Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a Jónás-módszert (2 db)

Hogy kell számolni a Jónás-módszert?

Legjobb válasz: http://www.lunarium.co.uk/jonas.php 1.) Jobb oldalon töltsd ki a pontos születési dátumodat (Birth Date) és születési idõdet (Birth Time). (AM=délelõtt, PM=délután) 2.) Time Zone of Birth = Itt kell megjelölni, melyik idõzónában születtél, pl Magyarországon, akkor GMT+1 3.) Calculation Start Date = Itt beállíthatod, honnan kezdje el számítani a Jónás - napokat, pl 2007. november 1. 4.) Current Time Zone = Itt azt az idõzónát állítsd be, ahol élsz, ha Magyarországon, akkor itt is GMT+1 5.) Calculate = ezt nyomd meg és máris kiadta a Jónás - napjaidat!

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php 1.) Jobb oldalon töltsd ki a pontos születési dátumodat (Birth Date) és születési idõdet (Birth Time). (AM=délelõtt, PM=délután) 2.) Time Zone of Birth = Itt kell megjelölni, melyik idõzónában születtél, pl Magyarországon, akkor GMT+1 3.) Calculation Start Date = Itt beállíthatod, honnan kezdje el számítani a Jónás - napokat, pl 2007. november 1. 4.) Current Time Zone = Itt azt az idõzónát állítsd be, ahol élsz, ha Magyarországon, akkor itt is GMT+1 5.) Calculate = ezt nyomd meg és máris kiadta a Jónás - napjaidat!
Mi ebben a hónapban próbálkoztunk elõször a Jónás- módszerrel.Márc.elején remélem nem jön meg a havim. Babásodást kívánok!
Kedves Válaszoló! Segítségedet szeretném kérni, már Te vagy az utolsó reményem. Szeretném megtudni a jónás módszerhez tartozó rizikófaktoromat. Az a gondom, hogy az asztro.com honlapon már megnéztem a termékeny napjaimat, de ott nincs rizikó a lunarium honlapot pedig nekem egy gép sem hozza be, biztos én szerencsétlenkedem. Szóval megszeretnélek nagyon szépen kérni, hogy ha megadom az adataimat kiszámoltatnád nekem az adatokat és elküldenéd a kérlek a következõ e-mail címre: [email protected] vagy [email protected]. Nagyon nagyon hálás volnék!!!! Most tudtam meg, hogy terhes vagyok, aminek borzasztóan örülök :) de persze azért egyfolytában izgulok, hogy csak egészséges legyen, de ezzel nem vagyok egyedül tudom :) Szóval az adataim: Kispál Gabriella 1983.11.11. 2:50 hajnalban Pécs azt hiszem ennyi kell hozzá. Teherbe pedig most 2009 júniusában estem (4 hetes vagyok :) ), szóval ha 2009 májusától számoltatnád és az eredményeket elküldenéd nagyon megköszönném!!!! Elõre is KÖSZÖNÖM! Gabi

Hogy kell kiszámolni a termékeny napokat jónás modszerrel?

Kiszámolná valaki nekem?1976.jun.26-án születtem délelött 11 körül szentendrén.Nekem ez bonyolult.Köszi.

Legjobb válasz: A neten keresgéljél, a babaneten találtam annak idején én is több fajtát is, le is volt írva hogy kell használni. Minden hónapra néztem, fiu/lányt is, de nagy marhaság, a mensim napjára tette a termékenyidõszakot stb... A fiam halál pontosan tudom mikor fogant (ovu-teszt), az uh szerint is akkora, a Jónás meg vagy három héttel késõbbre tette és lányt írt. Vegyél ovulációs tesztet, az megmutatja a termékeny napokat!

A neten keresgéljél, a babaneten találtam annak idején én is több fajtát is, le is volt írva hogy kell használni. Minden hónapra néztem, fiu/lányt is, de nagy marhaság, a mensim napjára tette a termékenyidõszakot stb... A fiam halál pontosan tudom mikor fogant (ovu-teszt), az uh szerint is akkora, a Jónás meg vagy három héttel késõbbre tette és lányt írt. Vegyél ovulációs tesztet, az megmutatja a termékeny napokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!