Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a hajolajat (4 db)

Hogy kell használni a hajolajat?

Legjobb válasz: Nekem szaraz hajam van es en hasznalok ra hajolajat. Tapasztalataim szerint nagyon keves elegendo belole kulonben elzsirositja. Egy "spriccelos" flakont... ugye tudod mire gondolok... szoval a kiurult "spriccelos" falkont megtoltom felig hajolajjal, felig vizzel... attol fugg hogy mennyire szarz a hajad... de ezt majd kitapasztalod. Hasznalat elott jol felrazom mivel ugye az olaj mindig alura kerul. Ez az egyveleg nekem nagyon bevalt. Sokkal jobb szerintem mint egyik masik tobb ezer forintos hajvedo krem... ezt hasznalom hajkiegyenesiteskor is... sajna szaraz es hullamos :( Remelem tudtam segiteni...

Nekem szaraz hajam van es en hasznalok ra hajolajat. Tapasztalataim szerint nagyon keves elegendo belole kulonben elzsirositja. Egy "spriccelos" flakont... ugye tudod mire gondolok... szoval a kiurult "spriccelos" falkont megtoltom felig hajolajjal, felig vizzel... attol fugg hogy mennyire szarz a hajad... de ezt majd kitapasztalod. Hasznalat elott jol felrazom mivel ugye az olaj mindig alura kerul. Ez az egyveleg nekem nagyon bevalt. Sokkal jobb szerintem mint egyik masik tobb ezer forintos hajvedo krem... ezt hasznalom hajkiegyenesiteskor is... sajna szaraz es hullamos :( Remelem tudtam segiteni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Egyetértek az elõttem szólóval:) Én vizesen rakok rá kicsit és nem fog tõle szállni a hajam, miután beszárítottam.Azért szeretem. Hajvasalásnál elõtte még teszek kicsit belõle, és tényleg jobb, mintha vennél egy nagyon drágát!!!
És azt megtudnátok nekem mondani, hogy melyik hajolaj terméket használjátok? :)

Hogy kell használni a hajolajat?

Ma vettem de nincs használati útmutató rajta. Hajmosás után,közbe,előtte kell feltenni? Le kell mosni?

Legjobb válasz: Általában mosás után kell a hajba masszírozni, de használati utasítás nélkül elég nehéz eldönteni :/ Esetleg tudsz róla képet küldeni?

Általában mosás után kell a hajba masszírozni, de használati utasítás nélkül elég nehéz eldönteni :/ Esetleg tudsz róla képet küldeni?
Nekem is van én minden nap használom. Hajmosás után kell egyébként félszáraz-száraz hajra.
Attól függ milyen. Melyik márka?
A kérdező hozzászólása: mollis, annyi van csak ráírva, hogy száraz hajra
Hajmosás után pár cseppet, 2-3 elég, dörzsölj szét a tenyereden és oszlasd el a hajadon, amikor még vizes. Késõbb száraz hajon is megismételheted, nem kell kimosni. A kókuszolaj a legjobb egyébként a hajra, ugyanígy lehet használni.

A Hajolajat hogyan kell használni? Le kell mosni egy idő után? És csak a hajvégekre kell tenni?

Legjobb válasz: Én a hajam végeire rakok inkább, mert az néz ki elég rosszul sokszor, de amúgy a hajam felétõl be szoktam vele "kenegetni" a sörényt. A fejbõrömhöz soha, mert zsíros hatást kelt.

Én a hajam végeire rakok inkább, mert az néz ki elég rosszul sokszor, de amúgy a hajam felétõl be szoktam vele "kenegetni" a sörényt. A fejbõrömhöz soha, mert zsíros hatást kelt.
Nem tudom, hogy milyen hajolajad van, de én Mollis hajolajat használtam, de nagyon nem vált be. Alig vártam már, hogy elfogyjon. Hajpakolásként tettem a hajamra belõle egy csomót. Derékig érõ hajam van és 1-2 csepp bõven elég volt rá. Ha már kicsivel többet tettem, tiszta zsírosnak nézett ki és muszáj volt megmosnom. Nem kell lemosni egyébként és csak a hajhosszra tegyél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)


Fodrászok! Hogyan kell ápolni a zsíros tövű - de száraz hajat? Hajolajat milyen gyakran lehet haszánlni?

Legjobb válasz: Fodrász ugyan nem vagyok, de azért leírom a tapasztalataimat, hátha hasznát veszed. Hosszú hajam van. A tövénél 2-3 nap alatt bezsírosodik, onnantól lefele viszont száraz, így télen meg fõleg. Nem a legjobb a tapintása. Egy ideje azonban sokkal jobb a tapintása. Tapasztalatom a kifejezetten zsírosodásra hajlamos samponokról a következõ: sajnos ezek nem sokat érnek a problémánkra(kvázi, hogy zsíros a hajtõ), ellenben az egyébként is száraz hajat még jobban kiszárítják és olyan szállós lett tõle a hajam. Kipróbáltam pár nagyobb márkát, de végül lemondtam ezekrõl. Igazából most azt csináltam, hogy ugyanolyan márkájú sampont, balzsamot és intenzív regeneráló spray-t vettem, ja és még egy hõvédõt hozzá. Viszont az tényleg nem hülyeség, hogy közvetlen a fejbõrre nem tanácsos a sampont felvinni, hanem vízzel felhabosítva, magát azt a habot belemasszírozni a hajba. Ezzel is csökkentheted a zsírosodását a hajnak, hisz ezek a krémes samponok és ápolók elnehezítik a hajat. Emellett nagyon meleg vízben sem jó mosni, elvileg egy langyos víz lenne az optimális. Sõt, olvastam olyat is, hogy a hajmosás végeztével hideg vízzel öblítsük le a hajunkat, ettõl nem zsírosodik úgy a haj.Ki is próbáltam nyáron, de hogy õszinte legyek, ahogy bejöttek ezek a hidegek, lemondtam róla. :) Én a balzsamokkal úgy bánok, hogy a hajtõhöz már nem teszek belõle!!! Attól is csak zsírosodik. Tehát a hajam hosszára teszek belõle, rajta hagyom pár percig és jó alaposan kiöblítem. Ilyenkor betekerem egy törölközõbe és rajta hagyom egy ideig, majd akkor veszem le, amikor már csak nedves, tehát nem csöpög meg ilyenek. Na és akkor szépen kifésülöm, ráfújok az intenzív regeneráló spray-bõl és hagyom természetes úton száradni. Persze ez az út nem mindig járható, így ha mindenképp szárítanom kell, akkor elõtte fújok rá egy kis hõvédõt és megszárítom, a haj növekedésével megegyezõ irányban, hogy ne borzoljam, törjem szét még jobban a hajamat. :) Nekem ezek a dolgok váltak be, remélem találtál közte valami hasznosat. Viszont nekem tényleg nem ért semmit a Head&Shoulders és társai. A problémát egyáltalán nem oldotta meg. A töredezett hajra való samponommal mosva is tart addig frissen mosott haj érzése, mint a zsíros hajra való csodaszerekkel. Mert ugyebár vannak azokból is drágábbak, amik nagyobb valószínûséggel használnak, de azok sajna még inkább kiszárítják a hajat. :( Tehát átérzem a helyzeted, én is így vagyok vele, de azért remélem sikerül megoldást találnod rá. :)

Fodrász ugyan nem vagyok, de azért leírom a tapasztalataimat, hátha hasznát veszed. Hosszú hajam van. A tövénél 2-3 nap alatt bezsírosodik, onnantól lefele viszont száraz, így télen meg fõleg. Nem a legjobb a tapintása. Egy ideje azonban sokkal jobb a tapintása. Tapasztalatom a kifejezetten zsírosodásra hajlamos samponokról a következõ: sajnos ezek nem sokat érnek a problémánkra(kvázi, hogy zsíros a hajtõ), ellenben az egyébként is száraz hajat még jobban kiszárítják és olyan szállós lett tõle a hajam. Kipróbáltam pár nagyobb márkát, de végül lemondtam ezekrõl. Igazából most azt csináltam, hogy ugyanolyan márkájú sampont, balzsamot és intenzív regeneráló spray-t vettem, ja és még egy hõvédõt hozzá. Viszont az tényleg nem hülyeség, hogy közvetlen a fejbõrre nem tanácsos a sampont felvinni, hanem vízzel felhabosítva, magát azt a habot belemasszírozni a hajba. Ezzel is csökkentheted a zsírosodását a hajnak, hisz ezek a krémes samponok és ápolók elnehezítik a hajat. Emellett nagyon meleg vízben sem jó mosni, elvileg egy langyos víz lenne az optimális. Sõt, olvastam olyat is, hogy a hajmosás végeztével hideg vízzel öblítsük le a hajunkat, ettõl nem zsírosodik úgy a haj.Ki is próbáltam nyáron, de hogy õszinte legyek, ahogy bejöttek ezek a hidegek, lemondtam róla. :) Én a balzsamokkal úgy bánok, hogy a hajtõhöz már nem teszek belõle!!! Attól is csak zsírosodik. Tehát a hajam hosszára teszek belõle, rajta hagyom pár percig és jó alaposan kiöblítem. Ilyenkor betekerem egy törölközõbe és rajta hagyom egy ideig, majd akkor veszem le, amikor már csak nedves, tehát nem csöpög meg ilyenek. Na és akkor szépen kifésülöm, ráfújok az intenzív regeneráló spray-bõl és hagyom természetes úton száradni. Persze ez az út nem mindig járható, így ha mindenképp szárítanom kell, akkor elõtte fújok rá egy kis hõvédõt és megszárítom, a haj növekedésével megegyezõ irányban, hogy ne borzoljam, törjem szét még jobban a hajamat. :) Nekem ezek a dolgok váltak be, remélem találtál közte valami hasznosat. Viszont nekem tényleg nem ért semmit a Head&Shoulders és társai. A problémát egyáltalán nem oldotta meg. A töredezett hajra való samponommal mosva is tart addig frissen mosott haj érzése, mint a zsíros hajra való csodaszerekkel. Mert ugyebár vannak azokból is drágábbak, amik nagyobb valószínûséggel használnak, de azok sajna még inkább kiszárítják a hajat. :( Tehát átérzem a helyzeted, én is így vagyok vele, de azért remélem sikerül megoldást találnod rá. :)
A szárazság ellen könnyebb tenni, mint a zsírosodás ellen. Én eddig bármilyen sampont próbáltam ki zsírosodásra, nem használt, sõt inkább gyorsabban zsírosodott. Nagyon szárítanak, ettõl csak gyorsabb lesz a faggyútermelõdés, viszont a végének nagyon rosszat tesz. Szárazság ellen az olaj a legjobb, akár minden nap használhatod.
nekemis nagyon száraz a hajam... de most vettem hajvégápoló olajat...és abból tegyél csak a végére ...akkor igazán jó, ha kivasalod és aztán teszed rá(puhább lesz) én meg azt olvastam, hogy nyugodtan moshatsz minden nap hajat, csak inkább normál hajra való samponnal, mint zsíros hajuaknak:D én minden 3napban mosok, de csak azért, mert brutál száraz lesz a vége, meg megszokás is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!