Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a hőmet (98 db)

Ha homok az akvárium aljzata, hogy kell a külső szürő beszivócsövét elhelyezni, hogy ne szippantsa fel a homokot?

Legjobb válasz: Hagyományos módon, mivel leggyakrabban homok az aljzat, vagy még annál is könnyebb agyag. Nem szippantja be. (természetesen kvarchomok) Olyan magasságba kell tenni, hogy jó legyen.

Hagyományos módon, mivel leggyakrabban homok az aljzat, vagy még annál is könnyebb agyag. Nem szippantja be. (természetesen kvarchomok) Olyan magasságba kell tenni, hogy jó legyen.
Nem fogja felszívni a homokot, ahhoz nincs elég szívóereje. Nekem 1 centivel a homok felett val elhelyezve a szívócsonk alja, és legfeljebb az megy bele, amit a halak felzavarnak, pedig a legfinomabb szemcsés kvarchomokom van.
Vagy a beszívócsõre húzhatsz egy szivacsot, de nem ajánlom, mert nagyon csökkent a szûrõ teljesítményén. Mondjuk bioszûrésnél nem számít, dehát akkor is :D
De egyébként ne tedd teljesen az aljára, mondjuk 2 centivel följebb.
Nem szívja be, nekem is a gébnél homok van. De még ha be is szívja, akkor sem történik semmi, csak szépen leszûri a vizet, és nem lesz porfelhõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.
A motorhoz csak szûrt víz kerülhet. Az összes szûrõközegen keresztül kéne menni. Gondolom ismered a kvarchomokot... 1-2 mm szemcseméretû, lehetetlen, hogy eljusson a motorig.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok müszaki zseni, de esetleg nem szivja be a motorhoz?
De hamar le is ülepedik. Emeld magasabbra, 10 cm-re az aljzattól. Meg ha beszív egy kis homokot, hát nagy dolog, megáll az ülepítõben.
A kérdező hozzászólása: Csigasügér esetében akkor hogy van? Ugy olvastam, õ nagyon felkavarja a homokot.
Sõt, még szívócsonk aljába is leülepszik a homok, szóval csak az kerül bele a szûrõbe, ami a rácsok legtetejéhez kerül valahogy.

Hogy kell a Zune-al zenéket, videókat rakni Nokia Lumia 610-re? Lehet, hogy az a baj, hogy Windows XP Home Editionom van?

Letöltöttem és telepítettem a Zune-t,a gép tudomást is vesz a telefonról,kiírja hogy Windows Phone 7,de a Zune azt írja hogy nincs csatlakoztatott eszköz,egy id? után meg a telefon elkezd tölt?dni gépr?l az USB-n keresztül a gép meg elsötétül és semmire nem reagál csak az újraindításra.

Legjobb válasz: Vagy az xp-t nem komázza a Zune, bár akkor fel se települt volna, vagy szimlán csak lassú. Hagy és 1 idõ után felismeri. Egyébként onnan tudod, hogy a Zune komunikál a telefonoddal, hogy a telón belépsz a zenékhez vagy a képekhez és kiírja, hogy szinkronizálás. Na akkor a géprõl mennie kell.

Vagy az xp-t nem komázza a Zune, bár akkor fel se települt volna, vagy szimlán csak lassú. Hagy és 1 idõ után felismeri. Egyébként onnan tudod, hogy a Zune komunikál a telefonoddal, hogy a telón belépsz a zenékhez vagy a képekhez és kiírja, hogy szinkronizálás. Na akkor a géprõl mennie kell.
http://support.xbox.com/hu-HU/zune/software/download Itt lent a rendszerkövetelményeknél töltsd le az Xp SP3 szervizcsomagját.Ha Xp a baj, ez segít biztos.
Persze nem tudom hogy mûködik, nekem Win 7 van, de ezt írja Xp-re.
A kérdező hozzászólása: Majd most megnézem, hogy ír e valamit a telefon mert még nem léptem be a zenékhez közben, ha nem írja hogy szinkronizálás akkor lehet az Xp-vel van a baj.Köszi a válaszokat :) Majd írok, hogy sikerült e.
A kérdező hozzászólása: :( sajnos még mindig nem kommunikál a telefon a géppel, ugyanaz a tünet a telefon elkezd töltõdni a gép meg elsötétül és csak az újraindításra reagál...

Az hogy valakik nem kompatibilisek egymással, /azaz nem illenek össze és ezért nem lehet gyerekük/ milyen gyakran fordul elő? Hogy kell a ciklus. Hu-ra adatokat bevinni? Mint pl. : súly, hőm adatai. Még új vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ciklusaim menünél jobb egérgombbal klikk a napra. A felkínált két lehetõség közül a nap részleteit kell kiválasztani, ezután a menstruáció termékenységi vizsgálatokra kattintva tudod rögzíteni a mért adatokat. Az immunológiai eredetû meddõség létezõ fogalom, a meddõségi kivizsgálás része, az utolsó vizsgálatok egyike. Tudtommal csak akkor szokták vizsgálni ha már minden más vizsgálatot elvégeztek és nem találtak semmi rendellenességet.

Szia! Ciklusaim menünél jobb egérgombbal klikk a napra. A felkínált két lehetõség közül a nap részleteit kell kiválasztani, ezután a menstruáció termékenységi vizsgálatokra kattintva tudod rögzíteni a mért adatokat. Az immunológiai eredetû meddõség létezõ fogalom, a meddõségi kivizsgálás része, az utolsó vizsgálatok egyike. Tudtommal csak akkor szokták vizsgálni ha már minden más vizsgálatot elvégeztek és nem találtak semmi rendellenességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Sweet home 3D-vel hogyan kell a padlót színezni?

Egyszerűen nem jövök rá. Megtaláltam a mintákat,de nem tudom hozzá kijelölni a padlót!

Legjobb válasz: Sajnos csak az egész lakásra vonatkozó padló textúrát lehet megadni, ez a program egyik nagy hiányossága :( Live Interior 3D-t próbáld ki ingyenesen letölthetõ.

Sajnos csak az egész lakásra vonatkozó padló textúrát lehet megadni, ez a program egyik nagy hiányossága :( Live Interior 3D-t próbáld ki ingyenesen letölthetõ.

Hogyan kell a Wifi kódját megváltosztatni (T-home osok vagyunk ha ez is kéne hozzá)?

Legjobb válasz: A router típusától függ. A szolgáltató modem-router -ét használjátok (Thomson, Pirelli, stb.), vagy csak sima modemetek van és ahhoz vettetek router -t? Mi a pontos típusa?

A router típusától függ. A szolgáltató modem-router -ét használjátok (Thomson, Pirelli, stb.), vagy csak sima modemetek van és ahhoz vettetek router -t? Mi a pontos típusa?
WPA2 personal. Az enterpise -t céges környezetre fejlesztették ki.
A kérdező hozzászólása: Mi a jobb a WPA2 personal vagy a WPA2 enterpise?
A kérdező hozzászólása: Köszi
http://192.168.1.1 Felhasználónév: hagy üresen Jelszó: admin WIRELESS (menü) --> WIRELESS SECURITY (almenü) Bõvebben: http://www.gephaz.hu/webstuff/wrt54g.doc (Nem mellesleg Google második találat!)
A kérdező hozzászólása: Model: WRT54GL
És azon belül? Rá van írva a címkéjéra alul, vagy elõl a márka név elõtt.
A kérdező hozzászólása: Linksys a router neve
Rácsatlakozol egy géppel, és belépsz a webes kezelõfelületbe. Ott lehet megváltoztatni. A használati utasításban minden szükséges információt megtalálsz.
A kérdező hozzászólása: ok kösz

Hogyan kell a wifi védelmet beállítani a T-home routeren?

Látom van több féle meg minden, de ez nekem egy kicsit magas. Én csak egyszer?en egy kulcsot akarok megadni.

Legjobb válasz: Ok, de mi a pontos típusa? Thomson, Pirelli, egyéb?

Ok, de mi a pontos típusa? Thomson, Pirelli, egyéb?
A kérdező hozzászólása: Pirelli
A kérdező hozzászólása: mert látom van 3 féle, nekem egy egyszerû védlem kellene, plussz nekm az sem tiszta mi lehet a kulcs. Számok? betûk? Mi wpa/wpa2 alul még van két beállítás is mik azok? Alol megosztott kulcs oda kell gondolom a jelszót vagyis a kulcsot írni.
Google barátod harmadik találata: http://www.t-home.hu/static/sw/file/pirelli_hgw_utmutato.pdf ----> RTFM !!! Annyival kiegészíteném, hogy a WAP2-PSK a legerõsebb jelenleg. Kezdõk meg jobban járnak, ha csak az angol ABC- használják kód megadáskor.
A kérdező hozzászólása: De ezt a kulcsot csak a wifi vevõktõl kérdezi?
Igen, csak ott, és csak egyszer. Mert a szoftver megjegyzi és a következõ alakalommal már nem kéri.

JVC TH-G60 házimozi + Samsung LE40A LCD TV + T-Home-os müholdvevő hogy kell a 3-mat úgy összekapcsolni hogy mikor a tányéros tv-t nézzük akkor a házimozin mennyen a hang és ne a tv-n?

ha kell tudok küldeni gyári papírokból fénymásolatot

Legjobb válasz: Fogsz egy egyszerû RCA kábelt és a beltérit összekötöd a házimozival. Beltérin keress "audio out" csatlakozást, házimozin meg "aux" vagy "audio in" bemenetet.

Fogsz egy egyszerû RCA kábelt és a beltérit összekötöd a házimozival. Beltérin keress "audio out" csatlakozást, házimozin meg "aux" vagy "audio in" bemenetet.

Hogyan kell írni? A "Téhommal" történt megállapodás szerint: T-home- (val? ) történt, vagy T-home- (mal? ) történt.

Legjobb válasz: Mivel nem ejtjük az e betût a home végén, ezért kötõjellel T-home-mal.

Mivel nem ejtjük az e betût a home végén, ezért kötõjellel T-home-mal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Az iPhone Home gombja nem reagál a rendes nyomásra, ellenben ha erősen nyomom be akkor igen. A Home gomb fóliáját 100%, hogy ki kell cserélni mert meghibásodott vagy lehet más probléma is?

Legjobb válasz: magát a home gomb-ot kell cserélni. gondolom iPhone 4. szériahiba...enyém is ilyen, de mostmár nem költök rá vagy 8ezret, mert hamarosan váltok úgyis.

magát a home gomb-ot kell cserélni. gondolom iPhone 4. szériahiba...enyém is ilyen, de mostmár nem költök rá vagy 8ezret, mert hamarosan váltok úgyis.
A kérdező hozzászólása: Régebbi típus, 3g de ahogy olvastattam ennél is elõfordulhat ugyan az a hiba. Mindenféleképp meg akarom javíttatni mert szeretem ezt a telefont.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!