Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a péniszgyűrűt (3 db)

A péniszgyűrűt hogy kell használni?

Legjobb válasz: alitolag gumival kell hasznalni , ugyhogy elöbb felhuzod a gumit aztan a gyürüt , es RAJT !!! mi kiprobaltuk gumi nelkül is .... de talan csak jobb volt gumival ...... es tenleg hosszabb volt az aktus !!! es nekem is jo erzes volt , hogy ott rezeg valami :o)) 25/L

alitolag gumival kell hasznalni , ugyhogy elöbb felhuzod a gumit aztan a gyürüt , es RAJT !!! mi kiprobaltuk gumi nelkül is .... de talan csak jobb volt gumival ...... es tenleg hosszabb volt az aktus !!! es nekem is jo erzes volt , hogy ott rezeg valami :o)) 25/L
RÁHÚZOD A FARKADRA.
elõzõ a számból vette ki a szót. húzhatod az ujjadra is vagy a metszõollóra de hát akkor minek ...
Nézz meg egy képet google-on. Nem farokra húzzák, hanem zacsira és késleltetõ szerepe van.
Eljegyzésnél a bal, esküvõ után jobb oldalon. Vagy fordítva?

Hogy kell használni a péniszgyűrűt?

Legjobb válasz: Nem bonyolult, ki kell csomagolni, és mintha csak egy óvszer szája lenne óvatosan fel kell húzni a merev állapotú péniszre, majd egész a tövéig legörgetni. Esetlegesen nem a tövéig, úgy is ki lehet próbálni, bár az aktus során biztos lecsúszik odáig. Ezután - közvetlen a közösülés elõtt - be kell kapcsolni egy pöcköt a péniszgyûrûn, minek hatására elkezd rezegni. Aztán jöhet a durrbele. Mi lovagló pozícióban próbáltuk, de inkább fura volt, mint hû de nagyon élvezetes.

Nem bonyolult, ki kell csomagolni, és mintha csak egy óvszer szája lenne óvatosan fel kell húzni a merev állapotú péniszre, majd egész a tövéig legörgetni. Esetlegesen nem a tövéig, úgy is ki lehet próbálni, bár az aktus során biztos lecsúszik odáig. Ezután - közvetlen a közösülés elõtt - be kell kapcsolni egy pöcköt a péniszgyûrûn, minek hatására elkezd rezegni. Aztán jöhet a durrbele. Mi lovagló pozícióban próbáltuk, de inkább fura volt, mint hû de nagyon élvezetes.
-kicsomagolod -felhúzod -bekapcsolod -enjoy!

Mi az a péniszgyűrű? Hogy kell használni és jó? Mennyibe kerül? Milyenek vannak? Stb

Legjobb válasz: jaa és nem nyomjatok ilyen gyûrûk urás poénokat :D :D

A kérdező hozzászólása: jaa és nem nyomjatok ilyen gyûrûk urás poénokat :D :D
péniszre húzható íz- vagy izgatógyûrû Ráhúzod a farkadra oszt csá. Nemsok. max 5k? Vagy egy cukorka vagy egy mûanyag. Lehet rücskös, gumitüskés, rezgõ.
A kérdező hozzászólása: és jó vagy ?
Egy sima gumigyûrû az egész. Az a funkciója, hogy elszorítva a hímvesszõn a vénákat, ezzel stabilabbá és erõteljesebbé teszi a merevedést azoknak, akiknek erre szükségük van. Van rezgõ változat is, az némi extra izgatást ad mindkét félnek. 2-6000Ft körül mozognak.
Felállítod a farkadat, felülrõl ráhúzod, letolod a tövéig, és ez megakadályozza, hogy a benne felgyülemlett vér visszafelé áramoljon, úgyhogy nem fogsz tudni lelankadni, illetve az erekciód is keményebb lesz.
A kérdező hozzászólása: köszia a válszokat :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!