Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a CD meghajtón lévő hangkimenetet (2 db)

Hogy kell bekapcsolni a CD meghajtón lévő hangkimenetet eszközkezelő nélkül?

Össze van kötve a hangkártyával rendesen. Csak az Eszközkezel? nem érhet? el vmilyen rendszerhiba miatt, frissítéssel lehet megoldani, de az nem áll rendelkezésemre. Lehet még csinálni valamit, vagy ha még így sem indul, akkor eleve veszve van a dolog?

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell a meghajó analóg audió kimenetét összekötni a hangkártyával. A mostani hangkártyák és lejátszóprogramok már közvetlenül a meghajtóról digitáliasn ki tudják olvasni az audió és videójelet és le is játsszák, jobb minõségben mint a saját analóg kimenetükön.

Nem feltétlen kell a meghajó analóg audió kimenetét összekötni a hangkártyával. A mostani hangkártyák és lejátszóprogramok már közvetlenül a meghajtóról digitáliasn ki tudják olvasni az audió és videójelet és le is játsszák, jobb minõségben mint a saját analóg kimenetükön.
A kérdező hozzászólása: Az e helyzet, hogy nekem a "normál" hangkimenetem elromlott

Hogy kell bekapcsolni a CD meghajtón lévő hangkimenetet?

A normál hangkimenet elromlott, ezért már csak ez a megoldás maradt.Úgy hallottam, hogy össze kell kötni a hangkártyával, de ki tudja... Az eszközkezel? meg nem m?ködik.

Legjobb válasz: Na, ilyen nehéz ?

A kérdező hozzászólása: Na, ilyen nehéz ?
Elvileg adtak egy szürke kábelt. és avval. Ha nem, akkor lehet venni. az a a neve a kábelnek, hogy digitális audió kábel.
*Jack 3, 5 mm
A kérdező hozzászólása: Közben szétszedtem a gépem, összem van kötve, meg minden ami kell... mégsem mûködik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!