Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a fájások gyakoriságát (1 db)

Hogy kell számolni a fájások gyakoriságát?

Fájás elejét?l a következ? elejéig vagy a végét?l a köv. elejéig?

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni. Azt hiszem, a fájás kezdetétõl a következõ kezdetéig, de nem vagyok biztos benne. Pedig lassan idõszerû lenne...

Ezt én is szeretném tudni. Azt hiszem, a fájás kezdetétõl a következõ kezdetéig, de nem vagyok biztos benne. Pedig lassan idõszerû lenne...
A kérdező hozzászólása: igen nekem is, én a 37. hétben járok. annyiszor lehet olvasni hallani róla, h 10 perces, 5 perces stb, dehát nem mindegy honnan számolva.
Szia! Tegnap voltam a dokimnál és elkezdõdött nálam a szülés folyamata. Érett a méhszáj és ujjnyira kitágultam, továbbá derékfájás, és menstruációs jellegû fájdalmak. Viszont rendszertelenek egyenlõre. Dokim azt mondta hogy úgy kell számolni vagyis IRJAM fel a fájás kezdetét. Vagyis a fájás kezdetétõl a következõ fájás kezdetéig eltelt idõt kell figyelni és néha lemérni hogy hány másodpercig tart. Ez azért kell hogy ha megkérdezik a kórházban akkor tudd. Üdv: 37 hetes kismami
Igen, a fájás elejétõl a következõ elejéig eltelt idõ, ami lehet 20, 10, 5perces... lényeg, h egyre csökken és a fájdalom egyre élesebb :) És tartanak ezek a fájások kb 40-70 másodpercig.
igen, így ahogy az elõttem szóló is írja. egyik elejétõl a másik elejéig. azt azért hozzátenném, hogy ha szünni látszanak, vagy közben akár fáradtékony is leszel, elestleg el is tudsz aludni, akkor ezek még nem az igazi fájások.
na én szülés elõtt fél órával úgy elálmosodtam...hogy el tudtam volna aludni! Úgy mondta a férjem, hogy csak MOST NEEE!! És hát kitartottam :) Utána meg már nem tudtam aludni. Ezt csak azért írtam, mert az elõzõ hozzászóló utsó mondata nem teljesen igaz. Vagyis az álmosságos :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szült valaki mostanában a budapesti Margit kórházban?

Leírnátok röviden milyen tapasztalatok volt az orvosokkal, nővérekkel, ellátással, stb?
Mit vittetetek be a babának?

Van fogadott orvosom, de ez lesz az első szülésem a Margitban és kicsit szeretnék tájékozódni.

2

Apukát "illik" értesíteni a fia megszületésérol, ha nem beszéltünk mióta megtudta hogy lesz?

Nem akarok gyerektartást vagy hasonlót, csak közeleg a szülés. Amúgy az én véleményem az hogy nem.

56

Szegedi orvosok, szülésznők mennyire vállalják be, illetve segítenek a gátvédelemmel való szülésben?

...és mennyire eredményes? ha valaki tud ajánlani orvost és szülésznőt, annak nagyon örülnék! 2. szülés lenne, és semmiképpen nem szeretnék még egy gátmetszést.

2

Hogy működik Magyarországon a gátvédelemmel szülés?

Konkrétan Szegeden érdekelne. még csak tervezzük a kistesót, de azt már tudom, hogy nem akarok még egy gátmetszést! ilyenkor kell előre szülésznőt és orvost fogadni? meg kell velük beszélni? és mennyi az esélye annak, hogy mégis repedek? tapasztalt anyukák, írjatok! köszi!

6

Dr Újházy Andrásnál szült valaki?

Sote-n keresek megbízható orvost és felmerült ő is. Tudnátok róla pár infót mondani?

0

Pénteken derült ki, hogy császár lesz, öntenétek belém egy kis lelket? Mik a pozitívumai?

Eddig teljesen hüvelyire készültem, őszintén szólva jobban félek a császármetszéstől. Nem is látom át a jó oldalait, pedig biztos van.

9

Mit hozzon a kis tesó a nagy tesónak, ha megszületik?

Bajban vagyok ezzel a témával, mert még azt sem tudom, hogy mit kapjon a nagylányom karácsonyra tőlünk és a rokonoktól.
Azt már tudom, hogy ő a régi (bébi) játékait fogja a tesónak adni. Illetve veszünk egy plüsst az IKEA-ban a kis tesónak szülinapjára, de, hogy fordítva mit "hozzon" ajándékba a kis tesó, arról fogalmam sincs.

Nálatok mit "hozott"?

14

Varratszedés könnyebben otthon?

12

Volt valakinek már olyan, h a gátvágás mellett begyulladt, és kifakadt? ! Elég rémisztő, és persze hétvége van, se a dokim, se a szülésznőm nem elérhető. :o

2

Írnátok véleményeket Dr. Papp Gyuláról? (Miskolc, Megyei kórház) Minden érdekel, amit tudtok róla.

Õ a fogadott orvosom, nála fogok szülni és szeretném tudni, hogy jól döntöttem-e. És a Miskolci Szentpéteri kórházról is szívesen hallanék. :) Előre is köszi az infókat.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!