Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a Gripe (8 db)

Gripe watert hogyan kell adagolni 1 hós babának? Folyamatosan kell majd Neki adni, vagy csak ha fáj a hasa? Mecsek baby teával együtt (nem egy időpontben) lehet alkalmazni, vagy most hagyjuk a teát?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most próbáld meg abbahagyni a mecsek teát mert sok babának attól fáj a pocija holott az ellenkezõ hatást kellene elérnie. Kb 3/4 Gripe wateres kupak= 1 adag - ezt fecsendõvel mértem le. Én 1hónapos kora után napi 6-szor adtam neki és segített, nem vártam meg, hogy elkedjen fájni a pocija- mivel ez abszolut nem káros a babának. Én lefejt tejbe tettem, mert töményen nem nagyon kedvelte. Nekünk se az Infacol, se az Espumisan nem segített, csak a Gripe Water!!!!!! Remélem nekitek is be fog válni. Ha kérdésed van írj mailt! Dia

Szia! Szerintem most próbáld meg abbahagyni a mecsek teát mert sok babának attól fáj a pocija holott az ellenkezõ hatást kellene elérnie. Kb 3/4 Gripe wateres kupak= 1 adag - ezt fecsendõvel mértem le. Én 1hónapos kora után napi 6-szor adtam neki és segített, nem vártam meg, hogy elkedjen fájni a pocija- mivel ez abszolut nem káros a babának. Én lefejt tejbe tettem, mert töményen nem nagyon kedvelte. Nekünk se az Infacol, se az Espumisan nem segített, csak a Gripe Water!!!!!! Remélem nekitek is be fog válni. Ha kérdésed van írj mailt! Dia
A Gripe water nagyon jó! 5 ml-t kell adni minden etetés elõtt , de max. 6-szor 24 óra alatt! Sajnos a mecsek teáról nem tudok semmit mondani.
a második hozzászólónak: a dobozon az áll, h etetés közben vagy utána kell adni a Gripe Water-t.

A gripe water-t evés előtt, közben, vagy után kell adni? Hány nap után kezd hatni? Esetleg azonnal kellene, hogy hasson?

Legjobb válasz: http://bolthely.hu/arcanum/id/03297_GRIPE_WATER_hascsikaras_.. Úgy emlékszem,hogy szopi után adtam. De szerintem elõtte is lehet. Elvileg hamar kell hatnia.

http://bolthely.hu/arcanum/id/03297_GRIPE_WATER_hascsikaras_.. Úgy emlékszem, hogy szopi után adtam. De szerintem elõtte is lehet. Elvileg hamar kell hatnia.
Nagyon gyorsan hat, szinte ahogy lenyelte a babám, már láttam is rajta, h jobban van. Én mindig akkor adtam neki, amikor láttam, h fáj a hasa, nem függ étkezéstõl.
Folyadék üvegben.
kiejtés: grájp vóter... de nevezheted angol víznek is...
Ettõl pontosabb infót nem tudok adni: http://www.egeszsegbolt.hu/298-babaapolas/787-gripe-water-ha..
Szia! Grájp vóternek kell ejteni. Folyadék, üvegben, gyógyszertárban lehet kapni. Mi használtuk, mert hasfájós volt a kicsikém. Õszintén szólva, mi sok mindent kipróbáltunk, és egyik sem jött be igazán. Pénzkidobás volt, mert elég borsos áruk van ezeknek a cuccoknak. Ami segített: masszíroztam a hasát, óvatosan az óramutató járásának megfelelõen simiztem neki, és sokat tornáztattam, h. a puki ki tudjon jönni. Van, akinek beválik a Gripe Water, nem lebeszélni akarlak róla, de nem mindenkinek segít. Egy próbát megér...
Nekünk bevált, de többet számít, hogy te hogyan táplálkozol! Ha nehezet eszel, az kihat a babára is! A kávé, a káposzta, a babfélék, a kel, és a túl fûszeres-zsíros ételek miatt is fájhat a baba hasa!
http://www.biodepo.hu/product_info.php?products_id=645 (Grip wóter) Dm-ben is lehet kapni. 1600 Ft körül van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kipróbálom!


Akkor hogy is kell adagolni a Gripe water-t? Teáskanál vagy evőkanál/evés?

6hetes babának.

Legjobb válasz: 5 ml ir az kb. egy evõkanál.

5 ml ir az kb. egy evõkanál.
Kb egy evõkanál. Kimértem, mi is adtuk a fiamnak. De szerintem a gyógyszertárban biztosan tudnak adni ilyen kis mércés pohárkát amin van 5ml-es beosztás, úgy egyszerûbb.

Hogyan kell adagolni a Gripe Water gyógyvízet? Tényleg hatásos? Már mindent kipróbáltunk, ebben van az utolsó reményünk.

Legjobb válasz: Szia! Az adagolás rajta van a dobozon. Nekünk csak ez segített. L.

Szia! Az adagolás rajta van a dobozon. Nekünk csak ez segített. L.
nekünk is csak ez jött be, ha jó emlékszem 5ml adható, egy hónapos kortól a nurofen adagolóját használtuk, mert a kiskanálból mindenfele folyt, csak a szájába nem
Szia! Nekünk is ez vált be! Kár hogy csak egy hónapos korban adható! Én napi kb:3-szor adok a kislányomnak evés után egy kis kanállal. Ezen kívül sok mindent kipróbáltunk már, ami még használ az a homeopátiás szerek. Nekünk kettõ is van, mert nem mindegy, hogy hogy fáj a pocak:http://homeopatia.info.hu/index.php?mode=HihModSite&page=Hih.. Olyan rossz, hogy csak próbálkozunk, hátha segít valami nekik!!! Valakinek pedig semmi sem jó, csak az idõ! Remélem hamar túl leszünk rajta! És Ti is!!!
Rosszul írtam: egy hónapos kor-tól! Bocsika, elõzõ voltam.

Hogy kell adagolni a Gripe Water-t? Mert az üvegen az van, hogy 1 kávéskanálnyi (5ml). De 5ml=evőkanál.

Szóval akkor kávés- vagy ev?kanál, hogy hasson is a gyógyszer?

Legjobb válasz: Mi 3/4-ed kupakkal mérjük..a magyar fordítás kicsit szar, de amikor londonban voltam akkor a gyerekeknek így adagoltuk.

Mi 3/4-ed kupakkal mérjük..a magyar fordítás kicsit szar, de amikor londonban voltam akkor a gyerekeknek így adagoltuk.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is olvastam a 3/4 kupakot, de az nagyon soknak tûnik. Te hogy adtad be? Hány kanállal, mikor?
Én lefejt tejcsibe kevertem és cumisüveggel adtam neki. 5 ml-t ír 6 hónapos korig. Anyukám gyógyszerész és a patikából hozott egy fecxsekndõt, azzal mértem ki, hogy kb 3/4 kupak=5 ml. Fél éves kor után kell a duplája. Privát emailt is írhatsz.... Dia
kaja elött adtam be, akkor jobban elfogadta, mert éhes volt (késöbb már nem zavrta az íze) Én minden kajánál adtam neki...
5ml= 1 evõkanál(nem értem miért írnak teáskanalat), ez tényleg így van, de én kimértem az 5 ml-t. Ha nem hiszed el, akkor pár ft-ért vegyél patikában fecskendõt!!!!!! Dia

A Gripe watert most etetés előtt-közben vagy utánna kell adni a babának? És mivel adjam be neki, hogy ne folyon ki a szája szélen?

Picim ma 6 hetes. Szeretném kipróbálni ezt a gyógyvizet de mindenki mást mond.

Legjobb válasz: Az Infacol cseppentõjét eltettem, miután kiürült egy doboz, kimostam, és azt használom. Fekve adom be neki, utána rázárom az állát, és szépen lenyeli. Finom édes, ezt szeretni szokták a babák.

Az Infacol cseppentõjét eltettem, miután kiürült egy doboz, kimostam, és azt használom. Fekve adom be neki, utána rázárom az állát, és szépen lenyeli. Finom édes, ezt szeretni szokták a babák.
Szia! Ezen és is rágódtam sokat. Én cumisüvegbe raktam és így megitta szépen, nagyon ízlett neki. Én szopi közben adtam neki. Evés után nem tudtam odaadni neki, mert annyira bekajált, hogy nem itta meg a Gripe watert. Egyébként nekünk csak ez jött be. Eleinte napi 3x-szor adtam neki, pár hét után kétszer, aztán már csak egyszer az esti kajálásnál.
A mi kislányunk most 8 hetes. 2 hete adjuk neki a gripe watert, nekünk teljesen bevált. Délután és este adjuk neki, mert akkor volt hasfájós, napközben nem. Etetés közben adjuk, mert etetés után már tele van a pocakja és volt hogy az egész kijött a száján... és nem utolsósorban azért etetés közben és nem utána, hogy a baba szájában ne a gripe water íze maradjon maradjon, hanem az anyatej íze. Adagolást próbáltuk tejben, kiskanállal... de ami a legjobban bevált, az a fecskendõ. Gyógyszertárban kapni, pár ft, mi 5 ml-set vettünk. Elvileg 5 ml-t kellene egyszerre adni a babának, de mi csak 2ml-t adunk, az is elég neki (próbáltuk 5-4-3 ml-vel). A fecskendõvel pontosan látod a mennyiséget. Beleteszed a szájába és úgy nem is jön ki. Sok sikert!

Hogyan kell helyesen adagolni a Gripe Watert, és meddig? 10 hetes a nagyon hasfájós babóca.

A betegtájékoztató szerint 1 kávéskanál az egyszeri adagja, mellé zárójelben 5 ml-t írnak, ami távolról sem 1 KV-skanál. Illetve max 4 napig adható, de ismerek olyat, aki folyamatosan adja. Nekem így meglehetősen zavaros. Espumisan, Infacol, teák, homeopátia, Colief, Biogaia nem használtak.

Legjobb válasz: Mi is ezt adtuk a kisfiamnak naponta 5-ször étkezések elõtt 5 ml. Az infacolnak az adagolojával adtuk be neki.Az 5.héttõl kapta folyamatosan kb. a 13.hétig.Ha nagyon fáj a pocakja és látod,hogy tekereg tornáztasd meg a kislábait a pocakjához fel és utána körözni.Nekünk ez használt és megindultak a pukik is.Sok türelmet!

Mi is ezt adtuk a kisfiamnak naponta 5-ször étkezések elõtt 5 ml. Az infacolnak az adagolojával adtuk be neki.Az 5.héttõl kapta folyamatosan kb. a 13.hétig.Ha nagyon fáj a pocakja és látod, hogy tekereg tornáztasd meg a kislábait a pocakjához fel és utána körözni.Nekünk ez használt és megindultak a pukik is.Sok türelmet!
Nem igazán a kérdésedre válaszolok!Együtt érzek veled, mert a mi lányunk is hasfájós.Mi papaverin cseppet írattunk a gyerekorvossal.Nagyon bevált.Mióta adjuk nem fáj a hasa, a puki is kijön.Próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: A papaverines oldatot is felírattam, háát mikor hogy. Van hogy használ, de általában nem. Szegény baba pedig, már agyon van masszírozva és tornáztatva (már amikor hagyja, ha nagyon feszít akkor nem lehet). Köszi a válaszokat!
5 mili minden etkezes elott, de max. napi 6*. mi igy adtuk. (az infacol adagoloja 0, 5 mili vagyis abbol 10 cseppentonyi egy adag)
Az infacol adagolója pontosan 5 ml kedves négyes!Nézd, csak meg!Legalábbis a miénk annyi volt.
Mi nem adtunk neki annyit, amennyi rá van írva. A doki is azt mondta, hogy elég napi 3-4-szer 3 ml! Elég is volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!