biztos hogy jó, mivel nem lökte ki az elhalt babát, de kell várnotok pár hónapot, hogy magától megerõsödjön és a lelked is rendben legyen. Az , hogy ezen mikor és milyen tea segít?????? De drukkolok neked, hogy az új évben minden rendben legyen és boldog légy!
A teát én sem tudom.. De nekem is volt idén januárban 11 hetes vetélésem(megállt a baba szíve).én is a Gravidát szedtem továbbra is, októberben sikerült ismét teherbe esni, most a 14.hetet kezdem a babámmal.Lelkileg kell feldolgoznod, és ha sikerült újból teherbe esni vigyázz magatokra, de ne legyen elõted a múlt.ha elejétõl kezdve óvatosabb vagy nem lesz semmi gond!!!(Én is rémeket láttam, de nincsenek)Fel a fejjel.3 hónap és kezdhetitek sok sikert
Szia! A málnalevél teát a menstruációs ciklus elsõ felében peteérésig ( durván a középidõig ) kell inni utána váltani kell a cickafark-palástfû teára a menstruációig. A málnalevél teát közvetlen a mûtét után jó ha iszod az elsõ ciklusig. Rendszeres ivása többeknél meghosszabítja a ciklust. A következõ ciklusodtól az egész ciklus alatt nyugodtan igyál napi 2 csésze cickafark-palástfû teát, erõsítik a méhet, rendezik a hormonháztartást, segítik a nyálkahártyafejlõdést és beágyazódást. Terhesség 12-dik hetéig lehet inni. A málnalevél teára legközelebb a szülés elõtt a 36-dik héttõl lesz szükséged, ugyanis ellazítja a kismedencei izmokat, megkönnyíti a tágulást és a szülést. Az én terhességem májusban 9 hetesen halt el, mûvi befejezés volt, és 2 ciklus után teherbe estem most 24 hetes vagyok. Fel a fejjel, ne add fel!!!

Hogyan, milyen mennyiségben, mennyi ideig kell inni a cickafark és a palástfu teát krónikus nogyogyászati panaszok megszuntetésére?

Legjobb válasz: a cickafark teát 3 napig,minden nap 3szor ittam,de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.

a cickafark teát 3 napig, minden nap 3szor ittam, de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.
Szerintem egy szakembertõl kérdezd meg.Én úgy tudom, hogy egy fajta teát sem szabad három hónapnál hosszabb ideig inni.Nekem az Ozsváth Dr.nõ az iriszdiagnosztám is és Õ mondta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!