Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a CD meghajtón (9 db)

Hogy kell bekapcsolni a CD meghajtón lévő hangkimenetet eszközkezelő nélkül?

Össze van kötve a hangkártyával rendesen. Csak az Eszközkezel? nem érhet? el vmilyen rendszerhiba miatt, frissítéssel lehet megoldani, de az nem áll rendelkezésemre. Lehet még csinálni valamit, vagy ha még így sem indul, akkor eleve veszve van a dolog?

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell a meghajó analóg audió kimenetét összekötni a hangkártyával. A mostani hangkártyák és lejátszóprogramok már közvetlenül a meghajtóról digitáliasn ki tudják olvasni az audió és videójelet és le is játsszák, jobb minõségben mint a saját analóg kimenetükön.

Nem feltétlen kell a meghajó analóg audió kimenetét összekötni a hangkártyával. A mostani hangkártyák és lejátszóprogramok már közvetlenül a meghajtóról digitáliasn ki tudják olvasni az audió és videójelet és le is játsszák, jobb minõségben mint a saját analóg kimenetükön.
A kérdező hozzászólása: Az e helyzet, hogy nekem a "normál" hangkimenetem elromlott

Hogy kell bekapcsolni a CD meghajtón lévő hangkimenetet?

A normál hangkimenet elromlott, ezért már csak ez a megoldás maradt.Úgy hallottam, hogy össze kell kötni a hangkártyával, de ki tudja... Az eszközkezel? meg nem m?ködik.

Legjobb válasz: Na, ilyen nehéz ?

A kérdező hozzászólása: Na, ilyen nehéz ?
Elvileg adtak egy szürke kábelt. és avval. Ha nem, akkor lehet venni. az a a neve a kábelnek, hogy digitális audió kábel.
*Jack 3, 5 mm
A kérdező hozzászólása: Közben szétszedtem a gépem, összem van kötve, meg minden ami kell... mégsem mûködik

Összeomlott a windows7 rendszerem, formázva lett a c meghajtóm, és szeretném újra telepíteni szintén windows7-el eredeti cd, a laptophoz járt. De nem indul el magától a cd, és azt írja hogy hiányzó Bootvalami. Tudnátok segíteni mit kell tennem?

Legjobb válasz: A laptop használati útmutatóját keresd el. Nézz szét benne, hogy van-e boot menü. Ha van, bekapcsolás után csalogasd elõ, és válaszd ki a cd meghajtót. Ha nincs, akkor azt nézd meg, hogy a boot sorrendet hogy kell átállítani, és tedd a cd meghajtót a sorrendben a vinyó(k) elé.

A laptop használati útmutatóját keresd el. Nézz szét benne, hogy van-e boot menü. Ha van, bekapcsolás után csalogasd elõ, és válaszd ki a cd meghajtót. Ha nincs, akkor azt nézd meg, hogy a boot sorrendet hogy kell átállítani, és tedd a cd meghajtót a sorrendben a vinyó(k) elé.
"hiányzó Bootvalami" kifejtenéd? Így pont annyit tudunk segíteni, mint te magadon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Épp ez a problémám ha bemegyek a biosba be van kapcsolva, hogy cd-rõl induljon, de semmi, nem indul! Mindig a sötét képernyõ jön be azzal a szöveggel, hogy hiányzó bootmgr újraindítás ctr+alt+del!
Talán a lemezed rossz akkor.
"hiányzó bootmgr"-hiányzó bootsector, feltételezem, rossz lemez.
A kérdező hozzászólása: De eredeti windows lemez errõl volt telepítve már 2szer!
Már nem jó ezek szerint... A kód mûködni fog mindig is, nem kell az eredeti cd-t használni, ha jól tudom.


A powerISO használatához (játék torrentezésénél) amikor "mount"-ra kerül a sor kell hogy legyen üres CD a meghajtóban? úgyértem arra fogja ráírni a játékot? Vagy csak a látszatát kelti és valójában nem kell CD?

Legjobb válasz: Ha mountolsz akkor egy virtuális lemezmeghajtóba kerül a lemezkép (egy új meghajtó a Sajátgépben egy új betûjellel, nincs köze a fizikai meghajtókhoz és a benne lévõ lemezekhez). Ha kiírod, akkor pedig a fizikai lemezmeghajtóban lévõ üres lemez lesz a célmeghajtó, mint ahogy egy íróprogramot is használnál.

Ha mountolsz akkor egy virtuális lemezmeghajtóba kerül a lemezkép (egy új meghajtó a Sajátgépben egy új betûjellel, nincs köze a fizikai meghajtókhoz és a benne lévõ lemezekhez). Ha kiírod, akkor pedig a fizikai lemezmeghajtóban lévõ üres lemez lesz a célmeghajtó, mint ahogy egy íróprogramot is használnál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ hálám üldözzön halálodig:)

Gta 4 -et akarnám telepiteni de nem tudom! Feltelepiti 60- vagy 70% ig és aztán valamit a cd-vel akar a E meghajton mit kell vele csinálni hogy jó legyen?

gta 4 -et akarnám telepiteni de nem tudom! feltelepiti 60- vagy 70% ig és aztán valamit a cd-vel akar a E meghajton mit kell vele csinálni hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Mondd meg mit akar...és lehet tudok segíteni :) Lehet hogy be kell tenni a másik lemezt ha van... Nem torrentelt véletlenül? Mert akkor lehet hogy a virtuális meghajtóba be kell tenni a második lemezképet.

Mondd meg mit akar...és lehet tudok segíteni :) Lehet hogy be kell tenni a másik lemezt ha van... Nem torrentelt véletlenül? Mert akkor lehet hogy a virtuális meghajtóba be kell tenni a második lemezképet.

MSI alaplapon, hogyan kell bios-t frissíteni pendrive-ról vagy cd-ről? Nem jó a floppy meghajtóm sajna.

Legjobb válasz: Az MSI oldaláról le lehet tölteni a romot és a flasht Ha elfelejted a nevüket akkor a dir parancsal kilistázhatod a cd tartalmát C röl váltás D re vagy amijen betüjelet kap de azt ugy is írja az mscdex után c: most ugye ez van egyszerü d: ENTER d:dir Enter a progiba a load ra ha elcsesz akkor szaki de milyen vagy menyire régi az alaplapod? mert van olyan funkcio az alaplap biosába hogy ALT+F2

Az MSI oldaláról le lehet tölteni a romot és a flasht Ha elfelejted a nevüket akkor a dir parancsal kilistázhatod a cd tartalmát C röl váltás D re vagy amijen betüjelet kap de azt ugy is írja az mscdex után c: most ugye ez van egyszerü d: ENTER d:dir Enter a progiba a load ra ha elcsesz akkor szaki de milyen vagy menyire régi az alaplapod? mert van olyan funkcio az alaplap biosába hogy ALT+F2
Kell csinálni egy indító cd t http://www.mailbeyond.com/windows-98-boot-cd-download-this-iso Nero val boot cd készités majd a flash progi és a bios.rom http://www.youtube.com/watch?v=PrJvxWUkxV4
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbálom. Ez így érthetõ.

CD BurnerXP (CD, DVD író program) Nem tudok cd-t írni, mert azt írja ki, hogy "Nincs kompatibilis meghajtó" Az oprendszerem jó a progihoz, a meghajtóm is jó, csak valami miatt nem ismeri fel a program. Mit kell beállítani?

Régen már írtam ezzel a programmal, de egy másik laptopon,akkor kiválóan m?ködött. Már sokmindennel próbálkoztam, de hiába.

Legjobb válasz: próbáld meg ezzel: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware-free-edition... ingyenes, magyar nyelvû és legalább olyan jó és egyszerû kezelésû, mint a CD BurnerXP!

próbáld meg ezzel: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware-free-edition... ingyenes, magyar nyelvû és legalább olyan jó és egyszerû kezelésû, mint a CD BurnerXP!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! már megoldódott a probléma.Mielõtt elolvastam volna a választ, feltelepítettem egy másik író programot.

Miért van az, hogy ha nincs a számítógép cd meghajtójában lemez, akkor 10-15 percig kell vele szórakoznom, amíg végre kijön a meghajtó ajtaja?

Legjobb válasz: nekemis volt ilyen. de gõzömsincs miért. elromlott benne vmi, ennyi. én lecseréltem.

nekemis volt ilyen. de gõzömsincs miért. elromlott benne vmi, ennyi. én lecseréltem.
Én úgy szoktam, hogy van az ajtón egy pici furat és oda betolok egy kiegyenesített GEM kapcsot, azt már nyitva is.
Van jobb is, majdnem új gépen: be akarom tenni a lemezt, meg se várja, már csukódna be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!