Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a WC-ét (2 db)

Hogy kell lehúzni a WC-ét?

Legjobb válasz: :-D Viszont, ha a tartalmát húzod le a lépcsõn, akkor megkerget a házmester. Legjobb ha a wc-s nénit "húzod le", mindíg van nála csomó apró.

Én láttam az a mûsort, amikor lehuzzuk a cuccot, hogy akkor mennyire fröcsköl, egy kis helyiségbe lehuzod 5ször és akk má a földtõl a plafonig tele van bacival, ha nagyobb akkor 6szor, aztán igy megyünk fölfelé a helyiség nagyságától függöen. Ez olyan mint a fürdés: ha zuhanyzol akkor a gombákkal zuhanyzol a zuhanyfüggöny ezeken a gomba, ha viszont fürdesz akkor a saját ürülékedben fürdesz, tehát mindenki jól gondolja meg mivel akar fürdeni XD
Ez igazán nehéz kérdés, teljes mértékben, 100%-osan együtt érzek veled, ez nekem is eléggé megnehezítette az életemet. De tegnap megtaláltam a megoldást! A VS Teleshop most felkínálja az újgenerációs, hangvezérlésû salakanyag-lehúzót! Egyszerûen csak szarj bele, majd zengd: Szenyor le! És a szenyor már el is tûnt... Ugye, nem is olyan nehéz? Használja Ön is a Szenyor lehúzót, hogy módfennten megkönnyítsük az életét!
:-D Viszont, ha a tartalmát húzod le a lépcsõn, akkor megkerget a házmester. Legjobb ha a wc-s nénit "húzod le", mindíg van nála csomó apró.
figyu úgyhagyod hagy bûzölögjön és kész
na figyuzz ide! elõször is letolod a gatyádat a szaros seggedrõl és elkezded kitolni ami jön! ha ez megvan akkor a wc papírt ami ott van melletted (egy tekercs papír)megfogod, és letépsz róla 3 szeletet. azt összehajtod, és kitörlöd a popódat!!ha ez megvan, akkor beledugod a wc-be a fejedet, 3x belecsapod a fejedet a wc-be (fontos hogy a szarba), ha ez megvan, akkor bedugod a fejedet, és már öblitünk is! megnyomod azt a fehér gombot ami ott van a tartájon. Na és már az esti hajmosás is megvolt, és így kell lehuzni a wc-t. vagyis nem a wc-t mert a wc-t sehogy nem huzzuk le, hanem ami benne van. Ugye, hogy nem is nehéz?? próbáld ki most! ;-D
De a helyes válasz az, ahogyan egy megfázott embernek folyni tud az orra;) Boldog Karácsonyt.
nemkötelezõ lehúzni ..:D
Figyu! Elõször beledugod a fejed. Aztán szarsz. Aztán megrántod a kart a tartályon. Sorrendre figyelj!
igen, az utolsó válaszadó a helyes, a wc-t ne huzd le csak ami benne van, de ha a wc-t akarod lehuzni lépcsön gondolom, ha lefelé, hát egyszerû megfogod elöször kirántod ahelyérõl és elkezded huzni viszont elöször ne felejtsd el leválasztani a wc tartályrol
a wc-t sehogy!azt kell lehúzni ami benne van!
Nemtég volt valamelyik "tudományos" adón a tv-ben, hogy ha tudnák az emberek milyen messzire "fröcskölõdhet" a wc lehúzásakor a "cucc" mindenki lehajtaná a wc tetõt mielõtt lehúzza!
Az elsõ válaszadóra hallgass!Bár én tennék rajta egy kis változtatást....elöbb letolod a gatyódat, majd szarsz, (eddig értehetõ?)aztán kitörlöd a segged(nem fontos...), és csak aztán dugod be a fejed.Kétszer-háromszor körbetekered a fejed benne(közben ügyelj rá, hogy szorosan a szarban legyen a buksid búbja)aztán jöhet az öblítés.Ennyi.Na látod, nem is olyan nehéz.... XD XD XD :D
Ha nyomógombos, vagy csapos, akkor sehogy.
Minek lehúzni?

Már lassan egy hete állandóan "nagy" wc-nem kell. eddig azt hittem hogy a kakaótól, mert minden nap iszom 1-et, de most nem is ittam és mégis! Ez a koraszülés előjele lenne?

Legjobb válasz: Nálam is így volt, hogy több héten keresztül hirtelen napi 3-4-szer kellett mennem (elõtte napi 1 volt). Most 39 hetes múltam és nem lett belõle koraszülés, viszont visszaállt napi 1-re a nagydolog. Nem tudom, mitõl lehetett. Ne aggódj, nem hinném, hogy a koraszülést ez jelezné!

Nálam is így volt, hogy több héten keresztül hirtelen napi 3-4-szer kellett mennem (elõtte napi 1 volt). Most 39 hetes múltam és nem lett belõle koraszülés, viszont visszaállt napi 1-re a nagydolog. Nem tudom, mitõl lehetett. Ne aggódj, nem hinném, hogy a koraszülést ez jelezné!
A kérdező hozzászólása: Ok értem...köszy:) kicsit megnyugodtam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!