Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a laminált padlót (2 db)

Hogy kell tisztitani a laminált padlót? Van valamilyen házi praktika a drága padló ápolókon kivül?

Legjobb válasz: Nem kell mindig padlóápolót használni. Elég ha felsöpröd a padlót, vagy kiporszívózol.Szerintem egy héten egyszer elég felmosni, akkor sem feltétlenül kell padlóápolóval.

Nem kell mindig padlóápolót használni. Elég ha felsöpröd a padlót, vagy kiporszívózol.Szerintem egy héten egyszer elég felmosni, akkor sem feltétlenül kell padlóápolóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!:) És milyen felmosóvizzel mossam fel?Azt tudom hogy nem szabad nagyon vizesen csak épp hogy nedvesen!DE mit rakjak bele a vizbe?Én a taposót általános tisztitószerrel szoktam!Jó az?
Úgy is jó ahogy te csinálod. Én havonta 1-szer szoktam prontos (ami laminált padlóhoz jó, 1 falkon kb. 500 ft és így sokáig elég) vízzel felmosni. Amúgy hetente egyszer nedvesen felmosom, ilyenkor sima tistító löttyöt (Cif, Mr. proper) teszek a vízbe egy pici domestossal, arra figyelj, hogy ne legyen tök vízes a felmosó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!:) Legyen szép napod!Andrea
Én heti 1x porszívozok, heti 1x felmosok. A felmosót alaposan kicsavarom, hogy csak nedves legyen, és egyszerû langyos vízbe teszek domeststm és azzal mosok fel, már 1, 5 éve! :) )
A Sofix-nak van kimondott laminált padlóhoz való felmosószere, méhviasz is van benne, amitõl szépen megmarad a színe, és nem mattul el.Nem drága, és elég gazdaságos.
Merõlegesen, a szoba közepétõl kifelé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!