Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a fájások gyakoriságát (1 db)

Hogy kell számolni a fájások gyakoriságát?

Fájás elejét?l a következ? elejéig vagy a végét?l a köv. elejéig?

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni. Azt hiszem, a fájás kezdetétõl a következõ kezdetéig, de nem vagyok biztos benne. Pedig lassan idõszerû lenne...

Ezt én is szeretném tudni. Azt hiszem, a fájás kezdetétõl a következõ kezdetéig, de nem vagyok biztos benne. Pedig lassan idõszerû lenne...
A kérdező hozzászólása: igen nekem is, én a 37. hétben járok. annyiszor lehet olvasni hallani róla, h 10 perces, 5 perces stb, dehát nem mindegy honnan számolva.
Szia! Tegnap voltam a dokimnál és elkezdõdött nálam a szülés folyamata. Érett a méhszáj és ujjnyira kitágultam, továbbá derékfájás, és menstruációs jellegû fájdalmak. Viszont rendszertelenek egyenlõre. Dokim azt mondta hogy úgy kell számolni vagyis IRJAM fel a fájás kezdetét. Vagyis a fájás kezdetétõl a következõ fájás kezdetéig eltelt idõt kell figyelni és néha lemérni hogy hány másodpercig tart. Ez azért kell hogy ha megkérdezik a kórházban akkor tudd. Üdv: 37 hetes kismami
Igen, a fájás elejétõl a következõ elejéig eltelt idõ, ami lehet 20, 10, 5perces... lényeg, h egyre csökken és a fájdalom egyre élesebb :) És tartanak ezek a fájások kb 40-70 másodpercig.
igen, így ahogy az elõttem szóló is írja. egyik elejétõl a másik elejéig. azt azért hozzátenném, hogy ha szünni látszanak, vagy közben akár fáradtékony is leszel, elestleg el is tudsz aludni, akkor ezek még nem az igazi fájások.
na én szülés elõtt fél órával úgy elálmosodtam...hogy el tudtam volna aludni! Úgy mondta a férjem, hogy csak MOST NEEE!! És hát kitartottam :) Utána meg már nem tudtam aludni. Ezt csak azért írtam, mert az elõzõ hozzászóló utsó mondata nem teljesen igaz. Vagyis az álmosságos :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ilyen fajta szembetegséggel szülhetnék hagyományosan, természetes úton?

RP, retinitis pigmentosa. Ha valaki ért ehhez, akkor megköszönöm a jó tanácsát.
Nektek mi a véleményetek?

4

IR-es kismamik, a szülőszobán hogy és mit ehettetek/ihattatok?

160g szénhidrát diétát tartok, szigorúan betartom. 3 óránként enni kell, ugyebár. A szülőszobán vajúdáskor ti mit ettetek/ittatok, hogy ne legyetek rosszul?

6

39 hetes kismama vagyok, bármikor szülhetek már. Ha a nyákdugó távozik az milyen, honnan tudom hogy az és akkor indulni kell a kórházba ha az távozik?

Mert ma reggelre pici folyásom volt, és hirtelen azt hittem magzatvíz folyás, de nem jött azóta több. Hüvelyi folyás sűrűbb szülés előtt azt olvastam

4

Szombaton töltöttem s 40. hetemet. Jászberénybe járok orvoshoz. Hányadik héttől szokták beindítani a szülést?

2

Mennyire veszélyes ez? Mi a menete? Miért nem érti kívülálló?

Első babám császáros volt,sürgősen kellett cselekedni.Az orvossal konzultálva,jelenlegi állapotomból kiindulva,most is az lesz,de programozva,vagyis ha egy adott napig nem történik semmi akkor programozott császár lesz.Mondhatni közös megegyezéssel döntött orvos és én emellett.Első kérdésem erre irányulna,hogy a programozott/megindított császár mennyivel veszélyesebb.Második kérdésem is erre vonatkozna,hogy ez hogyan történik.Kívülálló megkérdezi elkövetezendő szülésem időpontját é mikéntjét,ugyanezt el szoktam mondani,de nem értik mért ne szülhetnék simán.És nem értik első babámnál a toxémiát,hogy ott amiatt volt,és nem értik hogy most is ödéma és magasabb vérnyomás megjelent,utóbbi nem vészes,de elővigyázatosságból Dopegytet szedek,szóval,hogy ez ismét lebeg és veszélyforrás.gy néznek rám mint egy kis gyengécske kényeskedő nőre,pedig tudvalevő,hogy ez veszélyezteti babámat és engem is,és hogy én is császárt szeretnék azért is hülyének néznek meg kényeskedőnek,pedig ugye azt mondják akik mindkét szüléstípust megtapasztalták,hogy császárból felépülni nehezebb.Most vagyok 34 hetes.

17

Meddig vérzünk szülés után?

teljesen abba a hitben voltam h kb. 4nap, mint egy sima mensi. majd egy nemrég szült ismerosom mondta, hogy ö 4hétig vérzett....uhh ez komoly? és mi van a császárosokkal, ök csak kevesebb ideig nem?

9

Akik az iden (2013) szultek kinek hanyadik heten lett meg a baba? Es milyen nemu? Hogy indult be a szules? Hanyadik gyerkoc?

13

Budapesten Péterfyben 8héten belül jön valaki szülni?

2

Zárt (C3100) méhszájnál elfolyhat a magzatvíz?

3

12-re voltam ki írva szülni de még mindig nem szültem meg és még itthon vagyok . Ma vagyok 40 hetes és 3 napos . Jó ötlet lenne be feküdni a kórházba?

olyan tüneteim vannak hogy fáj a hasam alja folyamatosan és a medencém tegnap pedig valami barnás nyálkás dolog jött tőlem pisilés után valaki meg tudná nekem mondani mik ezek a jelek első babámat várom és kicsit meg vagyok ijedve hogy nehogy baja legyen szerintetek jó ötlet a kórház?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!