Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a görgőfejes (2 db)

Valaki leírná, hogyan kell megmelegíteni a görgőfejes gyantapatront gép nélkül?

Meleg víz, esetleg mikróba be lehet rakni?

Legjobb válasz: Én bögrébe rakok vizet és be a mikróba, amíg nem "folyik".

Én bögrébe rakok vizet és be a mikróba, amíg nem "folyik".
énis a mikrót javaslom :)

Hogy kell használni a görgőfejes gyantát?

vettem x-epli görg?jeses gyantát és van hozzá 5bd lehúzócsík és 100ml gyanta öö.. tudom hogy van hozzá használati utasítás de nem értem és azt sem hogy mért csak 5db csík van hozzá mikor a gayna sokkal nagyon mennyiségben ? vagy mit hogy kell csinálni ? kérlek segítsen akinek van tapasztalata!

Legjobb válasz: Felkell melegítened a gyantát. Vagy bedobod a mikróba, vagy a gáztûzhelyen bele teszed vmibe és úgy. Bár, a legjobb megoldás, ha veszel hozzá gyantamelegítõ készüléket, az ilyen 5-6 ezer. Ebben 20-30 perc alatt lesz jó a gyanta. A szõr növekedésével megegyezõ irányban felviszed a gyantát, a lehúzócsíkot a szõr növekedésével ellenkezõ irányban téped le. Nekem lábon a legkellemetlenebb. Hason nem igazán érezni, még a hónalj ami picit gáz. Az 5 db lehúzócsíkot csak úgy adták, neked még venned kell hozzá. Én 50 db-os csíkot szoktam venni.

Felkell melegítened a gyantát. Vagy bedobod a mikróba, vagy a gáztûzhelyen bele teszed vmibe és úgy. Bár, a legjobb megoldás, ha veszel hozzá gyantamelegítõ készüléket, az ilyen 5-6 ezer. Ebben 20-30 perc alatt lesz jó a gyanta. A szõr növekedésével megegyezõ irányban felviszed a gyantát, a lehúzócsíkot a szõr növekedésével ellenkezõ irányban téped le. Nekem lábon a legkellemetlenebb. Hason nem igazán érezni, még a hónalj ami picit gáz. Az 5 db lehúzócsíkot csak úgy adták, neked még venned kell hozzá. Én 50 db-os csíkot szoktam venni.
A kérdező hozzászólása: értem köszike :)
Egy csíkkal egy lábszárat végiggyantázhatsz! Többször visszaragaszthatod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!