Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a palástfű (52 db)

Elkezdem inni a cickafark és a palástfű teát. Honnan fogom tudni hogy mikor kell a palástfűre áttérni? Ha nekem nem a ciklus közepén van a peteérésem? ! Nem akarok hőmérőzni valahogy nem hiszek benne.

Legjobb válasz: szoktad érezni a peteérést? ha nem, akkor inkább nagy ráhagyással (kihagyással) idd a palástfüvet, mert ha épp peteérés elõtt vagy még, az bekavarhatja a ciklusod...

szoktad érezni a peteérést? ha nem, akkor inkább nagy ráhagyással (kihagyással) idd a palástfüvet, mert ha épp peteérés elõtt vagy még, az bekavarhatja a ciklusod...
pedig szerintem jól tennéd ha hinnél a hõmérõzésben mert tényleg jó én 3.hónapja mérem és hihetetlen mennyire sok mindent megmutat

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

Hogyan hasznaljam a palastfu es a cickafarok teat? Melyiket mikor kell inni es mennyit?

Legjobb válasz: Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2,5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût,a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(

Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2, 5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût, a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(
Elsõ válaszoló vagyok. Még annyit hogy fém eszközt ne használj a teákhoz. Csak mûanyag vagy porcelán bögrét és kanalat. Ízesiteni se ízesítsd a teákat csak max egy pici mézzel és 5-10 percnél tovább ne áztasd õket. Ha tudok még segiteni irj.
Pont szerdán kérdeztem rá az orvosomnál, aki azt mondta, h lehet keverve is inni. Azaz együtt a palástfût és a cickafark teát!!!!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget.csak meg annyit hogy elkezdfhetem mar most inni a palastfut(peteeres utan vagyok)vagy varjam meg a kov.menzit es utana kezdjem el a cickafarokkal?
Szia! Én is utánakérdeztem dokinál, fitoterapeutánál, ihatod keverve 1:1 arányú keverésben és így bármikor elkezdheted. Nem kell számolgatni pé-t meg semmit! /Különben is - számolja már ki nekem pontosan valaki!/ A teafű szerintem jobb, még ha a filteres kényelmesebnek is tűnik és 2-3 percnél ne áztasd tovább.

Hogyan kell inni a palástfű és cickafark teákat? Lehet, hogy ez segít? Majdnem 1 éve nem akar sikerülni a baba, 3 hét múlva megyek orvoshoz.

Legjobb válasz: szia én cickafark teát ittam menszesz elsö napjátol péig pé után palástfü teát és 2 honap tea ivás után pozitiv a tesztem ma 4 hetes 4 napos vagyok. a palástfü teát iszom most is mert abban is segit hogy el ne vetéljek.

szia én cickafark teát ittam menszesz elsö napjátol péig pé után palástfü teát és 2 honap tea ivás után pozitiv a tesztem ma 4 hetes 4 napos vagyok. a palástfü teát iszom most is mert abban is segit hogy el ne vetéljek.
Szia!Málnalevél és cickafarkfûtea középidõig reggel és este 1 csészével, középidõtõl pedig palástfûtea.Sok sikert!Szedjél még elevit magzatvédõ vitamint!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!

Hallottam a cickafark-palástfü teáról ami a méhet erősíti és a málnalevél-palástfű teáról, ami a terheséget segiti. Hogyan kell inni és melyiket mikor?

9 hetesen elvették a szivleállás miatt a babámat.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni,mert én ezekrõl a teákról nem hallottam. Viszont nekem is 8 hetesen elvették a babám,szívleállás miatt. Vártunk fél évet és elsõ próbálkozásra terhes lettem. Most vagyok a 17-ik hétben. A Gravidán kívül semmit nem szedtem és semmien teát nem ittam. A méhed biztos hogy jó, mivel nem lökte ki az elhalt babát,de kell várnotok pár hónapot,hogy magától megerõsödjön és a lelked is rendben legyen. Az ,hogy ezen mikor és milyen tea segít?????? De drukkolok neked,hogy az új évben minden rendben legyen és boldog légy!

Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert én ezekrõl a teákról nem hallottam. Viszont nekem is 8 hetesen elvették a babám, szívleállás miatt. Vártunk fél évet és elsõ próbálkozásra terhes lettem. Most vagyok a 17-ik hétben. A Gravidán kívül semmit nem szedtem és semmien teát nem ittam. A méhed biztos hogy jó, mivel nem lökte ki az elhalt babát, de kell várnotok pár hónapot, hogy magától megerõsödjön és a lelked is rendben legyen. Az , hogy ezen mikor és milyen tea segít?????? De drukkolok neked, hogy az új évben minden rendben legyen és boldog légy!
A teát én sem tudom.. De nekem is volt idén januárban 11 hetes vetélésem(megállt a baba szíve).én is a Gravidát szedtem továbbra is, októberben sikerült ismét teherbe esni, most a 14.hetet kezdem a babámmal.Lelkileg kell feldolgoznod, és ha sikerült újból teherbe esni vigyázz magatokra, de ne legyen elõted a múlt.ha elejétõl kezdve óvatosabb vagy nem lesz semmi gond!!!(Én is rémeket láttam, de nincsenek)Fel a fejjel.3 hónap és kezdhetitek sok sikert
Szia! A málnalevél teát a menstruációs ciklus elsõ felében peteérésig ( durván a középidõig ) kell inni utána váltani kell a cickafark-palástfû teára a menstruációig. A málnalevél teát közvetlen a mûtét után jó ha iszod az elsõ ciklusig. Rendszeres ivása többeknél meghosszabítja a ciklust. A következõ ciklusodtól az egész ciklus alatt nyugodtan igyál napi 2 csésze cickafark-palástfû teát, erõsítik a méhet, rendezik a hormonháztartást, segítik a nyálkahártyafejlõdést és beágyazódást. Terhesség 12-dik hetéig lehet inni. A málnalevél teára legközelebb a szülés elõtt a 36-dik héttõl lesz szükséged, ugyanis ellazítja a kismedencei izmokat, megkönnyíti a tágulást és a szülést. Az én terhességem májusban 9 hetesen halt el, mûvi befejezés volt, és 2 ciklus után teherbe estem most 24 hetes vagyok. Fel a fejjel, ne add fel!!!

Cickafark teát és a palástfű teát hogy kell és mikor kell fogyasztani?

Ma vagyok a ciklusom 6napján a mensim 5napig tartott tegnapig.szeretnèm megkèrdezni mikor kell a cickafarkot inni ès mikor a palàstfű teát?ès milyen mennyiségben?

Hogyan kell csinálni a cickafark teát, meg a palástfű teát? És mikor kell őket inni?

Múlt hét vasárnap jött meg a mensim, és Szerdán volt meg utoljára.Még érne valamit ha holnap elkezdeném inni ?ket?

Legjobb válasz: szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark,kamilla,körömvirág,citromfû,orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített

szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark, kamilla, körömvirág, citromfû, orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített
Szia! Én 2 hónapja iszom! Ciklus elsõ felében cicka, napi 2 csésze (egy evõkanálnyi, 10 percig állni hagyom, utána iszom), második felében palást, napi 2 csésze (szintén evõkanálnyi, és csak mûanyag szürõvel szûrve!) Ja, és mellé szedem a barátcserje kapszulát!

Hátha a tea segít. Annyit olvastam már róla, a palástfű teát hogyan kell használni és tényleg jó?

Sziasztok!

Legjobb válasz: A ciklus második felében kell használni. Naponta 2-szer 2,5 dl-t kell inni belõle. Az elkészítésénél ügyelni kell arra, hogy semmi fém eszközt nem használhatsz, tehát szerezz be mûanyag szûrõt és kanalat is. :) Egyébként annak ellenére, hogy nincs rajta, hogy nõgyógyászati dolgokra is jó, tényleg kiváló gyógynövény. Ha rákeresel az interneten, sokat olvashatsz róla.

A ciklus második felében kell használni. Naponta 2-szer 2, 5 dl-t kell inni belõle. Az elkészítésénél ügyelni kell arra, hogy semmi fém eszközt nem használhatsz, tehát szerezz be mûanyag szûrõt és kanalat is. :) Egyébként annak ellenére, hogy nincs rajta, hogy nõgyógyászati dolgokra is jó, tényleg kiváló gyógynövény. Ha rákeresel az interneten, sokat olvashatsz róla.
Itt egy használható link hozzá: http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=160
én is meglepõdtem amikor azt olvastam hogy enyhe hasmenés elleni szer, de én is a babáért iszom , egyenlõre nincs eredmény

A cickafark és a palástfű teát mettől meddig kell inni a ciklus során? Hogy kell elkészíteni a teákat? Mennyit kell belőlük inni? Lehet valamit érezni ha használ?

Ma reggelre megjött:(

Legjobb válasz: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a cickafark teával kezdtem amikor a mensim elmúlt, ezt a peteérésig kell inni. Ovu tesztet használtam ennem megállapítására. Aztán a palástfû tea következik a peteérés utáni idõszakban. Mérj ki egy evõkanálnyi teafûvet /mûanyag kanalat használj/ ezt kell leforrázni és 15-20 percig lefedve tartani. Ezt szûrd le és ihatod is. Én tettem bele egy kicsi mézet, így jobb íze volt. Sajnos nálam nem vált be. Aztán probálkoztunk a Szabó Gyuri bácsi féle babaváró teakeverékkel is. Sajnos az sem segített.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!