Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a Gripe Water-t (3 db)

A gripe water-t evés előtt, közben, vagy után kell adni? Hány nap után kezd hatni? Esetleg azonnal kellene, hogy hasson?

Legjobb válasz: http://bolthely.hu/arcanum/id/03297_GRIPE_WATER_hascsikaras_.. Úgy emlékszem,hogy szopi után adtam. De szerintem elõtte is lehet. Elvileg hamar kell hatnia.

http://bolthely.hu/arcanum/id/03297_GRIPE_WATER_hascsikaras_.. Úgy emlékszem, hogy szopi után adtam. De szerintem elõtte is lehet. Elvileg hamar kell hatnia.
Nagyon gyorsan hat, szinte ahogy lenyelte a babám, már láttam is rajta, h jobban van. Én mindig akkor adtam neki, amikor láttam, h fáj a hasa, nem függ étkezéstõl.

Akkor hogy is kell adagolni a Gripe water-t? Teáskanál vagy evőkanál/evés?

6hetes babának.

Legjobb válasz: 5 ml ir az kb. egy evõkanál.

5 ml ir az kb. egy evõkanál.
Kb egy evõkanál. Kimértem, mi is adtuk a fiamnak. De szerintem a gyógyszertárban biztosan tudnak adni ilyen kis mércés pohárkát amin van 5ml-es beosztás, úgy egyszerûbb.

Hogy kell adagolni a Gripe Water-t? Mert az üvegen az van, hogy 1 kávéskanálnyi (5ml). De 5ml=evőkanál.

Szóval akkor kávés- vagy ev?kanál, hogy hasson is a gyógyszer?

Legjobb válasz: Mi 3/4-ed kupakkal mérjük..a magyar fordítás kicsit szar, de amikor londonban voltam akkor a gyerekeknek így adagoltuk.

Mi 3/4-ed kupakkal mérjük..a magyar fordítás kicsit szar, de amikor londonban voltam akkor a gyerekeknek így adagoltuk.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is olvastam a 3/4 kupakot, de az nagyon soknak tûnik. Te hogy adtad be? Hány kanállal, mikor?
Én lefejt tejcsibe kevertem és cumisüveggel adtam neki. 5 ml-t ír 6 hónapos korig. Anyukám gyógyszerész és a patikából hozott egy fecxsekndõt, azzal mértem ki, hogy kb 3/4 kupak=5 ml. Fél éves kor után kell a duplája. Privát emailt is írhatsz.... Dia
kaja elött adtam be, akkor jobban elfogadta, mert éhes volt (késöbb már nem zavrta az íze) Én minden kajánál adtam neki...
5ml= 1 evõkanál(nem értem miért írnak teáskanalat), ez tényleg így van, de én kimértem az 5 ml-t. Ha nem hiszed el, akkor pár ft-ért vegyél patikában fecskendõt!!!!!! Dia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!